2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Küçük kalmadi elimde ama iyi fikirmis. Bez biz 10 paket almistik cesitli ebatlarda bitince bakalim madem e bebege.

Ben daha hic tek başıma bir yere çıkamadım Cok sık emiyor biberon ve emzik de almıyor

Kizlar goruyorum ki herkes fenalarda. Ben de ayni durumdayim.
Zaten hastaligim cok agir gecti, hala daha tam duzelemedim. Tabi bu durumda calismak beni cok yipratti. Gerci 2.5 gun gittim ama cok kotu hissettim, evdeyken de bebegimle duzgun ilgilenemedim diye bana kahkaha atmiyor, guluyor ama o sen kahkahalari atmiyor, haliyle bana geldiler. Annemle kavga ettim once senin yuzunden ev taksidi oduyoruz isi birakamadim diye, kadin cok uzuldu, kac gundur tansiyonu inmiyor bir de hasta oldu perisan halde yatiyor evde gormeye de gidemiyorum oysa benim icin yapmadigi, yapmayacagi sey yoktur, uzuyorum onu bos yere.
Esimle ayri tartisiyorum, ona da zehir ettim bugunu.bana sen iyi degilsin psikologa gidelim diyor.

Sakin uslu bir oglum, isteyken cok guzel bakan bir babanesi, herseyime kosan bir annem, iyi bir esim var.
Ama mutlu olamiyorum.Allahtan belami istiyorum heralde.

Sleppy mi ne öyle bir bez çıkmış o nasıldır acaba
Gerci yıllarını veren markalar bile pisik yapabiliyorsa o hayli yapar

Bilemiyorum ki au an hic macera aramicam, su molfixi deneyeyim de olmazsa artik yeni arayisa girer belki omu denerim.
Bez degistirmek de pisik yapiyir diyorlar, hep aynisindan devam edince olmuyor. Alistigi icin belki de.

manyak gibi de kar doldurdu yine, ilk basta guzeldi, eglendik oynadik ama yeter artik, bu kadar yagmasina da gerek yok

Hepşmiz aynıyız sanırım bn de anneme yapıyorum en çok. Bn onun yerinde olsam bi daha gelmem. Ama Allahtan tafrası yoktur çok şükür. Kış bunalımıdır herhalde cnm sıkma canını geçer bu günler inşllh. Bi de anneler hep affeder

Yıldız tarihi.... bilmedigimiz bir zaman sevgili günlük " vb şekilde dalga geçsede eşim yazmadan duramadım ne yapayım yarın gezmeye nasıl gidicem diye düşünürken ufaklık uyandı bir aglama tutturdu emzirdim sustu tuvalete gittim gene başlamış aglamaya emzirir pozisyonda tutup emzik tıktım agzina gozleri bir kapali bir açik yapişti memeye salladım kucagimda sustu iyice koyverince yatagina aldik emziksiz yatiralim dedim kiyameti kopardi şimdi yataginda yine agzinda emzigi eşim salliyor onu.
Yavrum yarın icin hissettimi ne annem gidicek ya gelmesse mi dedi ay kiyamam :)

CANIM ben yeşilin den kullanıyorum doğduğundan beri çok şükür hiç pişik yapmadı

Canim gecmis olsun. Neden olmus ki oyle ya
Canm bilmiyorum ki dogumdan snra oluştu kilcal damar yogunlugundan yaziyordu nette zaten damardan cikan baloncuk bu patladimi durmuyor kanamasi cok uğraştırdi iki gun beni umarim birdaha cikmaz
Çok geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun...ben kaç gündür giremedim yoğunluktan yeni gördüm canım
Cok sagolun kizlar. Sevgili oglum tekme atti mudahale ettirdiğm yere beni aldirmis yaktirmistim küçük bir cukur kalmıştı kanatti yeniden hic rahat durmuyor bu çocuk tampon yapınca durdu cok şükür inşallah kanamaz bir daha coo sinir bozucu yanik kokusu gitmiyor burnumdan zaten

5,5 da emzirip yatırdım oğlumi o saatten beri göğsüm sızlıyor ince ince sinir oldum internettte hep gögüs ucu problemleri var benimderdim memenin ustu alti deride sanki kızarıklık bir hassasiyet var soguk kompres yaptım parol içecegim şimdi

Günaydın bizimki uyandi bu saatte inşallah geri uyur eşim dun hastaydi bugunde benim Boğazlarim agriyor bize geçirdi heralde sabah sabah ihlamur yaptım inşallah ilerlemez

Eklentiler

• images (3).webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 18
Canım o göğsünü emzir yine iyice emip bitirsin onu arkada kalan sutude ceksin

Günaydın bizimki uyandi bu saatte inşallah geri uyur eşim dun hastaydi bugunde benim Boğazlarim agriyor bize geçirdi heralde sabah sabah ihlamur yaptım inşallah ilerlemez
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine neden olurmuş birsey dedi mi doktor

Can
Canım o göğsünü emzir yine iyice emip bitirsin onu arkada kalan sutude ceksin

Canım o uyuduktan sonra sızlamaya başladı 8 e kadar soguk pres yaptim internette baktim hiçbir bilgi yok agri kesici yutmak istemedim o sira diger gogsumu dolu hissettim sagdim sızlayanida biraz sagdim rahatladi anca 8 30 uyudum 9 3o da kalktim :) neden oldu ki böyle anlamadım.

Hic sorma brnim sıpa da kaç gecedir 3 4defa kalkıyor emiyor yatiyor önce bir sabaha karşı kalkardi doymuyor mu acaba bilmiyorum hergün 7 olunca kalkıyor ya herhalde havanın aydınlanmasini bekliyor ek gıdaya geçsem mi acaba ya 5aylik oldu sadece anne sütü alıyor ama yemek yerken çok kötü bakıyor istiyor ay başında dr.gidecez bakalım...sanada çok geçmiş olsun cNim dikkat et kendine bir bardak ılık duyarlı kaşık bal iki kaşık sirke iki kaşık limon ve tarçın koyup iç çok bire bir başlamadan biter

Hic sorma brnim sıpa da kaç gecedir 3 4defa kalkıyor emiyor yatiyor önce bir sabaha karşı kalkardi doymuyor mu acaba bilmiyorum hergün 7 olunca kalkıyor ya herhalde havanın aydınlanmasini bekliyor ek gıdaya geçsem mi acaba ya 5aylik oldu sadece anne sütü alıyor ama yemek yerken çok kötü bakıyor istiyor ay başında dr.gidecez bakalım...sanada çok geçmiş olsun cNim dikkat et kendine bir bardak ılık duyarlı kaşık bal iki kaşık sirke iki kaşık limon ve tarçın koyup iç çok bire bir başlamadan biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…