O hırkanın ipindeki naylon oranını bilmek lazım.Naylon isilik yapar polyester yani
Canım onun yanakları da al olmuş çok mü sıcak orası, ben pek isilige benzetmedim ama kaynamış ılık suyla temizle içinde çinko olan pişik kremi varsa sur,gül suyuda geçirir eğer isilikse tabi.. Gecmesse alerjj olabilir..Kızlar 2 gündür kızıma isilik gibi bişey çıktı. Ne olabilir? Dr kontrolüne de daha var. Acaba giydirdiğim örgü yelekler mi yaptı ki? Çünkü birkaç gündür giydiriyorum daha öncesinde yoktu.
Eki Görüntüle 1755652
Bnde cok kalin giydirmiyorum da arada böyle oluyor niye anlamadım "(Dişden olabilir canım bizimde dün öyleydi
ama ben üstünü zaten ince tuttuğum için geçti bugün iyi.
Canim o zaman kesin yünlü den olmuştur çünkü bizde egzema var dr ilk once yünlü giydriyormusunuz diye sormuştu bence bir yika dahada giydirmeSaol canım. Hiç giydirmemiştim 3 gündür falan giydirme başladım havalar çok soğudu diye. Sadece anne sütü ve mama yiyor. Ek gıda daha hiçbişey vermedim meyve tattırmadım
Benim yediğim bişey sütten geçmiş olabilir mi? Yine 3 gündür keçiboynuzu pekmezi yiyorum o dokunmuş olabailirmi
Ayyy canlarim bnm yaKızlar çok üzüldüm iki gündür.Alakasız ama dün bizim baktığımız hayvanlara köpek sürüsü saldırdı çok hayvan öldü.Eşim bu akşam horozu getidi ama o da şimdi öldü.Geriye getirdiği annesiz küçük bir tavşan yavrusu. Şİmdi onu şırıngayla besledim.Resmen katliam yapmışlar. 6 tane tavuk, 2 ördek, bir kedi 5 tavşan ve sayamadığımız yeni doğmuş tavşan çok üzgünüm.Bir çoğunu evde ne zorluklarla büyüttük.Eşim her gün iş gibi iş den gelir yemeklerini hazırlar dık götürürdü.Nasıl atlatacağız bilmiyorum.Sürekli ağlamak istiyorum aklımdan çıkmıyorlar.Onların yumurtaları var dokunamıyorum bile. Eşime de ağladığımı göstermek istemiyorum o da çok üzüldü.Bari bu tavşan yaşasa.
. Lansinoh diye bir ürün var göğüs ucu çatlakları için almış tim.Biraz pahalı 25 lira ama harika bir ürün anında pişiği kızarıklık ligi alıyor acısını da geçiriyor tavsiye ederim.Canım onun yanakları da al olmuş çok mü sıcak orası, ben pek isilige benzetmedim ama kaynamış ılık suyla temizle içinde çinko olan pişik kremi varsa sur,gül suyuda geçirir eğer isilikse tabi.. Gecmesse alerjj olabilir..
Canım onun yanakları da al olmuş çok mü sıcak orası, ben pek isilige benzetmedim ama kaynamış ılık suyla temizle içinde çinko olan pişik kremi varsa sur,gül suyuda geçirir eğer isilikse tabi.. Gecmesse alerjj olabilir..
Bnde cok kalin giydirmiyorum da arada böyle oluyor niye anlamadım "(
Canim o zaman kesin yünlü den olmuştur çünkü bizde egzema var dr ilk once yünlü giydriyormusunuz diye sormuştu bence bir yika dahada giydirme
Ayyy canlarim bnm yainşallah yasar canim
. Lansinoh diye bir ürün var göğüs ucu çatlakları için almış tim.Biraz pahalı 25 lira ama harika bir ürün anında pişiği kızarıklık ligi alıyor acısını da geçiriyor tavsiye ederim.
Sık sık gül suyu sur sabaha geçer inşallah pişik kremide geçirir ben az önce beceremedim diğer yazının altına yazmayı bir üründen bahsettim lansinoh diye bir ürün kendime almıştım oğluma kullandım anında düzeltiyor tavsiye ederim hassas ciltli sanırım kızın elinin altında bulunsun..Üşüyecek diye eşim fazla yakıyor doğalgazı kızıyorum hatta fazla sıcak da iyi değil diye yani bilmiyorum ki sıcaktan mı.. pişik kremi bepantol kullanıyorum. Bugün gül suyu sürmüştüm vücuduna
Hiç birşey sürme ozaman canım kaynamış suyla sil onu sür yatır sabaha bembeyaz inşallah alerji değilse tabi..Kendime almıştım Lansinoh evde var bi denerim
slm kizlar bu gece ölüyoruz sandim neyden bilmiyorum ama once eşimde sonra bende mide bulantısı basladi .kivrandik durduk resmen. esim kustu iki saat sonra .ben cikaramadim midemde dönüyordu resmen aksam yedigim Kıymalı makarna. aksi gibi esim yememisti yemekten bire kadar kivrandim orta boy bim posetini agzina kadr doldurdum. sonra yarim saat arayla iki kere daha istifra ettim arkamdan esimde.onun atesi çıktı beni de üşüme aldı bebek kalkiyor tabi iki saatte bir sut sagmistim ona acaba oda mi zehirlendi diye kafayi yemem ayri cabasi. sabaha kadr mama verdim sut sagdim döktüm hepsini. allah kimseye yaşatmasin su an kendime geldim anne olmak ne zormuş yaa hasta bile olsan ayakta olman lazım acile de gidemedik bebegi napcaz diye hala midemde bir seyler var ins esimde toparlar o hala halsiz dua edin ; (
Benim esim bile ilk günler oğlumuz her ağladığında cocuğun karnı ac sütun yetmiyo demek ki diyip psikolojimi bozdu ama ben ona inanıp yada pes edip mama vermedim internette gece gündüz araştırdım ona sabırla anlattım ikiz bebeğimiz bile olsa benim sutum yeter ağlama nedeni sadece açlık değildir dedim bide dr a gidip tartilinca drun kendisinden de duydu kilo alımı iyi mamaya gerek yok diye ikna oldu ve ozur diledi iyiki benim gazıma gelip mama vermemişsin dedi
Benim sipa naptiysam almadı gitti su emziği ya bi takla atarken vermediğim kaldı
Beterde kelimemi
Aslinda uzun hikayede oglum uyuyor uyanana kadar yazmaya calisayim kizlar.
Kv evlendigimizden beri laf sokmalari vardi iste saka yapiyormus gibi yapip oglumun parasini yiyorsun demeler baskasi soylemis gibi yapip oglum polis diye evlendin demeler ankaraya taşınmadm diye niye evlendin evlenmeseydin demeler falan filan kadın yardim ederken bile laf sokuyordu neyse.
Annem koye findiga gtti bende dokuz ayligim az kalmis eşim annesini cagirdi ne olur ne olmaz diye. Kadin hicbirseye elini surmuyor kahvalti ogle aksam hep ben yapiyorum dokuz aylik halimle butun evi temizledim kadin facebookdan kalkipta yardım etmedi neyse dedim sustum.
Geldi Catti dogum ani sezaryen oldum annem kalsn istiyordum yanimda bu dediki ben evde tek kalamam cocuk sanki bnde uzatmadim o aksam cocugu kundak yapmasina izin vermedim diye sinirli oldum sabaha kadar cocugun suratina bakmadi kavga etti benimle zaten cocuk emmiyor sütüm belli belirsiz geliyor aldi beni aglama hemsireyede rezil oldum. Hastaneden cikicaz esimi bekliyorum ustumu degismedim terbiyesiz bana diyorki bu boylemi cikicak lohusa kadin götü basi acik
Dedim benimle birdaha bu sekilde konusmayin! Ne dedimki ben diyor.
Dedim siz hep boyle yapiyorsunuz bama kotu davraniyorsunuz eltime iyi ovuyorsunuz hep bu seferde kiskanc oldum.
Ay kizlar okadar uzunkieve geldik asansorde ikimiziz dedim anne bana kusersen cocuga bakmamazlik yapma o senin torunun bana ne dedi Biliyormusunuz dur dedi sana daha neler yapicam goruceksn dedi. Esime söyledim agladim esim eczaneye gtti bu seger annemle kavga etmeye basladi aradim hemen geldi aldik karşımıza acti agzini yumdu gözünü oglunu calmisiz o ciddi kariymis kimse ona saka yapamazmis anneme soyluyor annem iyi davrandi hep onlara batti hanimefenfiye o yalaka degilmisde sosyete degilmiste falan filan sinir krizi gecirtti ikinci kere kavga ettiginde evinede gitmedi sinsi bir ay kaldi lohusaligimin icine etti hep agladim sütüm kesilecek diye allahindan bulsun beter olsun inşallah
nasılsınız anneler baya uzun zamandır aktif değildim. dün 4 aylık oldu oğluşum.
8,220 kg 68 cm geldi 8 kg yazıldı. aşılarımızı olduk sabah 9.30 da şuana kadar ateş yükselmedi acaba bundan sonra yükselir mi ? birde kan damlası hakkında ne düşünüyorsunuz ?vegaferon verildi ama hakkında iyi şeyler yazmıyor)
Merlin cok geçmiş olsun ins yasarKızlar çok üzüldüm iki gündür.Alakasız ama dün bizim baktığımız hayvanlara köpek sürüsü saldırdı çok hayvan öldü.Eşim bu akşam horozu getidi ama o da şimdi öldü.Geriye getirdiği annesiz küçük bir tavşan yavrusu. Şİmdi onu şırıngayla besledim.Resmen katliam yapmışlar. 6 tane tavuk, 2 ördek, bir kedi 5 tavşan ve sayamadığımız yeni doğmuş tavşan çok üzgünüm.Bir çoğunu evde ne zorluklarla büyüttük.Eşim her gün iş gibi iş den gelir yemeklerini hazırlar dık götürürdü.Nasıl atlatacağız bilmiyorum.Sürekli ağlamak istiyorum aklımdan çıkmıyorlar.Onların yumurtaları var dokunamıyorum bile. Eşime de ağladığımı göstermek istemiyorum o da çok üzüldü.Bari bu tavşan yaşasa.
Cnm bu defa bn değil Y yesil zeytin sormuştu :)Merlin cok geçmiş olsun ins yasar
gri86 allah acil sifalar versin@tooches masallah bebis iyi büyümüş
kv sikayetcii tum kizlae allah yardım ciniz olsun
gecmis olsun dileginde bulunan herkes cok sagolun
Yvzbt canm yazmistm ama gormedin gakiba benimkide ayakta sallaniyor yataga koyunca uyanir gibi oluyor sallauinca hagiften daliyor iyi oluyor ama yaymayacaksa park yatakta ise yaramiyor
@bebeem benimkide isilik gibi oluyor tulumun fermuar inin degdigibuer bir iki saate gecio
ayhkdry canm atesini kontrol et ama cokn yüksek değil 38; korkutmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?