Ya insan ister istemez söyleniyor biz de her ne kadar anne olsak da insanız insan sürekli ağlayan Bi çocukla bunalıyor ama ben bunalımımı genellikle çocuğa degil esime yöneltiyorum cocuk doğduğundan beri değiştin cok sertleştin hic alttan almıyorsun artık deyip duruyor eskiden kavga ettiğimizde benim evin içinde Canim sıkilır yanına giderdim hadi barisalim ben cok sıkıldım derdim simdi sıkılmaya bile vaktim olmuyor gidip barisayim tabi arada bebisede ağlama artık kizim ya ne kadar mutsuz bi çocuksun diye sitem etmiyor değilim anlamıyor tabi ki ağlamaya son gaz devamgunaydin kizlar yaa ben bu aralar esime de bebege de cok soyleniyorum sizde de oluyor mu cok mu bunaldim acaba uykusuzlktan mi belkide sabırsız im ondan bes dk durmuyor her seyden hemen sıkılıyor surekli kucak istiyor gece 4:5 defa kalkiyor uykukuyken sut icio bazen icmio .geceleri saatlerce sut sagiyorum bir de gunduz ayri .sürekli eli kafasinda yoluyor basi tirnak izi dolu simdi bacaklarina sardı kanatiyor resmen. gece icmedi zikkim ic dedim yaa iki kere sonra pisman oldum biliyorum anlamiyor anlasin istiyorum bazen cok tatli oluyor aslinda cok tatli zeki anlio inadina yapio sanki ona sinir oluyor m cee ee oyununu bili o battaniyeyi yuzene örtüyor bilerek masallah .saga sola dönüyor vs 4.5 aylik masallahbsubhanallah zayıf ama saglikli sukretmem lazim. ama söylenir oldum artik ise baslamam lazım galiba
esimde aksam sabrimi zorluyorsun artik zorlaniyorum dediYa insan ister istemez söyleniyor biz de her ne kadar anne olsak da insanız insan sürekli ağlayan Bi çocukla bunalıyor ama ben bunalımımı genellikle çocuğa degil esime yöneltiyorum cocuk doğduğundan beri değiştin cok sertleştin hic alttan almıyorsun artık deyip duruyor eskiden kavga ettiğimizde benim evin içinde Canim sıkilır yanına giderdim hadi barisalim ben cok sıkıldım derdim simdi sıkılmaya bile vaktim olmuyor gidip barisayim tabi arada bebisede ağlama artık kizim ya ne kadar mutsuz bi çocuksun diye sitem etmiyor değilim anlamıyor tabi ki ağlamaya son gaz devam
canm benim yaa senin durum benden de vahimmis.niye o kadar kalabaliksinizkv sizde mi kalıyor bir ise yarasa bari dir dir edip soylenmek nedir oglunla ilgilense o bile yeter sana allah yardım cin olsun canm yaaa valla aklima geldikce sanada dua edicem. kv dediklerini duymazdan gek annne sen daha iyi bilirsin hadi kalk da sen yap de değil olmadi.esin yardimci oluyor dur ins.gececek de bubgunler bizde kendimizden gecios yaabirde salya ile birlikte istahsizlik,emmeyi reddetmede olur.
ranapinar canimbende bazen isyan eder gibi oluyorum.bir tanede oglum var.kiz sorunlu.suan ev kalabalik.kvler bizde.catlayacak gibi oluyorum.oglumun dogum gunu bugun.hazirliktan ziyade evdeki misafiri agirliyorum.oglan durmuyor kiskaniyor.zaten kiz uyumuyir.uyudugu vakit yanina gidip uyandirmak icin bagiriyor.evde misafir hergun ev temizle yemek yap.catlayacak gibiyim.2 cocugun bu kadar zor oldugunu kirk yil dusunsem aklima gelmezdi.birde cvocuk azmis gibi esimin yegeni bizde.emzikliyim ama isten gucten ben yemek yiyemiyorum.gerci benim kizda alerji olmasa bu kadar zor olmazdi.ikinciside kv surekli soylenip duruyor.o buraya mi konur.bu boyle mi olur.ac mi.acikti bu.git sunlari yika.daha aklima gelmeyen milyon sey.fenalardayim.hayatim mahvoldu resmen.daraldim.fenalardayim.yuzumgulmuyor.kv ustune aliniyor.gerci once yapiyor sonra aliniyor.yapma o zaman.oyle yani.
canm benim yaa senin durum benden de vahimmis.niye o kadar kalabaliksinizkv sizde mi kalıyor bir ise yarasa bari dir dir edip soylenmek nedir oglunla ilgilense o bile yeter sana allah yardım cin olsun canm yaaa valla aklima geldikce sanada dua edicem. kv dediklerini duymazdan gek annne sen daha iyi bilirsin hadi kalk da sen yap de değil olmadi.esin yardimci oluyor dur ins.gececek de bubgunler bizde kendimizden gecios yaa
Hepsi yan gelip yatiyorlar canm elini bile süren olmadi cok onemli degilmis de bilmem ne patladi aldirana kadarayhkdry sonrada yurt dışından doktor gelmesine karşı çıkarlar
Sagol canm ya önceki gunde oğlusla oynarken ayagiyla vurmustu yine kanamisti bu kadar uzun surmemisti amaayhkdry gecmis olsun.insallah inemli birsey degildir.ama cocukla zor olmustur sana
Gecmis olsun canımSagol canm ya önceki gunde oğlusla oynarken ayagiyla vurmustu yine kanamisti bu kadar uzun surmemisti ama
İnşallah canım ya cok moralimi bozuyoeGecmis olsun canıminsallah bir an once kurtulursun
Anlıyorum neler hissettiğini. Benzer şeyler bende de var. Bebek emmemeye başladı. Uykuda az birsey emiyor.Bir yandan meme alır mı diye uğraşıyorum. Yok emmedi hafi uyut da süt sağ derdi. Uykuda alırsa diye onu takip et biraz uyanır gibi olunca meme ver. Olmadı mama ver. Zaten az uyuyor. Gecede kać kere kalkıyor artık sayamıyorum. ... vs sonuç kendi adıma söylemek gerekirse hepsi uykusuzluk ve bedensel yorgunluktan. Ne zaman 3 saat uyusam kendime geliyorum neşeleniyiorum. Inan bu zor günlerin geride kalacaģını hayal edip düsünerek dayanmaya çalışıyorum. Umutluyum.gunaydin kizlar yaa ben bu aralar esime de bebege de cok soyleniyorum sizde de oluyor mu cok mu bunaldim acaba uykusuzlktan mi belkide sabırsız im ondan bes dk durmuyor her seyden hemen sıkılıyor surekli kucak istiyor gece 4:5 defa kalkiyor uykukuyken sut icio bazen icmio .geceleri saatlerce sut sagiyorum bir de gunduz ayri .sürekli eli kafasinda yoluyor basi tirnak izi dolu simdi bacaklarina sardı kanatiyor resmen. gece icmedi zikkim ic dedim yaa iki kere sonra pisman oldum biliyorum anlamiyor anlasin istiyorum bazen cok tatli oluyor aslinda cok tatli zeki anlio inadina yapio sanki ona sinir oluyor m cee ee oyununu bili o battaniyeyi yuzene örtüyor bilerek masallah .saga sola dönüyor vs 4.5 aylik masallahbsubhanallah zayıf ama saglikli sukretmem lazim. ama söylenir oldum artik ise baslamam lazım galiba
Benim eşim de bana agresifleştin diyorYa insan ister istemez söyleniyor biz de her ne kadar anne olsak da insanız insan sürekli ağlayan Bi çocukla bunalıyor ama ben bunalımımı genellikle çocuğa degil esime yöneltiyorum cocuk doğduğundan beri değiştin cok sertleştin hic alttan almıyorsun artık deyip duruyor eskiden kavga ettiğimizde benim evin içinde Canim sıkilır yanına giderdim hadi barisalim ben cok sıkıldım derdim simdi sıkılmaya bile vaktim olmuyor gidip barisayim tabi arada bebisede ağlama artık kizim ya ne kadar mutsuz bi çocuksun diye sitem etmiyor değilim anlamıyor tabi ki ağlamaya son gaz devam
gunaydin kizlar yaa ben bu aralar esime de bebege de cok soyleniyorum sizde de oluyor mu cok mu bunaldim acaba uykusuzlktan mi belkide sabırsız im ondan bes dk durmuyor her seyden hemen sıkılıyor surekli kucak istiyor gece 4:5 defa kalkiyor uykukuyken sut icio bazen icmio .geceleri saatlerce sut sagiyorum bir de gunduz ayri .sürekli eli kafasinda yoluyor basi tirnak izi dolu simdi bacaklarina sardı kanatiyor resmen. gece icmedi zikkim ic dedim yaa iki kere sonra pisman oldum biliyorum anlamiyor anlasin istiyorum bazen cok tatli oluyor aslinda cok tatli zeki anlio inadina yapio sanki ona sinir oluyor m cee ee oyununu bili o battaniyeyi yuzene örtüyor bilerek masallah .saga sola dönüyor vs 4.5 aylik masallahbsubhanallah zayıf ama saglikli sukretmem lazim. ama söylenir oldum artik ise baslamam lazım galiba
Al bak aynı. İşe1 ay sonra başlama planı var. Bakıcı alışsın diye haftada 3 gün başlattik. Kontrol manyağıyım ya herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum. Eşim de diyor biz bakıcıyı neden tuttuk. Bırak ona uyu 2 saat diyor. Ama daha yeni nasıl bırakaýım ona. İşe başlama vaktin geldi diyor eşim. De bebekteki uykusuzluk ve beslenme düzelensizliģi ile İşe nasıl gideceğim. Kara kara düşünüyorum. Dediģin gibi sanırim daha çok şükür etmeliyimesimde aksam sabrimi zorluyorsun artik zorlaniyorum dedibebis zorluyor hakkaten yaa bende birde herseyi yle ben ilgilenecem kontrol sıkıntısı var evde bakici var iyi de bir ay oldu ama ya uykuluyken hepsini yediremezse ya tirnagini keserken canini yakarsa herseyi ben yapıyorum sanki ilgilenmesem ac kalacak gecen ay 50 60 gr bisey almisti kakasinda falan mukuslu biseyler vardi gozund capaklanma var gevnedi dilinde hala pamukcuk var ayy ne bilim yaaa evdeyim zaten 5 aydir bunaldim ben alisik da degilim pek yogun tamam tempo çalıştm hep sabah aksam hafta sonu severek kalabalik ortamlardaydim simdi hep bebek hep bebek . birdr etrafimda uc tane daha var hepsi akilli uslu masallah koyduklari yerde duruyorlar benimki huysuzlaniyor iyice canm sıkılıo imreniyorum surekli kiyas yapiyorim benm bebegim niye böyle falan allahtan belami istiyorum galiba diyorum bazen sukursuz luk ten de oluyor herhalde ayy ne bilim bunaldim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?