geldık dr'dan canım yaktı dr çok şükür kurtuldum küçük bir çukur açıldı gögsümün üstünde
teselliler ve telkinler icin sagolun kizlar dertliyiz desenize. :) gecircez ins 4 ay daha kal di galiba.ayhkdry geçmiş olsun cnm
suan bebis ayağım da sag göğsümü sagiyorum ve yazıyorum sutunu icircm ins icer cadim
Kızlar. Hangi bezi kullanıyorsunuz. Ben prima premium care kullaniyordum doğumdan beri hiçbir sıkıntı yoktu aralık ayında bezleri degistirdiler şimdi ki çok kötü kimyasal bir koku var ve hep poposu nemli pisik oluyor kızım. Molfix aldım oda daha ikinci bezde pisik yaptı . Onuda bıraktım. Şimdi pisigi geçmişten huggies mi deneyeyim bilmiyorum yeşil prima almış eşim 1 pakette denemem için ama oda kötüdür heralde siz ne diyorsunuz hangi bezden memnunsunuz
Canim ben hem emziriyorum hem mama veriyorumYahu bebişleri kaç saatte bir besliyorsunuz? Özellikle emzirip mama takviyesi yapanlar nasıl ve sadece emzirenler ve sadece mama verenler nasıl,? Emzirenlerde kaç dakika emiyor bebişler? Ne kadar mama veriyorsunuz öğünde.? Çok çok kafamda deli sorular
Başladın mi kullanmayaYa ben de prima bozdu diye molfix almistim bugun
Kızlar. Hangi bezi kullanıyorsunuz. Ben prima premium care kullaniyordum doğumdan beri hiçbir sıkıntı yoktu aralık ayında bezleri degistirdiler şimdi ki çok kötü kimyasal bir koku var ve hep poposu nemli pisik oluyor kızım. Molfix aldım oda daha ikinci bezde pisik yaptı . Onuda bıraktım. Şimdi pisigi geçmişten huggies mi deneyeyim bilmiyorum yeşil prima almış eşim 1 pakette denemem için ama oda kötüdür heralde siz ne diyorsunuz hangi bezden memnunsunuz
Evet ben de evin içinde ciş aramaya başlamıştım meğer bez kokuyormusPrima premium care kullandım hemen konu yapıyo. Bi ara Huggies kullandım ama hiç memnun kalmadım kakayı hep dışına verdi. Şimdi molfix kullanıyorum şimdilik memnunum bakalım
Yarın 1 hafta olacak. Sadece ilk gün pişik yaptı kremle geçti sonrasında bi sıkıntı olmadıEvet ben de evin içinde ciş aramaya başlamıştım meğer bez kokuyormus
Molfix i kaç gündür kullaniyorsun acaba
Başladın mi kullanmaya
Benim komşum ben memnunum dedi molfix den verdim ona bezi ama baktım onun çocuğun poposuda hafif pisik o kadar olur diyor
Normal mi ki o kadar pisik anlamadım ki
Evet ben de evin içinde ciş aramaya başlamıştım meğer bez kokuyormusPrima premium care kullandım hemen konu yapıyo. Bi ara Huggies kullandım ama hiç memnun kalmadım kakayı hep dışına verdi. Şimdi molfix kullanıyorum şimdilik memnunum bakalım
Bende bir deneyeyim olmazsa zaten başka çare yokYarın 1 hafta olacak. Sadece ilk gün pişik yaptı kremle geçti sonrasında bi sıkıntı olmadı
Sleppy mi ne öyle bir bez çıkmış o nasıldır acabaYeni taktim, daha acmadim bile. Offf ya yesil paket almistim bir kere bitene kadar poposu kizarmisti, ins bu da oyle olmaz.
Hayir normal degil, poposu hep bembeyazdi bebegimin.o kadincagiz da gore gore alismis ama normali bu dgil ki
Evet ben de evin içinde ciş aramaya başlamıştım meğer bez kokuyormus
Molfix i kaç gündür kullaniyorsun acaba
Bende bir deneyeyim olmazsa zaten başka çare yok
Çok geçmiş olsun. Allah başka çaresiz dert vermesin.geldık dr'dan canım yaktı dr çok şükür kurtuldum küçük bir çukur açıldı gögsümün üstünde
Cok sagol canim.amin.Çok geçmiş olsun. Allah başka çaresiz dert vermesin.
Çok geçmiş olsunayhkdry
Kızlar yaaa bu havalar bizi mahvetti bi de günlerden haftasonu olunca herkes x5 katı bunalıyo sanırım bugün annem vardı temizlik yaptım bütüüün gün. Çünkü bi daha ne zaman yaparım Allah bilir. Kocalar yükün 1/4 ünü bile almıyo çoğu zaman bütün yük biz de ve evdeyz devamlı. Ağlayan ve uyumayan bebekler. Yapılmayan işler çamşr bul. vs.. Ama öncellikle şükürler olsun Allah eksikliklerini göstermesin ne bebeişlerin ne de kocaların.. Bi de galiba biraz daha sabır 2 ay sonra hem daha da akıllanırlar diye umuyorm hem de havalar ısınır da ağlamayan bebeklerle dışarıda rahatt rahattt gezeriz. Bir de şöyle söyliyim çalışacak olan annelere güzdüz biraz uzak olup özlemek çoook iyi gelecek. Uykusuz kalacağınızı düşünüyosunuz ama evdekilerden frklı olmayacak uyku durumu. Evdeyken de bebişle uyuyamıyosun öyle. En azından gündüz insan içine karışmak, akan hyatın içinde olmak çok iyi gelecektir... Çalışmayacak olanların o imkanı da yok bütün gün kucakta bebek ama geçecek inşllh bugünler Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?