- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
maşallah canım oğluna güzel almış böyle devam eder inş. Çok geçmiş olsunGunaydin kizlar drdan geldik oglum 700 gr almis 6800 du gecen ay 7500 olmusuyanikkende emmeye başladı dun hep uyanikken verdim memede uyudu cok şükür bnde iyiyim bogazlarm iyi dr parol verdi sadece iyi dedi esim biraz kötü antibiyotik verdi onada oglusda grip baslangici dedi ama onemli degil dedi inşallah ilerlemez
bu aralar herkes hasta sanırım sen bi de üstüne sinir harbi yaşamışsın en zoru da o zaten. allah kolaylık versinKızlar oğluşum grip oldukv ve kp bizdeydi, ikisi de gripti. Önce oğluşum hastalandı, sonra da biz. Cuma akşamından beri hasta. O küçücük ciğerleriyle öksürüyor ya benim de canımdan can gidiyor. Ben hapşırıyorum korkuyor, kendi öksürüyor ona uyanıyor. Dün gece hiç uyuyamadık, yarım saatte bir uyandı bebeğim. Burnu tıkanıyor ondan rahatsız oluyor, temizleyim desem ona ağlıyor. Kaynana da çocuğu hasta edip kaçtı resmen. Bebeğe annemle beraber bakıyorduk.Kendi ailemle sorunlar çıktı konuşmuyoruz on gündür. Kaynana da çocuk üstüne kalacak diye korktu kaçtı resmen, bi de lafta hep ben torunuma bakarım ederim diyordu.İşe gitmem lazım gidemiyorum, evde bebek hasta ben hasta. Eşim benim işimle mi ilgilensin kendi işine mi gitsin evde bana mı yardım etsin herşey birbirine girdi. Kaynana gözümde kredisi toptan tüketti, bi daha görüşmeyi düşünmüyorum. Bizim oralarda bi laf vardır ; kediye b.kun ilaç demişler, o da gitmiş toprağa gömmüş. İşte tam o hesap.
Aynı ben de düşündüm. Uykuda azıcık ııh dese hemen alıp emzirmeye çalışıyorum.uykususunda nöbet tutuyorum veya uykuya dalmaya baslaýınca meme verip tekrar rahatsız ediyorum diye düşünüyorum artık. Bundan böyle zorlamıyorum. Sık sık meme teklif edeceģim. Alırsa alırsa alır. Almazsa sağarım. 4 saatte bir de saģdığımı veya mama veririm. Aldi aldi almadı canı sağolsun. Daha da strese giremeyeceğim. Biberondan bile olsa,gece uykuda bile az da olsa anne sütü alsa bundan böyle yeter. Hiç anne sütü almamasından iyidir. Bebegimi de kendimi de daha strese sokmayacağım. İnşallah başarabilirim.emsin diye de devamlı uyutmaya çalışan biri, çocuk benden de soğuyacak bu gidişle. ooff offf çok zor işimiz.
medela calma biberon alıp denesem mi sence? yoksa artık zorlayıp sinirlerimi yıpratmasam mı?
şimdi avent kullanıyorum.
Bak bu doğru olabilir. Bi rahat vermedi yeter mi dedi kicanım seninki de uykuya dalmak için emmiş :) ya da yeter ya emiyim de bıraksın peşimi rahat rahat uyuyayım dedi belki de :)
deneyeceğim bakalım bugün bakalım.Senin kide erkek miydi canım.Erkekler sanırım daha kolaycı :))canım biberon vermediğim günler beni emsin istiyorum, sonuçta haftada 3 4 gün evdeyim.
ama olmuyor demek ki. iki hafta gayet güzel emiyordu, bu son hafta kesti emmeyi, belki de nasibi bu kadarmış ne diyim.
kendi sütünden yapsana yoğurt canım, inek sütü zaten olmaz.keçi sütünden yaparsın ama bence kendi sütünden yapsan daha mantıklı.
Cok şükür canim meyve tattiricam arada yinemaşallah canım oğluna güzel almış böyle devam eder inş. Çok geçmiş olsun
bu aralar herkes hasta sanırım sen bi de üstüne sinir harbi yaşamışsın en zoru da o zaten. allah kolaylık versin
Kizlar merhaba.bende 2015 eylul annesiyim.benim ikinci bebegim.sizleri takip ediyordum fakat yazmiyordum.sorunlarimiz ortak oldugindan yazma ihtiyaci hissettim.ilk bebegimde 4 aylikken emmeyi birakti sonrasinda 4 ay sagarak verdim.simdi ikincisinde de aynisini yasiyorum malesef gecen ay az kilo aldigi icin dr bi sekilde biberona alistir dedu agzina biberon surmeyen bebegime gunde 1 2 kez biberon vermeye basladim ogretmenim zaten ikinci donem icecek dedim simdi beni emmek istemiyo arada bi aliyo isine gelirse.kendimi cok sucluyorum ilk degil sonucta ayni hatayi yine yaptim.sagarak veriyorum simdi.sagmak gercekten zor hele ki iki cocugun varsa.buyugumuz krese gidiyo allahtan
Gelişmelerden haberdar edin bizi. Belki birbirimize bir desteģimiz olurKizlar merhaba.bende 2015 eylul annesiyim.benim ikinci bebegim.sizleri takip ediyordum fakat yazmiyordum.sorunlarimiz ortak oldugindan yazma ihtiyaci hissettim.ilk bebegimde 4 aylikken emmeyi birakti sonrasinda 4 ay sagarak verdim.simdi ikincisinde de aynisini yasiyorum malesef gecen ay az kilo aldigi icin dr bi sekilde biberona alistir dedu agzina biberon surmeyen bebegime gunde 1 2 kez biberon vermeye basladim ogretmenim zaten ikinci donem icecek dedim simdi beni emmek istemiyo arada bi aliyo isine gelirse.kendimi cok sucluyorum ilk degil sonucta ayni hatayi yine yaptim.sagarak veriyorum simdi.sagmak gercekten zor hele ki iki cocugun varsa.buyugumuz krese gidiyo allahtan
Evde sebze yoktu ben de mecburiyetten buzluktan barbunya yaptim birkaç kere, çok değil ama belkiv1 saat huzursuz oldu bebeğim gazdan. Bi mercimek kadar değil bebeğim için, mercimek yeyincec4 saat aglamisti kuzum:)Saolasın canım emzirdim uyudu inşallah sancılanmaz.
Of yapmasaydım keşkeçok da severim kızım emdiği sürece yemicem
Allah kolaylik ve sabır versinKızlar oğluşum grip oldukv ve kp bizdeydi, ikisi de gripti. Önce oğluşum hastalandı, sonra da biz. Cuma akşamından beri hasta. O küçücük ciğerleriyle öksürüyor ya benim de canımdan can gidiyor. Ben hapşırıyorum korkuyor, kendi öksürüyor ona uyanıyor. Dün gece hiç uyuyamadık, yarım saatte bir uyandı bebeğim. Burnu tıkanıyor ondan rahatsız oluyor, temizleyim desem ona ağlıyor. Kaynana da çocuğu hasta edip kaçtı resmen. Bebeğe annemle beraber bakıyorduk.Kendi ailemle sorunlar çıktı konuşmuyoruz on gündür. Kaynana da çocuk üstüne kalacak diye korktu kaçtı resmen, bi de lafta hep ben torunuma bakarım ederim diyordu.İşe gitmem lazım gidemiyorum, evde bebek hasta ben hasta. Eşim benim işimle mi ilgilensin kendi işine mi gitsin evde bana mı yardım etsin herşey birbirine girdi. Kaynana gözümde kredisi toptan tüketti, bi daha görüşmeyi düşünmüyorum. Bizim oralarda bi laf vardır ; kediye b.kun ilaç demişler, o da gitmiş toprağa gömmüş. İşte tam o hesap.
Cok sukur canım masallahGunaydin kizlar drdan geldik oglum 700 gr almis 6800 du gecen ay 7500 olmusuyanikkende emmeye başladı dun hep uyanikken verdim memede uyudu cok şükür bnde iyiyim bogazlarm iyi dr parol verdi sadece iyi dedi esim biraz kötü antibiyotik verdi onada oglusda grip baslangici dedi ama onemli degil dedi inşallah ilerlemez
Benim hep bi muhbbet edesim var da yazamiyorum buraya bebek sağ olsun firsat vermiyor, eylül bebeklerinin en kucuguyuz biz aranizda. Hayrlisi olsun tayin icin. Allah sana daha iyi imkanlar hazirliyordur belki kim bilir.Ayy çok fena çene çalasım var bu günelime çekirdek alıp çitleye çitleye bütün gün konuşasım geldi eş özründen tayin istemiştim çıkmadı, her gün 2 saat gidiş 2 saat dönüş yol çekicem onun stresi ters etki mi yaptı nedir
Çok zor olur 4 saat yollarda. İnşallah bir çözümü olur da kurtulursun.Ayy çok fena çene çalasım var bu günelime çekirdek alıp çitleye çitleye bütün gün konuşasım geldi eş özründen tayin istemiştim çıkmadı, her gün 2 saat gidiş 2 saat dönüş yol çekicem onun stresi ters etki mi yaptı nedir
Ben de araliksiz uyumak istiyorum. Carsamba aksami da tv'nin karsisina uzanip kaygisizca Dirilis Ertugrul izlemek istiyorum. Ama biliyorum yapamayacagim3 gün aralıksız uyumak istiyorm. Çrşb akşamı kalkıp rahat rahat "kara sevda" yı izlemek, o bitince bi 3 gün daha uyumak istiyorum!!!
Kızlar oğluşum grip oldukv ve kp bizdeydi, ikisi de gripti. Önce oğluşum hastalandı, sonra da biz. Cuma akşamından beri hasta. O küçücük ciğerleriyle öksürüyor ya benim de canımdan can gidiyor. Ben hapşırıyorum korkuyor, kendi öksürüyor ona uyanıyor. Dün gece hiç uyuyamadık, yarım saatte bir uyandı bebeğim. Burnu tıkanıyor ondan rahatsız oluyor, temizleyim desem ona ağlıyor. Kaynana da çocuğu hasta edip kaçtı resmen. Bebeğe annemle beraber bakıyorduk.Kendi ailemle sorunlar çıktı konuşmuyoruz on gündür. Kaynana da çocuk üstüne kalacak diye korktu kaçtı resmen, bi de lafta hep ben torunuma bakarım ederim diyordu.İşe gitmem lazım gidemiyorum, evde bebek hasta ben hasta. Eşim benim işimle mi ilgilensin kendi işine mi gitsin evde bana mı yardım etsin herşey birbirine girdi. Kaynana gözümde kredisi toptan tüketti, bi daha görüşmeyi düşünmüyorum. Bizim oralarda bi laf vardır ; kediye b.kun ilaç demişler, o da gitmiş toprağa gömmüş. İşte tam o hesap.
Geçmiş olsun. Eşinin ailesi yardım etmez mi? Ev işlerine baksa veya bebegi biraz tutsalar seni dinlendiremezler mi?Benim hep bi muhbbet edesim var da yazamiyorum buraya bebek sağ olsun firsat vermiyor, eylül bebeklerinin en kucuguyuz biz aranizda. Hayrlisi olsun tayin icin. Allah sana daha iyi imkanlar hazirliyordur belki kim bilir.
Bebeğim iyilesiyor ben hasta oldum. Ne sesim cikiyor ne bas agrim geciyor. Ustune cat kapi gelen esimin ailesi. Cildiricam kafayi yicem az kaldi. Onlarin amaci da bu zaten. Nasil bi imtihan bu ya...
Ben o mercimeği yarım porsiyon yedim gece boyu ağladı oglum ama simdi bakliyatları pişirirken üzerinde olusan beyaz köpükleri alıyorum gaz yapan oymuş baya bi farkediyoEvde sebze yoktu ben de mecburiyetten buzluktan barbunya yaptim birkaç kere, çok değil ama belkiv1 saat huzursuz oldu bebeğim gazdan. Bi mercimek kadar değil bebeğim için, mercimek yeyincec4 saat aglamisti kuzum:)
Allah sabır versin, aman tatsızlık olmasın aman eşimiz üzülmesin diye ses çıkarmayınca böyle oluyor işteBenim hep bi muhbbet edesim var da yazamiyorum buraya bebek sağ olsun firsat vermiyor, eylül bebeklerinin en kucuguyuz biz aranizda. Hayrlisi olsun tayin icin. Allah sana daha iyi imkanlar hazirliyordur belki kim bilir.
Bebeğim iyilesiyor ben hasta oldum. Ne sesim cikiyor ne bas agrim geciyor. Ustune cat kapi gelen esimin ailesi. Cildiricam kafayi yicem az kaldi. Onlarin amaci da bu zaten. Nasil bi imtihan bu ya...
Çözümü yok gb canım. Görevlendirme yapıcak açık okul bile yok her yer dolu. İlçeye taşınayım desem orda da kalıcak ev yok mecbur çekicez bikaç yılÇok zor olur 4 saat yollarda. İnşallah bir çözümü olur da kurtulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?