tamam canm biraktim bu sabah yemedim yumurta peynirayhkdry canim mandalinadan mi bilmiyorum ama limon,portakal vs gibi gidalar icin daha cok kucukler.salya genelde protein agirlukli beslenincede oluyor.valla simdiku aklim olsa bende hwrgun yumurta yemezdim.dikkat et sen yinede.ufak teferk salyada sikunti pek olmaz.eger kilo alimi azalirsa dikkat edin.kan ve lop salyaya dikkat edin.bu hastaligi cok duyuyorum cevremde.zira herseyin genetigi ile oynandi.o degil ek gidaya gecerken sikinti yasarsiniz.
Bakindim o da yapar diyor da bakalim.evet çok emilen ve hazmedilmeyen anne sütü mukus olarak çıkıyor ve bazen zorlanma yüzünden de mukus oluyor. ama kan konusunda bişey diyemeyeceğim.
inan iyi doktor bulana kadar dogurdum ben oyle bir yer burasi. Dedigin doktorlar da yok malesef baktim da. Senin nasil cikti ortaya? Bizde karinda gurultu var 1 aydir bi de arada mukuslu veya kilcik kanli kaka. Dün geceye kadar tabi dün kan vardi. emzirdigimiz surece yenmeyecek bunlar sanirim da bebege ne zamana kadar verilmeyecek acaba yani ek gidaya gecildiginde? Koyun keci urünleri verilebilr veya yenebilir mi? Ve sizin sikintilar gecti ve kilo aldi mi?bebeem ayhkdry
burda birkac arkadas daha vardi aslinda suphelendigim.birkac kez genel uyarmistim.oncelikle tepki kakada ise cocuk gastroya gitmek lazim.ama ben cocuk alerjuye gidiyorum.gastroda var ama oyle tercih ettim.bir kere kakada kan varsa bagirsakta tahribat fazla demek.ayrica alerjide kan olmasa bile salya,sumuksu kakada onemli.gelisim geriligine neden oluyor.dusuk kilo alma,memeyi red,karinda guruldama.bu sikayeti olanlar dikkat etsin.
sonra doktora gidin tabi ama buzim kanda cikmadi.bu yasta kan ve dwri testinde dogru sonuc alamassinuz.hicbirsey cikmaz.kaka desen alerjiyse redukten madde negatifte cikabilir.cozumu ise anne olarak siz dikkat edeceksiniz.
emzirenler perhuz yapacak.mama verenlerde alerjik mama kullanicak.perhuzde sadece sut urunleri degil.dikkat edin kacak yapmayin.paketli gida dahil,tarhana,yumurta,dana eti,balik,tahin,kuruyemisten uzak durun.kanin gitmesi gerekiyor.kan onemli.cocuga ek gida verirken yogurtta vermeyeceksiniz.sorunuz olursa cvplarim
gri86 cnm şükür sen de rahatlayanlardansın kv konusunda :)
konularla alakasız da bişey sormak istiyorm. Bizim dr sağlık ocağının d vit yerine ACD3 kullanmamızı söyledi. Şimdi de demir için de maxi vitamol kullan dedi. Sabah akşam aç 1 çay kş maxi vitamol içine 5 damla acd3 ekleyip veriyorm oğluma öyle yap dedi senin fikrini merak ettm doğru mu diye
Ya benim ki oksuruyordu 1 haftadır bu sabah balgam yapmış hirliyor ama göğüste hırıltı yok moralim çok bozuldu :/
En guzeli biliyor musun keske keske biz de getirmeseydik. ben de hasta oldum icmedigim yemedigim sey kalmadi kizim cok huzursuz peditus icirdim uyuyor simdi insallah iyi olur dua edin bize sevgili anneler opuyorum hepinizi.Çok geçmiş olsun canım. Biz de sırf çocuğu hasta ederiz düzenini de bi hafta için bozmayalım diye gitmedik memlekete. Yol da çok uzun gözümüz kesmedi şimdi evde takılıyoruz ailecek
Geçmiş olsun canım ihmal etme çok çabuk ilerliyor hastalıklari,antibiyotik siz duzelebilir inşallah..Ya benim ki oksuruyordu 1 haftadır bu sabah balgam yapmış hirliyor ama göğüste hırıltı yok moralim çok bozuldu :/
Doğum yapan kadın memurlar, analık izni sonrasında birinci doğumda 2 ay, ikinci doğumda 4 ay, sonraki doğumlarda ise 6 ay, günlük çalışma süresinin yarısı kadar çalışabilecek. Bu süre içinde süt izni verilmeyecek, mali ve sosyal haklarda herhangi bir kesinti yapılmayacak.
kızlar yenı haklr gelmiş memur bayanlara sanırım maaş kesıntısı olmıyıcak dıyor dimi? acaba bır yıl ücretsiz izinden sonra bnde kullanabilirmiyim ?
inan iyi doktor bulana kadar dogurdum ben oyle bir yer burasi. Dedigin doktorlar da yok malesef baktim da. Senin nasil cikti ortaya? Bizde karinda gurultu var 1 aydir bi de arada mukuslu veya kilcik kanli kaka. Dün geceye kadar tabi dün kan vardi. emzirdigimiz surece yenmeyecek bunlar sanirim da bebege ne zamana kadar verilmeyecek acaba yani ek gidaya gecildiginde? Koyun keci urünleri verilebilr veya yenebilir mi? Ve sizin sikintilar gecti ve kilo aldi mi?
Bu yeniBen öyle duymamıştım ya, çocuk okul çağına gelene dek yarım çalışma imkanı verilecek ama hem maaş hem de sigorta yarım yatıcak deniliyordu
Bende bu sabah kistim bakalim. Cocuk doktoruna randevu aldik ama bizim de cikmazsa bosa yoracagiz cocugu. 1 hafta perhiz yapıp mi gitsem diyorum. Bi de sutum cok oluyor bazen boguluyor cocuk bakiyorum belirtiler ona da uyuyor. Ne yapacagimi sasirdim anlayacagin. Tesekkur ederim bu arada :)canim bizde ishal vardi.bazende ishal yerine salyali kaka vardi.perhiz yapinca kakjada toparlandi.kilosuda.ben bayagi perhiz yapiyorum salya gecmeyince cok kistim.ek gidayada erken gectik.yogurt yok.sebze corbasi ve meyve.bizm neye alerjimi Var cikmadi.kanda cikmadi.ben kendimekleyip cikararak anladim neyin dokundugunu.biZ 1 yasindan once yogurt yiyemeyecegiz.emzrdigim surece dikkat ediyorum yediklerime
Bende bu sabah kistim bakalim. Cocuk doktoruna randevu aldik ama bizim de cikmazsa bosa yoracagiz cocugu. 1 hafta perhiz yapıp mi gitsem diyorum. Bi de sutum cok oluyor bazen boguluyor cocuk bakiyorum belirtiler ona da uyuyor. Ne yapacagimi sasirdim anlayacagin. Tesekkur ederim bu arada :)
Buyuk sikinti bence ya. yine yapiyor kaka su an bakalim neler var. Bi esimi arayip konusayim bakalim haber bekliyordu benden. Bi kesip deneyelim bakalim ne olacak. Duzelir insallah.canim tavsiyem bir hafta dene oyle git.doktorunda ayni seyi diyecek cunku.bosuna yorma bebegi.en basta sut urunleri(paketli gida,borek,kek icine sut tereyag margarin giren hersey) yumurta dana eti,tahin,balik,bal bunlari bir hafta kes,kakayi takip et.hic sorma benim sutumde coktu.az kilo alinca imkansiz dedim.sonra aklima kakasi geldi.kanda gelince kerndim koydum teshisi
Merhaba bişey sormak istedim bende molfix kullanıyorum ama bebegimin poposuna lastik izleri oliyor çok sıkıda bağlamıyorum aslında ama sizde de öyle oluyor mu kaç kilo bebeginiz kaç numara kullaniyorsunzBaşladın mi kullanmaya
Benim komşum ben memnunum dedi molfix den verdim ona bezi ama baktım onun çocuğun poposuda hafif pisik o kadar olur diyor
Normal mi ki o kadar pisik anlamadım ki
Son zamanlarda gece 1 kere uyanmaya başladıSevgili anneler. Bebeklerinin Gece uykuları iyi olan anneler. Gündüz kaç kez ve ne kadar süreyle uyutuyorsunuz. Beslenme saatleri kaç saatte bir oluyor? Gece kaç saatte bir besliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?