2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

3 gün aralıksız uyumak istiyorm. Çrşb akşamı kalkıp rahat rahat "kara sevda" yı izlemek, o bitince bi 3 gün daha uyumak istiyorum!!!
Ben de ben de uykuya çok düşkündüm. Şansıma uykusuz bebek modeli çıktı. Hamileyken de çoķ uykusuz gecelerim oldu. En son ne zaman tüm gece boyunca deliksiz uyudum hatırlamıyorum. Bana da dokunmasalar bir gece 7-8 saat uyusam sanki yeniden doğacakmışım gibi geliyor.

Bende tek meme
Çok zor oluyor ya
Bence seninki biraz kolay kaçıyor ilk hızlı gelen sütü alıp bırakiyor istiyor ki çok çok gelsin

Bn hep sabah 5 gibi yatardm öğle 12-1 gibi kalkardım. Saat 12den önce uyanmak işkence gibi oluyodu. Uzun süre bu düzen gidip şimdi uykusuzluk, erken kalkma vs beni çok yıpratıyo yaa. Bi de en çok nefret ettğm şey kendiliğimden uyanmadan tlf, zil, alarmla kalkmaktı. Herkese aramayın bni öğleden önce derdim. Şimdi millet mışıl mışıl uyurken biz...

7 mi 8 mi kafam karıştı önce 8 sonra 7 mi??

sade kahve :) cok sıkıldın herhalde renginden . bende boy atacaktm ayladdrir boyanmadi yumuşacik olmus yazik kiyamam dedim vazgectm hamileyken 3 defa kestirmis tm .
carnat dışarı cikacaktn naptin bugun bizim yerimize de ferahlasaydin.
minnosa sut icircem bakalim napcak buarada hala Yenidoğan baslagini kullanıyordum esim dedi onda ne cene vardir cek çek belkj yoruyor biberon azıcık icio deniycem bakalım baska baslik optm sizi tatli uykular olsun

yorgunluk uykusuzluk derken soğuk algınlığı gećiriyorum. Tam1 hafta doldu. Hala hastayım, halsizim. Bogazım kulaklarım acıyor ,burnum akıyor ,öksürüğüm hapşırığım devam ediyor. Dinlenemedim ki iyileşeyim. Şöyle bir gece dinlensem ah aah nasıl iyi gelecek.

7 mi 8 mi kafam karıştı önce 8 sonra 7 mi??
Köyü kestane olan boyalı saçın her yerine deyecek şekilde 9 numarayi surun doğal saça deymedin ama tarayin boyadiginiz kısmı bir poşete sarın sıcakta açılsın rengi vakti dolunca yıkayın açıldıysa saç boyalı yerler, güzelce kurutun 7 numarayla komple boyayın böylece saçın rengi eşitlenir 1 ay sonra ister o saçın üstüne rofle attırın isterseniz bir kerede komple 8 sekize boyayıp Kuaföre öyle gidin rofle için..İlk boyamada dibe surmeyin doğal saç hemen açılır ozaman dibiniz açık portakal sarı uçlar koyu portakal olur uçları açtıktan sonra komle boyarken dibe surun böylece renk karmaşıklığı olmaz..

Aynen öyle canım hem sıkıldım değişiklik istiyorum hem de eşim açık renkten yana, şiddetli baskı hissediyorum üstümde

O iş beni aşarmış ya saçım az değil ki birine güvenip gel şöyle şöyle boya diyeyim. Ama anlattıkların aklımda, kuaföre boyatırken çok anlıyomuşum gb şöyle yapalım derim senden kopya çekip teşekkür ederim

benimki de
açken yerler inat etmezler deniyor ama alakası yok. benimki yemiyor işte. nolduysa oldu bebişime
napsam bilmiyorum, sağarak ne kadar sürer ve ayrıca zor oluyor, aç beklerken kendini sağmak.

bu gece 5de kalktı, emzirecektim, tam alıyordu ağzına tak diye uyandı ve almamaya başladı, resmen artık görünce istemiyor.

güzel açarsa oryalle platin sarısına bile ulaşabilir, ama sen yaparsan ya da deneyimsiz biri yaparsa turuncu olur tabi :)
siyah saç boya ile açılırsa turuncuya kaçar genelde. ama röfle boyası müthiş açıyor, güvenmediğin yerde sakın yaptırma derim

Benim daha önce yaşadıklarımın aynısı işte.Sağmak çok sıkıcı yorucu ve bana hiç hijyenik gelmiyordu.Ama sen çalışıyorsun dolayısıyla biberon mecbur veriyorsun.Ben o günleri atlattım ama bazen doymuyor arada veriyorum gene biberon şimdi biberon yerne ek gıdaya geçicem. Bu gün havuç ve patates ile başlıyacam.Yoğurt da vermeyi düşünüyorum.Acaba kendi yaptığım yoğurt dokunurmu oksa keçi sütü mü alayım bilemedim.

Aynen öyle canım hem sıkıldım değişiklik istiyorum hem de eşim açık renkten yana, şiddetli baskı hissediyorum üstümde

Ayy benimki de ayni.. Hamileyken koyu renk yaptirayim da bidaha boyatmiim diye koyu kahve yaptim.. Arap baci asagi arap baci yukari dalga gecti benimle acik renk olunca da makyajsiz ruh gibi geziorum evin icinde

Ben de en son hamileyken tekrar tekrar boyatmıyım diye bi kez koyuya boyatmıştım senin gb, öncesinde açıktı, benim koca da o gün bugündür sayıklıyor resmen
Ayy benimki de ayni.. Hamileyken koyu renk yaptirayim da bidaha boyatmiim diye koyu kahve yaptim.. Arap baci asagi arap baci yukari dalga gecti benimle acik renk olunca da makyajsiz ruh gibi geziorum evin icinde

Tam da benim yaşadıklarım. Uykudan önce 11 de 9-10 dakika emdi. Nasıĺ umutlandım bilemezsin. Sabah gece uykuda emdi. Dabah hoop emmem de emmem dedi o kadar aç olmasına rağmen.

canım biberon vermediğim günler beni emsin istiyorum, sonuçta haftada 3 4 gün evdeyim.
ama olmuyor demek ki. iki hafta gayet güzel emiyordu, bu son hafta kesti emmeyi, belki de nasibi bu kadarmış ne diyim.

kendi sütünden yapsana yoğurt canım, inek sütü zaten olmaz.keçi sütünden yaparsın ama bence kendi sütünden yapsan daha mantıklı.

Tam da benim yaşadıklarım. Uykudan önce 11 de 9-10 dakika emdi. Nasıĺ umutlandım bilemezsin. Sabah gece uykuda emdi. Dabah hoop emmem de emmem dedi o kadar aç olmasına rağmen.

emsin diye de devamlı uyutmaya çalışan biri, çocuk benden de soğuyacak bu gidişle. ooff offf çok zor işimiz.
medela calma biberon alıp denesem mi sence? yoksa artık zorlayıp sinirlerimi yıpratmasam mı?
şimdi avent kullanıyorum.

canım seninki de uykuya dalmak için emmiş :) ya da yeter ya emiyim de bıraksın peşimi rahat rahat uyuyayım dedi belki de :)

Kizlar merhaba.bende 2015 eylul annesiyim.benim ikinci bebegim.sizleri takip ediyordum fakat yazmiyordum.sorunlarimiz ortak oldugindan yazma ihtiyaci hissettim.ilk bebegimde 4 aylikken emmeyi birakti sonrasinda 4 ay sagarak verdim.simdi ikincisinde de aynisini yasiyorum malesef gecen ay az kilo aldigi icin dr bi sekilde biberona alistir dedu agzina biberon surmeyen bebegime gunde 1 2 kez biberon vermeye basladim ogretmenim zaten ikinci donem icecek dedim simdi beni emmek istemiyo arada bi aliyo isine gelirse.kendimi cok sucluyorum ilk degil sonucta ayni hatayi yine yaptim.sagarak veriyorum simdi.sagmak gercekten zor hele ki iki cocugun varsa.buyugumuz krese gidiyo allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…