2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bende hep böyle bekliyorum 11de uyuduğunda artık büyüyo galiba diye. 15 dk sonra cin gibi

Sevgili anneler. Bebeklerinin Gece uykuları iyi olan anneler. Gündüz kaç kez ve ne kadar süreyle uyutuyorsunuz. Beslenme saatleri kaç saatte bir oluyor? Gece kaç saatte bir besliyorsunuz?
Ozellikle uyku eğitimi veren phenyl :)

Gece 12 gibi yatiyor 5 gibi emip geri uyuyor. Gunduz de en fazla 1.5 saat uyuyor ve en fazla 2 saat uyanik kalabiliyor ve coğunlukla uyumadan once veya cok uyuduysa uyaninca emiyor.

E hadi insallah diyelim :))
İnşallah. Cok uyansa da dert etmeyeceģim. Nasılsa hep cok uyanıyor. En azından arada bir de olsa böyle rahat bir şekilde ,az ağlayarak,erken bir saatte gece uykusunu başlatabilmek de cok güzel. Tabii uyanıp da tam ayılır ve herzamanki saat 1 .i 2 .yi bulursa çok fena. Erkenden gece uykusu basladı diye sevinmeyeyim en iyisi :) yarın sabah duruma göre sevinirim inşallah :))

Gece 12 gibi yatiyor 5 gibi emip geri uyuyor. Gunduz de en fazla 1.5 saat uyuyor ve en fazla 2 saat uyanik kalabiliyor ve coğunlukla uyumadan once veya cok uyuduysa uyaninca emiyor.
Sabah kaçta kalkiyor? B3slenmeleri hep uykuya gore mi? Kaç saatte bir emiyor,kaç dakika emiyor?

Ya insana bir nefeslik an veriyorlar ya bi daha asik oluyorum bu sipaya :)) ki ben hamilelikten beri uyuyamadigimdan bana ilac gibi geliyor hemencecik uyumasi. Bu aksam yarim saat olsun uyusun cay iceyim dedim birakmadi sipa yanina yatmami bekledi yatmayinca kaldirdi kafayi uyandi :) babaya sattim nur topu gibi oglun oldu dedim ntvspor izliyolar :))

Merhaba,
Calisan anneler dogum rapor paranız yattı mi ?
Işe başladınız mi, bakıcı bulmak kolay oldu mu?

Iyi geceler Anneler bugün düşmeyen yüksek ateş sonucu doktora gittik largopen isminde bi antibiyotik verdi kullananiniz var mi.penisilinmis tereddut ettim ama icirdim korka korka.insallah bi sorun yasanmaz. Asil sorun bugün normalde kvye gidecektik su an annemdeyiz. kizim hasta olunca burda dr bulmak daha kolay diye bi gün daha kalalim riske atmayalim dedik.kp i doldurmus olsa ki kp esimi aradı bi sürü şey saydi bize niye gelmediniz gibisinden ve daha bi suru aggir laf. Canim cok sıkıldı yarin onlara gidicez ama bu tatsizligin üstüne hiç gidesim yok sirf esimin hatrina katlaniyorum. Su an cok gergin sinirli ve kız im icin endiseliyim.

Bir de sunu çok iyi anladım ki çocukla kisin ortasinda anneanne babaanne gezip hem kendini hem cocugu ziyan etmeye degmezmis. Yaza bile artık zor gelirim ozleyen gelsin evime.3 senedir evliyim hiçbir tatilde orda az kaldın burda çok kaldın diyen olmadı.bi torun oldu dklari bile hesaplar oldular parcalanicaz bu gidisle.

Canim ya gecmis olsun inadina da ust uste gelir iste bebisler sandigimizdan kuvvetli sabaha daha iyi olur insallah. Kp ile de esin ugrassin sen duşünme.

Canim ya gecmis olsun inadina da ust uste gelir iste bebisler sandigimizdan kuvvetli sabaha daha iyi olur insallah. Kp ile de esin ugrassin sen duşünme.
Sagolasin canım simdi bile ates yuksek bogazi ağrıyor heralde aglayarak uyaniyor inşallah sabaha çok daha iyi olur. Iste r istemez arada kalıyorum canım benim ailemde kalmamiz için ben ısrar ediyorum sanıyor. Bebek umrunda bile değil çok seviyor güya.

Ah yavrum ya yanmasin canlari sikintisiz olsun hersey diyorsun ama olmuyor iste ya nedense sacma bi gurura kapiliyorlar o bize de oldu malesef. Esim hanim koylu olmus oldu. Gidince anlarlar halini umarim. Cok hakkina giriyorlar ama

W wish-hope-lovee cnm sıkılma bebiş düzelir yarna inş. Ötekileri de salla yaa. Neye laf söyleyeceklerini şaşırıyolar bazen hepsi aynı kafa. Eşin verir cvplarını bebiş yarn da hasta olursa ki inşllh olmaz gitmeyin. İstiyolarsa gelsinler kendileri görsünler...

P
Canım geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir takma milleti de hepsikolojik aynı inan ki benim kardeşim nisanlandi çocuk hasta olur diye gitmedim memlekete çocuklu olmayi bir kez daha anlamış oldum:)

Moralim çok bozuk kızlar sag gogsumde iltihaplanma baslangici var dr umu aradım bu gogsumde sızlamalari soyledimn sicak tut masaj yap emzirmeye devam et dedi.Sabah 5,5tea emzirdim ustune pompaladim şu anda sicak havlu sarili gogsumde hala sizlama var oofff ne yapabilirim baska dr antibiyotik baslayalim demedi ama feci sizliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…