Onun yöntemi ne ki? Dünya kadar post var orda, bulamam sanırım, kısaca bahseder misin
Hehehee bizimkini de biz düz kafa diye seviyoruz.Benimkini yumurta kafali diye seviyolar ya
Baktim simdi netten buldum :) diger markalarin da varmis meger cok guzeller :)
Bizimkinin arkasi bildigin top yaHehehee bizimkini de biz düz kafa diye seviyoruz.
Off yaa benim oğlumda bugün emmek istemedi çıldırdı ya aç emmek için kafasini gomuyor iki çekiyor memeyi bir ciglikla geri birakiyor sonra geri yumuluyor bir iki defa o şekilde emdi sonra kıyameti kopardı durdurabilene aşkolsun biyerimi agriyordu bilemedim ki sonra mama yaptım 90cc iki eliyle sarıldı biberona biraz icti sonra yine agladi nasıl ağlamak ama içli içli sakinlestirdikten sonra tekrar verdim biberonu icti hepsini uyuyunca da emzirdim sipami şimdi yeni uyudu bugün arkadaşıma gezmeye gittim nazarmi değdi acaba bilmiyorumTam da benim yaşadıklarım. Uykudan önce 11 de 9-10 dakika emdi. Nasıĺ umutlandım bilemezsin. Sabah gece uykuda emdi. Dabah hoop emmem de emmem dedi o kadar aç olmasına rağmen.
Kızlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz yan mi? Sırtustü mu? Bn yan tatiriyorum hemen sirtustu dönüyor ne zamana kadar yan yatmali?
Kızlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz yan mi? Sırtustü mu? Bn yan tatiriyorum hemen sirtustu dönüyor ne zamana kadar yan yatmali?
bybo uyku egitimi diye google da aratirsan cikiyo canim.. Bi turlu link yapistiramadim
Oğlum mama yiyor anladım ki alerjisi yok. inek sütüyle yoğurtta yiyor cnm o yüzden muhallebiyi günlük şişe inek sütüyle yapıyorm onu da yiyor. Gerçi bizmki sma yı da yiyor da istersen dr una danış sütle yapSMA aldım muhallebiye eklemek için mümkün değil ağzının ucuyla alıp tiksiniyor çocuk,aynı balık gibi kokuyor kokuyu alıyor sanırım yemek yemek istiyor çocuk bu akşam sulu muhallebi yaptım Şapur şıpır yedi ama pirinç ununda vitamin yok gazlı bir çocuk yatmadan önce başka bir şey yedirmeye de korkuyorum nasıl yedircem bu mamayi bilmem tarçın koydum içine rengi mavi oldu kokusu dahada berbat..kaşık maması mı versem ben kendi yaptığım şeyleri yedirmek istiyorum ama beyefendiye uymuyor ne yapcam bilmem..
Bu bebişlere neler oluyor? Emmrme biçimleri bile aynıO
Off yaa benim oğlumda bugün emmek istemedi çıldırdı ya aç emmek için kafasini gomuyor iki çekiyor memeyi bir ciglikla geri birakiyor sonra geri yumuluyor bir iki defa o şekilde emdi sonra kıyameti kopardı durdurabilene aşkolsun biyerimi agriyordu bilemedim ki sonra mama yaptım 90cc iki eliyle sarıldı biberona biraz icti sonra yine agladi nasıl ağlamak ama içli içli sakinlestirdikten sonra tekrar verdim biberonu icti hepsini uyuyunca da emzirdim sipami şimdi yeni uyudu bugün arkadaşıma gezmeye gittim nazarmi değdi acaba bilmiyorum
Bizimki daha bir dolu tabak yemedi yoğurt sevmedi bir bal kaşığı anca yemiştir ama kaşık maması yedi birşey olmadı yarı süt yarı su yapabilirim bir deniyeyim Çok sağol canımOğlum mama yiyor anladım ki alerjisi yok. inek sütüyle yoğurtta yiyor cnm o yüzden muhallebiyi günlük şişe inek sütüyle yapıyorm onu da yiyor. Gerçi bizmki sma yı da yiyor da istersen dr una danış sütle yap
Geçmiş olsun canımslm kizlar bu gece ölüyoruz sandim neyden bilmiyorum ama once eşimde sonra bende mide bulantısı basladi .kivrandik durduk resmen. esim kustu iki saat sonra .ben cikaramadim midemde dönüyordu resmen aksam yedigim Kıymalı makarna. aksi gibi esim yememisti yemekten bire kadar kivrandim orta boy bim posetini agzina kadr doldurdum. sonra yarim saat arayla iki kere daha istifra ettim arkamdan esimde.onun atesi çıktı beni de üşüme aldı bebek kalkiyor tabi iki saatte bir sut sagmistim ona acaba oda mi zehirlendi diye kafayi yemem ayri cabasi. sabaha kadr mama verdim sut sagdim döktüm hepsini. allah kimseye yaşatmasin su an kendime geldim anne olmak ne zormuş yaa hasta bile olsan ayakta olman lazım acile de gidemedik bebegi napcaz diye hala midemde bir seyler var ins esimde toparlar o hala halsiz dua edin ; (
Bende aldım kıkırdayan uyku arkadaşı içindekini çıkardık çok korkuyor ama oyuncağını çok seviyor yatağına koyamiyorum onu görünce uykusu açılıyor hemen oyuna başlıyor.Uyku arkadaşı oyun arkadaşı oldu :)Hala doğduğundan beri kullandıgımız kusma yastıklarının arasinda yatiyor 2 uçgen biri uzun biri kısa kafasini bir sag bir sol çeviriyor ama vucudu sabit sirt ustu bi kolu yorgan ustunda digeri uyku arkadasinda bu arada bondigo marka kıkırdayan hipopotam aldik oğlum a uyku arkadaşı çok sevdi. :) kıkırdadıgında biraz korkuyor hala gözleri büyüyor sıpanın :)
slm kizlar bu gece ölüyoruz sandim neyden bilmiyorum ama once eşimde sonra bende mide bulantısı basladi .kivrandik durduk resmen. esim kustu iki saat sonra .ben cikaramadim midemde dönüyordu resmen aksam yedigim Kıymalı makarna. aksi gibi esim yememisti yemekten bire kadar kivrandim orta boy bim posetini agzina kadr doldurdum. sonra yarim saat arayla iki kere daha istifra ettim arkamdan esimde.onun atesi çıktı beni de üşüme aldı bebek kalkiyor tabi iki saatte bir sut sagmistim ona acaba oda mi zehirlendi diye kafayi yemem ayri cabasi. sabaha kadr mama verdim sut sagdim döktüm hepsini. allah kimseye yaşatmasin su an kendime geldim anne olmak ne zormuş yaa hasta bile olsan ayakta olman lazım acile de gidemedik bebegi napcaz diye hala midemde bir seyler var ins esimde toparlar o hala halsiz dua edin ; (
Canim ev taşımak zor olacak bebisle allah kolaylık versin bizimde bu sene büyük ihtimal Doğu görevimiz var martta imiş galiba nasıl olacak bilmiyorum eşim Hakkari Şırnak çıkarsa sizi goturmem diyor bakalım bizi neler bekliyorOnun icin simdiden toparlanacagiz yail degistirecegiz bi de :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?