slm kizlar bu gece ölüyoruz sandim neyden bilmiyorum ama once eşimde sonra bende mide bulantısı basladi .kivrandik durduk resmen. esim kustu iki saat sonra .ben cikaramadim midemde dönüyordu resmen aksam yedigim Kıymalı makarna. aksi gibi esim yememisti yemekten bire kadar kivrandim orta boy bim posetini agzina kadr doldurdum. sonra yarim saat arayla iki kere daha istifra ettim arkamdan esimde.onun atesi çıktı beni de üşüme aldı bebek kalkiyor tabi iki saatte bir sut sagmistim ona acaba oda mi zehirlendi diye kafayi yemem ayri cabasi. sabaha kadr mama verdim sut sagdim döktüm hepsini. allah kimseye yaşatmasin su an kendime geldim anne olmak ne zormuş yaa hasta bile olsan ayakta olman lazım acile de gidemedik bebegi napcaz diye hala midemde bir seyler var ins esimde toparlar o hala halsiz dua edin ; (
Bende onu bekliyorum :)Kızlar zahide yetise çocuk doktoru geliyo birazdan başlar bilginize
Kızlar zahide yetise çocuk doktoru geliyo birazdan başlar bilginize
Kizlar dr ise yarar bir sey anlatti mi?
Kizlarr annemin telinden ses kaydimiz çıktı mert dogdugunda hastanede çekmiş mert aglayinca camin önüne birakmis orda unutmus yarim saat çekmişoglum agliyor hemsire geliyor emzirdnmi diyor aksam emzirdm diyorum snra diyorki bidaha emzir oglene kadar emmezse ogleden snra mama veririz aranıyordu odaya geldiginde diyor kaynana hanim arkadan aranıyor da annenin sütü yokki diyor hemsirede var annenin sütü geliyor şu daha dolu diyor. Musibet karı
Aynen canim onun sesi cikmasa olmazdi sankiCok guzel bir hatira olmus bence ama kv yine yapmis kvligini
Aynen canim onun sesi cikmasa olmazdi sanki
Kim varki canimBen yine aradim ama baglamiyorlar yaaa
Kiskanclik canm bebek emmesin diye dort gözle bakiyorlar. Herkese yaymis zaten sütü yok demiş problemli.Neden sut olmadigini dusunurler hep anlamiyorum, neyin kafasiysa
Kim varki canim
Kiskanclik canm bebek emmesin diye dort gözle bakiyorlar. Herkese yaymis zaten sütü yok demiş problemli.
Birakma canm ben konuşmuyorum ama eşim ozledi sanirim ailesini martin 15 inde gelsinlrr bir hafta kalip donsunler dedim eşime tamam dedi cok merhametliyim yahuBenimkide aynı öyleydi tlf bile herkese anlatıyordu midem bulanıyor kadından artık görmek istemiyom birazdan kp bizi avmye gotur dicem çocuğu bırak der KV eğer öyle derse gitmicem dicem birakmam çocuğumu
Çok geçmiş olsun.slm kizlar bu gece ölüyoruz sandim neyden bilmiyorum ama once eşimde sonra bende mide bulantısı basladi .kivrandik durduk resmen. esim kustu iki saat sonra .ben cikaramadim midemde dönüyordu resmen aksam yedigim Kıymalı makarna. aksi gibi esim yememisti yemekten bire kadar kivrandim orta boy bim posetini agzina kadr doldurdum. sonra yarim saat arayla iki kere daha istifra ettim arkamdan esimde.onun atesi çıktı beni de üşüme aldı bebek kalkiyor tabi iki saatte bir sut sagmistim ona acaba oda mi zehirlendi diye kafayi yemem ayri cabasi. sabaha kadr mama verdim sut sagdim döktüm hepsini. allah kimseye yaşatmasin su an kendime geldim anne olmak ne zormuş yaa hasta bile olsan ayakta olman lazım acile de gidemedik bebegi napcaz diye hala midemde bir seyler var ins esimde toparlar o hala halsiz dua edin ; (
Kv.nin fesatlığı bu ses kaydı ile belgelenmiş oldu desene.Kizlarr annemin telinden ses kaydimiz çıktı mert dogdugunda hastanede çekmiş mert aglayinca camin önüne birakmis orda unutmus yarim saat çekmişoglum agliyor hemsire geliyor emzirdnmi diyor aksam emzirdm diyorum snra diyorki bidaha emzir oglene kadar emmezse ogleden snra mama veririz aranıyordu odaya geldiginde diyor kaynana hanim arkadan aranıyor da annenin sütü yokki diyor hemsirede var annenin sütü geliyor şu daha dolu diyor. Musibet karı
Damakli bizimki ama alisir cift tarafliya tahminimce. En olmadi uyku arasi veririm alisir :)bebeem aventinkiler çift taraflı damaklı kullanmıyosan cnm.
Benim esim bile ilk günler oğlumuz her ağladığında cocuğun karnı ac sütun yetmiyo demek ki diyip psikolojimi bozdu ama ben ona inanıp yada pes edip mama vermedim internette gece gündüz araştırdım ona sabırla anlattım ikiz bebeğimiz bile olsa benim sutum yeter ağlama nedeni sadece açlık değildir dedim bide dr a gidip tartilinca drun kendisinden de duydu kilo alımı iyi mamaya gerek yok diye ikna oldu ve ozur diledi iyiki benim gazıma gelip mama vermemişsin dediNeden sut olmadigini dusunurler hep anlamiyorum, neyin kafasiysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?