2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

gunaydin kizlar yaa ben bu aralar esime de bebege de cok soyleniyorum sizde de oluyor mu cok mu bunaldim acaba uykusuzlktan mi belkide sabırsız im ondan bes dk durmuyor her seyden hemen sıkılıyor surekli kucak istiyor gece 4:5 defa kalkiyor uykukuyken sut icio bazen icmio .geceleri saatlerce sut sagiyorum bir de gunduz ayri .sürekli eli kafasinda yoluyor basi tirnak izi dolu simdi bacaklarina sardı kanatiyor resmen. gece icmedi zikkim ic dedim yaa iki kere sonra pisman oldum biliyorum anlamiyor anlasin istiyorum bazen cok tatli oluyor aslinda cok tatli zeki anlio inadina yapio sanki ona sinir oluyor m cee ee oyununu bili o battaniyeyi yuzene örtüyor bilerek masallah .saga sola dönüyor vs 4.5 aylik masallahbsubhanallah zayıf ama saglikli sukretmem lazim. ama söylenir oldum artik ise baslamam lazım galiba

Ya insan ister istemez söyleniyor biz de her ne kadar anne olsak da insanız insan sürekli ağlayan Bi çocukla bunalıyor ama ben bunalımımı genellikle çocuğa degil esime yöneltiyorum cocuk doğduğundan beri değiştin cok sertleştin hic alttan almıyorsun artık deyip duruyor eskiden kavga ettiğimizde benim evin içinde Canim sıkilır yanına giderdim hadi barisalim ben cok sıkıldım derdim simdi sıkılmaya bile vaktim olmuyor gidip barisayim tabi arada bebisede ağlama artık kizim ya ne kadar mutsuz bi çocuksun diye sitem etmiyor değilim anlamıyor tabi ki ağlamaya son gaz devam

esimde aksam sabrimi zorluyorsun artik zorlaniyorum dedi bebis zorluyor hakkaten yaa bende birde herseyi yle ben ilgilenecem kontrol sıkıntısı var evde bakici var iyi de bir ay oldu ama ya uykuluyken hepsini yediremezse ya tirnagini keserken canini yakarsa herseyi ben yapıyorum sanki ilgilenmesem ac kalacak gecen ay 50 60 gr bisey almisti kakasinda falan mukuslu biseyler vardi gozund capaklanma var gevnedi dilinde hala pamukcuk var ayy ne bilim yaaa evdeyim zaten 5 aydir bunaldim ben alisik da degilim pek yogun tamam tempo çalıştm hep sabah aksam hafta sonu severek kalabalik ortamlardaydim simdi hep bebek hep bebek . birdr etrafimda uc tane daha var hepsi akilli uslu masallah koyduklari yerde duruyorlar benimki huysuzlaniyor iyice canm sıkılıo imreniyorum surekli kiyas yapiyorim benm bebegim niye böyle falan allahtan belami istiyorum galiba diyorum bazen sukursuz luk ten de oluyor herhalde ayy ne bilim bunaldim yaa

kaka ile ilgili mesaj olunca dayanamiyorum:)kaka uzmani oldum.kizin kakasini incelerken gecen pat diye yatak ortusune dustu:)
havuc bizdede cikti.ama vermeye devam kan yoksa.kan olup olmadigina emin olun.bazen karisiyor.
tatlilavinya beyaz parca dedigin buyuk buyukse sindirilememis sut demek.salyada varsa dikkat rt.nasil anlayacaksin,bezi birbirine yapistirin sunuyorsa salya demek.

birde salya ile birlikte istahsizlik,emmeyi reddetmede olur.
ranapinar canimbende bazen isyan eder gibi oluyorum.bir tanede oglum var.kiz sorunlu.suan ev kalabalik.kvler bizde.catlayacak gibi oluyorum.oglumun dogum gunu bugun.hazirliktan ziyade evdeki misafiri agirliyorum.oglan durmuyor kiskaniyor.zaten kiz uyumuyir.uyudugu vakit yanina gidip uyandirmak icin bagiriyor.evde misafir hergun ev temizle yemek yap.catlayacak gibiyim.2 cocugun bu kadar zor oldugunu kirk yil dusunsem aklima gelmezdi.birde cvocuk azmis gibi esimin yegeni bizde.emzikliyim ama isten gucten ben yemek yiyemiyorum.gerci benim kizda alerji olmasa bu kadar zor olmazdi.ikinciside kv surekli soylenip duruyor.o buraya mi konur.bu boyle mi olur.ac mi.acikti bu.git sunlari yika.daha aklima gelmeyen milyon sey.fenalardayim.hayatim mahvoldu resmen.daraldim.fenalardayim.yuzumgulmuyor.kv ustune aliniyor.gerci once yapiyor sonra aliniyor.yapma o zaman.oyle yani.

ranapinar canım bende de oluyordu öyle ama uykusuzluk tan o durum geldiğinde hemen gelecek güzelggunleri düşün kesinlikle bebek hissediyor bizzat yaşadım az kaldı disimizi sikalim seneye bu sabah ailecek kahvaltı yapicaz bebeklerimiz avuclayip ağzına yıkacak kendi yemeğini

canm benim yaa senin durum benden de vahimmis.niye o kadar kalabaliksinizkv sizde mi kalıyor bir ise yarasa bari dir dir edip soylenmek nedir oglunla ilgilense o bile yeter sana allah yardım cin olsun canm yaaa valla aklima geldikce sanada dua edicem. kv dediklerini duymazdan gek annne sen daha iyi bilirsin hadi kalk da sen yap de değil olmadi.esin yardimci oluyor dur ins.gececek de bubgunler bizde kendimizden gecios yaa

Bende bunaliyorum kızlar hele uykusuz kaldiysam fenayim yani
Göğsümde damar beni cikmisti iki uc aydir nedir damar beni kilcal damardan cikan derinin ustunde kan dolu baloncuk neyse saglik ocagindaki dr cerrahi alir dedi Cerrahiye gttim dermatoloji dedi dermatolojiye gttim estteik plastik cerrahi alsin dedi kizlar ve sonunda patladi ben dun gece oglum durmadi gazini çıkartırken gogusumun ustunde oldugu icin durmadi dogru duzgun kucagimda patladi ben kani durmadi acile gttim yine alan olmadi sadece pansuman yaptilar gece boyu tampon yapıp durdum en son pıhtılaşti heralde durmuş hafta sonu mecbur böyle geçecek kac tane doktor bir halta yaramadi cok sinirliyim

canim tesekkur edertim.Allah razi olsun yine konusuyor ama yardimda ediyor.kendimi biswy dememek icin frenliyorum.icimdwn surekli soyleyen agiz soylemeyen agzi yorarmis diye telkin ediyorum.yok canim baska ilden geliyorlar.yardima geldi aslinda.

Anlıyorum neler hissettiğini. Benzer şeyler bende de var. Bebek emmemeye başladı. Uykuda az birsey emiyor.Bir yandan meme alır mı diye uğraşıyorum. Yok emmedi hafi uyut da süt sağ derdi. Uykuda alırsa diye onu takip et biraz uyanır gibi olunca meme ver. Olmadı mama ver. Zaten az uyuyor. Gecede kać kere kalkıyor artık sayamıyorum. ... vs sonuç kendi adıma söylemek gerekirse hepsi uykusuzluk ve bedensel yorgunluktan. Ne zaman 3 saat uyusam kendime geliyorum neşeleniyiorum. Inan bu zor günlerin geride kalacaģını hayal edip düsünerek dayanmaya çalışıyorum. Umutluyum.

Benim eşim de bana agresifleştin diyor
. Eskiden ben de ortamı yumuşatırdım,yeti gelir slttan alırdım. Bebekten sonra hem uykusuzluk hem yorgunluk tahammülsüz yaptı beni. Artık alttan alamıyorum, cevsp veriyorum ve tartışma da oluyor sonuçta. Erkekler yaşadığımızı anlamıyor maalesef.

Ben ne eşime ne de bebişe söyleniyorum. Herşeyi içime atıyorum köşeye çekilip ağlayıp duruyorum. Sinirlerim çok bozuk... Kimseye hiçbir şey anlatmak gelmiyor içimden. Bazen eşimle konuşayım dertleşeyim diyorum daha beter sinir oluyorum gerek yok...

Kar yağarken camdan dışarıyı huzurla seyretmek keyifle taze sıcak bir çay içmek istiyorum. Biliyorum ki artık mümkün değil.

Bebiş uyusa taze sıcak bir çay olsa bile ben eski ben değilim ki yağan kara bakıp huzur bulayım...

Bebişi seviyorum ama hayatımı sevmiyorum artık. Böyle yaşamayı sevmiyorum. Yakın buldugum herkez tatile gitti ben evdeyim. Bebekle de gezebilirsin diyorlar. Evet belki bebekle gezebilirim de kocamı napıcam. Markete sebze almaya bile gidemiyorum orada bile burnumdan getiriyor. Huzursuz bir tip... Kızamıyorum bile artık acıyorum sadece...

Dün lapa lapa kar yağıyordu. Bebişe gösteriyorum ben de... Eşimi çağırdım gel çok güzel kar yağıyor dedim.. bir sürü saçma sapan sebeplerle söylendi yok su anda islerini bitirmeye çalışıyormuş da oyalanmak istemiyormuş da... vıdı vıdı vıdı gerisini dinlemedim zaten...

Al bak aynı. İşe1 ay sonra başlama planı var. Bakıcı alışsın diye haftada 3 gün başlattik. Kontrol manyağıyım ya herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum. Eşim de diyor biz bakıcıyı neden tuttuk. Bırak ona uyu 2 saat diyor. Ama daha yeni nasıl bırakaýım ona. İşe başlama vaktin geldi diyor eşim. De bebekteki uykusuzluk ve beslenme düzelensizliģi ile İşe nasıl gideceğim. Kara kara düşünüyorum. Dediģin gibi sanırim daha çok şükür etmeliyim

ranapinar uzme kendini canım hepimiz benzer seyler yasıyoruz kimimiz az kimimiz biraz daha fazla belki. Sabret canım biraz daha sabır insallah geçecek bu günler hele su karakisı bi atlatalım bi yaz gelsin hele havalar gibi icimizde aydınlık olacak cok daha iyi zamanlar geciricez bebeklerimizle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…