2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

La ayni benimki ya bu

nasılsınız anneler baya uzun zamandır aktif değildim. dün 4 aylık oldu oğluşum.
8,220 kg 68 cm geldi 8 kg yazıldı. aşılarımızı olduk sabah 9.30 da şuana kadar ateş yükselmedi acaba bundan sonra yükselir mi ? birde kan damlası hakkında ne düşünüyorsunuz ? vegaferon verildi ama hakkında iyi şeyler yazmıyor)

Masallah bebegine :) bizde ates yapmadi ama aksam 10 gibi 1 cay kasigi verdim belki agrisi vardir da keser diye. Vegaferon bana da verdi baslamadim. Zaten anne sütü aliyor sadece ve annr sütü alan bebeklerin tum ihtiyaci ek gidaya gecene kadar sütten karsilaniyormus. Simdi 4 damla ver 6.ayda meyve suyuna katristir ver demisti bende 6.ayda veririrm dedim ama ilaci arastirmadim ne zarari varmış ki?

Seninki çirkefe bağlamış cnm. Nyse en iisi görüşmemek..

Bnmki de evlendiğmzden beri laf sokmacalar fln. Sonra doğum oldu hep müdahale çabaları. İzin vermedim bn de pek. Annem 10 gün kalabildi doğmdan sonra o sürede hep baktı opluma bn bunalıma girdim gelen giden vs. Kv yemek yapıyodu bi tek onu da alıp geliyo hergün kp, kv, kaynım hep beraber yiyoduk oturuyolardı. Bnm normal doğum ıldu. Dikişlerden totonun üstüne oturamıyodum 2 hafta kıvrandım cümbür cemaat takıldık hep. Hastanede 1 gece kaldm. Eve geldikten sonra lohusa gibi 1 kere bile yatamafm. Oğlumun uykusuzluğu da cabası. 17 saat uyumadığını biliyorm çok nadiren yrm saat uyuyo onda da geliyo sevmeye başına geçiyo çocuk uyanıyo. Bn de en son uyuyo diye sokmamaya başladm yatak odasına. Kızdı bu bigün gircem bakcam falan demeye başladı. Yaptığı tek şey yemek yapmak onu da ya bi gıdım yapıyodu 7-8 kişiye varlık içinde yokluk yaşattı ya da 3 günde 1 yapıuodu. Nyse annem işe başladı haftaiçi 2 gece gelebiliyodu haftadonu ztn geliyodu hep. Bn yalnız kalmaya başlayınca elini ayağını çekti. Bn de dedimki anne biraz dur da bi işimi göreyim o gün 1 saat durdu diğer günler çocuk sevmeye 15-30 dk geliyodu. Ağlayınca aç bu aç demesinden gına geldi. Sırf onun yğzünden oğlum açken bile değil dedim inattan o gidince emzirdim. Her seferinde söyletmek hoşuna gidiyodu çocuğu baksana diye. 3 kere söyledim en sonunda dedimki anne yardımcı olmuyosun hiç bana. Dediği şu : aa sen söyle bn her gece gelir bakarım... Yan tarafta oturuyo gerzekalı annem gelince kaldığı için fesatlanıyo. Gündüz gelip baksa bn de uyusam ya da iş yapsam gece zaten kendm bakançbilirm. Hep gece gelmek istedi. Sonra arkamdan bi çocuk bakamıyo, dangalak vs... demiş daha bir sürü şey. Bn de eşime söyledim o da annesiyle konuştu rahatsız oluyosan gelme dedi 1 hafta gelmedi. 1 hafta sınra bigün mama haxırlarken her zmnki gibi oğlum ağladı. Bu geldi ayyyy niye ağlıyo diye panik yapmış sanki 3 aydır ilk defa ağlıyomuş gibi. Bn de bunun için mi geldin dedim ilk defa ağlamıyo dedim o da o günden beri gelmedi.önümüzdeki cts 3 hafta olck görmeyeli. Annem çalışıyo diye hava atıyodu " aaa hergün değişiyo sen haftada görüyosun" gibilernden şimdi aynı yerde 3 haftadır göremiyo. Kp desen en son 9 günlükken görmüştü sonra isim mevzusundan oğluyla kavga etti o günden beri biz bi yere giderken bahçede karşılaştık 3 kere o kadar gördü. Her biri ayrı dengesiz yani...

Ohh bebiçin rahatladı biraz. Çoktandır konuşmamıştım böyle bunlar için ayrı forum açmalı anlatmakla bitmezler

Aynı doneme denk geldiyse aynı modeldirBenim ki baya eski model ne huylar var ne huylar roman degil ansiklopedi yazılır
2012 model Oglumu benden caldin bizi begenmiyosun gunah olmasa ayirirdim oglumu benden aldin (bizim ev yani annemlerin evi merkezden biraz yüksek her gelen de arsa sorar korfeze bakar) dagdan kurtulmak icin oglumla evlendin oglumu sevmiyorsun erkek miymis bebek ogrenene kadar durmadiniz dimi kizinin bir iki kalu beladan kalma kiyafeti var şunlara bi kiz yapamadin demeler cinsiyeti sorarlardi bana kiz bekliyoduk erkek oldu demeler. Ki 2 bebek kaybettim. Ele bi model iste Full+full gülüyorum aglanacak halime

Terbiyesiz. Ya kusura bakma esinin annesi ama. Her gece gelecekmis bide gelir icer cayini yatar yuksek ihtimal. Dangalakmis bak hele.......

Terbiyesiz. Ya kusura bakma esinin annesi ama. Her gece gelecekmis bide gelir icer cayini yatar yuksek ihtimal. Dangalakmis bak hele.......
Öyle cnm öyle bn de eşime dedim zten gece bizim başımızı beklick derdi o diye.
Seninki de açık etmiş kendini iyice. Hepsi aynı. Herkesin başında var bi deli

Ya ben dogum sancisi cekerken sanci kesildigi an evi toparladim sildim biraktim. Ben hastanede kaldigimda o bende kaldi yemek yapacak diye yapmaz olaydi evin heryeri batmis. Sayisiz dikisim vardi biraktim cocugu giristim mutfaga. O kadar isi yapacagima bi corba mi kaynatamazdim. Sozde yardim ediyolar iste. Bende kimse kalmadi annem gelemedi gorumcem 18 yasinda 3 gun kaldi odur budur tekim.
Öyle cnm öyle bn de eşime dedim zten gece bizim başımızı beklick derdi o diye.
Seninki de açık etmiş kendini iyice. Hepsi aynı. Herkesin başında var bi deli

Teşekkür ederim canım bizimde sadece anne sütü aliyor bende vermeyeyim o zaman paraben varmış içinde

E bile bile hemde devlet neden veriyor ki ya? Kan ilaci vermeyen cok kisi var cevremde. Dogdugunda kani 17ydi yuksekti yani simdi nedir bilmiyorum ki. Bana cektiyse normaldir aslinda.
Teşekkür ederim canım bizimde sadece anne sütü aliyor bende vermeyeyim o zaman paraben varmış içinde

Güzel anneler, bebeklerini sallayarak uyutanlar kimler,? Nasıl bir yatak ya da beşik kullanıyorsunuz? Yatak odasına hangi akla hizmetse sallanmayan beşik almıştik. Simdi cocuğu salonda salıncak beşikte sallayarak uyutuyorum. Sallanan bir şey alacağız park yatak ya da sallanan beşik. Ne önerirsiniz?

Diye bir soru sormuştum. Yvzbt dışında cevap veren olmadı. Mesajı görmeyenler için tekrar bir sorayım dedim. Önerileri alayım.

valla benim oğluş sallanarak uyumayan modelden canım park yatağı var ondada bi gece uyudu sadece:)

Evet KV ile kavga ettik evde mama yoktu eşim getirecekti çocukta ağladı hemen koştu geldi niye agliyo artık mama verme yoğurt çorbasıyyapmış buğday nohut filan var ondan yedircek bende istemedim yok ben bu çocuğu buyutememde bakamamda cocugumda batsin bende bosanda vs eşim geldi onlada kavga etti eşim iyi birisi ama bu kaynana yilaniyla olmaz artik tahammül sınırını geçti eğer atansaydim su dakka tahin ister giderdim

Denir mi öyle ya nelerle ugrasiyoz zaten. Sifir anlayis. Allah sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…