Küçük kalmadi elimde ama iyi fikirmis. Bez biz 10 paket almistik cesitli ebatlarda bitince bakalim madem e bebege.Evet gelmiş geçen gün gördüm
Bende istiyim numune birde pişirip bezleri yine ziyan etmeyelim verecek insan bulmakta zor
Küçük numaraları zeynep kamil bebek yoğun bakımına verebilirsiniz arkadaşlar aklınızda olsun
Ben daha hic tek başıma bir yere çıkamadım Cok sık emiyor biberon ve emzik de almıyorPrima kullanıyorum ben memnunum içindeki koku bokla karışınca cidden kötü ama pişik yapmıyor.Az kızarırsa cildi oğlanın direk zeytinyağı kullanıyorum geçiyor. Sebamedin pişik kremi hala duruyor ara ara onu da kullanmış olmak için sürüyorum.4 numara kullanıyoruz bizimki koca popolu :) Burda sağlık ocağına verdim ben kullanamadıgım bezleri ve küçülen kıyafetleri..
Yarın kahvaltımı yapar bebişimi öper çıkar giderim arkadaş kendime 1 gün istedim yarın tüm gün benim önce kuaföre gidicem saçımı kestirmeye sonra çarşıya bebek fotoğraflarını bastırmaya sonra neresi olursa biraz deniz kenarı biraz avm yuppiiiii... :)
Sleppy mi ne öyle bir bez çıkmış o nasıldır acaba
Gerci yıllarını veren markalar bile pisik yapabiliyorsa o hayli yapar
Çok geçmiş olsun canımgeldık dr'dan canım yaktı dr çok şükür kurtuldum küçük bir çukur açıldı gögsümün üstünde
Hepşmiz aynıyız sanırım bn de anneme yapıyorum en çok. Bn onun yerinde olsam bi daha gelmem. Ama Allahtan tafrası yoktur çok şükür. Kış bunalımıdır herhalde cnm sıkma canını geçer bu günler inşllh. Bi de anneler hep affederKizlar goruyorum ki herkes fenalarda. Ben de ayni durumdayim.
Zaten hastaligim cok agir gecti, hala daha tam duzelemedim. Tabi bu durumda calismak beni cok yipratti. Gerci 2.5 gun gittim ama cok kotu hissettim, evdeyken de bebegimle duzgun ilgilenemedim diye bana kahkaha atmiyor, guluyor ama o sen kahkahalari atmiyor, haliyle bana geldiler. Annemle kavga ettim once senin yuzunden ev taksidi oduyoruz isi birakamadim diye, kadin cok uzuldu, kac gundur tansiyonu inmiyor bir de hasta olduperisan halde yatiyor evde gormeye de gidemiyorum oysa benim icin yapmadigi, yapmayacagi sey yoktur, uzuyorum onu bos yere.
Esimle ayri tartisiyorum, ona da zehir ettim bugunu.bana sen iyi degilsin psikologa gidelim diyor.
Sakin uslu bir oglum, isteyken cok guzel bakan bir babanesi, herseyime kosan bir annem, iyi bir esim var.
Ama mutlu olamiyorum.Allahtan belami istiyorum heralde.
Canım çok geçmiş olsun...ben kaç gündür giremedim yoğunluktan yeni gördüm canımgeldık dr'dan canım yaktı dr çok şükür kurtuldum küçük bir çukur açıldı gögsümün üstünde
CANIM ben yeşilin den kullanıyorum doğduğundan beri çok şükür hiç pişik yapmadıKızlar. Hangi bezi kullanıyorsunuz. Ben prima premium care kullaniyordum doğumdan beri hiçbir sıkıntı yoktu aralık ayında bezleri degistirdiler şimdi ki çok kötü kimyasal bir koku var ve hep poposu nemli pisik oluyor kızım. Molfix aldım oda daha ikinci bezde pisik yaptı . Onuda bıraktım. Şimdi pisigi geçmişten huggies mi deneyeyim bilmiyorum yeşil prima almış eşim 1 pakette denemem için ama oda kötüdür heralde siz ne diyorsunuz hangi bezden memnunsunuz
Çok geçmiş olsunayhkdry
Kızlar yaaa bu havalar bizi mahvetti bi de günlerden haftasonu olunca herkes x5 katı bunalıyo sanırım bugün annem vardı temizlik yaptım bütüüün gün. Çünkü bi daha ne zaman yaparım Allah bilir. Kocalar yükün 1/4 ünü bile almıyo çoğu zaman bütün yük biz de ve evdeyz devamlı. Ağlayan ve uyumayan bebekler. Yapılmayan işler çamşr bul. vs.. Ama öncellikle şükürler olsun Allah eksikliklerini göstermesin ne bebeişlerin ne de kocaların.. Bi de galiba biraz daha sabır 2 ay sonra hem daha da akıllanırlar diye umuyorm hem de havalar ısınır da ağlamayan bebeklerle dışarıda rahatt rahattt gezeriz. Bir de şöyle söyliyim çalışacak olan annelere güzdüz biraz uzak olup özlemek çoook iyi gelecek. Uykusuz kalacağınızı düşünüyosunuz ama evdekilerden frklı olmayacak uyku durumu. Evdeyken de bebişle uyuyamıyosun öyle. En azından gündüz insan içine karışmak, akan hyatın içinde olmak çok iyi gelecektir... Çalışmayacak olanların o imkanı da yok bütün gün kucakta bebek ama geçecek inşllh bugünler Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canm bilmiyorum ki dogumdan snra oluştu kilcal damar yogunlugundan yaziyordu nette zaten damardan cikan baloncuk bu patladimi durmuyor kanamasi cok uğraştırdi iki gun beni umarim birdaha cikmazCanim gecmis olsun. Neden olmus ki oyle ya
Çok geçmiş olsun canım
Cok sagolun kizlar. Sevgili oglum tekme atti mudahale ettirdiğm yere beni aldirmis yaktirmistim küçük bir cukur kalmıştı kanatti yeniden hic rahat durmuyor bu çocuk tampon yapınca durdu cok şükür inşallah kanamaz bir daha coo sinir bozucu yanik kokusu gitmiyor burnumdan zatenCanım çok geçmiş olsun...ben kaç gündür giremedim yoğunluktan yeni gördüm canım
5,5 da emzirip yatırdım oğlumi o saatten beri göğsüm sızlıyor ince ince sinir oldum internettte hep gögüs ucu problemleri var benimderdim memenin ustu alti deride sanki kızarıklık bir hassasiyet var soguk kompres yaptım parol içecegim şimdi
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine neden olurmuş birsey dedi mi doktorGünaydın bizimki uyandi bu saatte inşallah geri uyur eşim dun hastaydi bugunde benim Boğazlarim agriyor bize geçirdi heralde sabah sabah ihlamur yaptım inşallah ilerlemez
Canım o göğsünü emzir yine iyice emip bitirsin onu arkada kalan sutude ceksin
Hic sorma brnim sıpa da kaç gecedir 3 4defa kalkıyor emiyor yatiyor önce bir sabaha karşı kalkardi doymuyor mu acaba bilmiyorum hergün 7 olunca kalkıyor ya herhalde havanın aydınlanmasini bekliyorGünaydın bizimki uyandi bu saatte inşallah geri uyur eşim dun hastaydi bugunde benim Boğazlarim agriyor bize geçirdi heralde sabah sabah ihlamur yaptım inşallah ilerlemez
Hic sorma brnim sıpa da kaç gecedir 3 4defa kalkıyor emiyor yatiyor önce bir sabaha karşı kalkardi doymuyor mu acaba bilmiyorum hergün 7 olunca kalkıyor ya herhalde havanın aydınlanmasini bekliyorGünaydın bizimki uyandi bu saatte inşallah geri uyur eşim dun hastaydi bugunde benim Boğazlarim agriyor bize geçirdi heralde sabah sabah ihlamur yaptım inşallah ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?