- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Ben de ben de3 gün aralıksız uyumak istiyorm. Çrşb akşamı kalkıp rahat rahat "kara sevda" yı izlemek, o bitince bi 3 gün daha uyumak istiyorum!!!
Bende tek memeGazını rutin olarak çıkartıyorum. Kulak ağrısı aklıma gelmişti ama çok sıkıntısı olmayınca kontrolde göstettiririm diye düşündüm Onu daha erken kontrol ettirmek lazım. Süt az orası kesin. Saģıyorum 3 saat emzirmeyince tek memeden 40-50 cc ancak çıkıyor .
Bn hep sabah 5 gibi yatardm öğle 12-1 gibi kalkardım. Saat 12den önce uyanmak işkence gibi oluyodu. Uzun süre bu düzen gidip şimdi uykusuzluk, erken kalkma vs beni çok yıpratıyo yaa. Bi de en çok nefret ettğm şey kendiliğimden uyanmadan tlf, zil, alarmla kalkmaktı. Herkese aramayın bni öğleden önce derdim. Şimdi millet mışıl mışıl uyurken biz...Ben de ben deuykuya çok düşkündüm. Şansıma uykusuz bebek modeli çıktı. Hamileyken de çoķ uykusuz gecelerim oldu. En son ne zaman tüm gece boyunca deliksiz uyudum hatırlamıyorum. Bana da dokunmasalar bir gece 7-8 saat uyusam sanki yeniden doğacakmışım gibi geliyor.
Anladım koyu kestane olan yerin açılması lazım kızıl çıkar kızılı bırakın saçınız iki renk olur.kestane olan yer kumral tonlarına gelecek komple boyanacak rofle atılacak 250 lirani alırım :) maddi durumun iyiyse Kuaföre yaptırın masraflı olur,çokta vakit alır.Yok kuaför de okadar zaman harciyamam diyorsanız dediğim gibi evde boyalı yeri boyayin açılsın en son doğal sacinizda 10 -15 dakika tütün yıkayın sonrada sacinizi komple 7 numaraya boyayin bir ay bekleyin akinca güzel bir renk çıkacak ortaya ona rofle attırır sınız..
yorgunluk uykusuzluk derken soğuk algınlığı gećiriyorum. Tam1 hafta doldu. Hala hastayım, halsizim. Bogazım kulaklarım acıyor ,burnum akıyor ,öksürüğüm hapşırığım devam ediyor. Dinlenemedim ki iyileşeyim. Şöyle bir gece dinlensem ah aah nasıl iyi gelecek.Bn hep sabah 5 gibi yatardm öğle 12-1 gibi kalkardım. Saat 12den önce uyanmak işkence gibi oluyodu. Uzun süre bu düzen gidip şimdi uykusuzluk, erken kalkma vs beni çok yıpratıyo yaa. Bi de en çok nefret ettğm şey kendiliğimden uyanmadan tlf, zil, alarmla kalkmaktı. Herkese aramayın bni öğleden önce derdim. Şimdi millet mışıl mışıl uyurken biz...
Köyü kestane olan boyalı saçın her yerine deyecek şekilde 9 numarayi surun doğal saça deymedin ama tarayin boyadiginiz kısmı bir poşete sarın sıcakta açılsın rengi vakti dolunca yıkayın açıldıysa saç boyalı yerler, güzelce kurutun 7 numarayla komple boyayın böylece saçın rengi eşitlenir 1 ay sonra ister o saçın üstüne rofle attırın isterseniz bir kerede komple 8 sekize boyayıp Kuaföre öyle gidin rofle için..İlk boyamada dibe surmeyin doğal saç hemen açılır ozaman dibiniz açık portakal sarı uçlar koyu portakal olur uçları açtıktan sonra komle boyarken dibe surun böylece renk karmaşıklığı olmaz..7 mi 8 mi kafam karıştıönce 8 sonra 7 mi??
Eğer saçınız i siyaha boyadiysaniz,siyah boya varsa saçta hiçbir boya işlemez saça açma işlemi yapılması lazım siyah en pis boyadır.7 mi 8 mi kafam karıştıönce 8 sonra 7 mi??
sade kahve :) cok sıkıldın herhalde renginden . bende boy atacaktm ayladdrir boyanmadi yumuşacik olmus yazik kiyamam dedim vazgectm hamileyken 3 defa kestirmis tm .
carnat dışarı cikacaktn naptin bugun bizim yerimize de ferahlasaydin.
minnosa sut icircem bakalim napcak buarada hala Yenidoğan baslagini kullanıyordum esim dedi onda ne cene vardir cek çekbelkj yoruyor biberon azıcık icio deniycem bakalım baska baslik optm sizi tatli uykular olsun
Köyü kestane olan boyalı saçın her yerine deyecek şekilde 9 numarayi surun doğal saça deymedin ama tarayin boyadiginiz kısmı bir poşete sarın sıcakta açılsın rengi vakti dolunca yıkayın açıldıysa saç boyalı yerler, güzelce kurutun 7 numarayla komple boyayın böylece saçın rengi eşitlenir 1 ay sonra ister o saçın üstüne rofle attırın isterseniz bir kerede komple 8 sekize boyayıp Kuaföre öyle gidin rofle için..İlk boyamada dibe surmeyin doğal saç hemen açılır ozaman dibiniz açık portakal sarı uçlar koyu portakal olur uçları açtıktan sonra komle boyarken dibe surun böylece renk karmaşıklığı olmaz..
2-3 dakika emiyor. Ağlıyor memeyi çekip çekip bırakiyor başını başka tarafa çevirip tekrar almsk istiyor alıp bırakiyor. Ustüne biberonla mama ya da süt teklif ediyorum bazen cuk cuk götürüyor.
Sanırım emmeyi bırakıyor. Kabulenmem zor da olsa biberona alışiyor.
Kızlarr konumuzla hiiç ilgisi yok ama sizlere bi sorum var. Saçlarım kalın telli ve orjinal rengi siyaha yakın. Şöyle doğal kumral baz üstüne yine doğal sarı röfle olsun istiyorum ama yeterince açılmaz da kızılımsı turuncumsu tuhaf renkler olur şopar gb olurum diye korkuyorumburda da yeniyim güvendiğim bi kuaför bulamadım henüz. Bitanesi direkt yaparız dedi ama güvenemedim bi tanesi de senin saçın istediğin şekilde açılmaz turunculuk olur dedi. Fikri olan var mı?
Benim daha önce yaşadıklarımın aynısı işte.Sağmak çok sıkıcı yorucu ve bana hiç hijyenik gelmiyordu.Ama sen çalışıyorsun dolayısıyla biberon mecbur veriyorsun.Ben o günleri atlattım ama bazen doymuyor arada veriyorum gene biberon şimdi biberon yerne ek gıdaya geçicem. Bu gün havuç ve patates ile başlıyacam.Yoğurt da vermeyi düşünüyorum.Acaba kendi yaptığım yoğurt dokunurmu oksa keçi sütü mü alayım bilemedim.benimki de
açken yerler inat etmezler deniyor ama alakası yok. benimki yemiyor işte. nolduysa oldu bebişime
napsam bilmiyorum, sağarak ne kadar sürer ve ayrıca zor oluyor, aç beklerken kendini sağmak.
bu gece 5de kalktı, emzirecektim, tam alıyordu ağzına tak diye uyandı ve almamaya başladı, resmen artık görünce istemiyor.
Aynen öyle canım hem sıkıldım değişiklik istiyorum hem de eşim açık renkten yana, şiddetli baskı hissediyorum üstümde
Ayy benimki de ayni.. Hamileyken koyu renk yaptirayim da bidaha boyatmiim diye koyu kahve yaptim.. Arap baci asagi arap baci yukari dalga gecti benimleacik renk olunca da makyajsiz ruh gibi geziorum evin icinde
Tam da benim yaşadıklarım. Uykudan önce 11 de 9-10 dakika emdi. Nasıĺ umutlandım bilemezsin. Sabah gece uykuda emdi. Dabah hoop emmem de emmem dedi o kadar aç olmasına rağmen.benimki de
açken yerler inat etmezler deniyor ama alakası yok. benimki yemiyor işte. nolduysa oldu bebişime
napsam bilmiyorum, sağarak ne kadar sürer ve ayrıca zor oluyor, aç beklerken kendini sağmak.
bu gece 5de kalktı, emzirecektim, tam alıyordu ağzına tak diye uyandı ve almamaya başladı, resmen artık görünce istemiyor.
Benim daha önce yaşadıklarımın aynısı işte.Sağmak çok sıkıcı yorucu ve bana hiç hijyenik gelmiyordu.Ama sen çalışıyorsun dolayısıyla biberon mecbur veriyorsun.Ben o günleri atlattım ama bazen doymuyor arada veriyorum gene biberon şimdi biberon yerne ek gıdaya geçicem. Bu gün havuç ve patates ile başlıyacam.Yoğurt da vermeyi düşünüyorum.Acaba kendi yaptığım yoğurt dokunurmu oksa keçi sütü mü alayım bilemedim.
Tam da benim yaşadıklarım. Uykudan önce 11 de 9-10 dakika emdi. Nasıĺ umutlandım bilemezsin. Sabah gece uykuda emdi. Dabah hoop emmem de emmem dedi o kadar aç olmasına rağmen.
Tam da benim yaşadıklarım. Uykudan önce 11 de 9-10 dakika emdi. Nasıĺ umutlandım bilemezsin. Sabah gece uykuda emdi. Dabah hoop emmem de emmem dedi o kadar aç olmasına rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?