2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sagolasin canim. Ama Allah asil sizlere eslerinize kolaylik versin. Biz duzcedeyiz istanbula gidecegiz. Küçük ve kolay biryerden büyük bir yere. Bakalim alismam kolay olacak mi :-/

Benim sipa naptiysam almadı gitti su emziği ya bi takla atarken vermediğim kaldı
Cnm bn uyku eğitimine başlıcm uyurken emziğini attığı için sorun yaşayabilirz diye düşünüyırm. Mesela emzik kullanmasaydı sadece uyku arkadaşıyla başarmamz daha kolay olurdu bence. Zaten biçok yerde ilk 3 ay emzik rahatlatır, emmesini güçlendirir ve memede uyumayı engeller. Daha sonra bırakılması daha uygundur diyı. O yüzden bnce artk almasa da olur

ranapinar canm cok geçmiş olsun ama acili arayin birdahaki sefere sonucta evde bayginlik gecirseniz bebek için daha kötü en azindan hastanede bebekle ilgilenirler

ayhkdry ilahi canım alemsin :) ama en iyisini yapiyosun taktir ettim seni hak edene müstehak
Ahh ah canm az bile yapiyorum neler neler dedi bana dua etsinki esim bir dediğimi iki etmiyor onun uzulmesini istemiyorum yoksa bu eve adim atamaz. Esime ded bndan snra mertin hicbir dogum gununde bu evde olmicak dogumumi mafetti dogumgunlerini mafetmesine izin vermicem.
Kv.nin fesatlığı bu ses kaydı ile belgelenmiş oldu desene.
Esim gelsede dinletssem :))

Ne yapti canim bu kadar? Benim de dedikodum geldi :)

Alıştırması bi dert bıraktırmasi dahs buyuk dert canım biliyorumm ama en azından su dis çıkarma döneninde rahatlatırdi biraz demiştim zira bizim pasa dis kasiyici vs de almiyo varsa yoksa yumrukları :)

Bende vermem hemen diyordum hastaneden çıkarken isitme testi yapilacakti o ara verdik hemsire tavsiyesiyle. Mübarek oyle bise bekliyomus zaten :-/ kasik kadar surat kepce kadar emzik.
Benim anlamadığım ilk iki hafta yogun bakımda hem emziği hem biberonu aldı ama ne zaman asil memeyle buluştu bi anda reddetti yalancıları :)

Mama vermeyip aç bırakıp memeyi dayayacaksın; bir de uykudayken meme vermeyi dene. O zamanda işe yarıyor.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sifalar versin.Iyi yapmışsın sutunu vermediğine.

Ne yapti canim bu kadar? Benim de dedikodum geldi :)

ayhkdry bn de merak ettm çok bnmkindrn beter mi
Beterde kelimemi
Aslinda uzun hikayede oglum uyuyor uyanana kadar yazmaya calisayim kizlar.
Kv evlendigimizden beri laf sokmalari vardi iste saka yapiyormus gibi yapip oglumun parasini yiyorsun demeler baskasi soylemis gibi yapip oglum polis diye evlendin demeler ankaraya taşınmadm diye niye evlendin evlenmeseydin demeler falan filan kadın yardim ederken bile laf sokuyordu neyse.
Annem koye findiga gtti bende dokuz ayligim az kalmis eşim annesini cagirdi ne olur ne olmaz diye. Kadin hicbirseye elini surmuyor kahvalti ogle aksam hep ben yapiyorum dokuz aylik halimle butun evi temizledim kadin facebookdan kalkipta yardım etmedi neyse dedim sustum.
Geldi Catti dogum ani sezaryen oldum annem kalsn istiyordum yanimda bu dediki ben evde tek kalamam cocuk sanki bnde uzatmadim o aksam cocugu kundak yapmasina izin vermedim diye sinirli oldum sabaha kadar cocugun suratina bakmadi kavga etti benimle zaten cocuk emmiyor sütüm belli belirsiz geliyor aldi beni aglama hemsireyede rezil oldum. Hastaneden cikicaz esimi bekliyorum ustumu degismedim terbiyesiz bana diyorki bu boylemi cikicak lohusa kadin götü basi acik
Dedim benimle birdaha bu sekilde konusmayin! Ne dedimki ben diyor.
Dedim siz hep boyle yapiyorsunuz bama kotu davraniyorsunuz eltime iyi ovuyorsunuz hep bu seferde kiskanc oldum.
Ay kizlar okadar uzunki eve geldik asansorde ikimiziz dedim anne bana kusersen cocuga bakmamazlik yapma o senin torunun bana ne dedi Biliyormusunuz dur dedi sana daha neler yapicam goruceksn dedi. Esime söyledim agladim esim eczaneye gtti bu seger annemle kavga etmeye basladi aradim hemen geldi aldik karşımıza acti agzini yumdu gözünü oglunu calmisiz o ciddi kariymis kimse ona saka yapamazmis anneme soyluyor annem iyi davrandi hep onlara batti hanimefenfiye o yalaka degilmisde sosyete degilmiste falan filan sinir krizi gecirtti ikinci kere kavga ettiginde evinede gitmedi sinsi bir ay kaldi lohusaligimin icine etti hep agladim sütüm kesilecek diye allahindan bulsun beter olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…