2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar. Hangi bezi kullanıyorsunuz. Ben prima premium care kullaniyordum doğumdan beri hiçbir sıkıntı yoktu aralık ayında bezleri degistirdiler şimdi ki çok kötü kimyasal bir koku var ve hep poposu nemli pisik oluyor kızım. Molfix aldım oda daha ikinci bezde pisik yaptı . Onuda bıraktım. Şimdi pisigi geçmişten huggies mi deneyeyim bilmiyorum yeşil prima almış eşim 1 pakette denemem için ama oda kötüdür heralde siz ne diyorsunuz hangi bezden memnunsunuz

Ya ben de prima bozdu diye molfix almistim bugun

Canim ben hem emziriyorum hem mama veriyorum
Sabah ilk uyandigimizda emziriyorum
Uyanık olduğu için 1.5 saat sonra tekrar açıkiyor 90 cc mama yapıyorum o masaya kısa bir uykuya dalıyor uyaninca yine meme.. öğle uykusu saatine kadar iki kere emzirmiş oluyorum emzirmeler genelde 10 dakika sürüyor. Öğlen uykusuna 2 gibi geçiyoruz yine yapıyorum 90 cc mama uyaninca meme veriyorum. Aksama kadar sürekli meme ile gidiyoruz belki arada bir mama daha giriyor en fazla 90 cc olarak veriyorum sonra gece uykusuna geçerken 105cc mama yapıyorum 4 saat kesintisiz uyku ardından 2 kere uyanıyor en fazla sabaha kadar meme...
Ama meme ve mama gidenler genel de bir öğün meme bir öğün mama veriyor ben bu şekilde düzen oturttum amacım mamayi en aza indirmek. .

Prima premium care kullandım hemen koku yapıyo. Bi ara Huggies kullandım ama hiç memnun kalmadım kakayı hep dışına verdi. Şimdi molfix kullanıyorum şimdilik memnunum bakalım

Prima premium care kullandım hemen konu yapıyo. Bi ara Huggies kullandım ama hiç memnun kalmadım kakayı hep dışına verdi. Şimdi molfix kullanıyorum şimdilik memnunum bakalım
Evet ben de evin içinde ciş aramaya başlamıştım meğer bez kokuyormus
Molfix i kaç gündür kullaniyorsun acaba

Başladın mi kullanmaya
Benim komşum ben memnunum dedi molfix den verdim ona bezi ama baktım onun çocuğun poposuda hafif pisik o kadar olur diyor
Normal mi ki o kadar pisik anlamadım ki

Yeni taktim, daha acmadim bile. Offf ya yesil paket almistim bir kere bitene kadar poposu kizarmisti, ins bu da oyle olmaz.
Hayir normal degil, poposu hep bembeyazdi bebegimin.o kadincagiz da gore gore alismis ama normali bu dgil ki

Prima premium care kullandım hemen konu yapıyo. Bi ara Huggies kullandım ama hiç memnun kalmadım kakayı hep dışına verdi. Şimdi molfix kullanıyorum şimdilik memnunum bakalım
Evet ben de evin içinde ciş aramaya başlamıştım meğer bez kokuyormus
Molfix i kaç gündür kullaniyorsun acaba
Yarın 1 hafta olacak. Sadece ilk gün pişik yaptı kremle geçti sonrasında bi sıkıntı olmadı
Bende bir deneyeyim olmazsa zaten başka çare yok

Yeni taktim, daha acmadim bile. Offf ya yesil paket almistim bir kere bitene kadar poposu kizarmisti, ins bu da oyle olmaz.
Hayir normal degil, poposu hep bembeyazdi bebegimin.o kadincagiz da gore gore alismis ama normali bu dgil ki
Sleppy mi ne öyle bir bez çıkmış o nasıldır acaba
Gerci yıllarını veren markalar bile pisik yapabiliyorsa o hayli yapar

çokk beğendim kızlar. Kocalarınıza da okutun

Hani sen öyle yarım ağızla KARIM diyorsun ya, ayar oluyorum sana.
Arkadaşlarınla dolaşıyorsun, işe gidiyorsun, çıkışta drink (!) alıyorsun ya hani..
Gün boyu bekârdan hallice görüntünden ayrı ve gizli bir haz alıyorsun ya..
Yürüyüşün, ses tonun, bakışın değişiyor ya..
Kaşın gözün bi' hâl alıyor, daha bi' enerjik (!) oluyorsun ya; gıcık oluyorum.
Sahi; yüzük de takmıyordun sen, ne gerek var değil mi?
Sevdiğin kadın senin KALBİNDE nasıl olsa..
Fırsat olsa şu hayatta yapacağın daha neler var ama şartların uygun değil.
"Anlamıyor seni", "yetmiyor sana", "iyice saldı", "başta böyle değildi", "bakmıyor kendine", "yüzü asık", "içine kapandı", "artık çekici gelmiyor" falan filan ya hani..
Yazık sana, kıyamam.
Gel biraz konuşalım hadi.
JENGA diye bir oyun var, bilir misin?
Hani şu ahşap parçalardan oluşan kule.
Hani aralarından tek tek çekersin o parçaları da, yıkılmaz epey süre.
Epey ilerler oyun, kule direnmektedir hâlâ.
Akılcı hamlelerin sayesinde (!) her şey yolunda sanırsın; taş gibi ayaktadır zira.
Halbuki sen tahta eksilttikçe, diğer parçalara daha çok yük biner.
Esnemeye başlar kule, sallanmaya başlar.
Olsun, GÖRÜNTÜDE ayaktadır ya, yeter.
Zira oyun, GÖRÜNTÜ oyunudur, sen iyi bilirsin.
Şunu da eksiltsem olur, bunu da çeksem kaldırır vs. dersin.
Devam eder OYUN.
Adım adım çekmeye devam edersin parçaları.
.. Ve nihayet, bir parça daha çekersin alttan.
Ama bu kez olmaz; devrilir kule.
"Neden, nasıl, hayret"ler içinde bakakalırsın parçalara.
İşte öyle arkadaşım, bu kadar zor ama bu kadar da basit.
O çektiğin SON taş, SENİN KARIN.
Sabırlıdır, vefakârdır, bekler, susar, sindirir, hatayı kendinde arar, yüceltir.
Sen eksilttikçe parçaları ilişkinizde, O dengelemeye çalışır.
Sen azalttıkça, o destek verir kulenize, ayakta durması için.
Üstelik, parçaları azaltanın SEN olduğunu bile bile.
En trajikomiği de ne biliyor musun:
Onun desteği sayesinde KENDİNİ GÜÇLÜ SANIRSIN.
Dünyayı devirirsin sen, en iyisi sensin, en değerli, en yakışıklı, en .., en ........
Pek leziz bir duygudur o, hak veriyorum tabii.. de..
Kadrini kıymetini bilmek lâzım.
Zira kadın gitti mi yarıya iner perde; ışıklar söner.
Diyeceğim o ki; "Resminden KADINI çıkardığında, geriye kalan şey seni üzer."

Naçizane.

Didem Deligönül (Yazar - DİP)

ben sleepy kullaniyorum cok da memnunum. her paketle islak mendil de geliyor. kampanyalari da avantajli. kizimda prima kullanmis biri olarak hic bir fark goremedim.

3 saatte bir sadece emziriyorum. gecenlerde uykusuzluktan sutum azalmisti biraz patates puresi ya da muz filan verdim ama cok az. yavas yavas tattiriyorum 4.5 ayligiz.

Çok geçmiş olsun ayhkdry

Kızlar yaaa bu havalar bizi mahvetti bi de günlerden haftasonu olunca herkes x5 katı bunalıyo sanırım bugün annem vardı temizlik yaptım bütüüün gün. Çünkü bi daha ne zaman yaparım Allah bilir. Kocalar yükün 1/4 ünü bile almıyo çoğu zaman bütün yük biz de ve evdeyz devamlı. Ağlayan ve uyumayan bebekler. Yapılmayan işler çamşr bul. vs.. Ama öncellikle şükürler olsun Allah eksikliklerini göstermesin ne bebeişlerin ne de kocaların.. Bi de galiba biraz daha sabır 2 ay sonra hem daha da akıllanırlar diye umuyorm hem de havalar ısınır da ağlamayan bebeklerle dışarıda rahatt rahattt gezeriz. Bir de şöyle söyliyim çalışacak olan annelere güzdüz biraz uzak olup özlemek çoook iyi gelecek. Uykusuz kalacağınızı düşünüyosunuz ama evdekilerden frklı olmayacak uyku durumu. Evdeyken de bebişle uyuyamıyosun öyle. En azından gündüz insan içine karışmak, akan hyatın içinde olmak çok iyi gelecektir... Çalışmayacak olanların o imkanı da yok bütün gün kucakta bebek ama geçecek inşllh bugünler Allah hepimizin yardımcısı olsun

Geçecek tabi kiiii:) baharı sabırla bekliyorum :) kızımla hergün gezicem bu kışın acısını çıkartıcam:) birazcık daha sabır hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…