2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sende bendensin canim atanamayan öğretmen bende çocuğumu egitirim dedim çocuk yaptım :)
Superbn de aynı düşüncelerle hazırlanmayı bıraktım çocuğun küçükken ne yaptın yaptın diyenlere inat çünkü böyleyken çok daha zor calismk

Benimkide 3 ay 20 günlüktü döndü aynı gün içinde üç kere döndü böcek senin oğlan gibi yüzüstü kaldı sıkılınca bağırdı biz gönderdik ama o günden sonra bidaha hiç dönmedi unuttu mu ne

Bizim kucakçı sıpanın dönmesi mucize valla. Yere koymaya gelmiyo ama nasıl olduysa döndü işte. Bugün yine denedi altını değiştirirken, tıslaya tıslaya bir kaldı beceremedi tosbaa

Valla öyle bunaldım ki evde, biraz farklılık iyi gelicek eminim. Oğlumu da özliycem ama temelli gitmiyoruz ya, bikaç saat ayrılığa dayanırız
Valla ben de öğretmenim kızımı bırakıp gitmek çok üzücü olacak evet ama dışarıda da bi hayat olduğunu hatırlamak istiyorum artık eve tıkıldık kaldık geçen gün okula gittim öyle iyi geldi ki özlemişim tek tesellim uzun süre ayrı kalmayacak olmam

Hayırlı cumalar kızlar oglumun asker olacağı aklıma geldikçe icim burkuluyo
Ilahi canım yaa ne kadar uzağa gittin oyle ülkenin durumu kritik evet ama düzelecek insallah onların zamanına kadar daha refah icinde olacağız bunu düşünüp bunu ümid edelim

Bundan sonra boykot! Gündüz çalışıyo diye kıyamadıkça tepemize çıkılıyormuş. Saf gb 'ama elinden geleni yapıyo' diye merhamet ettikçe bi de baktım o 'elinden gelenler' yavaş yavaş azalıyor
Canm benim eşim eve gelir gelmez bebek yatana kadar eşimin kucaginda gündüz calisiyor evet ama eşim bile diyor yani çalışmak bebege bakmaktan daha kolay diye

ayhkdry çok şanslısın cnm hem ben kıyamıyorm hem de çok yorgunum diyo. Gerçekten yorgun biliyorm da bn de yorgunum. Arada sallıyo biraz oynama- konuşmaları var bi de mama hazırlarken mecburen tutuyo :) tabiki bn de o arada ya mutfak topluyorm ya çamaşır. Dinlenmek yok yani

evet canm sagolsn eşim çok ilgilenıyor git uyu dıyor ama geçen ay çok az kilo aldıya sureklı iş yapıp koşturmaktan sütüm azalmıştı şimdi yapma dıyor sütüm artsın kilo alsın dıye.

Yarim kilo almis benim tontik bu ay. Gece kalkmiyor gündüz hareketli ondan sanirim. Asidan ic cekiyo hala zaten
beenim kizimda yarim kilo aldi bir ayda artik hreketliler 4. Ay asi bizde 2. Aya gore daha agir gecti atesi cikti bacagina agri yapti

beenim kizimda yarim kilo aldi bir ayda artik hreketliler 4. Ay asi bizde 2. Aya gore daha agir gecti atesi cikti bacagina agri yapti
Bakalim calpol verecegim duruma göre huzursuz biraz. 2.ayi bizde zor atlatmadik bakalim nasil gececekbugün. Ek gida falan demedi bize size dedi mi?

Yurutece ne zaman gecilir fikri olan var mi? Erken diye dusunuyorum ama bizim kiz surekli dik durmak istiyo. Gecn gun konusuldugu gibi alip en dusuk seviyede oturur seklinde dursa nasil olur. Doktorumuza 2sinde gidicez onada sorucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…