2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bu demek oluyor ki sütün sandigindan fazla canını sıkma aç olsa saldırır memeye yada ağlar sen teklif et o isterse icsin
Dogadaki hiçbir canlı önünde besin varken kendini aç bırakmaz
2-3 dakika emiyor. Ağlıyor memeyi çekip çekip bırakiyor başını başka tarafa çevirip tekrar almsk istiyor alıp bırakiyor. Ustüne biberonla mama ya da süt teklif ediyorum bazen cuk cuk götürüyor.

Sanırım emmeyi bırakıyor. Kabulenmem zor da olsa biberona alışiyor.

Ooo 350 ise seninkide baya iyi özelliklere sahiptir zaten hatta belki emsan halt etmiştir seninkinin yanında :)

Benim oğlumda artık bez değiştirmek çok zorlaştı. Topuklarından destek alıp poposunu kaldırıyor,yan çevirmeye çalışıyor, alt açmayı kaydırarak popoyu kaldıra kaldıra geri geri ggidiyor öyle hareketli ki iki ayağını tutup kaldırinca bile popoyu ata ata gidiyor tepine tepine bir hal oluyor. Zar zor bezi kapatıyorumşimdi böyleyse emekleyince yürüyünce nasıl olur düşünemiyorum herhalde elimde bez, önde oğlum arkada ben evde koşarız

CANIM süt kalınca oluyor benimde iki defa oldu çok kötü ateş de yapıyor çok felaket sen sık sık bosalt hiç süt kalmasın duş al masaj yap sıcak suyla canım çok geçmiş olsun

Göğsünde uzun sure süt bekletme ben bi gece gogsum dolsun diye 12-5 arası emzirmedim bi uyandım donuyorum tir tir titredim iyice bosalttim gogsumu sonra normale dondu

Doğrusu ğöğsümde süt kaldıgını bile fark etmemiştim. Aynı gögsümün ucunda çatlak oluşmuştu bizim oğlan sağolsun ondan sanmıştım ilk :) Sağ olun kızlar..

Ben düz koyuyorum finali carpraz yapiyotuz

Neşesi yerindeyse aslında bu ona yetecek kadar beslendiğini kanıtlamaz mı bilmeden soruyorum affet kilosu sıkıntı yaratacak düzeyde mi?! Uyku başka bişey bazen gazdan uyumaz miniklerimiz bazen ıkınır kaka yapar illaha sonra uyur demem o ki başka bisşey olabilir bide bu kadar çok karmaşa var meme mama biberon şaşırıyordur çocuk.Belli saatler belli bir rutinin var mı ?! yoksa olsa daha rahat edersin belki çocukta bunu istiyordur diye düşündüm.

Neşesi yerinde şükür. Kilo alımı 3 . Ayında 500 gr, 4. Ayında 700gr oldu. Persentillere bakınca normal aralıkta.
Rutin olarak meme 3-3.5 saatte veriyor ardından mama teklif ediyorum. İçtiği kadar 40-50-80-100 cc neyse. Son 2-haftadır uyanıkken beslenmek istemiyor. Memeyi emme süresi 2-3 dakikaya indi. Bazı öğünlerde memeyi hiç almaz olunca mecbur mama ya da süt sağıp verdim.

Tv ye bakıyor kafasını çeviriyorum gözü tv de bakıcam diye uğraşıyor

Selfie çekiyorum bildiğin poz veriyor

Hani derler ya annenin karnından telefonla mı doğdun diye aynen öyle

Poz verme benim fırlamada da var çok güzel anlar yakaladım şu reklamlarda cewe foto kitap denen şeyi yaptırıcam oğluma ilk yaş gününde hediye edicem Allah kısmet ederse inşallah :)

videodan cekince biraz sey oldu ama durum bu Eki Görüntüle 1753491

Maşallah maşallah :)

Bende merak ediyorum cam kapaklı ve iki katlı oluşu ilgimi çekti ama daha önce hiç düdüklü kullanmadım alırsan deneyimlerini yazarmısın?!

bizden sadece kan ve kaka tahlili aldilar.olmasina ragmen kanda negatif cikti.negatif olmasi olmadigini gostermiyor.kaka tahlilinde cikti.ama neye a
Anladım. Doktora sordum da alerji için 1 yaşına kadar yapılan kan testleri yanıltıcı olurmuş. Dediğin gibi suphelendigimiz gıda olursa uzak dururuz, 1 yaşında da kan testi yaptiririz. Ama bi de gıdaya bağlı olmayan alerjiler var onlar ne olacak, saman nezlesi, polen gibi, onlara da büyüyünce mi bakilabilir ancak. Bende lateks alerjisi var mesela, yara bandı parmagimi mahvetti.

carnat 3.5 4 saate ayarlıyorum. Bazen 5 saat oluyor beslenmek istemiyor. Sonra beslenmeyi reddediyor. Meme de biberon da almıyor. Aç kalıyor diye Bakmışım 3.5 saatten sonra surekli beslenme teklif ediyorum. Haliyle öğün saati de kayiyor. Bazen de uyku huysuzluğu oluyor. Sinirlenince hićbirşey kabul etmiyor. Bakmısım 4 saat gećmis az az beslenmış yada beslenmemiş.

Teşekkür ederim canim.

Geçmiş olsun canım.Umarım tez vakitte iyileşir.Ama kendini suçlama bilemezdin
Teşekkür ederim canım. Doktor hasta olan bir yetiskinden bulaşmış olabileceğini söyledi. Eşim grip olmuştu galiba ondan kaptı. Daha dikkatli olmamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…