Benim sipa naptiysam almadı gitti su emziği ya bi takla atarken vermediğim kaldıDamakli bizimki ama alisir cift tarafliya tahminimce. En olmadi uyku arasi veririm alisir :)
Sagolasin canim. Ama Allah asil sizlere eslerinize kolaylik versin. Biz duzcedeyiz istanbula gidecegiz. Küçük ve kolay biryerden büyük bir yere. Bakalim alismam kolay olacak mi :-/Canim ev taşımak zor olacak bebisle allah kolaylık versin bizimde bu sene büyük ihtimal Doğu görevimiz var martta imiş galiba nasıl olacak bilmiyorum eşim Hakkari Şırnak çıkarsa sizi goturmem diyor bakalım bizi neler bekliyor
Cnm bn uyku eğitimine başlıcm uyurken emziğini attığı için sorun yaşayabilirz diye düşünüyırm. Mesela emzik kullanmasaydı sadece uyku arkadaşıyla başarmamz daha kolay olurdu bence. Zaten biçok yerde ilk 3 ay emzik rahatlatır, emmesini güçlendirir ve memede uyumayı engeller. Daha sonra bırakılması daha uygundur diyı. O yüzden bnce artk almasa da olurBenim sipa naptiysam almadı gitti su emziği ya bi takla atarken vermediğim kaldı
Bende vermem hemen diyordum hastaneden çıkarken isitme testi yapilacakti o ara verdik hemsire tavsiyesiyle. Mübarek oyle bise bekliyomus zaten :-/ kasik kadar surat kepce kadar emzik.Benim sipa naptiysam almadı gitti su emziği ya bi takla atarken vermediğim kaldı
Ahh ah canm az bile yapiyorum neler neler dedi bana dua etsinki esim bir dediğimi iki etmiyor onun uzulmesini istemiyorum yoksa bu eve adim atamaz. Esime ded bndan snra mertin hicbir dogum gununde bu evde olmicak dogumumi mafetti dogumgunlerini mafetmesine izin vermicem.ayhkdry ilahi canım alemsin :) ama en iyisini yapiyosun taktir ettim seni hak edene müstehak
Esim gelsede dinletssem :))Kv.nin fesatlığı bu ses kaydı ile belgelenmiş oldu desene.
Ahh ah canm az bile yapiyorum neler neler dedi bana dua etsinki esim bir dediğimi iki etmiyor onun uzulmesini istemiyorum yoksa bu eve adim atamaz. Esime ded bndan snra mertin hicbir dogum gununde bu evde olmicak dogumumi mafetti dogumgunlerini mafetmesine izin vermicem.
Esim gelsede dinletssem :))
Kim varki canim
Kiskanclik canm bebek emmesin diye dort gözle bakiyorlar. Herkese yaymis zaten sütü yok demiş problemli.
Alıştırması bi dert bıraktırmasi dahs buyuk dert canım biliyorumm ama en azından su dis çıkarma döneninde rahatlatırdi biraz demiştim zira bizim pasa dis kasiyici vs de almiyo varsa yoksa yumrukları :)Cnm bn uyku eğitimine başlıcm uyurken emziğini attığı için sorun yaşayabilirz diye düşünüyırm. Mesela emzik kullanmasaydı sadece uyku arkadaşıyla başarmamz daha kolay olurdu bence. Zaten biçok yerde ilk 3 ay emzik rahatlatır, emmesini güçlendirir ve memede uyumayı engeller. Daha sonra bırakılması daha uygundur diyı. O yüzden bnce artk almasa da olur
Benim anlamadığım ilk iki hafta yogun bakımda hem emziği hem biberonu aldı ama ne zaman asil memeyle buluştu bi anda reddetti yalancıları :)Bende vermem hemen diyordum hastaneden çıkarken isitme testi yapilacakti o ara verdik hemsire tavsiyesiyle. Mübarek oyle bise bekliyomus zaten :-/ kasik kadar surat kepce kadar emzik.
Maşallah deBenim anlamadığım ilk iki hafta yogun bakımda hem emziği hem biberonu aldı ama ne zaman asil memeyle buluştu bi anda reddetti yalancıları :)
Benim anlamadığım ilk iki hafta yogun bakımda hem emziği hem biberonu aldı ama ne zaman asil memeyle buluştu bi anda reddetti yalancıları :)
Mama vermeyip aç bırakıp memeyi dayayacaksın; bir de uykudayken meme vermeyi dene. O zamanda işe yarıyor.Bu bahsettiģim son 2 haftada olanlar. Beslenemeyince işler karıştı. Öncesinde meme alır gün içinde de 2 yada 3 kez mama öğünü alırdı. 90-100 cc bir öģünde alırdı. Emmesi azaldıkça aç kalıyor telaşı ile mamayı daha doğrusu biberonu artırdım. Kafası karışmış olabilir. Bakalım bu işi nasıĺ çözeceģim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sifalar versin.Iyi yapmışsın sutunu vermediğine.slm kizlar bu gece ölüyoruz sandim neyden bilmiyorum ama once eşimde sonra bende mide bulantısı basladi .kivrandik durduk resmen. esim kustu iki saat sonra .ben cikaramadim midemde dönüyordu resmen aksam yedigim Kıymalı makarna. aksi gibi esim yememisti yemekten bire kadar kivrandim orta boy bim posetini agzina kadr doldurdum. sonra yarim saat arayla iki kere daha istifra ettim arkamdan esimde.onun atesi çıktı beni de üşüme aldı bebek kalkiyor tabi iki saatte bir sut sagmistim ona acaba oda mi zehirlendi diye kafayi yemem ayri cabasi. sabaha kadr mama verdim sut sagdim döktüm hepsini. allah kimseye yaşatmasin su an kendime geldim anne olmak ne zormuş yaa hasta bile olsan ayakta olman lazım acile de gidemedik bebegi napcaz diye hala midemde bir seyler var ins esimde toparlar o hala halsiz dua edin ; (
Benim anlamadığım ilk iki hafta yogun bakımda hem emziği hem biberonu aldı ama ne zaman asil memeyle buluştu bi anda reddetti yalancıları :)
Ne yapti canim bu kadar? Benim de dedikodum geldi :)
Beterde kelimemi
Masallah canım :)Maşallah de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?