- 21 Temmuz 2013
- 279
- 319
- 103
Boyle ümitsiz olma ne olurBen ne eşime ne de bebişe söyleniyorum. Herşeyi içime atıyorum köşeye çekilip ağlayıp duruyorum. Sinirlerim çok bozuk... Kimseye hiçbir şey anlatmak gelmiyor içimden. Bazen eşimle konuşayım dertleşeyim diyorum daha beter sinir oluyorum gerek yok...
Kar yağarken camdan dışarıyı huzurla seyretmek keyifle taze sıcak bir çay içmek istiyorum. Biliyorum ki artık mümkün değil.
Bebiş uyusa taze sıcak bir çay olsa bile ben eski ben değilim ki yağan kara bakıp huzur bulayım...
Bebişi seviyorum ama hayatımı sevmiyorum artık. Böyle yaşamayı sevmiyorum. Yakın buldugum herkez tatile gitti ben evdeyim. Bebekle de gezebilirsin diyorlar. Evet belki bebekle gezebilirim de kocamı napıcam. Markete sebze almaya bile gidemiyorum orada bile burnumdan getiriyor. Huzursuz bir tip... Kızamıyorum bile artık acıyorum sadece...
Dün lapa lapa kar yağıyordu. Bebişe gösteriyorum ben de... Eşimi çağırdım gel çok güzel kar yağıyor dedim.. bir sürü saçma sapan sebeplerle söylendi yok su anda islerini bitirmeye çalışıyormuş da oyalanmak istemiyormuş da... vıdı vıdı vıdı gerisini dinlemedim zaten...
Dökülen saclarimdan 5 Peru çıkardıayhkdry cok gecmis olsun canim. Galiba hepimizin psikolojisi alt ust olmus. Bende kotu durumdayim bu ara sac dokmemde inanilmaz artti. Sacini topluyorum tokada ustumde basimda evin heryerinde sacim var. 30 gun once boyunu kisalttim ama yine dokuluyo cildirmak uzereyim. Banyo yapip yada sacimi taramak istemiyorum. Mutsuzluk hastaligi olusuyo galiba
Bazen bir daha asla geri gelmeyecek eski hayatımı özlüyorum. Sonra oğlum gözlerime bakıp gülünce düşündüğümdrn pişman oluyorum. Sanki anlıyor gibi oğlumla konuşup onu ne kadar çok sevdigımi,ne kadar çok hayal ettiğimi,ne kadar çok beklediğimi ve istediğımi söylüyorum. Oğlumls geçecek nice güzel zamanların bana bu günkü zorlukları unutturacağını düşünüyorum. Kendime diyorum hep mi zor olacak hep mi böyle gidecek,tabii ki hayır . Hayatta hep kolay ya da hep zor zamanlar olmaz ki . Elbet kolaylar da gelecekBen ne eşime ne de bebişe söyleniyorum. Herşeyi içime atıyorum köşeye çekilip ağlayıp duruyorum. Sinirlerim çok bozuk... Kimseye hiçbir şey anlatmak gelmiyor içimden. Bazen eşimle konuşayım dertleşeyim diyorum daha beter sinir oluyorum gerek yok...
Kar yağarken camdan dışarıyı huzurla seyretmek keyifle taze sıcak bir çay içmek istiyorum. Biliyorum ki artık mümkün değil.
Bebiş uyusa taze sıcak bir çay olsa bile ben eski ben değilim ki yağan kara bakıp huzur bulayım...
Bebişi seviyorum ama hayatımı sevmiyorum artık. Böyle yaşamayı sevmiyorum. Yakın buldugum herkez tatile gitti ben evdeyim. Bebekle de gezebilirsin diyorlar. Evet belki bebekle gezebilirim de kocamı napıcam. Markete sebze almaya bile gidemiyorum orada bile burnumdan getiriyor. Huzursuz bir tip... Kızamıyorum bile artık acıyorum sadece...
Dün lapa lapa kar yağıyordu. Bebişe gösteriyorum ben de... Eşimi çağırdım gel çok güzel kar yağıyor dedim.. bir sürü saçma sapan sebeplerle söylendi yok su anda islerini bitirmeye çalışıyormuş da oyalanmak istemiyormuş da... vıdı vıdı vıdı gerisini dinlemedim zaten...
gunaydin kizlar yaa ben bu aralar esime de bebege de cok soyleniyorum sizde de oluyor mu cok mu bunaldim acaba uykusuzlktan mi belkide sabırsız im ondan bes dk durmuyor her seyden hemen sıkılıyor surekli kucak istiyor gece 4:5 defa kalkiyor uykukuyken sut icio bazen icmio .geceleri saatlerce sut sagiyorum bir de gunduz ayri .sürekli eli kafasinda yoluyor basi tirnak izi dolu simdi bacaklarina sardı kanatiyor resmen. gece icmedi zikkim ic dedim yaa iki kere sonra pisman oldum biliyorum anlamiyor anlasin istiyorum bazen cok tatli oluyor aslinda cok tatli zeki anlio inadina yapio sanki ona sinir oluyor m cee ee oyununu bili o battaniyeyi yuzene örtüyor bilerek masallah .saga sola dönüyor vs 4.5 aylik masallahbsubhanallah zayıf ama saglikli sukretmem lazim. ama söylenir oldum artik ise baslamam lazım galiba
ranapinar canım bende de oluyordu öyle ama uykusuzluk tan o durum geldiğinde hemen gelecek güzelggunleri düşün kesinlikle bebek hissediyor bizzat yaşadım az kaldı disimizi sikalim seneye bu sabah ailecek kahvaltı yapicaz bebeklerimiz avuclayip ağzına yıkacak kendi yemeğini
Bende bunaliyorum kızlar hele uykusuz kaldiysam fenayim yani
Göğsümde damar beni cikmisti iki uc aydir nedir damar beni kilcal damardan cikan derinin ustunde kan dolu baloncuk neyse saglik ocagindaki dr cerrahi alir dedi Cerrahiye gttim dermatoloji dedi dermatolojiye gttim estteik plastik cerrahi alsin dedi kizlar ve sonunda patladi ben dun gece oglum durmadi gazini çıkartırken gogusumun ustunde oldugu icin durmadi dogru duzgun kucagimda patladi ben kani durmadi acile gttim yine alan olmadi sadece pansuman yaptilar gece boyu tampon yapıp durdum en son pıhtılaşti heralde durmuş hafta sonu mecbur böyle geçecek kac tane doktor bir halta yaramadi cok sinirliyim
bende ayni durumdayim sac toplamaktan yildim yanlarim acildi resmen cok uzgunum taramaktan nefret eder oldjm ne zaman duzelecek acabaDökülen saclarimdan 5 Peru çıkardı
Emzirmeyi kesincebende ayni durumdayim sac toplamaktan yildim yanlarim acildi resmen cok uzgunum taramaktan nefret eder oldjm ne zaman duzelecek acaba
Emzirmeyi kesince
Emzirmeyi kesince
Ilk 3 ay hic bisrsey yoktu birden bi basladi bir aydir avuc avuc dökülüyor
Benim de öyle. Sacimi taramaktan nefret ediyorum avuc avuc dökülüyorayhkdry cok gecmis olsun canim. Galiba hepimizin psikolojisi alt ust olmus. Bende kotu durumdayim bu ara sac dokmemde inanilmaz artti. Sacini topluyorum tokada ustumde basimda evin heryerinde sacim var. 30 gun once boyunu kisalttim ama yine dokuluyo cildirmak uzereyim. Banyo yapip yada sacimi taramak istemiyorum. Mutsuzluk hastaligi olusuyo galiba
Ben ne eşime ne de bebişe söyleniyorum. Herşeyi içime atıyorum köşeye çekilip ağlayıp duruyorum. Sinirlerim çok bozuk... Kimseye hiçbir şey anlatmak gelmiyor içimden. Bazen eşimle konuşayım dertleşeyim diyorum daha beter sinir oluyorum gerek yok...
Ya Bn önceden Nasıl yaşadığımızı hatırlıyorum eşimde bnde öğretmeniz öğleden sonralarımız hep boş atlardık otobüse haftada en az 2 kez İstanbul'u gezerdik Kadıköy Üsküdar taksim Beşiktaş Sultanahmet neresi olursa sonra haftasonlarını kahvaltılara giderdik hergün yürüyüşe çıkardık ahhhh ahhhh eski günler şimdi değil otobüse binmeyi kendi arabamızla 5 km uzak biyere gidemiyoruz kızımız çok mizmiz bizim haftasonu biyerde kahvaltıyı bırak evde bile eşimle kahvaltı yapamıyoruz o tutuyor bebişi ben atıştırıyorum ben tutuyorum o atıştırıyor ama sonra düşünüyorum en fazla 1 sene sonra bunların hepsini 1 kişi fazla yapacağız bi de bonus olarak artık çocukla otobüse binemeyeceğimiz için arabamızla ohhh mis gibi yayıla yayıla gideceğiz herşeyin olduğu gibi bu durumunda tek çaresi Zaman Zaman herşeyi Bi şekilde yoluna koyuyorHerşe
Herşey değişti ben eşim yaşadığımız bildiğimiz hayat tam ortasina hayatimizin bomba düştü. Öncesinde nasil yasiyorduk hatirlamiyorum.Eşim le en azindan bi noktada eşit sorumluluk paylaşiyoruz çocuk..
Senin işin daha zor Allah kolaylik versin adam değişmez sen bir yolunu bulup kendini rahatlatmalisin.Yoksa bir yerde patliyacaksin. İyi bak kendine..
geldık dr'dan canım yaktı dr çok şükür kurtuldum küçük bir çukur açıldı gögsümün üstündeayhkdry canım konu acmissi hala durmamış kanaman inşallah acil çözüm bulursun Rabbim şifa versin
geldık dr'dan canım yaktı dr çok şükür kurtuldum küçük bir çukur açıldı gögsümün üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?