2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bildigin 5 liralik emzik bambino ya ilk kaybettigim bebegimde almistim oylesine bilincsizdim cok takilmadim :) tuttu da sipa bi de dentistar var kaucuk ikisini de emiyor ama en cok banbino. Kullansin az daha da degiseyim sonra madem :)

Haklısın işe dönünce ister istemez bebek dışında bir hayat olacak ve mecburen kafam bedenim başka şeylerle de uğraşacak. Belki iyi olur yaşadıkça göreceģim. Bebeğim zor bir bebek, ışim zor ve eģitimi de aynı zamanda devam ediyor. Uykusuzluk ve işlere yetişememek korkutuyor. Bakıcı bulduk. 1.5 ay sonra işe döneceģim diye bakıcı yavaştan alışsin diye haftada 3 gün başlattik. Iyi ,,çalışkan,vicdanlı bir teyzemiz var bakalım. Yine de insan gözüne İnanamıyor.

Bana kalsa maddi zorunluluk olmasa bunalsam da evde kalıp kendim bakmak büýütmek isterim. Senin yerinde olmak isterdimm

Bildigin 5 liralik emzik bambino ya ilk kaybettigim bebegimde almistim oylesine bilincsizdim cok takilmadim :) tuttu da sipa bi de dentistar var kaucuk ikisini de emiyor ama en cok banbino. Kullansin az daha da degiseyim sonra madem :)
Aman tutuyomuş işte :) yenisine sağlık

Amaan evde de uykusuzluktan ölecek gibi oluyorm :) bi tanıdığım var o da bnm gibi bunalmıştı ve izni olmasına rağmen 3 aylıkken maddi durumdan dolayı da bsşladı işe. Sonra hem kendini iyi hissetti bebeğine bağlandı, hem de yetişiyo herşeye. Umarım senin de öyle olur hatta tüm çalışanlarnn :)

Eğer emziriyosan sorun olur canım hemen bırakır memeyi. Ama hiç emmiyosa ve ihtimal yoksa değiştir bari de bebiş çok zorlanmadın boş yere :)

Kızlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz yan mi? Sırtustü mu? Bn yan tatiriyorum hemen sirtustu dönüyor ne zamana kadar yan yatmali?

Cok sagol canim sağmak hem zor hem sıkıcı hemde bir zaman sonra göğüsler acimaya başlıyor allh kolaylik versin canim

Fosforlu varmis aslinda ya. Gece bulunmuyo o dan almak lazim :))
Bn aslında 2. yi ondan alcaktım aventin de bizim emzikte hava delikleri daha fazla etrafında. Fosforluda daha az kızarabilir diye düşündük eşim vazgeçirdi ama bi daha alışımda hem kullandığımızdan hem de fosforlu alcam sadece gece veririm :)

Kızlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz yan mi? Sırtustü mu? Bn yan tatiriyorum hemen sirtustu dönüyor ne zamana kadar yan yatmali?
Ben yan yatiriyorum öyle seviyor zaten kendisi isteyince dönüyor sırt üstü benim yan yatirmamdaki sebep kafasının arkası düzelmesini önlemek ama artık kendi karar veriyor beyefendi..

Bn yan yatırıyorum cnm yan yatma desteği almıştım o yüzden dönmüyo ilk günden beri. Bilimsel olarak bilmiyorum ne zamana kadar diye ama sadece kusma için değil kafasının arkası dümdüz olmasın diye daha devam edicem yan yatırmaya. Oğlum var ve erkeklerde daha belli oluyo ilerde basıklık :)

Eğer emziriyosan sorun olur canım hemen bırakır memeyi. Ama hiç emmiyosa ve ihtimal yoksa değiştir bari de bebiş çok zorlanmadın boş yere :)

Şükür emiyor. Bende emmeye bırakmasın diye değiştirmiyorum zaten. O zaman bi sıkıntı olmazsa değiştirmeden devam:)

Yan yatmaya alisti bizimki sirt üstü yatmiyor. Yatirsam da dalamiyor. Yan yatinca yastiga sokularak uyudugundan sirt üstü yatinca o is mümkün olmuyor tabi :) gece derin uykusunda yatiriyorum bazen bir iki saat sirt üstü.

Evet bak mantikli ay ben uyku sersemi o emzigin tersini düzünü ayir edene kadar cildiriyorum :-/

Benimkini yumurta kafali diye seviyolar ya

Ben yan yatiriyorum öyle seviyor zaten kendisi isteyince dönüyor sırt üstü benim yan yatirmamdaki sebep kafasının arkası düzelmesini önlemek ama artık kendi karar veriyor beyefendi..
Benimkini de hep yan yatirmaya çalıştım ama olmadı. Kendi sırt üstüne döndü. Kafayı da çoğu kez sağa çevirdi. Sonuç mu 1 ay öncesine kadar arka sağ taraf düz sol taraf tümsek yamuk bir kafaydı. Şimdi sola da yatıra yatıra az dengelefi sadece düz kafa kaldı.ne yaptısam döndü ve düz kafaýı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…