Bn de bıraktım KPSS çalışmayı yalniz değilmişimsade kahve aynı biz hatta bn de öğretmenim ama atanamayan. Bn de bıraktım şimdilik bebek büyütücem. Yani bizde durum devam... Ama arkandayım
SuperSende bendensin canim atanamayan öğretmen bende çocuğumu egitirim dedim çocuk yaptım :)
Benim kızım da bugün dört aylık olduBugunde bitti. Oğlum yarim tam 5 aylik oluyor. Pazartesi tarti günü bakalım zor emzirme ile geçen bir ayin ardindan oğlum kaç kilo almış olucak. Tartiya yaklaştıkça kalbim kut kut atiyor
Benimkide 3 ay 20 günlüktü döndü aynı gün içinde üç kere döndü böcek senin oğlan gibi yüzüstü kaldı sıkılınca bağırdı biz gönderdik ama o günden sonra bidaha hiç dönmedi unuttu mu ne
Valla ben de öğretmenim kızımı bırakıp gitmek çok üzücü olacak evet ama dışarıda da bi hayat olduğunu hatırlamak istiyorum artık eve tıkıldık kaldık geçen gün okula gittim öyle iyi geldi ki özlemişim tek tesellim uzun süre ayrı kalmayacak olmamValla öyle bunaldım ki evde, biraz farklılık iyi gelicek eminim. Oğlumu da özliycem ama temelli gitmiyoruz ya, bikaç saat ayrılığa dayanırız
Ilahi canım yaa ne kadar uzağa gittin oyle ülkenin durumu kritik evet ama düzelecek insallah onların zamanına kadar daha refah icinde olacağız bunu düşünüp bunu ümid edelimHayırlı cumalar kızlar oglumun asker olacağı aklıma geldikçe icim burkuluyo
Onların zamanina kadar askerlik kalirsa iyi canim :)Hayırlı cumalar kızlar oglumun asker olacağı aklıma geldikçe icim burkuluyo
Canm benim eşim eve gelir gelmez bebek yatana kadar eşimin kucaginda gündüz calisiyor evet ama eşim bile diyor yani çalışmak bebege bakmaktan daha kolay diyeBundan sonra boykot! Gündüz çalışıyo diye kıyamadıkça tepemize çıkılıyormuş.Saf gb 'ama elinden geleni yapıyo' diye merhamet ettikçe bi de baktım o 'elinden gelenler' yavaş yavaş azalıyor
Hayırlı cumalar canım. Cok var biri de benim :)Selamlar Cumanız mübarek olsn bayağıdır giremiyorum size sormak istediğim bişey var bebeğim 5 aylık oldu ama ben hala regl olmadımbenim gibi olmayn varmi
Bizde 4 aylığız olmadım dahaSelamlar Cumanız mübarek olsn bayağıdır giremiyorum size sormak istediğim bişey var bebeğim 5 aylık oldu ama ben hala regl olmadımbenim gibi olmayn varmi
Su şişesi ile oynarken düşürdü bugun kiyameti kopardi :) geri verdim uuu uuuuu diye diye aldi geriye :))Günaydın kızlar
Bebişleriniz sinirlenmeye çığlık atmaya başladı mı? Benim kız istemediği bişey olursa sinirleniyor çığlık atıyor:)))
evet canm sagolsn eşim çok ilgilenıyor git uyu dıyor ama geçen ay çok az kilo aldıya sureklı iş yapıp koşturmaktan sütüm azalmıştı şimdi yapma dıyor sütüm artsın kilo alsın dıye.ayhkdry çok şanslısın cnm hem ben kıyamıyorm hem de çok yorgunum diyo. Gerçekten yorgun biliyorm da bn de yorgunum. Arada sallıyo biraz oynama- konuşmaları var bi de mama hazırlarken mecburen tutuyo :) tabiki bn de o arada ya mutfak topluyorm ya çamaşır. Dinlenmek yok yani
beenim kizimda yarim kilo aldi bir ayda artik hreketliler 4. Ay asi bizde 2. Aya gore daha agir gecti atesi cikti bacagina agri yaptiYarim kilo almis benim tontik bu ay. Gece kalkmiyor gündüz hareketli ondan sanirim. Asidan ic cekiyo hala zaten
Bakalim calpol verecegim duruma göre huzursuz biraz. 2.ayi bizde zor atlatmadik bakalim nasil gececekbugün. Ek gida falan demedi bize size dedi mi?beenim kizimda yarim kilo aldi bir ayda artik hreketliler 4. Ay asi bizde 2. Aya gore daha agir gecti atesi cikti bacagina agri yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?