2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bir de bugün salyası çok akıyor diye yine ilk kez hani mama yedirirken naylon önlük takılır ya önünde öpmek beni falan yazar onlardan takmıştım o da dokunmuş olabilir o zaman

Kızlar çok üzüldüm iki gündür.Alakasız ama dün bizim baktığımız hayvanlara köpek sürüsü saldırdı çok hayvan öldü.Eşim bu akşam horozu getidi ama o da şimdi öldü.Geriye getirdiği annesiz küçük bir tavşan yavrusu. Şİmdi onu şırıngayla besledim.Resmen katliam yapmışlar. 6 tane tavuk, 2 ördek, bir kedi 5 tavşan ve sayamadığımız yeni doğmuş tavşan çok üzgünüm.Bir çoğunu evde ne zorluklarla büyüttük.Eşim her gün iş gibi iş den gelir yemeklerini hazırlar dık götürürdü.Nasıl atlatacağız bilmiyorum.Sürekli ağlamak istiyorum aklımdan çıkmıyorlar.Onların yumurtaları var dokunamıyorum bile. Eşime de ağladığımı göstermek istemiyorum o da çok üzüldü.Bari bu tavşan yaşasa.

Canım onun yanakları da al olmuş çok mü sıcak orası, ben pek isilige benzetmedim ama kaynamış ılık suyla temizle içinde çinko olan pişik kremi varsa sur,gül suyuda geçirir eğer isilikse tabi.. Gecmesse alerjj olabilir..

Dişden olabilir canım bizimde dün öyleydi
ama ben üstünü zaten ince tuttuğum için geçti bugün iyi.
Bnde cok kalin giydirmiyorum da arada böyle oluyor niye anlamadım "(
Canim o zaman kesin yünlü den olmuştur çünkü bizde egzema var dr ilk once yünlü giydriyormusunuz diye sormuştu bence bir yika dahada giydirme

Ayyy canlarim bnm ya inşallah yasar canim

. Lansinoh diye bir ürün var göğüs ucu çatlakları için almış tim.Biraz pahalı 25 lira ama harika bir ürün anında pişiği kızarıklık ligi alıyor acısını da geçiriyor tavsiye ederim.

Üşüyecek diye eşim fazla yakıyor doğalgazı kızıyorum hatta fazla sıcak da iyi değil diye yani bilmiyorum ki sıcaktan mı.. pişik kremi bepantol kullanıyorum. Bugün gül suyu sürmüştüm vücuduna

Giydirmicem bakalım bi kaç gün denicem

Kendime almıştım Lansinoh evde var bi denerim

Sık sık gül suyu sur sabaha geçer inşallah pişik kremide geçirir ben az önce beceremedim diğer yazının altına yazmayı bir üründen bahsettim lansinoh diye bir ürün kendime almıştım oğluma kullandım anında düzeltiyor tavsiye ederim hassas ciltli sanırım kızın elinin altında bulunsun..

Çok geçmiş olsun makarnadan oldu desen eşin yememiş başka bişey olmalı hay Allah'ım bebege gecebilirdi iyi yapmışsın canım bu arada gelibolu da olmana sevindim dedigin gibi havalar düzelsin bebisler büyüsün bi araya gelelim. :)

Ah ah ben kendi annemle bunu yaşadım hala daha yetersiz görüyor beni anne sütü yetmez deyip deyip su verdiriyor çocuga..Ben emzirmeye çalıştıkça doymaz o mama ver mama diye yedi beni 4 günlükken sarılık oldu iyileşti çocuk mecbur mama meme karışık devam ettik memeyi bırak mama daha iyi besleyici dedi durdu.Asla yılmadım önce emzirdim sonra açsa mama verdim aç gibi degilse sık sık emzirdim.Niye hala bunu yapıyor anlamıyorum. Ben ama onun bu tavırlarına inat daha güçlendim bebegimi tanidikca kendime güvenim arttı.Ne yiycek ne içecek ne zaman uyuyacak biliyorum artık.

Benim sipa naptiysam almadı gitti su emziği ya bi takla atarken vermediğim kaldı

Bence hiç iyi bişey degil emzik ben sadece uyuturken agzina veriyorum ve salliyorum bu gece emziksiz uyudu emdi memede babası kucagina aldi gak dedi gozleri kapali yatagina koyduk uyudu hala uyuyor çok şükür ama banyo yapti sıpa ondan oldu sanırım :)

Senin kaynana toplamış toplamış kinlerini yıllarca da bula bula logusalıktamı kusmuş.Allah beter eder onur merak etme hamile kadının duası kabul oluyor ben gördüm yaşadım çok şükür.. Benimki de şımarık çocuk gibi ince ince laf sokar , başkasının ağzından konuşur sözde , kendi fikirlerini söyler." Eşimin babaannesi oğlunu aldı bak çanakkaleli yaptı "dermiş de miş miş.. Ama kırkım çıkana kadar iyi davrandı ikinci gekişinde soktu gene lafları ne yemek yaptı ne bişey bebek sevdi bol bol bide gider ayak emzirebilsem alır oğlumu giderim lafları " hop kaynana torunun o anası benim ben "diycektim nerdeyse :)

Bana da vegaferon verildi ben vermiyorum demir seviyesi bile ölçülmeden kaktırıyorlar araştır istersen çogu uzman demir sevitesi iyi olan bebege verilmemeli diyor gelişimini olumsuz etkiliyormuş.

Merlin cok geçmiş olsun ins yasar
gri86 allah acil sifalar versin@tooches masallah bebis iyi büyümüş
kv sikayetcii tum kizlae allah yardım ciniz olsun
gecmis olsun dileginde bulunan herkes cok sagolun
Yvzbt canm yazmistm ama gormedin gakiba benimkide ayakta sallaniyor yataga koyunca uyanir gibi oluyor sallauinca hagiften daliyor iyi oluyor ama yaymayacaksa park yatakta ise yaramiyor
@bebeem benimkide isilik gibi oluyor tulumun fermuar inin degdigibuer bir iki saate gecio
ayhkdry canm atesini kontrol et ama cokn yüksek değil 38; korkutmali

Cnm bu defa bn değil Y yesil zeytin sormuştu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…