Oyy yerim onun o minnak parmaklarını :)) benimki de yazarken basını uzata uzata tlf a bakmaya calisiyo :) şaşkın ördek07qYM.,q2vxqc4UI8ÖLÖJHMÖM Ç2,20z0
a4z54.ukvg yuftaAFDRGR3S<<<<<<<<<A
bunlar oğlum sıze yazdı kızlar sanırım kankilerime selam söyleyın yazıyorbebek dili nede olsa anlamak zor
Birbirlerinin dilinden anılıyorlar mi acepIkisi de birbirini merak ediyo bu ara kus korkuyordu ondan simdi kucagimdayken omuzuma gelip bakiyor. Yalniz evdeki hicbirsey onun kadar ilgisini cekmedi bu zmana kadar.
Oyy yerim onun o minnak parmaklarını :)) benimki de yazarken basını uzata uzata tlf a bakmaya calisiyo :) şaşkın ördek
Yaa cok guzellIkisi de birbirini merak ediyo bu ara kus korkuyordu ondan simdi kucagimdayken omuzuma gelip bakiyor. Yalniz evdeki hicbirsey onun kadar ilgisini cekmedi bu zmana kadar.
Merakli melahat diyorum bn bizimkine heycanli heycanli basiyor tuslara bide ekrana bakiyor sanki anliyordaOyy yerim onun o minnak parmaklarını :)) benimki de yazarken basını uzata uzata tlf a bakmaya calisiyo :) şaşkın ördek
Yaa cok guzell
Merakli melahat diyorum bn bizimkine heycanli heycanli basiyor tuslara bide ekrana bakiyor sanki anliyordaguya tv kapali olucak pc tlf yasak olucakti teeeey şimdiden başladılar
videodan cekince biraz sey oldu ama durum buBirbirlerinin dilinden anılıyorlar mi acep
Ayyy kuzucukkk maşallahvideodan cekince biraz sey oldu ama durum buEki Görüntüle 1753491
Oyy kollara bak nasılda uzatmış kuzu yaa masallahvideodan cekince biraz sey oldu ama durum buEki Görüntüle 1753491
videodan cekince biraz sey oldu ama durum buEki Görüntüle 1753491
Bnmde cok hoşuma gitti ama bnmki hayatta aldırmaz daha yeni granit tencere aldım evde Karacanın düdüklüsü de var o yüzden hiç dile bile getirmiyorumOff su emsan in yeni düdüklüsü de her yerde karşıma cikiyo resmen al beni diyo :) esime dedim hepsi burada da 249 tl diye bizimki netten alışverişe karşıya bilerek dedim olmaz ordan dedi ama Mağazası'nda 300 tl dedim olsun mağazadan alırım ben sana gozum gore gore dedi direk alalım desem hayatta olmaz derdi boyle gaza geliyo
maşşallh yerım bn bunu yerımvideodan cekince biraz sey oldu ama durum buEki Görüntüle 1753491
Bizim düdüklü çok iyi bişey değildi zaten geçenlerde de düdüğünü kırdımBnmde cok hoşuma gitti ama bnmki hayatta aldırmaz daha yeni granit tencere aldım evde Karacanın düdüklüsü de var o yüzden hiç dile bile getirmiyorum
iyimişOff su emsan in yeni düdüklüsü de her yerde karşıma cikiyo resmen al beni diyo :) esime dedim hepsi burada da 249 tl diye bizimki netten alışverişe karşıya bilerek dedim olmaz ordan dedi ama Mağazası'nda 300 tl dedim olsun mağazadan alırım ben sana gozum gore gore dedi direk alalım desem hayatta olmaz derdi boyle gaza geliyo
Bencede kullanabilirsin canım patlama riski yokmuş istenildiğinde açılabiliyorAngiedare benim de hosuma gitti. Korkuyorum dudukluden hic kullanmadim belki onu kullanabilirim
Bizde kedi var.Kedimiz onu kokluyorken tutuyor tüylerini bırakmıyor ama iyi anlaşacaklar belli gerçi kedim bana çok düşkün bildiğin kuyruk misali peşimde sürekli arada kıskançlık yapıyor ama bebek ağlar ağlamaz başımda miyavlıyor gel ağlıyor der gibi çok tatlılar :))Ikisi de birbirini merak ediyo bu ara kus korkuyordu ondan simdi kucagimdayken omuzuma gelip bakiyor. Yalniz evdeki hicbirsey onun kadar ilgisini cekmedi bu zmana kadar.
Sorma benimde karşıma çıkıyor ama benim alma hakkım kalmadı.Çünkü geçen sene kemik kaynatıcam dedim, hem düdüklü tenceresiz evmi olur diye bayağı bastırdım.Ama 249 iyiymiş.Ben 350 ye aldımOff su emsan in yeni düdüklüsü de her yerde karşıma cikiyo resmen al beni diyo :) esime dedim hepsi burada da 249 tl diye bizimki netten alışverişe karşıya bilerek dedim olmaz ordan dedi ama Mağazası'nda 300 tl dedim olsun mağazadan alırım ben sana gozum gore gore dedi direk alalım desem hayatta olmaz derdi boyle gaza geliyo
Çok tatlı maşallah yerim onların güzelliğini :))videodan cekince biraz sey oldu ama durum buEki Görüntüle 1753491
Bizde kedi var.Kedimiz onu kokluyorken tutuyor tüylerini bırakmıyor ama iyi anlaşacaklar belli gerçi kedim bana çok düşkün bildiğin kuyruk misali peşimde sürekli arada kıskançlık yapıyor ama bebek ağlar ağlamaz başımda miyavlıyor gel ağlıyor der gibi çok tatlılar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?