- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Maaşallah iştahlı bir bebeğin var. 210 cc çok iyiymiş.Y yesil zeytin ben 4 saatte bir 210 cc mama veriyodum günde 5 kez. Sonra 1 öğünü yoğurda çevirdik. şimdi ek gıda veriyorm artk
2-3 dakika emiyor. Ağlıyor memeyi çekip çekip bırakiyor başını başka tarafa çevirip tekrar almsk istiyor alıp bırakiyor. Ustüne biberonla mama ya da süt teklif ediyorum bazen cuk cuk götürüyor.Bu demek oluyor ki sütün sandigindan fazla canını sıkma aç olsa saldırır memeye yada ağlar sen teklif et o isterse icsin
Dogadaki hiçbir canlı önünde besin varken kendini aç bırakmaz
Denedim maalesef olmadı. Yine de fazla uyaran olmamasına dikkat ediyorum.CANIM BIRDE MEKAN DEGİŞTIR YATAK ODASINDA SESSIZDE DENE BZMKI ORDA TUTUYOR ARADA BİR :) ONADA ŞÜKÜR
Evet cnm maşallahMaaşallah iştahlı bir bebeğin var. 210 cc çok iyiymiş.
Ooo 350 ise seninkide baya iyi özelliklere sahiptir zaten hatta belki emsan halt etmiştir seninkinin yanında :)Sorma benimde karşıma çıkıyor ama benim alma hakkım kalmadı.Çünkü geçen sene kemik kaynatıcam dedim, hem düdüklü tenceresiz evmi olur diye bayağı bastırdım.Ama 249 iyiymiş.Ben 350 ye aldım( oda geçen sene
Bu cocuk neden babasini gorunce basilmisiz gibi memeyi birakiyor merak ediyorum
bizimki babaya gidene kadar. 5dk olmadan bana doğru kaykılıyoSorma bizimkide babası gelince kahkahalarla gülüyo bana çok nadir güler öyle anca gıdıklayınca
CANIM süt kalınca oluyor benimde iki defa oldu çok kötü ateş de yapıyor çok felaket sen sık sık bosalt hiç süt kalmasın duş al masaj yap sıcak suyla canım çok geçmiş olsun
Göğsünde uzun sure süt bekletme ben bi gece gogsum dolsun diye 12-5 arası emzirmedim bi uyandım donuyorum tir tir titredim iyice bosalttim gogsumu sonra normale dondu
Benim oğlumda artık bez değiştirmek çok zorlaştı. Topuklarından destek alıp poposunu kaldırıyor,yan çevirmeye çalışıyor, alt açmayı kaydırarak popoyu kaldıra kaldıra geri geri ggidiyoröyle hareketli ki iki ayağını tutup kaldırinca bile popoyu ata ata gidiyor tepine tepine bir hal oluyor. Zar zor bezi kapatıyorum şimdi böyleyse emekleyince yürüyünce nasıl olur düşünemiyorum herhalde elimde bez, önde oğlum arkada ben evde koşarız
Kafayı sıyıracağım az kaldı. Gündüz uyanıkken emmiyor,kafasına göre takılıyor. Alıyor memeyi 2-3 dakika emip bırakıyor. Bazeen hiç almiyor. Bazen alıyor etrafa bakıyor bana bakıyor tekrar alıyor , derken 1-3 dakika böyle geciyor bırakıyor. Uykuda veriyorum bazen alıyor bazen almıyor. Sağıp biberonla veriyorum çoğu zaman alıyor bazen almıyor. Mamayı da bazen alıyor bazen almıyor. Beslenme saatlerinin arasını açtım acıksın diye yok o kafasına göre takılıyor. Sabah 8 de az birsey 2-3 dakika emdi. 10.30 dan beri ancak 40cc anne sütü içti bir kaç dakika emdi. Sonra biraz kustu. Üstune 20 cc anne sütü ve 25cc mama içti. Hadi bir karnı doysun da 3-4saat sonra tekrar besliyeyim diyecem ama aç. Araya 2 kez uyku girdi,bitinde 35 dak uyudu simdi tekrar gözlerini ovuşturuyor uyutmaya çalısiyorum yok uyumuyor. Aç ve uykusuz . Nesesi de yerinde ara ara tek tük öksürüyor hapşırıyor ama sorun edecek kadar değil.
Çok yorgunum artık. Uyku düzensizliğinin uzerine 2-3 haftadir bir de bu beslenme sorunu eklendi.
Neşesi yerinde şükür. Kilo alımı 3 . Ayında 500 gr, 4. Ayında 700gr oldu. Persentillere bakınca normal aralıkta.Neşesi yerindeyse aslında bu ona yetecek kadar beslendiğini kanıtlamaz mı bilmeden soruyorum affet kilosu sıkıntı yaratacak düzeyde mi?! Uyku başka bişey bazen gazdan uyumaz miniklerimiz bazen ıkınır kaka yapar illaha sonra uyur demem o ki başka bisşey olabilir bide bu kadar çok karmaşa var meme mama biberon şaşırıyordur çocuk.Belli saatler belli bir rutinin var mı ?! yoksa olsa daha rahat edersin belki çocukta bunu istiyordur diye düşündüm.
Tv ye bakıyor kafasını çeviriyorum gözü tv de bakıcam diye uğraşıyor
Selfie çekiyorum bildiğin poz veriyor
Hani derler ya annenin karnından telefonla mı doğdun diye aynen öyle
videodan cekince biraz sey oldu ama durum buEki Görüntüle 1753491
Off su emsan in yeni düdüklüsü de her yerde karşıma cikiyo resmen al beni diyo :) esime dedim hepsi burada da 249 tl diye bizimki netten alışverişe karşıya bilerek dedim olmaz ordan dedi ama Mağazası'nda 300 tl dedim olsun mağazadan alırım ben sana gozum gore gore dedi direk alalım desem hayatta olmaz derdi boyle gaza geliyo
Anladım. Doktora sordum da alerji için 1 yaşına kadar yapılan kan testleri yanıltıcı olurmuş. Dediğin gibi suphelendigimiz gıda olursa uzak dururuz, 1 yaşında da kan testi yaptiririz. Ama bi de gıdaya bağlı olmayan alerjiler var onlar ne olacak, saman nezlesi, polen gibi, onlara da büyüyünce mi bakilabilir ancak. Bende lateks alerjisi var mesela, yara bandı parmagimi mahvetti.bizden sadece kan ve kaka tahlili aldilar.olmasina ragmen kanda negatif cikti.negatif olmasi olmadigini gostermiyor.kaka tahlilinde cikti.ama neye a
Teşekkür ederim canim.Canim gecmis olsun. Ben de cok kalin olmasin diye netten almadim. Hem de ic kisminin penye olmasina dikat ettim. Ilk gun terletti mi diye surekli kontrol ettim. En kotusu terlemek cunku. Terinin ustunde sogumasi hastalandirir der annemins bi an once duzelir bebisin
Teşekkürler canim. Hastaneden çıktık.clara ahh canım yaaa Rabbim şifa versin inşallah
Teşekkür ederim canım. Doktor hasta olan bir yetiskinden bulaşmış olabileceğini söyledi. Eşim grip olmuştu galiba ondan kaptı. Daha dikkatli olmamız lazım.Geçmiş olsun canım.Umarım tez vakitte iyileşir.Ama kendini suçlama bilemezdin
Teşekkürler canım, şimdi daha iyi bebişim.Allah yardimcin olsun canim hastaneler moral bozar sen iyi düşün iyi olsun.Allah şifa versin yavrumuza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?