Aramıza hoşgeldin canımVe artık bende bu sayfadayımmm:)))))) sütüm gelmedi henüz . Arada mama ve rezene vermeye çalışıyorum . Sütümün olmaması stres yapıyor bende ister istemez kvalide ve eşim her denemede Başımda bekliyorlar çok sıkıcı üfleyip püflüyorum Anca çekiliyor başımdan. Ve gariptir bebekle annem ilgilenince gayet rahatım ama kvalideden kıskanıyorum resmen ve ev içinde yaşanan her şeyi hayırlı olsun diye arayan herkese anlatıyor. Yok emdi süt gelmedi yok gazı var yok yatıyor vır vır vırrr.böööööö geldi yeminle ne zaman gidecek bilmiyorumda...babam gelecek sırf kvalide rahat edemez diye gelmiyor . Ayyyyyy içim şişmiş yeminle.süt gelmesi için ravsiyelerinizi bekliyorum canlar. Öpüldünüz gece gece
Allahim hepsi boyle demekki biizmkide hala bizde yirmi günlük olduk düşün artik ilk gunler herkese anlatiyordu sütü gelmiyor bebek ememiyor bilmem ne bunalmistim iyice sonra patladk zaten :)) neyse canim sana tavsiyem gogus ucu çıkarıcı pompa benim sütüm böyle geldi iki çekiste gogus ucum ciksin diye beklerken süt akti lansinosh markasi 18 lira gibi biseydi sanirim bide milk tea çayı aktardan al bol bol iç sütü cok güzel artırıyor içinde rezene filanda varVe artık bende bu sayfadayımmm:)))))) sütüm gelmedi henüz . Arada mama ve rezene vermeye çalışıyorum . Sütümün olmaması stres yapıyor bende ister istemez kvalide ve eşim her denemede Başımda bekliyorlar çok sıkıcı üfleyip püflüyorum Anca çekiliyor başımdan. Ve gariptir bebekle annem ilgilenince gayet rahatım ama kvalideden kıskanıyorum resmen ve ev içinde yaşanan her şeyi hayırlı olsun diye arayan herkese anlatıyor. Yok emdi süt gelmedi yok gazı var yok yatıyor vır vır vırrr.böööööö geldi yeminle ne zaman gidecek bilmiyorumda...babam gelecek sırf kvalide rahat edemez diye gelmiyor . Ayyyyyy içim şişmiş yeminle.süt gelmesi için ravsiyelerinizi bekliyorum canlar. Öpüldünüz gece gece
Hemen mama vermek yanlış bence sütün heterliyse kilo alimina ve kakasina tisine bakin onlarda iyiyse cocuga mama verilmemeli obezite olur cocuk hem anne sütü hem mama benimkide ilk zamanlar cok agliyordu hiç mama vermedim cnku emiyor sütüm iyi meğer kolikmis arada tutturuyor oyle hatta tam emiyor uyuyor yatiriyorm kalkiyor uyanik kaliyoruz oyle bir iki saat sonra emip tekrar uyuyor kakasi kilo alimi iyiyse mamaya pek ihtiyaç yok gibiBir garip süt sorunu da benden gelsin. Çözüm bulan olur belki. Benim sütüm yetmiyor mu anlayamıyorum. Gündüz emen çocuk akşam oldu mu deliriyor. Memeyle kavga ediyor. Sütümü sağdım miktarı kıvamı da iyi. Gaz desem değil çıkarıyor çünkü. Açlıkla yıkıyor evi resmen bu akşam 40 ml mama + 30 ml süt 1 saat içerisinde 40 ml daha süt verdik anca kesti oğlumu. Hastanedeyken sütüm azdı ama artık sütümde var neden böyle oluyor bilmiyorum. Yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim. Her akşam heder oluyoruz, içim parçalanıyor oğlum öyle ağlarken.
Bizde 12 günlük olduk şükürler olsun bende hem emziriyorum hem mama veriyorum ama avent yeni dogan biberon kullanmama rağmen yutmakta zorlaniyo boğazında kalıyo çok öksüruyo çok korkuyorum sen kaç cc mama veriyorsun ben emzirdikten sonra 30 cc veriyorum ama öksürüğü için korka korka veriyorum
Allahim hepsi boyle demekki biizmkide hala bizde yirmi günlük olduk düşün artik ilk gunler herkese anlatiyordu sütü gelmiyor bebek ememiyor bilmem ne bunalmistim iyice sonra patladk zaten :)) neyse canim sana tavsiyem gogus ucu çıkarıcı pompa benim sütüm böyle geldi iki çekiste gogus ucum ciksin diye beklerken süt akti lansinosh markasi 18 lira gibi biseydi sanirim bide milk tea çayı aktardan al bol bol iç sütü cok güzel artırıyor içinde rezene filanda var
Ben de tam tersi oldu bebeğim emiyor ama sütüm yetmiyor. Ben bi kez eğitim aldım ama faydası pek olmadı. Şimdi nit emzirme danışmanı buldum tatilden dönmesini bekleyeceğim sana tek tavsiyem emzirirken baş parmağın hariç diğerleri ile memene alttan destek olman. Bebelerin çene kasları çok gelişmediğinde meme ağır gelip çabuk yorulmalarına neden oluyormuşİyi geceler kızlar. Su an öyle kotuyumkiii.öncelikle topik hayrli olsn ben yeni gordm burayı.okudum neguzel herkes emziriyo maşallah diyey im.kızlar bnm derdim de bu.bebeğim emmiyoooooo.deliricem .ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı. Hergece agliyorm.napcam bilmym.mecbur biberon veryrm.nerde yanlış yapıyorum.ilk 3 gün sadece mememi verdim. Çok cekmiuodu kuvvetli olarak
Ama emiyodu.megersem hiç beslenmemis.sarılık oldu değeri arttı kilosu dusttu yognbakinda yattı 2 gece.sonra biberon basladm Dr kesinlikle ackalmasn değeri yükselir dedi.öyle oyle hala biberonla veryrm sağip.ama emsin diye de cabaliyom hâlâ. Ama memeye gelince cekmiyo çocuk.hafif hafif emiyo.gogsumu hiç ama hiç bosaltamiyo.öyle yorularak AC acina uyuyo.aslında artık genel olarak emmesnde sorunoldgnu dsnym.mesela az önce biberon verdm onu da yavaş yavaş yarim saatte anca 30-40 cc emiyo.bebegim25 günlük.dogum aninda dogum kanalına sikişti vakumla çektiler.ondanmiki bu sorunlar bilmymmmm.ama çok kötüyüm çaresiz hissedyrm.sanrm lohusalik depresyonu na gordm.özellikle geceleri sürekli ağlamaktan yoruldmm.uzun yazdm ama çok dertliyim bukonudaa
İyi geceler kızlar. Su an öyle kotuyumkiii.öncelikle topik hayrli olsn ben yeni gordm burayı.okudum neguzel herkes emziriyo maşallah diyey im.kızlar bnm derdim de bu.bebeğim emmiyoooooo.deliricem .ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı. Hergece agliyorm.napcam bilmym.mecbur biberon veryrm.nerde yanlış yapıyorum.ilk 3 gün sadece mememi verdim. Çok cekmiuodu kuvvetli olarak
Ama emiyodu.megersem hiç beslenmemis.sarılık oldu değeri arttı kilosu dusttu yognbakinda yattı 2 gece.sonra biberon basladm Dr kesinlikle ackalmasn değeri yükselir dedi.öyle oyle hala biberonla veryrm sağip.ama emsin diye de cabaliyom hâlâ. Ama memeye gelince cekmiyo çocuk.hafif hafif emiyo.gogsumu hiç ama hiç bosaltamiyo.öyle yorularak AC acina uyuyo.aslında artık genel olarak emmesnde sorunoldgnu dsnym.mesela az önce biberon verdm onu da yavaş yavaş yarim saatte anca 30-40 cc emiyo.bebegim25 günlük.dogum aninda dogum kanalına sikişti vakumla çektiler.ondanmiki bu sorunlar bilmymmmm.ama çok kötüyüm çaresiz hissedyrm.sanrm lohusalik depresyonu na gordm.özellikle geceleri sürekli ağlamaktan yoruldmm.uzun yazdm ama çok dertliyim bukonudaa
Memeyi iyi tuttur canim agzina iyice sik kahverengi yeri agzina tamamen ver süt hizli gelir o zaman bebisinde iyi ceker benim bebis tam aldimi memeyi hizli hizli çekiyor ama iyi tutamadimi yavas bendw cikartip tekrar veriyorum bebeğin sana vucudu tam dönük olsun memeyide iyi kavrasin ağlama sabir işi annelik sütun kesilmesinİyi geceler kızlar. Su an öyle kotuyumkiii.öncelikle topik hayrli olsn ben yeni gordm burayı.okudum neguzel herkes emziriyo maşallah diyey im.kızlar bnm derdim de bu.bebeğim emmiyoooooo.deliricem .ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı. Hergece agliyorm.napcam bilmym.mecbur biberon veryrm.nerde yanlış yapıyorum.ilk 3 gün sadece mememi verdim. Çok cekmiuodu kuvvetli olarak
arkadaslar doğum yapmış arkadaşların gözü aydın olsunbizde kızımızı 4 eylülde beklerken 25 agustosta sezeryanla doğdu cok sükür kiloso iyiydi kuveze gerek kalmadı sadece emziriyorum sütüm yetiyordur diye düşünüyorum çünkü emdikten sonra uyuyor gazını çıkartınca
Bebekler pompadan daha kuvvetli cekiyorlarmis canim dr oyle soyledi emdikten snra sikinca gogsunu süt akiyorsa yetiyordur bence benim bebis ilk zamanlar cok uyuyordu her saat zor kaldirip emziiriyordum simdi alıştı 22 günlük oldu saati gelince ikinip kalkiyor yada ben kaldirinca hic zorlanmiyorum biraz dunyaya adapte olana kadar sabir etmek lazim bizimki bi uyaniyor bir iki saat uyanik emziriyorm uyumuyor ilkten sütümmu yetmiyor dedim ama çocuk kusuyordu hickirik tutuyordu artk zorla vermekten meger uyanik kalma sureleri artmaya başlıyormus uc haftadan sonra bizde öğreniyoruz öyle boyle :)Çok şükür. Sezeryanla doğum sonrası emzirebilmen çok güzel ama ne kadar sütün geldiğini bir kontrol et derim göğüs pompasıyla 5 dk da ne kadar geliyor bir bak çok uyuması bebeklerin iyi değilmiş 2 saatte bir acıkması normalmiş.Sarılık uyku yapıyormuş.Benim bebeğim sarılık geçirdiği için şimdi bunları biliyorum senin bebeğin için geçerli olmayabilir. Herşey yolunda gider İnşallah :)
Canım hoşgeldin sen de topiğimizeİyi geceler kızlar. Su an öyle kotuyumkiii.öncelikle topik hayrli olsn ben yeni gordm burayı.okudum neguzel herkes emziriyo maşallah diyey im.kızlar bnm derdim de bu.bebeğim emmiyoooooo.deliricem .ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı. Hergece agliyorm.napcam bilmym.mecbur biberon veryrm.nerde yanlış yapıyorum.ilk 3 gün sadece mememi verdim. Çok cekmiuodu kuvvetli olarak
cnm aynn öyle yapiyom ona skyrm gogsumu.ona bitek yutmak kalıyor onu bile yapmıyor.uzayan sarılık varms bebekte acaba ondanmiki halszliguMemeyi iyi tuttur canim agzina iyice sik kahverengi yeri agzina tamamen ver süt hizli gelir o zaman bebisinde iyi ceker benim bebis tam aldimi memeyi hizli hizli çekiyor ama iyi tutamadimi yavas bendw cikartip tekrar veriyorum bebeğin sana vucudu tam dönük olsun memeyide iyi kavrasin ağlama sabir işi annelik sütun kesilmesin
inşcnm yaa.coktakiyorm kafaya acaba sstresim etkiliyor mu onukesinlikle moralini bozma bende 3 günlükken sarılık yaptım çocuğumu hast. de bir gece fototerapi gördük iyi şimdi çok şükür.meme sabır işi kendine fazla yüklenme 20 dk emiyo ne geliyo ağzına ne kadar geliyo bilmiyorum doydun mu doydum halleri 10 dk geçmeden yaygara kopuyor açım ben.çene kasları yoruluyor bırakıyor ama aç 10 dk 15 dk bekleyip diğer memeden devam ediyorum doyuyor mu gerçekten bilmek zor.Mesela gece çıldırdı 25 ml anne sütü sağdım biberonla onu içti üstüne 10 dk emdi ki ne içti memeden ne geldi bilemem 50 ml de mama ölmüş açlıktan.şimdi ise 2 kez emzirdim 10 dk bir meme 20 dk bir meme uyudu.gelde anla.. :) Onun için lütfen üzülme zamanla rayına oturacak herşey..
Zannetmiyorum canim benim bebis bide cok aglar hala memeye yaklasinca sarki soyluyorum hemen tutuyor aglamasi duruyor sende boyle bikac taktik dene alisana kadar zor oluyor ama alisinca cok mutlu oluyorsun azcik sık dişini cenesini destekliyebilirsn emerken ben yavasladimi burnunu kasiyorum kurcaliyorum bikackere o zamanda hızlanıyorcnm aynn öyle yapiyom ona skyrm gogsumu.ona bitek yutmak kalıyor onu bile yapmıyor.uzayan sarılık varms bebekte acaba ondanmiki halszligu
Perihancım göğüs ucun olmayabilir belki benim de öyleydi 3 gün cebelleştik hemşire fark etti silikon göğüs ucu aldık sorunu çözdük aklında olsun canım sıkılma sütün kaçmasınİyi geceler kızlar. Su an öyle kotuyumkiii.öncelikle topik hayrli olsn ben yeni gordm burayı.okudum neguzel herkes emziriyo maşallah diyey im.kızlar bnm derdim de bu.bebeğim emmiyoooooo.deliricem .ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı. Hergece agliyorm.napcam bilmym.mecbur biberon veryrm.nerde yanlış yapıyorum.ilk 3 gün sadece mememi verdim. Çok cekmiuodu kuvvetli olarak
cnm benim sorunum tam.olarak su ki çocuk memeyi tutuyo emiyo ama etkili emmiyo.yanı cekmiyo .öyle oyunyapar gibi hafif hafif çekiyor.süt gitmiyo hicmidesine...Perihancım göğüs ucun olmayabilir belki benim de öyleydi 3 gün cebelleştik hemşire fark etti silikon göğüs ucu aldık sorunu çözdük aklında olsun canım sıkılma sütün kaçmasın
cnm benim sorunum tam.olarak su ki çocuk memeyi tutuyo emiyo ama etkili emmiyo.yanı cekmiyo .öyle oyunyapar gibi hafif hafif çekiyor.süt gitmiyo hicmidesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?