2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım Rabbim şifa versin inşallah hemen iyilesirsin inşallah çok zor hastayken ilgilenmek kendimden biliyom

Kizlarr annemin telinden ses kaydimiz çıktı mert dogdugunda hastanede çekmiş mert aglayinca camin önüne birakmis orda unutmus yarim saat çekmiş oglum agliyor hemsire geliyor emzirdnmi diyor aksam emzirdm diyorum snra diyorki bidaha emzir oglene kadar emmezse ogleden snra mama veririz aranıyordu odaya geldiginde diyor kaynana hanim arkadan aranıyor da annenin sütü yokki diyor hemsirede var annenin sütü geliyor şu daha dolu diyor. Musibet karı

Cok guzel bir hatira olmus bence ama kv yine yapmis kvligini

Benimkide aynı öyleydi tlf bile herkese anlatıyordu midem bulanıyor kadından artık görmek istemiyom birazdan kp bizi avmye gotur dicem çocuğu bırak der KV eğer öyle derse gitmicem dicem birakmam çocuğumu
Kim varki canim

Kiskanclik canm bebek emmesin diye dort gözle bakiyorlar. Herkese yaymis zaten sütü yok demiş problemli.

Benimkide aynı öyleydi tlf bile herkese anlatıyordu midem bulanıyor kadından artık görmek istemiyom birazdan kp bizi avmye gotur dicem çocuğu bırak der KV eğer öyle derse gitmicem dicem birakmam çocuğumu
Birakma canm ben konuşmuyorum ama eşim ozledi sanirim ailesini martin 15 inde gelsinlrr bir hafta kalip donsunler dedim eşime tamam dedi cok merhametliyim yahu

Çok geçmiş olsun.

Kv.nin fesatlığı bu ses kaydı ile belgelenmiş oldu desene.

Neden sut olmadigini dusunurler hep anlamiyorum, neyin kafasiysa
Benim esim bile ilk günler oğlumuz her ağladığında cocuğun karnı ac sütun yetmiyo demek ki diyip psikolojimi bozdu ama ben ona inanıp yada pes edip mama vermedim internette gece gündüz araştırdım ona sabırla anlattım ikiz bebeğimiz bile olsa benim sutum yeter ağlama nedeni sadece açlık değildir dedim bide dr a gidip tartilinca drun kendisinden de duydu kilo alımı iyi mamaya gerek yok diye ikna oldu ve ozur diledi iyiki benim gazıma gelip mama vermemişsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…