2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.

Ben ilaçla ilgili bişey söylemek istiyorum. Verdiğin ilaç penisilinmiş Dr bu ilaç için test yaptı mı? Benim penisiline alerjim var mesela. Bana 3 aylıkken Dr test yapmadan vermiş. Sonra annemin komşusu hemşireymişti bana test yapıyor ve alerjim olduğu ortaya çıkıyor.. sezaryana girerken girerken bile söyledim ona göre bana ilaç verdiler aman dikkat et

Yapmadi canim yanindayken de penisilin demedi biz evde gördük. Ben de bu yüzden endiseliyim allah korusun alerjisi falan vardır diye. Napim tekrar hastaneye gidip test mi yaptirsam

Yapmadi canim yanindayken de penisilin demedi biz evde gördük. Ben de bu yüzden endiseliyim allah korusun alerjisi falan vardır diye. Napim tekrar hastaneye gidip test mi yaptirsam

İnş yoktur canım. İlacı vereli ne kadar oldu?

Komşu bana testi şöyle yapmış; kolumdan az bişey enjekte etmiş yarım saat içinde kolum fısır fısır ve kıpkırmızı olmuş. Bu şekilde ortaya çıkmış

Valla bilemedim canım. bebişi gözlemle bence. Vücuduna bi bak istersen kızarıklık falan var mı? Yoksa bence alerjisi yoktur. Ama tabiki emin olmak için Numarası varsa Dr ara derim

Canim bende olmustu bir gun hicbirsey yemedim artik sut artmasin diye bol bol sagdim ve kan tahlili yapildi kana karismisti antibiyotik icmistim. Sari gelmedigi surece emzir gecmis olsun.

Gunaydin kızlar. W wish-hope-lovee canım tekrar gecmis olsun penisilin içeriyorsa mutlaka bi sekilde sorun gerekirse test yapılsın

carnat canım sana da gecmis olsun. Göğsünü ters emzir canım sag göğsünü solu emzirir gibi emzir cok kolay boşalıyor bir kac sefer emzir o sekilde bende cok ise yaramıştı insallah sana da bi faydası olur

Geçmiş olsun canım sıcak iltihabı azdırir bildiğim kadarıyla Allah şifa versin.

Geçmiş olsun canım

Canim sabah 7.30da kalkiyo 9.30da 1.5-2 saat sabah uykusu sonra da iki defa daha 30-45 dk uyuyo. Aksam 8-8.30 arasi gece uykusuna geciyo. 23.00-23.30 arasi ruya ogunu veriyorum. Gece 03.00-05.00 kalkiyo emmeye.

Ben sadece emzirdigim icin istedigi zaman emziriyorum. Genel olarak uykudan kalktiginda iyi emiyo, bi de uyutmadan yarim saat once emziriyorum.

Kızlar yaa dün kakada kan mevzusu konuşuldu ya etkilendim herhalde. Bbeğim sabah mama yedikten sonta azıcık kaka yaptı ve tam da aynısını rüyamda gördüm... Sorun şu ki kakasında kahverengiye yakın kan vardı azcık ama o kadar yorgun ve uykusuzum ki rüyada mı gerçekte mi hatırlayamıyorum

Bide uyku tulumu aldık akşam ilk defa onunla yatırdım oda 22 derece falan. Elleri de sıcaktı hep ama acaba üşüyo mudur? Nasıl anlıcm uyku tulumunun yeterli olup olmadığını?? Kıyafet gibi ya psikolojik olarak örtmemişim gibi geldi :/

canm göğsüne ensesine bak sicaksa usumuyordur gerci benimki battaniyede bile oyle

ayhkdry canım peki ağlayarak mi reddediyo ? Benim oglum cogu kez aliyo memeyi bir iki çektikten sonra ağlamaya başlıyo yada mizirdaninca veriyorum memeyi açıp ağzına alana kadar sinir oluyo ağliyo ama oyle boyle ağlama degil kıyamet kopuyo kucağıma alıyorum sakinlestiriyorum yada esim sakinlestiriyo Ben meme acik bekliyorum :) sonra bi anda yaklaştırıyo oyle tutturuyoruz memeyi tabi bu arada bi tarafımızdan terler bosaliyo

Hadi yaa :/ üzülme canım insallah geçicidir sabırlı ol sen sakin sakin memeyi vermeye devam et almazsa da ısrar etme bi sure sonra yine teklif edersin
uyuttumda verdım canım burnunu açıyorum sürekli gripli ya ondan olabılır
Baktım cnm ensesi de sıcaktı. Terlememişti de bn de üşümüyodur herhalde dedm ama alışamadım galiba :)
canım sırtı sıcaksa ve terlememişse çok iyi bence

ayhkdry sen alışıksın boykot durumuna :) sabret alır yine inşllh başarırsınız
valla iyice kendımden gectım bunun boykotlugu yuzunden gece bı yatıyorum bı kalkıyorum bı yatıyorum bı kalkıyorum agladı sureklı derdı ne anlamadım memeyıde tutmadı

almıyor canım memeyı görunce kafasını dıger tarafa sonuna kadar çeviriyor ama o kadar komıkkı memeyı kapatıyorum yınede çevırmıyor kafasını elımle cevırmeye calısıyorum yok

Ayy yerim ben onun tribini yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…