- 8 Ocak 2016
- 231
- 617
- 33
- 35
Aa ben de okul oncesi ogretmeniyim.Okul önceciyim canım, ne yazık ki az ders alma lüksüm yok
Sağol canım
hahaha demekki neymis dogali buymus. herkes bunlari yasiyomus. yalniz degilmisiz!Bu video tam da bunu anlatmış koptum
Aa ben de okul oncesi ogretmeniyim.
Bize süt izni de yok
benimki yaa oyuncağına bile sinirleniyor. :) oyuncağının alt kısmında etiketi vardı koparttım ben onu minicik bişey var orda onu ağzına sokmaya çalışıyor ee tabi haliyle girmiyor ona sinir olup ağlıyorGünaydın kızlar
Bebişleriniz sinirlenmeye çığlık atmaya başladı mı? Benim kız istemediği bişey olursa sinirleniyor çığlık atıyor:)))
aynı durumda bizimki de. son zamanlarda ne yatıyor ne kucakta duruyor dimdik ayakta duracak illa. geçenlerde ben sormuştum bunu burda zararlı diyen de var biraz bekle diyen de. ben 5.5 sylık olunca almak istiyorum yoksa hakkından gelemiyorum.Yurutece ne zaman gecilir fikri olan var mi? Erken diye dusunuyorum ama bizim kiz surekli dik durmak istiyo. Gecn gun konusuldugu gibi alip en dusuk seviyede oturur seklinde dursa nasil olur. Doktorumuza 2sinde gidicez onada sorucam.
bunun bir kuralı kaidesi yok mu yaa. kimisi 4. ayda başlatıyor kimisi böyleanlamadım napıcamı.Vegaferon verdiler bu arada 6.aydan itibaren meyve suyu ile verebilirsin dedi 4 damla. Bende 6. aydan once dusunmuyordum vermeyi zaten.
Gece 3 kere emziriyorum cnm 3 bucuk saat arayla veriyorum gunduzleride sık sık ama az emiyordu 5 dk bile surmuyordu hemen dikkatini birsey cekip memeyi birakiyordu ondanda olabilir simdi en az 10 dk emziriyorum saat basi yogurdu cay kasigiyla 2 kasik verdim sadeceGece emziriyormusun canim gunduz nasil emiyor? Ek gıdaya hemen geçme bir hafta anne sutunu gece iki saatte bir ver gunduZde sık vermeye calis bir hafta sonunda almazsa ek gidaya gec
Bize doktor oyle bi yasak koymadi 1 aylikken basladik biz gitmeysKızlar aranızda AVM yasağı olan var mı
Kızımın doktoru 1 yaşa kadar yasak dedi ben 8-9 aylık olunca götürürüm sanırım dayanamam 1 sene
Zaten kışın açık hava da gezemiyoruz avm de yasak kaldık evin içinde
He yok normal damla olarak ver dedi simdiden 6.ayda meyve suyu ile ver dedi ama ben simdi baslamayi düşünmüyorum. 6.ayda meyve suyu ile veririm artik.Banada 4.ay aşımız da verdi başlayın dedi herkese başka söylüyorlar herhalde sabit bir fikirleri yok sanırım .
Cok fenalar ya. Bi de bunlarin atma huyu baslayacak daha. Atip atip geri isteyecekler :))Bizim ufaklık ta bir ara dönüyordu poposu büyüdükçe dönemez oldu :)
Eve tıkılı kalmaktan bıkmış biri olarak ve çalışmayan biri olarak bu pazar bebeği babasına bırakıp bir çarşı pazar gezeceğim.Ve oğlum az daha büyüsün çalışma hayatına döneceğim.Kesinlikle dışarı da bir hayat akıp gidiyor.
Hayırlı cumalar herkeze :) askerlik düşünmek için çok erken bencede ve o gün geldiğinde zengin yada fakir olayım fark etmez şartlar bugünki gibi olursa göndermemek için elimden geleni yapacağım. Şehit haberleri heryerden geliyor. Allah geride kalanlarına sabır versin.
Eline aldıgı oyuncagı boynuna düşürünce başlıyor benimkide bagırmaya :) Al da ver bana anne onu diyor sanki :)
Cok fenalar ya. Bi de bunlarin atma huyu baslayacak daha. Atip atip geri isteyecekler :))
bizimki de yakalayip agzina götürmeye calisiyor ama yolu bulamiyorBizimki emziği eliyle ağzından çıkarıyo sonra ağlıyo:)) izlemek çook keyifli oluyor
Kızlar bugün kızıma ilk defa havuç püresi verdim hiç sindirememis kakasinda verdiğim gibi çıktı bir iki iğne ucu kadar da kan vardı niye böyle oldu ki acaba
Haşlayıp verdim canim pure yapıp kan ilacına da baslamadimHavucu haşlayarak vermeliydin canım ilk etapta. Kan ilacına başladıysan o yapabilirmiş kakadaki rengi.
Haşlayıp verdim canim pure yapıp kan ilacına da baslamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?