Denir mi öyle ya nelerle ugrasiyoz zaten. Sifir anlayis. Allah sabir versin.
Gecmis olsun canımboyle zamanda kimse Olmzz zaten Dr a götürdünüz mu canım Allah korusun ciğerlerine inmesin zaten bronsiolit salgını var ortada
sade kahve carnat bisoru Y yesil zeytin geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar allah razı olsun.
Hiç sorma moralim çok bozuk ben bebeğimi gözümden sakınırken o kaynana karısı yüzünden hasta oldu bebeğim, bronşit başlangıcı dedi doktor, bi sürü ilaç verdi, cuma günü kontrole gidicez
Cnm öyle hemen boşanalım denir mi bi konuş eşinle hanginizin tavrından rahatsız onu bi öğren önce eşinle çözersiniz belki sonra su akar yolunu bulurDaha bebegim 20 günlükken geldi bana bağırıp duruyordu niye bensiz yikadin kim dolduruyordu seni düğünden geldimde niye sormadim nasil geçti diye çok moralim bozuk esimle konussammi bosanalom diyeyimmi ailesiyle kötü olsun istemiyom bende annesiz buyudum
Daha bebegim 20 günlükken geldi bana bağırıp duruyordu niye bensiz yikadin kim dolduruyordu seni düğünden geldimde niye sormadim nasil geçti diye çok moralim bozuk esimle konussammi bosanalom diyeyimmi ailesiyle kötü olsun istemiyom bende annesiz buyudum
Canım yaa Rabbim acil şifalar versin yavruna elinden geldiğince dikkat et canım
Çok geçmiş olsun cnm yaa ama düzelir hemen inşllh merak etmesade kahve carnat bisoru Y yesil zeytin geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar allah razı olsun.
Hiç sorma moralim çok bozuk ben bebeğimi gözümden sakınırken o kaynana karısı yüzünden hasta oldu bebeğim, bronşit başlangıcı dedi doktor, bi sürü ilaç verdi, cuma günü kontrole gidicez
Eşim zaten önceden biliyo annesinin tavırlarını Allah razı olsun benden yana ama bu kadın huzur birakmiyo ikimizde eşim üzülmesin diye çoğunu anlamiyom bile ama böylede annesiyle bozuk olacak şuan öyle moralim bozuk ki keşke bi tanıdığım olsaydı bu şehirde 2 dakka nefes alirdim
Bizimki inat ben ne dersem tersi olucak illa hep kendi istedigi olucak hakli oldugumu bilsede tersini yapar biktirdi kendinden ama bidaha cesaret edipte laf soylesin valla cok doluyum tersimi yer artik2012 modelOglumu benden caldin bizi begenmiyosun gunah olmasa ayirirdim oglumu benden aldin (bizim ev yani annemlerin evi merkezden biraz yüksek her gelen de arsa sorar korfeze bakar) dagdan kurtulmak icin oglumla evlendin oglumu sevmiyorsun erkek miymis bebek ogrenene kadar durmadiniz dimi kizinin bir iki kalu beladan kalma kiyafeti var şunlara bi kiz yapamadin demeler cinsiyeti sorarlardi bana kiz bekliyoduk erkek oldu demeler. Ki 2 bebek kaybettim. Ele bi model iste Full+full gülüyorum aglanacak halime
ay oğlum bugun birturlu durmadı suan oyle bir şekilde yattikki uyanmasin diye kipirdayamiyorum canım gri cok uzuldum bizim oglanda hasta şu havalar duzelsim artik ya bebisler hasta olmasin ufsade kahve carnat bisoru Y yesil zeytin geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar allah razı olsun.
Helal olsun eşine aferin esasliymis enistebisoru canım ikimizin kaynanaları ölümüne kapışır zaten, benimki de diyor ki bakalım emecek mi diye mememi açıp gösterdim hemen emecekti ay korktum diyor :) madem bi işin başını getirdin sonunu da getirip emzirseydin, ne demeye çocuğu bana getirdin dedim.
Bugüne kadar yaptıklarını anlatsam roman olur. Mesela aklıma gelenler ; ben eczacıyım eşim kamuda mühendis ya, haliyle benim gelirim eşimden çok. Bizi ailelerimiz tanıştırıp evlendirdi. Ona rağmen, işte sürekli eşimle aramıza para konusunda nifak sokmaya çalışır.Karının parası senden çok, sizin paranız bizden çok, sürekli bi para muhabbeti yapar.Kadın bildiğin beni kendisinin kuması gibi görüyor.
Ev alacak olduk, eşimin kredi notu düşük çıktı, mecburen krediyi ben çektim ve istemediğim halde ev benim üstüme olmuş oldu. Herkese de evin tapusu ortak dedik, aslında millete neyse. Neyse bizim kaynana kişisi sen benim yatak odasındaki çekmeceleri karıştırırken tapuyu bul, bi sürü carladı tapu niye gelinin üstüne diye.
Hamileyken eşimle tartıştık bi kere bunun yanında, madem böyle yapacaktınız ne demeye o çocuğu yaptınız falan dedi, sanki biz boşancaz dedik de, çocuk buna kalacak diye korktu galiba. Ben de sanane benim çocuğumdan sanki boşansak yüzünü mü görebileceksin ki falan dedim.
Gene en son bana sardırıp duruyordu kaynana şimdi anlatması çok uzun sürecek ve benim hiç suçum olmayan olaylar yüzünden, eşim de kaynanayı evden kovdu, oh be :) benim karıma laf söyleyip durma dedi, oh be :) kaynana bi daha gelmez inşallah, gelse de asla yüzüne bakmam, oh be
çok geçmiş olsun canımsade kahve carnat bisoru Y yesil zeytin geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar allah razı olsun.
Evin sicaktir giydirme kalsin bence. Annemlerin evi sobali ben sadece citcitli badi ile bırakıyorum düşün. Atesi duzelene kadar giydirme bence.Kizlar oğlumun atesi 37.5 oldu fitil verdim simdi bir düşüyor bir yükseliyor simdi ustunde kisakol var birde tek alt ne yapiyim giydirmeye korkuyorum bi 37 oluyor bi 36.6
Canm simdi uyudu ateside yoktu ustune kisa kol ve uzun kol altina tek alt biraktim kontrol edicem surekli dr sivi kaybi olduğunda da olur demisti ama emziriyorum surekli diş den dolayi olabilirmi acabaEvin sicaktir giydirme kalsin bence. Annemlerin evi sobali ben sadece citcitli badi ile bırakıyorum düşün. Atesi duzelene kadar giydirme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?