Güzelmiş bu, bize de böyle birşey lazm aslında ben gereksiz görürdüm böyle şeyleri ama ihtiyaç duyuluyormus, nerden almistiniz fiyatları nasıl bi de
Banada 4.ay aşımız da verdi başlayın dedi herkese başka söylüyorlar herhalde sabit bir fikirleri yok sanırım .Vegaferon verdiler bu arada 6.aydan itibaren meyve suyu ile verebilirsin dedi 4 damla. Bende 6. aydan once dusunmuyordum vermeyi zaten.
Bizim kucakçı sıpanın dönmesi mucize valla. Yere koymaya gelmiyo ama nasıl olduysa döndü işte. Bugün yine denedi altını değiştirirken, tıslaya tıslaya bir kaldı beceremedi tosbaa
Valla ben de öğretmenim kızımı bırakıp gitmek çok üzücü olacak evet ama dışarıda da bi hayat olduğunu hatırlamak istiyorum artık eve tıkıldık kaldık geçen gün okula gittim öyle iyi geldi ki özlemişim tek tesellim uzun süre ayrı kalmayacak olmam
Hayırlı cumalar kızlar oglumun asker olacağı aklıma geldikçe icim burkuluyo
Su şişesi ile oynarken düşürdü bugun kiyameti kopardi :) geri verdim uuu uuuuu diye diye aldi geriye :))
Kızlar bebeklerinize banyo sonrası ne suruyosnuz
Kızlar bebeklerinize banyo sonrası ne suruyosnuz
Kurumuyo mu peki cildiBen bir sey surmuyorum
Bn de zeytinyağı suruyodm baya oldu surmuyorm yanakları kizariyo kuruyo yağlı tutmaya çalışıyorum nden oluyo anlamadmEskiden johnson baby bebe yağı kullanıyordum. Zararlı olduğunu duydum. Sonra zeytinyağı kullandım. 2 aydır da hiçbirşey sürmüyorum.
Kurumuyo o zaman cildi?Hiç bişey :)
AKızlar bebeklerinize banyo sonrası ne suruyosnuz
arada sırada saf zeytinyağı sürüyorum başlasa bisey surmuyorumKızlar bebeklerinize banyo sonrası ne suruyosnuz
Kızlar biz özel dr a götürmek zorunda kalmıştık d vit olarak ACD3 diye damla verdi günde 2 kez aç 5er damla. 4. ay kontrolünde de maxi vitamol diye büyük bi şişesi olan şurup verdi. İçinde bir sürü vitamin var. ACD3 ü de onunla aynı anda veriyorum hatta aynı kaşıkta. Gıda takviyesi olarak geçiyolar. Ama oğlum 2,5 aylıktan beri sırf mama beslendiği için ihtiyacı olan vitamini almasından yanayım.
Ayyy düşündüm de 2 sene emziririm dedim 2,5 ay anca emdi. İlaç vermem dedim reflü var diye veriyorm. Makat çatlağı var kabızlık yaşadık z.yağı verdim badem yağı veriyorum. Sanırım kolikti ağlama nöbetleri vardı her gece kimyon suyu verdim. 6 aydan önce ek gıda yok dedim mama yetersiz diye yoğurda başladık erken. Sebzeyle başlıcam dedim meyve mamasıyla başladım ( haftaya çorba ve muhallebi) hiç sallamıcam dedim gelen giden kucağnda salladı çocuk alıştı 23 günlükten beri sallanan hamakta yatıyo.... Burdan ne çıkartıyoruzzzz: BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK SÖZ SÖYLEME!!!
bn biobaby vücut losyonu sürüyorum çok güzel canım doğalKızlar bebeklerinize banyo sonrası ne suruyosnuz
Kurumuyo mu peki cildi
Bu video tam da bunu anlatmış koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?