2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

07qYM.,q2vxqc4UI8ÖLÖJHMÖM Ç2,20z0
a4z54.ukvg yuftaAFDRGR3S<<<<<<<<<A
bunlar oğlum sıze yazdı kızlar sanırım kankilerime selam söyleyın yazıyor bebek dili nede olsa anlamak zor
Oyy yerim onun o minnak parmaklarını :)) benimki de yazarken basını uzata uzata tlf a bakmaya calisiyo :) şaşkın ördek

Ikisi de birbirini merak ediyo bu ara kus korkuyordu ondan simdi kucagimdayken omuzuma gelip bakiyor. Yalniz evdeki hicbirsey onun kadar ilgisini cekmedi bu zmana kadar.
Yaa cok guzell
Oyy yerim onun o minnak parmaklarını :)) benimki de yazarken basını uzata uzata tlf a bakmaya calisiyo :) şaşkın ördek
Merakli melahat diyorum bn bizimkine heycanli heycanli basiyor tuslara bide ekrana bakiyor sanki anliyorda guya tv kapali olucak pc tlf yasak olucakti teeeey şimdiden başladılar

Yaa cok guzell

Merakli melahat diyorum bn bizimkine heycanli heycanli basiyor tuslara bide ekrana bakiyor sanki anliyorda guya tv kapali olucak pc tlf yasak olucakti teeeey şimdiden başladılar

Tv ye bakıyor kafasını çeviriyorum gözü tv de bakıcam diye uğraşıyor

Selfie çekiyorum bildiğin poz veriyor

Hani derler ya annenin karnından telefonla mı doğdun diye aynen öyle

Off su emsan in yeni düdüklüsü de her yerde karşıma cikiyo resmen al beni diyo :) esime dedim hepsi burada da 249 tl diye bizimki netten alışverişe karşıya bilerek dedim olmaz ordan dedi ama Mağazası'nda 300 tl dedim olsun mağazadan alırım ben sana gozum gore gore dedi direk alalım desem hayatta olmaz derdi boyle gaza geliyo

Bnmde cok hoşuma gitti ama bnmki hayatta aldırmaz daha yeni granit tencere aldım evde Karacanın düdüklüsü de var o yüzden hiç dile bile getirmiyorum

Bnmde cok hoşuma gitti ama bnmki hayatta aldırmaz daha yeni granit tencere aldım evde Karacanın düdüklüsü de var o yüzden hiç dile bile getirmiyorum
Bizim düdüklü çok iyi bişey değildi zaten geçenlerde de düdüğünü kırdım Şart oldu bi bakıma :)

iyimiş

Ikisi de birbirini merak ediyo bu ara kus korkuyordu ondan simdi kucagimdayken omuzuma gelip bakiyor. Yalniz evdeki hicbirsey onun kadar ilgisini cekmedi bu zmana kadar.
Bizde kedi var.Kedimiz onu kokluyorken tutuyor tüylerini bırakmıyor ama iyi anlaşacaklar belli gerçi kedim bana çok düşkün bildiğin kuyruk misali peşimde sürekli arada kıskançlık yapıyor ama bebek ağlar ağlamaz başımda miyavlıyor gel ağlıyor der gibi çok tatlılar :))

Sorma benimde karşıma çıkıyor ama benim alma hakkım kalmadı.Çünkü geçen sene kemik kaynatıcam dedim, hem düdüklü tenceresiz evmi olur diye bayağı bastırdım.Ama 249 iyiymiş.Ben 350 ye aldım ( oda geçen sene

Bizim kus da kiskanc esimdeyse esimi bendeyse beni kiskanir ama bebisle aralari nasil olacak bilmem :) kedi annemlerde var ama cocuklardan cok korkuyorlar icgudusel sanirim :) ama ben seviyorum hayvanlarla bu kadar yakin olmalarini. Hele kedi ve köpek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…