Bildigin 5 liralik emzik bambinoAvent ise 0-6 dır büyük ihtimalle. Çoğu marka 0-6 diye biliyorm. Zaten biz 3. Dolunca değiştirdik silikonu şişiyo çünkü yeni alınca karşılaştırdık baya eskimiş ki sadece uyurken ağzında dalınca atıyo ve arada başka emzik de kullandık
Haklısın işe dönünce ister istemez bebek dışında bir hayat olacak ve mecburen kafam bedenim başka şeylerle de uğraşacak. Belki iyi olur yaşadıkça göreceģim. Bebeğim zor bir bebek, ışim zor ve eģitimi de aynı zamanda devam ediyor. Uykusuzluk ve işlere yetişememek korkutuyor. Bakıcı bulduk. 1.5 ay sonra işe döneceģim diye bakıcı yavaştan alışsin diye haftada 3 gün başlattik. Iyi ,,çalışkan,vicdanlı bir teyzemiz var bakalım. Yine de insan gözüne İnanamıyor.Öyle düşünme cnm inşllah iyi birine denk gelirsin de gözün arkada kalmaz o kadar. Senin için hava değişimi olacak öyle düşün bebeğin de seni görünce mıtlu olacak. Bebeğim bnden sıkılıyo gündüz akşam eşim gelince gülmelerini görsen. Telefondan kendi resmini gösteriyorum biraz inceliyo. Beni gösteriyorum kafa çeviriyo. Babasını gösteriyorum nasıl gülüyo. Gören de ben işkence yapıyorm sanacak :) bn çalışmıyorm evdeyim be bu ruh halim belki de bebeğim baya büyüyünce değişecek hep aynı düzen bütün gün kucak ve uyutma çabası. Ama sn emin ol hayatın içine karışınca daha çabuk atlatacaksın. Bn gece uyurken sabah geç olsun istiyorm aynı tempo evde bunalım ama sen eve gelmek için can atacaksın evde de mıtlu anne mutlu bebek :)
Aman tutuyomuş işte :) yenisine sağlıkBildigin 5 liralik emzik bambinoya ilk kaybettigim bebegimde almistim oylesine bilincsizdim cok takilmadim :) tuttu da sipa bi de dentistar var kaucuk ikisini de emiyor ama en cok banbino. Kullansin az daha da degiseyim sonra madem :)
Amaan evde de uykusuzluktan ölecek gibi oluyorm :) bi tanıdığım var o da bnm gibi bunalmıştı ve izni olmasına rağmen 3 aylıkken maddi durumdan dolayı da bsşladı işe. Sonra hem kendini iyi hissetti bebeğine bağlandı, hem de yetişiyo herşeye. Umarım senin de öyle olur hatta tüm çalışanlarnn :)Haklısın işe dönünce ister istemez bebek dışında bir hayat olacak ve mecburen kafam bedenim başka şeylerle de uğraşacak. Belki iyi olur yaşadıkça göreceģim. Bebeğim zor bir bebek, ışim zor ve eģitimi de aynı zamanda devam ediyor. Uykusuzluk ve işlere yetişememek korkutuyor. Bakıcı bulduk. 1.5 ay sonra işe döneceģim diye bakıcı yavaştan alışsin diye haftada 3 gün başlattik. Iyi ,,çalışkan,vicdanlı bir teyzemiz var bakalım. Yine de insan gözüne İnanamıyor.
Bana kalsa maddi zorunluluk olmasa bunalsam da evde kalıp kendim bakmak büýütmek isterim. Senin yerinde olmak isterdimm
Aman tutuyomuş işte :) yenisine sağlık
Bende 0-6 6-9 görmüştüm ondan yazdım canım0.3 3.6 ayliklar var ya ondan merak ettim.
Eğer emziriyosan sorun olur canım hemen bırakır memeyi. Ama hiç emmiyosa ve ihtimal yoksa değiştir bari de bebiş çok zorlanmadın boş yere :)İyi akşamlar kızlar
4.5 aylık olduk ama biberon başlığını değiştirmedim. Normalde 3 aydan sonra değişiyor. Değiştirmeyi düşünmüyorum ama değiştirmesem bi sıkıntı yaratır mı?
Cok sagol canim sağmak hem zor hem sıkıcı hemde bir zaman sonra göğüsler acimaya başlıyor allh kolaylik versin canimkizlar bugun is yerime gittim odama oturdum yarin gelicem temizleyin dedim herkes hoşgeldiniz e geldi dedim bir ay sonra başlıyorum :) özlemişim özlemişim eve geldim sabahtan beri yatmayan bebegimin 1 saat uyudugunu ogrendim.resmen rahatladim hemen ise başlayasim geldi .eve yavastan is getircem başlayınca zorlanmayayim diye bebegime zaman ayırabilirim ins doya doya.
@carnat bahar gelsin buluşalım ben geliboluda yim
ayhkdry canim kilo alimina cok sevindim ins bizim sipa larda emmeye baslarlar sagmaktan goguslerim acio valla
buarada su e bebekteki beyaz 54 liralik mama sandalyesini aliyim diyorum aslinda akljmda joei carrot var ama belki memnun kaliriz o kadar paraya yazik olmaz gerci 3 yasina kadr kullansin istiyorum ama olmazsa aliriz 54 tl den batmayiz azcik yatim ben de sut olsun ayy ne konuştum yazarken icimden konuşuyorum resmen
Bn aslında 2. yi ondan alcaktım aventin de bizim emzikte hava delikleri daha fazla etrafında. Fosforluda daha az kızarabilir diye düşündük eşim vazgeçirdi ama bi daha alışımda hem kullandığımızdan hem de fosforlu alcam sadece gece veririm :)Fosforlu varmis aslinda ya. Gece bulunmuyo o dan almak lazim :))
Ben yan yatiriyorum öyle seviyor zaten kendisi isteyince dönüyor sırt üstü benim yan yatirmamdaki sebep kafasının arkası düzelmesini önlemek ama artık kendi karar veriyor beyefendi..Kızlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz yan mi? Sırtustü mu? Bn yan tatiriyorum hemen sirtustu dönüyor ne zamana kadar yan yatmali?
Fosforlu varmis aslinda ya. Gece bulunmuyo o dan almak lazim :))
Bn yan yatırıyorum cnm yan yatma desteği almıştım o yüzden dönmüyo ilk günden beri. Bilimsel olarak bilmiyorum ne zamana kadar diye ama sadece kusma için değil kafasının arkası dümdüz olmasın diye daha devam edicem yan yatırmaya. Oğlum var ve erkeklerde daha belli oluyo ilerde basıklık :)Kızlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz yan mi? Sırtustü mu? Bn yan tatiriyorum hemen sirtustu dönüyor ne zamana kadar yan yatmali?
Eğer emziriyosan sorun olur canım hemen bırakır memeyi. Ama hiç emmiyosa ve ihtimal yoksa değiştir bari de bebiş çok zorlanmadın boş yere :)
Yan yatmaya alisti bizimki sirt üstü yatmiyor. Yatirsam da dalamiyor. Yan yatinca yastiga sokularak uyudugundan sirt üstü yatinca o is mümkün olmuyor tabi :) gece derin uykusunda yatiriyorum bazen bir iki saat sirt üstü.Kızlar bebislerinizi nasil uyutuyorsunuz yan mi? Sırtustü mu? Bn yan tatiriyorum hemen sirtustu dönüyor ne zamana kadar yan yatmali?
Evet bak mantikliBn aslında 2. yi ondan alcaktım aventin de bizim emzikte hava delikleri daha fazla etrafında. Fosforluda daha az kızarabilir diye düşündük eşim vazgeçirdi ama bi daha alışımda hem kullandığımızdan hem de fosforlu alcam sadece gece veririm :)
Ben bugün duydum daha ya. Fosforlu ve cift tarafli emzik bulmam lazim :))Benim kızın emziği fosforlu:)) gece çok güzel parlıyor bi de kızımın ağzındaysa çok tatlı oluyo:))
Benimkini yumurta kafali diye seviyolar yaBn yan yatırıyorum cnm yan yatma desteği almıştım o yüzden dönmüyo ilk günden beri. Bilimsel olarak bilmiyorum ne zamana kadar diye ama sadece kusma için değil kafasının arkası dümdüz olmasın diye daha devam edicem yan yatırmaya. Oğlum var ve erkeklerde daha belli oluyo ilerde basıklık :)
Benimkini de hep yan yatirmaya çalıştım ama olmadı. Kendi sırt üstüne döndü. Kafayı da çoğu kez sağa çevirdi. Sonuç mu 1 ay öncesine kadar arka sağ taraf düz sol taraf tümsek yamuk bir kafaydı.Ben yan yatiriyorum öyle seviyor zaten kendisi isteyince dönüyor sırt üstü benim yan yatirmamdaki sebep kafasının arkası düzelmesini önlemek ama artık kendi karar veriyor beyefendi..
Ben bugün duydum daha ya. Fosforlu ve cift tarafli emzik bulmam lazim :))
Ben bugün duydum daha ya. Fosforlu ve cift tarafli emzik bulmam lazim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?