2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar 2 gündür kızıma isilik gibi bişey çıktı. Ne olabilir? Dr kontrolüne de daha var. Acaba giydirdiğim örgü yelekler mi yaptı ki? Çünkü birkaç gündür giydiriyorum daha öncesinde yoktu.

Kizlar ya iplik klgibi arada kan oluyodu ama kakada simdi biraz daha fazla kan olmus. Ne yapmaliyim cocuk doktoruna mi gidilmeli?

Kızlar kan damlasından bebeği kabız olan varmı? Benimki zaten kaka yapması sıkıntılıydı şimdi iyice zorlaştı..iki gündür ıkınmaktan renkten renge giriyor yavrum. Sizde de oldumu böyle bişey

Kizlar oğlumun atesi 37.5 oldu fitil verdim simdi bir düşüyor bir yükseliyor simdi ustunde kisakol var birde tek alt ne yapiyim giydirmeye korkuyorum bi 37 oluyor bi 36.6
O dereceler yüksek değilki, 38 üstü olursa sıkıntı

Bir de süt ürününe bagli olan kanli kakada ne zamana kadar süt ürününü kesmem gerekir emzirmem boyunca mi?

ayhkdry geçmiş olsn cnm inşllh çıkmaz bi daha
İnşallah canım ya eşim evde olsa en azindan dra götürmek kolay olur ne zaman gelicegi belli değil.

Olabilir var mi sisiklik?
Var canim dişler damakta inmis sadece patlama yerinde değil
O dereceler yüksek değilki, 38 üstü olursa sıkıntı
Biliyorum canım ama dün kontrolde dr grip baslangici var dedi bugunde cok huysuzdu nasil gecti anlamadım bile agladi durdu aksam ablam geldi onu gorunce daha cok ağladı korktu niye korktuysa okuduk surekli
Peki pişir kremi sürsem faydalı olur mu? Eki Görüntüle 1755664
Geçmiş olsun canim daha onceden giydirmedinmi hic yünlü kiyafet inşallah alerjik birsey yoktur meyve filan tattiriyormusun?

Canm simdi uyudu ateside yoktu ustune kisa kol ve uzun kol altina tek alt biraktim kontrol edicem surekli dr sivi kaybi olduğunda da olur demisti ama emziriyorum surekli diş den dolayi olabilirmi acaba
Dişden olabilir canım bizimde dün öyleydi
ama ben üstünü zaten ince tuttuğum için geçti bugün iyi.

O hırkanın ipindeki naylon oranını bilmek lazım.Naylon isilik yapar polyester yani

Saol canım. Hiç giydirmemiştim 3 gündür falan giydirme başladım havalar çok soğudu diye. Sadece anne sütü ve mama yiyor. Ek gıda daha hiçbişey vermedim meyve tattırmadım

Benim yediğim bişey sütten geçmiş olabilir mi? Yine 3 gündür keçiboynuzu pekmezi yiyorum o dokunmuş olabailirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…