Benim kızım da her bezde lastik izi oldu kat kat giydirdigim için diye düşünüyorum ama hafif oluyor. . Şimdi yeşil paket primaya geçtim 4 numara kullanıyorum 7-14 kilo diyor benim kız 8 kiloMerhaba bişey sormak istedim bende molfix kullanıyorum ama bebegimin poposuna lastik izleri oliyor çok sıkıda bağlamıyorum aslında ama sizde de öyle oluyor mu kaç kilo bebeginiz kaç numara kullaniyorsunz
Sabah kaçta kaldırıyorsun? Akşam kaçta yatırıyorsun? Gündüz beslenmesini kaç saatte bir yapıyorsun? Cok sordum kusura bakma.Son zamanlarda gece 1 kere uyanmaya başladı
Gündür 4 kere uyuyor öğlen 1.5 saat diğerleri yarım saat
Sevgili anneler. Bebeklerinin Gece uykuları iyi olan anneler. Gündüz kaç kez ve ne kadar süreyle uyutuyorsunuz. Beslenme saatleri kaç saatte bir oluyor? Gece kaç saatte bir besliyorsunuz?
9 a doğru kalkıyor kalkmassa ben kaldiriyorum 9 da. Emziriyorum.Sabah kaçta kaldırıyorsun? Akşam kaçta yatırıyorsun? Gündüz beslenmesini kaç saatte bir yapıyorsun? Cok sordum kusura bakma.
Benimki son haftalarda emmemeye başladı. Düzen de şaştı. Emmiyor veye az emiyor ardından mama veriyorum 40-60-80 içiyor, derken derken gündüz emmemeye başladı. Emmeyince biberonla 125 cc verdim öğünlerde. Çok sık beslediğimi düşünüp 3-4 saatte bir beslemeye başladım. Genel bir iştahsızlık da eklenince tablo karıştı. Emmedikçe biberonla aldığı anne sütü ve mama miktarı arttı. Gündüz uyanıkken hiç emmiyor artık. Gece de saat başı uyanıp emmek istiyor. Gündüz 2 saat uyanık kaldıktan sonra uyutuyordum. 3-4 kez uyku oluyordu. Bugün doktorum çok sık beslediğimi, memeden ondan uzaklaşmış olabileceğini(Gerçekten 4 saatte birden önce daha sık besliyordum.) ,gündüz cok uyuttuģumu söyledi. Gece kesintisiz ve uzun uyumasınin daha gerekli olduğunu biliyordum ancak gece uyutamıyordum. Gece o kadar besleme,gündüz sabah 8.de uyandır 1 saat sabah ,1 kez de 1 saat civarı öglen uyut. Akşam 17.den sonra uyutma ki gece 21.00-21.30 da uyut. Ilk zamanlar biraz zorlanır ama bebek dr alışır dedi.9 a doğru kalkıyor kalkmassa ben kaldiriyorum 9 da. Emziriyorum.
11 gibi yine uyuyor uyurken de emmiş oluyor biraz. Yarım saat sonra uyanıyor
2 ye kadar uyanık bu arada 90 cc mama içiyor uyumak için. 1.5 saate yakın uyuyor yine uyandığında emziriyorum.
6 ya dogru kısa bir uyku daha oluyor yine emerek eğer süt yoksa mama yapıyorum 90 cc .
8-8:30 gibi bi yarım saat kısa bir uyku daha ve en son 9:30 - 10:00 da 105cc mama ile gece uykusuna geçiyoruz.
Tabi bu saatler de ufak sasmalar oluyor en fazla 1 saat oynuyor az çok belli yine
Senin nasıl ki
Biberonu çok verince alisiyorBenimki son haftalarda emmemeye başladı. Düzen de şaştı. Emmiyor veye az emiyor ardından mama veriyorum 40-60-80 içiyor, derken derken gündüz emmemeye başladı. Emmeyince biberonla 125 cc verdim öğünlerde. Çok sık beslediğimi düşünüp 3-4 saatte bir beslemeye başladım. Genel bir iştahsızlık da eklenince tablo karıştı. Emmedikçe biberonla aldığı anne sütü ve mama miktarı arttı. Gündüz uyanıkken hiç emmiyor artık. Gece de saat başı uyanıp emmek istiyor. Gündüz 2 saat uyanık kaldıktan sonra uyutuyordum. 3-4 kez uyku oluyordu. Bugün doktorum çok sık beslediğimi, memeden ondan uzaklaşmış olabileceğini(Gerçekten 4 saatte birden önce daha sık besliyordum.) ,gündüz cok uyuttuģumu söyledi. Gece kesintisiz ve uzun uyumasınin daha gerekli olduğunu biliyordum ancak gece uyutamıyordum. Gece o kadar besleme,gündüz sabah 8.de uyandır 1 saat sabah ,1 kez de 1 saat civarı öglen uyut. Akşam 17.den sonra uyutma ki gece 21.00-21.30 da uyut. Ilk zamanlar biraz zorlanır ama bebek dr alışır dedi.
Canım ben o günlük ne bilmiyorum Annem al dedi daha bakamadim.Bu aylardaki bebeklerde hastalık çok çabuk ilerliyor bizimkininde burnu suçlanmıştı,bir iki hapsirigi vardı götürdüm alerji damlası verdi gece rahat uyusun diye iki gün sonra bronşit oldu.. Ama bizimki ablalarindan kapmıştı mikrobu,mikrobik olduğunu söyledim doktora dinletemedim damlayla geliştirdi iki gün sonra fenalastiginda götürdüm " aaa bronjit "dedi geri zekalı ağzının ortasına yapistiracaktim eşim yanimdaydi sadece ters ters bakmakla yetindim doktora..Yani 2 günde bronjite çevire biliyor basit bir soğuk algınlığı..
Molfixin lastikleri sıkı oluyor ben o yuzden degismistim bezini.Merhaba bişey sormak istedim bende molfix kullanıyorum ama bebegimin poposuna lastik izleri oliyor çok sıkıda bağlamıyorum aslında ama sizde de öyle oluyor mu kaç kilo bebeginiz kaç numara kullaniyorsunz
Doğduğundan beri dediğin biberondan kullanıyorum. 10 eylül doğumlu. 3260 gr doğdu. Ilk 2 ay ayda 1200 gr aldı. 3. Ayda 500 gr. 4. Ayda 700 gr aldı. 2 hafta önce 4 ay dolunca 7100 gr.dı. Dün gece sabaha kadar çok huzursuzdu sürekli agladı. Sabahı zor ettik. Önce eşim sonra ben solunum yolu enfeksiyonu gecirdik,ben hala iyileşemedim. Bebegin de hafif boğazı kizarik ve hapsırmaları olunca onu gösterdik. Rutin kontrol olmayinca , fazla hasta kisilerin oldugu ortamda fazla kalmasın diye bugün tarttirmadik.Biberonu çok verince alisiyor
Su yavaş akanlardan kullan avent in.
Kaç kilo şimdi senin ufaklık ayda ne kadar alıyor bu Dr kontrolünde ne kadar almış
iyi dileklerin icin teşekkürler. Allahim sana ve burdaki tüm annelere güç kuvvet versin. Derin uykulu geceleri fazla fazla versin. Nacizane bize de daha az uyanmalı geceler versin.İyi akşamlar kızlar cok yorucu bi gündü bizim icin :/ sag kolum omzum tutmuyo artık kucakta taşımaktanbanyodan sonra uyudu nihayet cok şükür.
W wish-hope-lovee sana ve kızına gecmis olsun canım Allah şifa versin tez zamanda insallah
ayhkdry ve bebeem size de gecmis olsun kızlar kakalarda bi sıkıntı yoktur insallah
Hasta olan butun bebislere ve annelere de gecmis olsun Rabbim şifa versin zor zamanlar geçiriyoruz sanki hepimiz kendimi cok bitkin hissediyorumAllah yardımcımız olsun. Bol sütlü huzurlu derin uykulu geceniz olsun..
Canim teşekkür ederim. Simdilik kaka normale dönüyor ama perhize basladim. Kan bagirsak tahribatindan olurmus o da 1 aya ancak gecermis. Ek gidaya gecsek de rahat etsek. Sende firsat bulmusun dinlen iyice. Esekten düşmüş gibiyimİyi akşamlar kızlar cok yorucu bi gündü bizim icin :/ sag kolum omzum tutmuyo artık kucakta taşımaktanbanyodan sonra uyudu nihayet cok şükür.
W wish-hope-lovee sana ve kızına gecmis olsun canım Allah şifa versin tez zamanda insallah
ayhkdry ve bebeem size de gecmis olsun kızlar kakalarda bi sıkıntı yoktur insallah
Hasta olan butun bebislere ve annelere de gecmis olsun Rabbim şifa versin zor zamanlar geçiriyoruz sanki hepimiz kendimi cok bitkin hissediyorumAllah yardımcımız olsun. Bol sütlü huzurlu derin uykulu geceniz olsun..
Geçmiş olsun. İnşallah devam etmez de bebeğin de sen de rahatlarsın.Canim teşekkür ederim. Simdilik kaka normale dönüyor ama perhize basladim. Kan bagirsak tahribatindan olurmus o da 1 aya ancak gecermis. Ek gidaya gecsek de rahat etsek. Sende firsat bulmusun dinlen iyice. Esekten düşmüş gibiyim
Insallah canim ya. Gecsin yeter ki perhiz yaparim napalim. Belkim zayiflarik da aradaGeçmiş olsun. İnşallah devam etmez de bebeğin de sen de rahatlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?