Ellemeyim dimi artık :))Büyük aşkını bulmuş cocuk elleme
La ayni benimki ya buBeterde kelimemi
Aslinda uzun hikayede oglum uyuyor uyanana kadar yazmaya calisayim kizlar.
Kv evlendigimizden beri laf sokmalari vardi iste saka yapiyormus gibi yapip oglumun parasini yiyorsun demeler baskasi soylemis gibi yapip oglum polis diye evlendin demeler ankaraya taşınmadm diye niye evlendin evlenmeseydin demeler falan filan kadın yardim ederken bile laf sokuyordu neyse.
Annem koye findiga gtti bende dokuz ayligim az kalmis eşim annesini cagirdi ne olur ne olmaz diye. Kadin hicbirseye elini surmuyor kahvalti ogle aksam hep ben yapiyorum dokuz aylik halimle butun evi temizledim kadin facebookdan kalkipta yardım etmedi neyse dedim sustum.
Geldi Catti dogum ani sezaryen oldum annem kalsn istiyordum yanimda bu dediki ben evde tek kalamam cocuk sanki bnde uzatmadim o aksam cocugu kundak yapmasina izin vermedim diye sinirli oldum sabaha kadar cocugun suratina bakmadi kavga etti benimle zaten cocuk emmiyor sütüm belli belirsiz geliyor aldi beni aglama hemsireyede rezil oldum. Hastaneden cikicaz esimi bekliyorum ustumu degismedim terbiyesiz bana diyorki bu boylemi cikicak lohusa kadin götü basi acik
Dedim benimle birdaha bu sekilde konusmayin! Ne dedimki ben diyor.
Dedim siz hep boyle yapiyorsunuz bama kotu davraniyorsunuz eltime iyi ovuyorsunuz hep bu seferde kiskanc oldum.
Ay kizlar okadar uzunkieve geldik asansorde ikimiziz dedim anne bana kusersen cocuga bakmamazlik yapma o senin torunun bana ne dedi Biliyormusunuz dur dedi sana daha neler yapicam goruceksn dedi. Esime söyledim agladim esim eczaneye gtti bu seger annemle kavga etmeye basladi aradim hemen geldi aldik karşımıza acti agzini yumdu gözünü oglunu calmisiz o ciddi kariymis kimse ona saka yapamazmis anneme soyluyor annem iyi davrandi hep onlara batti hanimefenfiye o yalaka degilmisde sosyete degilmiste falan filan sinir krizi gecirtti ikinci kere kavga ettiginde evinede gitmedi sinsi bir ay kaldi lohusaligimin icine etti hep agladim sütüm kesilecek diye allahindan bulsun beter olsun inşallah
Elleme elleme :) bende 1 yasinda biraktirmaya calisacagim bakalim.Ellemeyim dimi artık :))
Masallah bebegine :) bizde ates yapmadi ama aksam 10 gibi 1 cay kasigi verdim belki agrisi vardir da keser diye. Vegaferon bana da verdi baslamadim. Zaten anne sütü aliyor sadece ve annr sütü alan bebeklerin tum ihtiyaci ek gidaya gecene kadar sütten karsilaniyormus. Simdi 4 damla ver 6.ayda meyve suyuna katristir ver demisti bende 6.ayda veririrm dedim ama ilaci arastirmadim ne zarari varmış ki?nasılsınız anneler baya uzun zamandır aktif değildim. dün 4 aylık oldu oğluşum.
8,220 kg 68 cm geldi 8 kg yazıldı. aşılarımızı olduk sabah 9.30 da şuana kadar ateş yükselmedi acaba bundan sonra yükselir mi ? birde kan damlası hakkında ne düşünüyorsunuz ?vegaferon verildi ama hakkında iyi şeyler yazmıyor)
Aynı doneme denk geldiyse aynı modeldirLa ayni benimki ya bu
Seninki çirkefe bağlamış cnm. Nyse en iisi görüşmemek..Beterde kelimemi
Aslinda uzun hikayede oglum uyuyor uyanana kadar yazmaya calisayim kizlar.
Kv evlendigimizden beri laf sokmalari vardi iste saka yapiyormus gibi yapip oglumun parasini yiyorsun demeler baskasi soylemis gibi yapip oglum polis diye evlendin demeler ankaraya taşınmadm diye niye evlendin evlenmeseydin demeler falan filan kadın yardim ederken bile laf sokuyordu neyse.
Annem koye findiga gtti bende dokuz ayligim az kalmis eşim annesini cagirdi ne olur ne olmaz diye. Kadin hicbirseye elini surmuyor kahvalti ogle aksam hep ben yapiyorum dokuz aylik halimle butun evi temizledim kadin facebookdan kalkipta yardım etmedi neyse dedim sustum.
Geldi Catti dogum ani sezaryen oldum annem kalsn istiyordum yanimda bu dediki ben evde tek kalamam cocuk sanki bnde uzatmadim o aksam cocugu kundak yapmasina izin vermedim diye sinirli oldum sabaha kadar cocugun suratina bakmadi kavga etti benimle zaten cocuk emmiyor sütüm belli belirsiz geliyor aldi beni aglama hemsireyede rezil oldum. Hastaneden cikicaz esimi bekliyorum ustumu degismedim terbiyesiz bana diyorki bu boylemi cikicak lohusa kadin götü basi acik
Dedim benimle birdaha bu sekilde konusmayin! Ne dedimki ben diyor.
Dedim siz hep boyle yapiyorsunuz bama kotu davraniyorsunuz eltime iyi ovuyorsunuz hep bu seferde kiskanc oldum.
Ay kizlar okadar uzunkieve geldik asansorde ikimiziz dedim anne bana kusersen cocuga bakmamazlik yapma o senin torunun bana ne dedi Biliyormusunuz dur dedi sana daha neler yapicam goruceksn dedi. Esime söyledim agladim esim eczaneye gtti bu seger annemle kavga etmeye basladi aradim hemen geldi aldik karşımıza acti agzini yumdu gözünü oglunu calmisiz o ciddi kariymis kimse ona saka yapamazmis anneme soyluyor annem iyi davrandi hep onlara batti hanimefenfiye o yalaka degilmisde sosyete degilmiste falan filan sinir krizi gecirtti ikinci kere kavga ettiginde evinede gitmedi sinsi bir ay kaldi lohusaligimin icine etti hep agladim sütüm kesilecek diye allahindan bulsun beter olsun inşallah
2012 modelAynı doneme denk geldiyse aynı modeldirBenim ki baya eski model ne huylar var ne huylar roman degil ansiklopedi yazılır
Seninki çirkefe bağlamış cnm. Nyse en iisi görüşmemek..
Bnmki de evlendiğmzden beri laf sokmacalar fln. Sonra doğum oldu hep müdahale çabaları. İzin vermedim bn de pek. Annem 10 gün kalabildi doğmdan sonra o sürede hep baktı opluma bn bunalıma girdim gelen giden vs. Kv yemek yapıyodu bi tek onu da alıp geliyo hergün kp, kv, kaynım hep beraber yiyoduk oturuyolardı. Bnm normal doğum ıldu. Dikişlerden totonun üstüne oturamıyodum 2 hafta kıvrandım cümbür cemaat takıldık hep. Hastanede 1 gece kaldm. Eve geldikten sonra lohusa gibi 1 kere bile yatamafm. Oğlumun uykusuzluğu da cabası. 17 saat uyumadığını biliyorm çok nadiren yrm saat uyuyo onda da geliyo sevmeye başına geçiyo çocuk uyanıyo. Bn de en son uyuyo diye sokmamaya başladm yatak odasına. Kızdı bu bigün gircem bakcam falan demeye başladı. Yaptığı tek şey yemek yapmak onu da ya bi gıdım yapıyodu 7-8 kişiye varlık içinde yokluk yaşattı ya da 3 günde 1 yapıuodu. Nyse annem işe başladı haftaiçi 2 gece gelebiliyodu haftadonu ztn geliyodu hep. Bn yalnız kalmaya başlayınca elini ayağını çekti. Bn de dedimki anne biraz dur da bi işimi göreyim o gün 1 saat durdu diğer günler çocuk sevmeye 15-30 dk geliyodu. Ağlayınca aç bu aç demesinden gına geldi. Sırf onun yğzünden oğlum açken bile değil dedim inattan o gidince emzirdim. Her seferinde söyletmek hoşuna gidiyodu çocuğu baksana diye. 3 kere söyledim en sonunda dedimki anne yardımcı olmuyosun hiç bana. Dediği şu : aa sen söyle bn her gece gelir bakarım... Yan tarafta oturuyo gerzekalı annem gelince kaldığı için fesatlanıyo. Gündüz gelip baksa bn de uyusam ya da iş yapsam gece zaten kendm bakançbilirm. Hep gece gelmek istedi. Sonra arkamdan bi çocuk bakamıyo, dangalak vs... demiş daha bir sürü şey. Bn de eşime söyledim o da annesiyle konuştu rahatsız oluyosan gelme dedi 1 hafta gelmedi. 1 hafta sınra bigün mama haxırlarken her zmnki gibi oğlum ağladı. Bu geldi ayyyy niye ağlıyo diye panik yapmış sanki 3 aydır ilk defa ağlıyomuş gibi. Bn de bunun için mi geldin dedim ilk defa ağlamıyo dedim o da o günden beri gelmedi.önümüzdeki cts 3 hafta olck görmeyeli. Annem çalışıyo diye hava atıyodu " aaa hergün değişiyo sen haftada görüyosun" gibilernden şimdi aynı yerde 3 haftadır göremiyo. Kp desen en son 9 günlükken görmüştü sonra isim mevzusundan oğluyla kavga etti o günden beri biz bi yere giderken bahçede karşılaştık 3 kere o kadar gördü. Her biri ayrı dengesiz yani...
Ohh bebiçin rahatladı biraz. Çoktandır konuşmamıştım böylebunlar için ayrı forum açmalı anlatmakla bitmezler
Öyle cnm öyle bn de eşime dedim zten gece bizim başımızı beklick derdi o diye.Terbiyesiz. Ya kusura bakma esinin annesi ama. Her gece gelecekmis bide gelir icer cayini yatar yuksek ihtimal. Dangalakmis bak hele.......
Kadina tahammulum yok eşim telde konusurken bile çıkıyorum odadan sesini duymamak içinLa ayni benimki ya bu
Öyle cnm öyle bn de eşime dedim zten gece bizim başımızı beklick derdi o diye.
Seninki de açık etmiş kendini iyice. Hepsi aynı. Herkesin başında var bi deli
Masallah bebegine :) bizde ates yapmadi ama aksam 10 gibi 1 cay kasigi verdim belki agrisi vardir da keser diye. Vegaferon bana da verdi baslamadim. Zaten anne sütü aliyor sadece ve annr sütü alan bebeklerin tum ihtiyaci ek gidaya gecene kadar sütten karsilaniyormus. Simdi 4 damla ver 6.ayda meyve suyuna katristir ver demisti bende 6.ayda veririrm dedim ama ilaci arastirmadim ne zarari varmış ki?
Benimki de aksam konustu giyinme odasinda. O telde konusurken carpintim basliyodu simdi cocukla ugrasiyorum da kulak vermiyorumKadina tahammulum yok eşim telde konusurken bile çıkıyorum odadan sesini duymamak için
Teşekkür ederim canım bizimde sadece anne sütü aliyor bende vermeyeyim o zaman paraben varmış içinde
ikiye kadar uyudun gene yatytim beynim sul andı ama daha iyiyim cok şükür midemn bulantisi azaldi ben zehirlenmesi m esim üsütmus iyi ki bakicimiz vvar ne kadr sukret sem azÇok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın
valla benim oğluş sallanarak uyumayan modelden canım park yatağı var ondada bi gece uyudu sadece:)Güzel anneler, bebeklerini sallayarak uyutanlar kimler,? Nasıl bir yatak ya da beşik kullanıyorsunuz? Yatak odasına hangi akla hizmetse sallanmayan beşik almıştik. Simdi cocuğu salonda salıncak beşikte sallayarak uyutuyorum. Sallanan bir şey alacağız park yatak ya da sallanan beşik. Ne önerirsiniz?
Diye bir soru sormuştum. Yvzbt dışında cevap veren olmadı. Mesajı görmeyenler için tekrar bir sorayım dedim. Önerileri alayım.
Denir mi öyle ya nelerle ugrasiyoz zaten. Sifir anlayis. Allah sabir versin.Evet KV ile kavga ettik evde mama yoktu eşim getirecekti çocukta ağladı hemen koştu geldi niye agliyo artık mama verme yoğurt çorbasıyyapmış buğday nohut filan var ondan yedircek bende istemedim yok ben bu çocuğu buyutememde bakamamda cocugumda batsin bende bosanda vs eşim geldi onlada kavga etti eşim iyi birisi ama bu kaynana yilaniyla olmaz artik tahammül sınırını geçti eğer atansaydim su dakka tahin ister giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?