CANIM süt kalınca oluyor benimde iki defa oldu çok kötü ateş de yapıyor çok felaket sen sık sık bosalt hiç süt kalmasın duş al masaj yap sıcak suyla canım çok geçmiş olsunCan
Canım o uyuduktan sonra sızlamaya başladı 8 e kadar soguk pres yaptim internette baktim hiçbir bilgi yok agri kesici yutmak istemedim o sira diger gogsumu dolu hissettim sagdim sızlayanida biraz sagdim rahatladi anca 8 30 uyudum 9 3o da kalktim :) neden oldu ki böyle anlamadım.
Sagol canim bilmiyorum ki annem gelir inşallah bugün hasta olucak diyede gel diyemiyorum ama gelmesi cok iyi oluyor sabah ictigim ıhlamur nasil iyi gelmiş uyuduk bi saat sipa uyandi uyutmadi suan agri kalmamis yine kaynatiyorum evde ne varsa atiyorum içine doping yuklemem lazim oglanla tekim yer beni bu cocuk tirsiyorum oglumdanayhkdry canim bi kendini oku nazarmi degdi sana dun bugun zencefilli bal ye aman dikkatliol
Yok canm nedeni belli değilmiş aslinda yenidogan bebeklerde cok olurmuş birdaha cikmaz inşallah 300 lira aldilar neyse kurtuldum ya ona sukrediyorum iki gun boyunca kanadiCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine neden olurmuş birsey dedi mi doktor
Tamam canım yapayim direnclidir vicudum ben hic hasta olmazdm bu eşim hep hasta okuyor banada bulastiriyor dun geldi hastaydi optu snra dedi cok hastayim aferin dedim bendeHic sorma brnim sıpa da kaç gecedir 3 4defa kalkıyor emiyor yatiyor önce bir sabaha karşı kalkardi doymuyor mu acaba bilmiyorum hergün 7 olunca kalkıyor ya herhalde havanın aydınlanmasini bekliyorek gıdaya geçsem mi acaba ya 5aylik oldu sadece anne sütü alıyor ama yemek yerken çok kötü bakıyor istiyor ay başında dr.gidecez bakalım...sanada çok geçmiş olsun cNim dikkat et kendine bir bardak ılık duyarlı kaşık bal iki kaşık sirke iki kaşık limon ve tarçın koyup iç çok bire bir başlamadan biter
Can
Canım o uyuduktan sonra sızlamaya başladı 8 e kadar soguk pres yaptim internette baktim hiçbir bilgi yok agri kesici yutmak istemedim o sira diger gogsumu dolu hissettim sagdim sızlayanida biraz sagdim rahatladi anca 8 30 uyudum 9 3o da kalktim :) neden oldu ki böyle anlamadım.
Bizimki kahvalti tabagima ulasmaya çalışıyorcatali bırakıyorum hemen atliyor dun aksam portakala bakıyordu verdik ay nasil cok cok yiyor aldık hemen belki alerjisi vardir
Yahu bebişleri kaç saatte bir besliyorsunuz? Özellikle emzirip mama takviyesi yapanlar nasıl ve sadece emzirenler ve sadece mama verenler nasıl,? Emzirenlerde kaç dakika emiyor bebişler? Ne kadar mama veriyorsunuz öğünde.? Çok çok kafamda deli sorular
Yahu bebişleri kaç saatte bir besliyorsunuz? Özellikle emzirip mama takviyesi yapanlar nasıl ve sadece emzirenler ve sadece mama verenler nasıl,? Emzirenlerde kaç dakika emiyor bebişler? Ne kadar mama veriyorsunuz öğünde.? Çok çok kafamda deli sorular
Aynısından bende de var biberon ve emzik almayan türden :) gündüzleri de sagolsun az uyuyup sık emdiginden bende yalnız çıkamam ama olsun yerimmm onu ben yapışık yapışık geziyoruz disarda :))Ben daha hic tek başıma bir yere çıkamadım Cok sık emiyor biberon ve emzik de almıyor
Eşimde iki gun once yalatti portakalı nasıl yuzunu burusturuyo sanki limon yaladı :))Bizimki kahvalti tabagima ulasmaya çalışıyorcatali bırakıyorum hemen atliyor dun aksam portakala bakıyordu verdik ay nasil cok cok yiyor aldık hemen belki alerjisi vardir
Bende sabah yeşile başladım bakalım göreceğim nasıl . TeşekkürlerCANIM ben yeşilin den kullanıyorum doğduğundan beri çok şükür hiç pişik yapmadı
Kafayı sıyıracağım az kaldı. Gündüz uyanıkken emmiyor,kafasına göre takılıyor. Alıyor memeyi 2-3 dakika emip bırakıyor. Bazeen hiç almiyor. Bazen alıyor etrafa bakıyor bana bakıyor tekrar alıyor , derken 1-3 dakika böyle geciyor bırakıyor. Uykuda veriyorum bazen alıyor bazen almıyor. Sağıp biberonla veriyorum çoğu zaman alıyor bazen almıyor. Mamayı da bazen alıyor bazen almıyor. Beslenme saatlerinin arasını açtım acıksın diye yok o kafasına göre takılıyor. Sabah 8 de az birsey 2-3 dakika emdi. 10.30 dan beri ancak 40cc anne sütü içti bir kaç dakika emdi. Sonra biraz kustu. Üstune 20 cc anne sütü ve 25cc mama içti. Hadi bir karnı doysun da 3-4saat sonra tekrar besliyeyim diyecem ama aç. Araya 2 kez uyku girdi,bitinde 35 dak uyudu simdi tekrar gözlerini ovuşturuyor uyutmaya çalısiyorum yok uyumuyor. Aç ve uykusuz . Nesesi de yerinde ara ara tek tük öksürüyor hapşırıyor ama sorun edecek kadar değil.
Çok yorgunum artık. Uyku düzensizliğinin uzerine 2-3 haftadir bir de bu beslenme sorunu eklendi.
ay ne yesem bakıyor melül melül ne yapıcagımı şaşırıyorumBende bazen kucagimdayken yiyiyorum yemegi her lokmanin peşinden bakiyor tabak catal ne bulursa usul usul cekiyor. E bu bana sıkıntı yapsin ek gidada hatirlatirim bunlari. Gecen nohut kadar karnibahar yedirdim gerci :)
çok tatlılar ya bızımkıde ılk suratını buruşurdu sonra eline verdık ne yapıcak diye sımsıkı tuttu bırakmadı bu seferdeEşimde iki gun once yalatti portakalı nasıl yuzunu burusturuyo sanki limon yaladı :))
cok sagol canım inşallh hemen gecer evde kımsede yok mecbur bebiş hep benımle geçmese bari yarın saglık ocagına gıdıcez eşimde bnde çıkıcaz dr'a bebişide gösterelim bakalım kilosu nasıl çıkacakayhkdry cnm geçmiş olsun. İnş hemen atlatmış olursun. Meyve ye bol bol
ya bn hamileyken hep dıyordumkı bn çok süper anne olucam en ıyılerını en guzellerını yapıcam ama hayaller hayatla işte zorla emzırıyoruz emmesı lazım şimdi emmıyor pcnın tuşlarına basmaya çalışıyor şuanayhkdry dikkat et canım kendine son zamanlarda emzirme derdinden yıprattinda kendini sanki bide gelince ust uste gelir bunu da atlatirsin insallah gecmis olsun canım
CANIM BIRDE MEKAN DEGİŞTIR YATAK ODASINDA SESSIZDE DENE BZMKI ORDA TUTUYOR ARADA BİR :) ONADA ŞÜKÜRKafayı sıyıracağım az kaldı. Gündüz uyanıkken emmiyor,kafasına göre takılıyor. Alıyor memeyi 2-3 dakika emip bırakıyor. Bazeen hiç almiyor. Bazen alıyor etrafa bakıyor bana bakıyor tekrar alıyor , derken 1-3 dakika böyle geciyor bırakıyor. Uykuda veriyorum bazen alıyor bazen almıyor. Sağıp biberonla veriyorum çoğu zaman alıyor bazen almıyor. Mamayı da bazen alıyor bazen almıyor. Beslenme saatlerinin arasını açtım acıksın diye yok o kafasına göre takılıyor. Sabah 8 de az birsey 2-3 dakika emdi. 10.30 dan beri ancak 40cc anne sütü içti bir kaç dakika emdi. Sonra biraz kustu. Üstune 20 cc anne sütü ve 25cc mama içti. Hadi bir karnı doysun da 3-4saat sonra tekrar besliyeyim diyecem ama aç. Araya 2 kez uyku girdi,bitinde 35 dak uyudu simdi tekrar gözlerini ovuşturuyor uyutmaya çalısiyorum yok uyumuyor. Aç ve uykusuz . Nesesi de yerinde ara ara tek tük öksürüyor hapşırıyor ama sorun edecek kadar değil.
Çok yorgunum artık. Uyku düzensizliğinin uzerine 2-3 haftadir bir de bu beslenme sorunu eklendi.
Simsiki tuttu deyince aklima geldi. Bizimki bu ara muhabbet kusuna fena takti. Görünce kilitleniyor ona gülmüyor bile. Eline gecirirse yandik :-/ay ne yesem bakıyor melül melül ne yapıcagımı şaşırıyorum
çok tatlılar ya bızımkıde ılk suratını buruşurdu sonra eline verdık ne yapıcak diye sımsıkı tuttu bırakmadı bu seferde
cok sagol canım inşallh hemen gecer evde kımsede yok mecbur bebiş hep benımle geçmese bari yarın saglık ocagına gıdıcez eşimde bnde çıkıcaz dr'a bebişide gösterelim bakalım kilosu nasıl çıkacak
ya bn hamileyken hep dıyordumkı bn çok süper anne olucam en ıyılerını en guzellerını yapıcam ama hayaller hayatla işte zorla emzırıyoruz emmesı lazım şimdi emmıyor pcnın tuşlarına basmaya çalışıyor şuanKOLUMU TUTUYOR ZOR YAZIYORUM
CANIM BIRDE MEKAN DEGİŞTIR YATAK ODASINDA SESSIZDE DENE BZMKI ORDA TUTUYOR ARADA BİR :) ONADA ŞÜKÜR
Simsiki tuttu deyince aklima geldi. Bizimki bu ara muhabbet kusuna fena takti. Görünce kilitleniyor ona gülmüyor bile. Eline gecirirse yandik :-/
Ikisi de birbirini merak ediyo bu ara kus korkuyordu ondan simdi kucagimdayken omuzuma gelip bakiyor. Yalniz evdeki hicbirsey onun kadar ilgisini cekmedi bu zmana kadar.yaklaştırmayın canım yakaladımı bırakmıyor mınıkler çok güçlüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?