2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Güzelmiş bu, bize de böyle birşey lazm aslında ben gereksiz görürdüm böyle şeyleri ama ihtiyaç duyuluyormus, nerden almistiniz fiyatları nasıl bi de

e-bebek ten almıştık daha doğuma haftalar varken son 2 ay alışveriş e başladık zaten.Çocukluğumun kahramanı " dino" vardı ondan hoşuma gitmişti. 70 tl ydi fiyatı şimdi ne kadar bilemiyorum.

Vegaferon verdiler bu arada 6.aydan itibaren meyve suyu ile verebilirsin dedi 4 damla. Bende 6. aydan once dusunmuyordum vermeyi zaten.

Vegaferon verdiler bu arada 6.aydan itibaren meyve suyu ile verebilirsin dedi 4 damla. Bende 6. aydan once dusunmuyordum vermeyi zaten.
Banada 4.ay aşımız da verdi başlayın dedi herkese başka söylüyorlar herhalde sabit bir fikirleri yok sanırım .

Ben de ögretmenim.... 2. Domem ise başlıyorum. Bebisten ayrı kalacağım... Acısı şimdiden içime oturdu. Aklıma geldikçe ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum. Bu düzen niye boyle diyorum. Niye calismak zorundayim diyorum. Evimiz kendimizin. Maddi sikintim yok. Neden okula gitmek zorundayim ki. Tek tesellim çok guvendigim biri bakicak. Ve cok az ders aliyorum.
Ins hayirlisiyla bir duzrn oturturuz

Bizim kucakçı sıpanın dönmesi mucize valla. Yere koymaya gelmiyo ama nasıl olduysa döndü işte. Bugün yine denedi altını değiştirirken, tıslaya tıslaya bir kaldı beceremedi tosbaa

Bizim ufaklık ta bir ara dönüyordu poposu büyüdükçe dönemez oldu :)

Eve tıkılı kalmaktan bıkmış biri olarak ve çalışmayan biri olarak bu pazar bebeği babasına bırakıp bir çarşı pazar gezeceğim.Ve oğlum az daha büyüsün çalışma hayatına döneceğim.Kesinlikle dışarı da bir hayat akıp gidiyor.

Hayırlı cumalar kızlar oglumun asker olacağı aklıma geldikçe icim burkuluyo

Hayırlı cumalar herkeze :) askerlik düşünmek için çok erken bencede ve o gün geldiğinde zengin yada fakir olayım fark etmez şartlar bugünki gibi olursa göndermemek için elimden geleni yapacağım. Şehit haberleri heryerden geliyor. Allah geride kalanlarına sabır versin.

Su şişesi ile oynarken düşürdü bugun kiyameti kopardi :) geri verdim uuu uuuuu diye diye aldi geriye :))

Eline aldıgı oyuncagı boynuna düşürünce başlıyor benimkide bagırmaya :) Al da ver bana anne onu diyor sanki :)

Eskiden johnson baby bebe yağı kullanıyordum. Zararlı olduğunu duydum. Sonra zeytinyağı kullandım. 2 aydır da hiçbirşey sürmüyorum.

Ben hergun li...la diye bi krem suruyom ismini tam yazmadım geçen ay banlanmistim

Eskiden johnson baby bebe yağı kullanıyordum. Zararlı olduğunu duydum. Sonra zeytinyağı kullandım. 2 aydır da hiçbirşey sürmüyorum.
Bn de zeytinyağı suruyodm baya oldu surmuyorm yanakları kizariyo kuruyo yağlı tutmaya çalışıyorum nden oluyo anlamadm

Bi banyoda bebek losyonu bi banyoda bebek yağı sürüyo eşim sebamed var bizde cnm

Kızlar biz özel dr a götürmek zorunda kalmıştık d vit olarak ACD3 diye damla verdi günde 2 kez aç 5er damla. 4. ay kontrolünde de maxi vitamol diye büyük bi şişesi olan şurup verdi. İçinde bir sürü vitamin var. ACD3 ü de onunla aynı anda veriyorum hatta aynı kaşıkta. Gıda takviyesi olarak geçiyolar. Ama oğlum 2,5 aylıktan beri sırf mama beslendiği için ihtiyacı olan vitamini almasından yanayım.
Ayyy düşündüm de 2 sene emziririm dedim 2,5 ay anca emdi. İlaç vermem dedim reflü var diye veriyorm. Makat çatlağı var kabızlık yaşadık z.yağı verdim badem yağı veriyorum. Sanırım kolikti ağlama nöbetleri vardı her gece kimyon suyu verdim. 6 aydan önce ek gıda yok dedim mama yetersiz diye yoğurda başladık erken. Sebzeyle başlıcam dedim meyve mamasıyla başladım ( haftaya çorba ve muhallebi) hiç sallamıcam dedim gelen giden kucağnda salladı çocuk alıştı 23 günlükten beri sallanan hamakta yatıyo.... Burdan ne çıkartıyoruzzzz: BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK SÖZ SÖYLEME!!!

Bu video tam da bunu anlatmış koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…