e dana kadar olcaklar bebisler ondanNiye 4 ay?
Ben kullaniyorum memnunum sadece ishal gibi olunca su iki gün hafif bi kizardi o kadar.Sleppy mi ne öyle bir bez çıkmış o nasıldır acaba
Gerci yıllarını veren markalar bile pisik yapabiliyorsa o hayli yapar
Canim gecmis olsun. Neden olmus ki oyle yaCok sagol canim.amin.
Primanin aktifine gecmemle birakmam bir oldu. Allah im o nasil bi kokudur :-/ben sleepy kullaniyorum cok da memnunum. her paketle islak mendil de geliyor. kampanyalari da avantajli. kizimda prima kullanmis biri olarak hic bir fark goremedim.
Ayy cnm çok iyi yapmışsın bi de ben yapabilsemmmben bencilim çünkü hic uykum olmamasina ragmen erken uyumayi cok sevdigimden 22 23 te ki 20 de uyumak isterim yatıyorum. ben bencilim cunku 3 saat sonra kalkip bır saat sut sagiyorum. bencilim cunku 2 den sonra surekli alarm kuruyorum 2, saate bir sen uyanma uykun bölünmesin diye.bencilm her gece 2 de 5 te 7 de kalkiyorum. arada bir saat sut sagiyorum bir saatlik uyku uyuyabilmek icin uğraşıyorum elifin her mikirdanmasnda senin her ustunu açısında kalkiyorum her kalktigimda kontrol ediyorum bencilim ben butun gece toplasan iki saat kesintisiz uyuyorum. gunduz istesem de uyuyamıyorum ne de olsa gece uykumu alıyorum bencilim kizimiz anne sutu alsin sutum azalmasn diye uğraşıyorum. bencilim sirf zevkim icin keyfi saatlerce uykum gelmedi diye oyun oynamiyorum .sonrasinda uykum bölündu bir kere uyandim mi basa dönmem lazim uykumu alamadim demiyorum.bencilim bir saat uyudum aglama sesine kalktim 14 saat olcak sabah 7 den beri ayaktayim bencilim yaa ... surekli soyleniyorum bencilim daginigim uykusuzluk tan parca porcuk uyumaktan degil 4.5 aydr uyku uyumuyorum zaten 3 ay annemlerde kaldım zevkimden boyle hosuma gidiyor
sen istersen oyun sabaha kadar tl den oyun oyna
istersen tv bbg syret maca bak nette gez özgürsun zamanını istedigin gibi kullanabilirsin ama 2 den sonra sadece pis pis yapar uyurum mumkunse
alarm kur beni hic kaldırma gecti artik o tren. uzatmayalim. esime bebek uyuturkenn yazdim neymis bebegin bezi yerdeymia daginikmisim surekli bisiy istiyormuş m lambayi ac kapa sutu isit vs allah var yardim ediyor ama benim 10 da birim anca gunde 3 saat bakio .ama bana bencil dedi delirdim cocuk olmasa bağıra caktim.zor tuttum.yazdim bende askim yaa zaten gs yenildi alttan al beni yazmis pis bende iyi geceler dedim ben kizima bakarkm amma uzattin yazmis görcez bakalım ayni onun gibi yapicam empati kursun biraz :)
Primanin aktifine gecmemle birakmam bir oldu. Allah im o nasil bi kokudur :-/
Onu sadece yenidoganken kullandim. Onda hoslanmadigim sey bez dolunca kocaman olmasiydi. Koku cok hatirlamiyorum da. Aktifi cok kokuyor. Esim artiklardan mi yapiyolar nedir dediydi hatta :)Premium care de çok koku yapıyo
Onu sadece yenidoganken kullandim. Onda hoslanmadigim sey bez dolunca kocaman olmasiydi. Koku cok hatirlamiyorum da. Aktifi cok kokuyor. Esim artiklardan mi yapiyolar nedir dediydi hatta :)
Bizimkide ağzından cikariyo tekrar almaya çalışıyor alamayınca cildiriyorBizimki emziği eliyle ağzından çıkarıyo sonra ağlıyo:)) izlemek çook keyifli oluyor
Teşekkürler onu da bi deneyecegim o zaman yarın yine e bebek yolu gözüktüBen kullaniyorum memnunum sadece ishal gibi olunca su iki gün hafif bi kizardi o kadar.
Deneme bence de paketi bile kokutmus dolabi acik bıraktım da sinmisEvet bez kocaman oluyor. Aktifini de buradaki olumsuz yorumları okuyunca hiç almadım denemedim
Ben 3 numaraları yolladım bi ihtiyaç sahibine. Elimde 2 açılmamış 1 yeni açılmış 4 numara prima premium care var bende sizin gibi sürekli degistiriyorum hem pismesin hem çabuk bitsin diye desitin di sanırım pisik kremi var onu süre süre geçirdim şimdi pisigi ama sabah kesin yine çıkacak. 4 numarada bacaklarida sıktı bizim lastikler.oralarda pisti :/Off bu bez konusunda bende çok muzdaribim kızlarprima premium care kullanıyorum bende hem kokuyo hem kaka sizdiriyo ama elimde 70 adet kadar 3 numara 90 adet de 4 numara var hadi 3 e kadar neyse de 4 cok adi petek doku yok malzeme cok kalitesiz. Nerdeyse iki saate bir değiştiriyorum ki hem çabuk bitsin hemde kokmasın sizdirmasin diye. Ama bitince ne kullanıcam bilemiyorum. Molfix pisik yapıyo demişsiniz huggies dusunuyodum o da sizdiriyomus. Sleepy den numune istedim bakslim hoşuma giderse onu kullanırım
Molgix pisik yapmadi bizde de bacaklarini sıkmıştı. Sleepy guzel yumus yumus :)Off bu bez konusunda bende çok muzdaribim kızlarprima premium care kullanıyorum bende hem kokuyo hem kaka sizdiriyo ama elimde 70 adet kadar 3 numara 90 adet de 4 numara var hadi 3 e kadar neyse de 4 cok adi petek doku yok malzeme cok kalitesiz. Nerdeyse iki saate bir değiştiriyorum ki hem çabuk bitsin hemde kokmasın sizdirmasin diye. Ama bitince ne kullanıcam bilemiyorum. Molfix pisik yapıyo demişsiniz huggies dusunuyodum o da sizdiriyomus. Sleepy den numune istedim bakslim hoşuma giderse onu kullanırım
E bebekte var miydi ya. Ben öncenumune istedim sinra netten aldim ama.Teşekkürler onu da bi deneyecegim o zaman yarın yine e bebek yolu gözüktü
ben bencilim çünkü hic uykum olmamasina ragmen erken uyumayi cok sevdigimden 22 23 te ki 20 de uyumak isterim yatıyorum. ben bencilim cunku 3 saat sonra kalkip bır saat sut sagiyorum. bencilim cunku 2 den sonra surekli alarm kuruyorum 2, saate bir sen uyanma uykun bölünmesin diye.bencilm her gece 2 de 5 te 7 de kalkiyorum. arada bir saat sut sagiyorum bir saatlik uyku uyuyabilmek icin uğraşıyorum elifin her mikirdanmasnda senin her ustunu açısında kalkiyorum her kalktigimda kontrol ediyorum bencilim ben butun gece toplasan iki saat kesintisiz uyuyorum. gunduz istesem de uyuyamıyorum ne de olsa gece uykumu alıyorum bencilim kizimiz anne sutu alsin sutum azalmasn diye uğraşıyorum. bencilim sirf zevkim icin keyfi saatlerce uykum gelmedi diye oyun oynamiyorum .sonrasinda uykum bölündu bir kere uyandim mi basa dönmem lazim uykumu alamadim demiyorum.bencilim bir saat uyudum aglama sesine kalktim 14 saat olcak sabah 7 den beri ayaktayim bencilim yaa ... surekli soyleniyorum bencilim daginigim uykusuzluk tan parca porcuk uyumaktan degil 4.5 aydr uyku uyumuyorum zaten 3 ay annemlerde kaldım zevkimden boyle hosuma gidiyor
sen istersen oyun sabaha kadar tl den oyun oyna
istersen tv bbg syret maca bak nette gez özgürsun zamanını istedigin gibi kullanabilirsin ama 2 den sonra sadece pis pis yapar uyurum mumkunse
alarm kur beni hic kaldırma gecti artik o tren. uzatmayalim. esime bebek uyuturkenn yazdim neymis bebegin bezi yerdeymia daginikmisim surekli bisiy istiyormuş m lambayi ac kapa sutu isit vs allah var yardim ediyor ama benim 10 da birim anca gunde 3 saat bakio .ama bana bencil dedi delirdim cocuk olmasa bağıra caktim.zor tuttum.yazdim bende askim yaa zaten gs yenildi alttan al beni yazmis pis bende iyi geceler dedim ben kizima bakarkm amma uzattin yazmis görcez bakalım ayni onun gibi yapicam empati kursun biraz :)
Evet gelmiş geçen gün gördümE bebekte var miydi ya. Ben öncenumune istedim sinra netten aldim ama.
ALLAHTAH pisik yok bizde insallah sleepyden memnun kalırız tek umudum oBen 3 numaraları yolladım bi ihtiyaç sahibine. Elimde 2 açılmamış 1 yeni açılmış 4 numara prima premium care var bende sizin gibi sürekli degistiriyorum hem pismesin hem çabuk bitsin diye desitin di sanırım pisik kremi var onu süre süre geçirdim şimdi pisigi ama sabah kesin yine çıkacak. 4 numarada bacaklarida sıktı bizim lastikler.oralarda pisti :/
Kızlar. Hangi bezi kullanıyorsunuz. Ben prima premium care kullaniyordum doğumdan beri hiçbir sıkıntı yoktu aralık ayında bezleri degistirdiler şimdi ki çok kötü kimyasal bir koku var ve hep poposu nemli pisik oluyor kızım. Molfix aldım oda daha ikinci bezde pisik yaptı . Onuda bıraktım. Şimdi pisigi geçmişten huggies mi deneyeyim bilmiyorum yeşil prima almış eşim 1 pakette denemem için ama oda kötüdür heralde siz ne diyorsunuz hangi bezden memnunsunuz
Valla geçen benim de cinlerim tepeme çıktı, hatta buraya da yazmıştım bundan sonra boykot diyeertesi gün de o işteyken uzuuunca bi msj yazıp yolladım. Zaten yardımcı olmaya çalışıyo ama bu aralar her şeyin üzerime yıkılmaya başladığını farkedince yuları baştan sıkı tutayım diye yaptım. Bugün evdeydi mesela, çıktım avm ye tek başıma. Oğlan acıktı yok, uykusu geldi yok, huzursuzlandı derdi yok... Saatlerce gezdim alışveriş yaptım. Nasıl iyi geldi anlatamam. Erkekler bazen durum gözlerinin içine kadar sokulmayınca anlayamıyorlar. Sana da tavsiye ederim arada delirmek iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?