- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Çok tebrik ederim.Gunaydin kizlar drdan geldik oglum 700 gr almis 6800 du gecen ay 7500 olmusuyanikkende emmeye başladı dun hep uyanikken verdim memede uyudu cok şükür bnde iyiyim bogazlarm iyi dr parol verdi sadece iyi dedi esim biraz kötü antibiyotik verdi onada oglusda grip baslangici dedi ama onemli degil dedi inşallah ilerlemez
Çok zor. Allahım bebeģinin hatrına bir kolaylık versin inşallah.Allah sabır versin, aman tatsızlık olmasın aman eşimiz üzülmesin diye ses çıkarmayınca böyle oluyor işte
Çözümü yok gb canım. Görevlendirme yapıcak açık okul bile yok her yer dolu. İlçeye taşınayım desem orda da kalıcak ev yok mecbur çekicez bikaç yıl
Gecmis olsun canımBenim hep bi muhbbet edesim var da yazamiyorum buraya bebek sağ olsun firsat vermiyor, eylül bebeklerinin en kucuguyuz biz aranizda. Hayrlisi olsun tayin icin. Allah sana daha iyi imkanlar hazirliyordur belki kim bilir.
Bebeğim iyilesiyor ben hasta oldum. Ne sesim cikiyor ne bas agrim geciyor. Ustune cat kapi gelen esimin ailesi. Cildiricam kafayi yicem az kaldi. Onlarin amaci da bu zaten. Nasil bi imtihan bu ya...
Aman faydalarii geçtim zarar etmesinler diyecem ama zarar da çok, ufak bebekle geliyorlar her yer karisik, yerler kirinti dolu. Supurmeye toplamaya adam lazim. 2 gun ogleden aksama bizdeler bi de dinlendin mi diye soruyorlar saka gibi. Esim desen bana uzulur ama onlara ses etmez. Kac kere soyledim catkapi gelmesinler diye, soyleyemiyor ailesine. Oglunun evi bile olsa sormali bence. Ben boyle gordum buyudum. Insanlar ne kadar farkli.G
Geçmiş olsun. Eşinin ailesi yardım etmez mi? Ev işlerine baksa veya bebegi biraz tutsalar seni dinlendiremezler mi?
Ilk zamanlar cok kizdim soylendim esime, ses cikaramiyor ailesine. Artik soylenmeyeyim alisayim dedim ama alisacak gibi degil. Neyse bebegim iyilessin gelmeleri azalir yine. Biraz anlar gibi olmuslardi sık sık gelmelerini istemedigimi, azaltmislardi.Allah sabır versin, aman tatsızlık olmasın aman eşimiz üzülmesin diye ses çıkarmayınca böyle oluyor işte
Sagol canim. 22 eylul.Gecmis olsun canımkac eylulsunuz bizde küçüğüz 30 eylul
O cat kapi gelmek bizde de sorun biliyosun şükür yok artık eskisi kadar darisi basina.Sagol canim. 22 eylul.
Amin cnm amin.. Bn de şaşkınlık la bakıp kalıyormAllah tüm bebişli annelere özellikle de yanında kimsesi olmayan gurbettekilere ve yanında birileri varmış gb görünüp aksine yük olanlara sabır versin. sahiden zormuş bebek büyütmek. Ben ikinciyi aklımın ucundan geçiremezken üçüncüyü dördüncüyü yapanların önünde yerlere kadar eğiliyorum
Sagol canim, bebegimde balgam vardi bolca, zamanla oksuruk de basladi, 2 kete de burnunun aktigini gordum o bir daha olmadi. Simsi bizimkinin hastalanma sebebi esas olarak esimin gribinin bulasmasi imis. Ama ben yine de uyku tulumunu giydirip terletmeyecegim. Terledigini gorursem de uzerinde sogutmayip kiyafetini degistirecegim. Tabi usumesi de hasta eder, ortayi bulcaz.Kızlar yazmadım epeydir o kuş yakalayan bebek kimindi ne tatliydi maşallahclara canim oncelikle gecmis olsun ben bisey sorcaktim benim sipayi ortuyom uyaninca bakiyom ustunu acmis coraplarini cikarmis cok sukur suan biseysi yok hasta olacak olsa belirtiler ne zaman ve nasil baslar ayhkdry ohhohhh masallah darisi bize inşallah gri86 Rabbim acil sifalar versin kaynana diyince midem bulanıyor
Ya biz dertliler bi eve otursak ya... Şöyle hepimizin elinde bebegi. Konussak dertlessek...Kızlar hastalara Allah acil şifa versin..
Yaa bebişler günde kaç saatte bi ve ne kadar uzunlukta uyuyo. Uyku konusunda kafayı yicem. Bütün gün sallıyorum ama en uzun uykusu 30 dk. Kesinlikle uyku eğitimi vermek istiyorum ama hangş yöntem, uyku süreleri vs. Çözemedim gitti . Eğitim verebilmek için sabır lazım ama yorgunluk, uykusuzluk sinirlerim çok bozuk.phenyl sanırım başarılı olmuştun umarım hala öyledir..sinir bozukluğumun bi nedeni hatta esas nedeni herkes normal hayatına devam ederken, makyajını yapıp dışarı çıkarken, uykumu alamadım diye dertlenen çocuksuz insanları duyarken, "biri gelse bugün keşke de bi duş alsam ya da azıcık rahat otursam" diye düşünüp sonra "ay bu çok ağırlaşmış taşınmıyo" diye bebeğimi kucağıma 5 dk sonra geri verirlerken, ya da bi gelen olmazken, evde hiçbir iş yapamayıp herhangi bir normal hayat belirtisi yokken ve havalar bu kadar soğuk olduğu için dışarı çıkmaya korkarken resmen dengem kaçıyo yaa. Oğlum ağlıyo huysuz diye gelmeyenler var. Resmen günler çabuk geçsin diye dua eder oldum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Çok zormuş uyumayan kucak isteyen bebek büyütmek. Allahım önce bebişlere sonra bizlere ve eşlerimize sağlık versin. Çok bunalıyorum. Ailemle sıkıntılı bi süreç geçirdik. Sadece annemle görüşüyoruz sağolsun geliyo genelde haftasonları. babam, ablam, kardeşimle 6,5 senedir görüşmüyoruz evlendiğimden beri. Ordan bi annemin desteği var. Kv aynı yerde oturuyoruz kendinden nefret ettirdi zaten hiçbi faydası yoktu bebek görmeye geliyodu yandan yarım saat en fazla. bi kaç problem oldu Allaha şükür 2 haftadır görmeye de yüzü yok. Arkadaşlar desen kimi işinde gücünde dost sandığım 1-2 kişi de gösterdi yüzünü bu kadar sıkıldığımı bile bile yakın oturmamıza rağmen 4 ayda 5 kere falan gemiştir kocasıyla o da akşam. Gündüz bi kere gelmişti tek başına. Bn öyle biri değilim herkese koşarım hem de karşılık beklemeden ama etrafımda bir annem bnm gibiymiş bi tanede arkadaş dediğim ama gerçek dostum varmış...
Yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadıpımı duymak iyi geliyo açıkçası moral buluyorm ama bakıyorm evimde, çevremde yalnızm.
Ay keşke ya.. Bnmki de durmuyo zaten sol elle yzdm sabah başladm öğleyi geçti bitmesi. Bunu bile yapamıyorz işte bebeklerleYa biz dertliler bi eve otursak ya... Şöyle hepimizin elinde bebegi. Konussak dertlessek...yazmak da cok yoruyor, elimde akilli oldugunu sanan akulsiz telefonla. Bilgisayarin yerini tutmuyor kicaman ekran rahat tuslar... Ah be bebegim azicik uslu olaydin da annene firsat vereydin...
Dün olayi astilar artik. Esimle dogumdan beri iliskiye girmedik doktor yasagi vardi. Dün tam o isi hallettik ki kapi caldi, once bi sasirdik sonra acele giyindik. Biraz yanlarinda oturdum kahve yaptim bi şeyler koydum, sonra onlar varken banyoya girdim mecburen (namaz kilmak icin). Uyuyan bebegimi uyandırdılar sevmek icin ki hep yaparlar. Sonra bebek aglamaya baslayinca bilge kv emzir agliyor dedi tok dedim uyuyacak dedim uyuttu neyse ki. Hep boyle hep her seyi biliyor o ne derse oyle yapacagim.O cat kapi gelmek bizde de sorun biliyosun şükür yok artık eskisi kadar darisi basina.
Gunaydin kizlar drdan geldik oglum 700 gr almis 6800 du gecen ay 7500 olmusuyanikkende emmeye başladı dun hep uyanikken verdim memede uyudu cok şükür bnde iyiyim bogazlarm iyi dr parol verdi sadece iyi dedi esim biraz kötü antibiyotik verdi onada oglusda grip baslangici dedi ama onemli degil dedi inşallah ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?