2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım arabanın çocuklu olup olmamakla ilgisi yok ki. O tamamen senin şoförlüğünle ilgili. Bizde opel var çocuk doğdu diye değiştirmedik yine aynısını kullanıyoruz. Ben soruyu mu anlamadım acaba

İlk arabam olucak canım benim oyuzden skoda yeti mi
Ford fiesta mi diye
Ehliyet im vardi ama trafik de hiç araç kullanmadim aktif

Canım bu aydaki çocuğa uyku eğitimi veremessin daha doğrusu gündüz ne kadar uyuyacagina sen karar veremessin bu onun keyfine kalmış birşey 4 ayın sonunda 1er saat uyuyorlar
Emzik kullanan anneler emzikleri ne zaman buyutecegiz?
6 aylıkken..

Canım bu aydaki çocuğa uyku eğitimi veremessin daha doğrusu gündüz ne kadar uyuyacagina sen karar veremessin bu onun keyfine kalmış birşey 4 ayın sonunda 1er saat uyuyorlar

6 aylıkken..
Bnmki pek uyumadığından çözemiyorm ya. Günde uyuduğu toplam saat sayısı max 12-13. O da nadiren

İnşllh yapabiliriz cnm. Peki bebeğin emzik kullanıyo mu? Bnmki sadece uyurken kullanıyo onu da atıp atıp tekrar ağlayarak istiyo bi de şimdi eliyle çıkarmaya başladı bilerek. Sonra düzgün sokamıyo ağzına yine ağlıyo :)

canim ben ayakta salliyorum park yatak var daldiysa sorun yok ama aksi hakde o da ise yaramiyor
canm sen hangi yöntemi kullandin tracy hogg mu ??

kizlar bugun is yerime gittim odama oturdum yarin gelicem temizleyin dedim herkes hoşgeldiniz e geldi dedim bir ay sonra başlıyorum :) özlemişim özlemişim eve geldim sabahtan beri yatmayan bebegimin 1 saat uyudugunu ogrendim.resmen rahatladim hemen ise başlayasim geldi .eve yavastan is getircem başlayınca zorlanmayayim diye bebegime zaman ayırabilirim ins doya doya.
carnat bahar gelsin buluşalım ben geliboluda yim
ayhkdry canim kilo alimina cok sevindim ins bizim sipa larda emmeye baslarlar sagmaktan goguslerim acio valla

buarada su e bebekteki beyaz 54 liralik mama sandalyesini aliyim diyorum aslinda akljmda joei carrot var ama belki memnun kaliriz o kadar paraya yazik olmaz gerci 3 yasina kadr kullansin istiyorum ama olmazsa aliriz 54 tl den batmayiz azcik yatim ben de sut olsun ayy ne konuştum yazarken icimden konuşuyorum resmen

Valla ne kadar özleselerde kv kp hasta hasta ne işi var canım hay Allah ım çabuk iyileşirsiniz inşallah. En iyisi bile kaynar kazana layık.. :)

Ben attim kutusunu ama 0.6 olmasi lazim cok da kucuk degil.
Avent ise 0-6 dır büyük ihtimalle. Çoğu marka 0-6 diye biliyorm. Zaten biz 3. Dolunca değiştirdik silikonu şişiyo çünkü yeni alınca karşılaştırdık baya eskimiş ki sadece uyurken ağzında dalınca atıyo ve arada başka emzik de kullandık

İyi akşamlar kızlar

4.5 aylık olduk ama biberon başlığını değiştirmedim. Normalde 3 aydan sonra değişiyor. Değiştirmeyi düşünmüyorum ama değiştirmesem bi sıkıntı yaratır mı?

Gündüz uykularında bende benzer bisey yapıyorum emdikten 1 saat sonra uyku için inlemeye dönüşen sesler çikariyor o hale gelmeden uyutmam gerek 1 saat uyuyor uyaninca acikana kadar yine max 1 saat oyundu kucakti vakit gecirip yine emzir uyut devam etmeye calisiyorum bazen olmuyor camasir mak bosaltilcak asilcak edilcek derken bi bakiyorum ufaklık yikiyor otrtaligi bagirmaktan her zaman ona yetisemiyorumm malesef

Onun yöntemi ne ki? Dünya kadar post var orda, bulamam sanırım, kısaca bahseder misin
Baslarda tracy hogg denedim ama yatir kaldir cok yorucu ve ne zaman yatiricam ne zaman kaldiricam beceremedim bybo eren kaya'nin yontemini uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…