Babasının grip olmasının da etkisi cokmus doktor öyle dedi. Teşekkür ederiz canım daha iyiyiz ins.Çok geçmiş olsun Can'ım eabbim acil şifalar versin çok üzüldüm ya ufacık bebiş boronşit üffff
Bizimki iki tencere ve et ve sebze pişirmesi olarak ayrılıyor.Sebzeleri ve eti dolayısıyla iyi pişiriyor.Memnunum aslında ama içini görememek kötü.Bazen sebzeler fazla haşlanıyorOoo 350 ise seninkide baya iyi özelliklere sahiptir zaten hatta belki emsan halt etmiştir seninkinin yanında :)
Saçın doğal renginmi kuaförum ben,saçın doğal renginse kızıllık olmaz boyali ise olur..Kuaföre gitmeden marketten 8 numara alıp boyayin rofleyi Kuaföre yaptırın..Sadece rofle parası vermiş olursunuz 8 numara en iyi rofle altı renkttir..Uçlardan başlayın boyamaya dibe en son surun..kızıllık istemiyorsanız roflenin sonunda cila atmaları lâzım..Kızlarr konumuzla hiiç ilgisi yok ama sizlere bi sorum var. Saçlarım kalın telli ve orjinal rengi siyaha yakın. Şöyle doğal kumral baz üstüne yine doğal sarı röfle olsun istiyorum ama yeterince açılmaz da kızılımsı turuncumsu tuhaf renkler olur şopar gb olurum diye korkuyorumburda da yeniyim güvendiğim bi kuaför bulamadım henüz. Bitanesi direkt yaparız dedi ama güvenemedim bi tanesi de senin saçın istediğin şekilde açılmaz turunculuk olur dedi. Fikri olan var mı?
Hele bi aldırayım her safhasını yazarım canım :) ama ben düdüklü kullanıyordum zaten ta ki düdüğünü kırana kadar :) mutfakta vazgeçilmezimdir düdüklü bakliyatlar kemik tavuk et vede en sevdiğim lahana çorbasını onunla yapıyorum :)Poz verme benim fırlamada da var çok güzel anlar yakaladım şu reklamlarda cewe foto kitap denen şeyi yaptırıcam oğluma ilk yaş gününde hediye edicem Allah kısmet ederse inşallah :)
Maşallah maşallah :)
Bende merak ediyorum cam kapaklı ve iki katlı oluşu ilgimi çekti ama daha önce hiç düdüklü kullanmadım alırsan deneyimlerini yazarmısın?!
Barbunya çok gazlıydir fasulye soyundan geliyo benimde buzlukta var yiyemiyorum gaz yapar diye.İyi akşamlar kızlar
Buzlukta haşlanmış dondurulmuş barbunya vardı dün onu yaptım 2 gündür yiyiyorum. Kv haşlamış vermişti. Kızımın gaz sorunu şükür kalmadı ama bugün çok gaz sancısı çekti çok ağladı. Uyuyamadı hiç. Barbunya gaz yapar mı? Ya da Buzlukta dururken bozulmuş olabilir mi? Eşimde rahatsız oldu bozuktu sanırım
Geçmiş olsun canım ben gaz yapar diye biliyorum taze fasulye bile gaz yapıyomusİyi akşamlar kızlar
Buzlukta haşlanmış dondurulmuş barbunya vardı dün onu yaptım 2 gündür yiyiyorum. Kv haşlamış vermişti. Kızımın gaz sorunu şükür kalmadı ama bugün çok gaz sancısı çekti çok ağladı. Uyuyamadı hiç. Barbunya gaz yapar mı? Ya da Buzlukta dururken bozulmuş olabilir mi? Eşimde rahatsız oldu bozuktu sanırım
Bana da annem bir sürü yapmıştı buzlukta duruyolar öyle gaz korkusundan dokunmadım hiçBarbunya çok gazlıydir fasulye soyundan geliyo benimde buzlukta var yiyemiyorum gaz yapar diye.
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım. Doktor hasta olan bir yetiskinden bulaşmış olabileceğini söyledi. Eşim grip olmuştu galiba ondan kaptı. Daha dikkatli olmamız lazım.
Saçın doğal renginmi kuaförum ben,saçın doğal renginse kızıllık olmaz boyali ise olur..Kuaföre gitmeden marketten 8 numara alıp boyayin rofleyi Kuaföre yaptırın..Sadece rofle parası vermiş olursunuz 8 numara en iyi rofle altı renkttir..Uçlardan başlayın boyamaya dibe en son surun..kızıllık istemiyorsanız roflenin sonunda cila atmaları lâzım..
Geçmiş olsun canım ben gaz yapar diye biliyorum taze fasulye bile gaz yapıyomus
Barbunya çok gazlıydir fasulye soyundan geliyo benimde buzlukta var yiyemiyorum gaz yapar diye.
@carnat 3.5 4 saate ayarlıyorum. Bazen 5 saat oluyor beslenmek istemiyor. Sonra beslenmeyi reddediyor. Meme de biberon da almıyor. Aç kalıyor diye Bakmışım 3.5 saatten sonra surekli beslenme teklif ediyorum. Haliyle öğün saati de kayiyor. Bazen de uyku huysuzluğu oluyor. Sinirlenince hićbirşey kabul etmiyor. Bakmısım 4 saat gećmis az az beslenmış yada beslenmemiş.
Emip bırakıp tekrar emmek ya gazdir ya kulak ağrısı2-3 dakika emiyor. Ağlıyor memeyi çekip çekip bırakiyor başını başka tarafa çevirip tekrar almsk istiyor alıp bırakiyor. Ustüne biberonla mama ya da süt teklif ediyorum bazen cuk cuk götürüyor.
Sanırım emmeyi bırakıyor. Kabulenmem zor da olsa biberona alışiyor.
Anladım koyu kestane olan yerin açılması lazım kızıl çıkar kızılı bırakın saçınız iki renk olur.kestane olan yer kumral tonlarına gelecek komple boyanacak rofle atılacak 250 lirani alırım :) maddi durumun iyiyse Kuaföre yaptırın masraflı olur,çokta vakit alır.Yok kuaför de okadar zaman harciyamam diyorsanız dediğim gibi evde boyalı yeri boyayin açılsın en son doğal sacinizda 10 -15 dakika tütün yıkayın sonrada sacinizi komple 7 numaraya boyayin bir ay bekleyin akinca güzel bir renk çıkacak ortaya ona rofle attırır sınız..Ayy altın bulmuş gb sevindim vallasaçımın yaklaşık 6-7 cm doğal siyaha yakın gerisi de koyu kestane,, olmaz mı aşağılar?
Teşekkür ederim. Biraz oluruna bıraksam iyi olacak sanki. Düzensizlik benim kaderim orası kesinY yesil zeytin bence dert etme çocuğun bünyesi öyle olabilir.Sana yetmiyor gibi gelir ama o besleniyordur.Özellikle keyfi yerindeyse sorun yapma derim
Gazını rutin olarak çıkartıyorum. Kulak ağrısı aklıma gelmişti ama çok sıkıntısı olmayınca kontrolde göstettiririm diye düşündüm Onu daha erken kontrol ettirmek lazım. Süt az orası kesin. Saģıyorum 3 saat emzirmeyince tek memeden 40-50 cc ancak çıkıyor .Emip bırakıp tekrar emmek ya gazdir ya kulak ağrısı
Sütünü sıkıp bakıyor musun süt mu az geliyor ugrasmak istemiyor mu o zaman
Bu bahsettiģim son 2 haftada olanlar. Beslenemeyince işler karıştı. Öncesinde meme alır gün içinde de 2 yada 3 kez mama öğünü alırdı. 90-100 cc bir öģünde alırdı. Emmesi azaldıkça aç kalıyor telaşı ile mamayı daha doğrusu biberonu artırdım. Kafası karışmış olabilir. Bakalım bu işi nasıĺ çözeceģimBenim ufaklıkta 4,5 aylık uykuda 150 cc mama içiyor; bizde meme maalesef yok; ama uyanıkken 90ccyi zor içiriyoruz. Uyusunda mama vereyim diye bekler oldum.
Daha önceki postunda okudum. biberon,meme,mama yapma. Aynısını ben yapıyordum. 30 cc anne sütü-30 mama-30 anne sütü şeklinde. Doktor bebeği yorarsın dedi. 60 cc mama ver karnı iyice doysun. İki mama arasında 3-3,5 saat olsun ve arada da verebiliyorsan meme ver dedi. Bence bebekte kafa karışıklığı olmuş. Mamayı biberondan içtiği için meme zor ve meşakatli geliyor. O yüzden memeyi bırakacak dedi ve nitekim 3. ayda tamamen bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?