Iyi geceler Anneler bugün düşmeyen yüksek ateş sonucu doktora gittik largopen isminde bi antibiyotik verdi kullananiniz var mi.penisilinmis tereddut ettim ama icirdim korka korka.insallah bi sorun yasanmaz. Asil sorun bugün normalde kvye gidecektik su an annemdeyiz. kizim hasta olunca burda dr bulmak daha kolay diye bi gün daha kalalim riske atmayalim dedik.kp i doldurmus olsa ki kp esimi aradı bi sürü şey saydi bize niye gelmediniz gibisinden ve daha bi suru aggir laf. Canim cok sıkıldı yarin onlara gidicez ama bu tatsizligin üstüne hiç gidesim yok sirf esimin hatrina katlaniyorum. Su an cok gergin sinirli ve kız im icin endiseliyim.
Yapmadi canim yanindayken de penisilin demedi biz evde gördük. Ben de bu yüzden endiseliyim allah korusun alerjisi falan vardır diye. Napim tekrar hastaneye gidip test mi yaptirsamCanım öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben ilaçla ilgili bişey söylemek istiyorum. Verdiğin ilaç penisilinmiş Dr bu ilaç için test yaptı mı? Benim penisiline alerjim var mesela. Bana 3 aylıkken Dr test yapmadan vermiş. Sonra annemin komşusu hemşireymişti bana test yapıyor ve alerjim olduğu ortaya çıkıyor.. sezaryana girerken girerken bile söyledim ona göre bana ilaç verdiler aman dikkat et
Yapmadi canim yanindayken de penisilin demedi biz evde gördük. Ben de bu yüzden endiseliyim allah korusun alerjisi falan vardır diye. Napim tekrar hastaneye gidip test mi yaptirsam
Canim bende olmustu bir gun hicbirsey yemedim artik sut artmasin diye bol bol sagdim ve kan tahlili yapildi kana karismisti antibiyotik icmistim. Sari gelmedigi surece emzir gecmis olsun.Moralim çok bozuk kızlar sag gogsumde iltihaplanma baslangici var dr umu aradım bu gogsumde sızlamalari soyledimn sicak tut masaj yap emzirmeye devam et dedi.Sabah 5,5tea emzirdim ustune pompaladim şu anda sicak havlu sarili gogsumde hala sizlama var oofff ne yapabilirim baska dr antibiyotik baslayalim demedi ama feci sizliyor.
Geçmiş olsun canım sıcak iltihabı azdırir bildiğim kadarıyla Allah şifa versin.Moralim çok bozuk kızlar sag gogsumde iltihaplanma baslangici var dr umu aradım bu gogsumde sızlamalari soyledimn sicak tut masaj yap emzirmeye devam et dedi.Sabah 5,5tea emzirdim ustune pompaladim şu anda sicak havlu sarili gogsumde hala sizlama var oofff ne yapabilirim baska dr antibiyotik baslayalim demedi ama feci sizliyor.
Geçmiş olsun canımIyi geceler Anneler bugün düşmeyen yüksek ateş sonucu doktora gittik largopen isminde bi antibiyotik verdi kullananiniz var mi.penisilinmis tereddut ettim ama icirdim korka korka.insallah bi sorun yasanmaz. Asil sorun bugün normalde kvye gidecektik su an annemdeyiz. kizim hasta olunca burda dr bulmak daha kolay diye bi gün daha kalalim riske atmayalim dedik.kp i doldurmus olsa ki kp esimi aradı bi sürü şey saydi bize niye gelmediniz gibisinden ve daha bi suru aggir laf. Canim cok sıkıldı yarin onlara gidicez ama bu tatsizligin üstüne hiç gidesim yok sirf esimin hatrina katlaniyorum. Su an cok gergin sinirli ve kız im icin endiseliyim.
Çok geçmiş olsun canımInsallah canim ya. Gecsin yeter ki perhiz yaparim napalim. Belkim zayiflarik da arada
Sevgili anneler. Bebeklerinin Gece uykuları iyi olan anneler. Gündüz kaç kez ve ne kadar süreyle uyutuyorsunuz. Beslenme saatleri kaç saatte bir oluyor? Gece kaç saatte bir besliyorsunuz?
Ozellikle uyku eğitimi verenphenyl :)
canm göğsüne ensesine bak sicaksa usumuyordur gerci benimki battaniyede bile oyleKızlar yaa dün kakada kan mevzusu konuşuldu ya etkilendim herhalde. Bbeğim sabah mama yedikten sonta azıcık kaka yaptı ve tam da aynısını rüyamda gördüm... Sorun şu ki kakasında kahverengiye yakın kan vardı azcık ama o kadar yorgun ve uykusuzum ki rüyada mı gerçekte mi hatırlayamıyorum
Bide uyku tulumu aldık akşam ilk defa onunla yatırdım oda 22 derece falan. Elleri de sıcaktı hep ama acaba üşüyo mudur? Nasıl anlıcm uyku tulumunun yeterli olup olmadığını?? Kıyafet gibi ya psikolojik olarak örtmemişim gibi geldi :/
Hadi yaa :/ üzülme canım insallah geçicidir sabırlı ol sen sakin sakin memeyi vermeye devam et almazsa da ısrar etme bi sure sonra yine teklif edersinOglum memeyi boykot ediyor yine gecede uyurken iki kere filan aldi başa döndük yine
Baktım cnm ensesi de sıcaktı. Terlememişti de bn de üşümüyodur herhalde dedm ama alışamadım galiba :)canm göğsüne ensesine bak sicaksa usumuyordur gerci benimki battaniyede bile oyle
uyuttumda verdım canım burnunu açıyorum sürekli gripli ya ondan olabılırHadi yaa :/ üzülme canım insallah geçicidir sabırlı ol sen sakin sakin memeyi vermeye devam et almazsa da ısrar etme bi sure sonra yine teklif edersin
canım sırtı sıcaksa ve terlememişse çok iyi benceBaktım cnm ensesi de sıcaktı. Terlememişti de bn de üşümüyodur herhalde dedm ama alışamadım galiba :)
valla iyice kendımden gectım bunun boykotlugu yuzunden gece bı yatıyorum bı kalkıyorum bı yatıyorum bı kalkıyorum agladı sureklı derdı ne anlamadım memeyıde tutmadıayhkdry sen alışıksın boykot durumuna :) sabret alır yine inşllh başarırsınız
almıyor canım memeyı görunce kafasını dıger tarafa sonuna kadar çeviriyorayhkdry canım peki ağlayarak mi reddediyo ? Benim oglum cogu kez aliyo memeyi bir iki çektikten sonra ağlamaya başlıyo yada mizirdaninca veriyorum memeyi açıp ağzına alana kadar sinir oluyo ağliyo ama oyle boyle ağlama degil kıyamet kopuyo kucağıma alıyorum sakinlestiriyorum yada esim sakinlestiriyo Ben meme acik bekliyorum :) sonra bi anda yaklaştırıyo oyle tutturuyoruz memeyi tabi bu arada bi tarafımızdan terler bosaliyo
Ayy yerim ben onun tribini yaa :))uyuttumda verdım canım burnunu açıyorum sürekli gripli ya ondan olabılır
canım sırtı sıcaksa ve terlememişse çok iyi bence
valla iyice kendımden gectım bunun boykotlugu yuzunden gece bı yatıyorum bı kalkıyorum bı yatıyorum bı kalkıyorum agladı sureklı derdı ne anlamadım memeyıde tutmadı
almıyor canım memeyı görunce kafasını dıger tarafa sonuna kadar çeviriyorama o kadar komıkkı memeyı kapatıyorum yınede çevırmıyor kafasını elımle cevırmeye calısıyorum yok
bende hem kızıyorum hem gülüyorum :))Ayy yerim ben onun tribini yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?