Olabilir var mi sisiklik?Canm simdi uyudu ateside yoktu ustune kisa kol ve uzun kol altina tek alt biraktim kontrol edicem surekli dr sivi kaybi olduğunda da olur demisti ama emziriyorum surekli diş den dolayi olabilirmi acaba
O dereceler yüksek değilki, 38 üstü olursa sıkıntıKizlar oğlumun atesi 37.5 oldu fitil verdim simdi bir düşüyor bir yükseliyor simdi ustunde kisakol var birde tek alt ne yapiyim giydirmeye korkuyorum bi 37 oluyor bi 36.6
Evet cnm orguler yapiyor malesefKızlar 2 gündür kızıma isilik gibi bişey çıktı. Ne olabilir? Dr kontrolüne de daha var. Acaba giydirdiğim örgü yelekler mi yaptı ki? Çünkü birkaç gündür giydiriyorum daha öncesinde yoktu.
Eki Görüntüle 1755652
Olabilir bizim battaniye yanagini yapmisti tahris oluyolar hemen.Kızlar 2 gündür kızıma isilik gibi bişey çıktı. Ne olabilir? Dr kontrolüne de daha var. Acaba giydirdiğim örgü yelekler mi yaptı ki? Çünkü birkaç gündür giydiriyorum daha öncesinde yoktu.
Eki Görüntüle 1755652
Evet cnm dr a git bncedeKizlar ya iplik klgibi arada kan oluyodu ama kakada simdi biraz daha fazla kan olmus. Ne yapmaliyim cocuk doktoruna mi gidilmeli?
Sordum gecen süt ürünlerini azalt dedi gonderdi ilgisizler anacim. Basima agri girdi yarim saattir.Evet cnm dr a git bncede
Baska dr a gtur sende ,bubebekler kokay yetism u yirSordum gecen süt ürünlerini azalt dedi gonderdi ilgisizler anacim. Basima agri girdi yarim saattir.
Hic bisiy surme banyo yaptir gecer sabahs bisiyi kalmazPeki pişir kremi sürsem faydalı olur mu? Eki Görüntüle 1755664
Bize travocort vermisti doktor. Pisik kremi falan ise yaramadiPeki pişir kremi sürsem faydalı olur mu? Eki Görüntüle 1755664
Ozel hastane bir tane onda da iki tane doktor var sozde iyi olana gittik. Ayrica iki kere bebek kaybettim kolay yetismiyor kavusulmuyor da biliyorum.Baska dr a gtur sende ,bubebekler kokay yetism u yir
İnşallah canım ya eşim evde olsa en azindan dra götürmek kolay olur ne zaman gelicegi belli değil.ayhkdry geçmiş olsn cnm inşllh çıkmaz bi daha
Var canim dişler damakta inmis sadece patlama yerinde değilOlabilir var mi sisiklik?
Biliyorum canım ama dün kontrolde dr grip baslangici var dedi bugunde cok huysuzdu nasil gecti anlamadım bile agladi durdu aksam ablam geldi onu gorunce daha cok ağladı korktu niye korktuysa okuduk surekliO dereceler yüksek değilki, 38 üstü olursa sıkıntı
Geçmiş olsun canim daha onceden giydirmedinmi hic yünlü kiyafet inşallah alerjik birsey yoktur meyve filan tattiriyormusun?Peki pişir kremi sürsem faydalı olur mu? Eki Görüntüle 1755664
Dişden olabilir canım bizimde dün öyleydiCanm simdi uyudu ateside yoktu ustune kisa kol ve uzun kol altina tek alt biraktim kontrol edicem surekli dr sivi kaybi olduğunda da olur demisti ama emziriyorum surekli diş den dolayi olabilirmi acaba
O hırkanın ipindeki naylon oranını bilmek lazım.Naylon isilik yapar polyester yaniKızlar 2 gündür kızıma isilik gibi bişey çıktı. Ne olabilir? Dr kontrolüne de daha var. Acaba giydirdiğim örgü yelekler mi yaptı ki? Çünkü birkaç gündür giydiriyorum daha öncesinde yoktu.
Eki Görüntüle 1755652
İnşallah canım ya eşim evde olsa en azindan dra götürmek kolay olur ne zaman gelicegi belli değil.
Var canim dişler damakta inmis sadece patlama yerinde değil
Biliyorum canım ama dün kontrolde dr grip baslangici var dedi bugunde cok huysuzdu nasil gecti anlamadım bile agladi durdu aksam ablam geldi onu gorunce daha cok ağladı korktu niye korktuysa okuduk surekli
Geçmiş olsun canim daha onceden giydirmedinmi hic yünlü kiyafet inşallah alerjik birsey yoktur meyve filan tattiriyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?