Canim teşekkür ederim. Sizin tavsancik ne oldu? Bizim de vardi tavsanlarimiz birsürü köpek sürüsü saldirmisti gece teli yirtmisti sabah bir tanecik yavru bulmustuk o da elimde öldüÇok geçmiş olsun canım
Aynen bende ayni seyi yasiyorum memeyi vermek icin sekilden sekile giriyorum ama sonuc malesef basarisiz kizim kendini geri atiyorOglum memeyi boykot ediyor yine gecede uyurken iki kere filan aldi başa döndük yine
Bugun cnm cok sıkkın kendimi bitmis hayattan soğumuş gibi hissediyorum Bi sebepte yok aslında boyle hissetmem icin herşey aynı kotu bişeyde olmadı eskiden kızımın aglamasi bu kadar Canimi sıkmazdı cocuk ayni agliyor ama Bn çekemiyoruz 2 gündür ne oldu bana boyle acaba regl zamanım mı cunku regl olacağımda hep boyle hissederdim herşey batardı doğumdan sonra hic regl olmadım daha regl olmamama rağmen belirtileri mi oluyor acaba
Surekli memede diyorsunya gaz problemi olabilir mi acaba yada doymuyor olabilir mi ikisinden biri canım eğer soğuk algınlığı yoksa başka birşey olmaz.İş yapmak yada yemek yemek istediğinizde YouTube da bebek videoları var çizgi film şeklinde kırmızı balık, minimini kuş falan 10 dakikalık videolar var. Benim oglumda kucağı çok seviyor acil işim olduğunda araba koltuğuna oturtuyorum yanıma alıyorum videoyu aciyorum 10 dakkada işimi hallediyorum...Ben de sırf dertleşmek için girdim buraya... Artık patlamak üzereyim. Gercekten bebişle beraber camdan atlayim diye düşünüyorum bazen. Doğduğundan beri çocuğa hiç bağırmadım hatta yüzümü bile eksitmedim ama bu son 2 3 gundur kendimi zor tutuyorum. Artık bugün ne istiyorsun benden ne diye biraz sesimi yükselttim. Geceleri saat başı uyanıyor gündüz hep kucakta gezmek istiyor. Gündüz sadece memede ve kucakta uyuyor. Yatırdığım anda uyanıyor. Burada okuyorum herkezin çocuğu emdikten sonra 1-2 saat uyuyormuş. Hiç bir is yapamiyorum. Su anda bebek memede önümde kahvaltı sofrası hala toplanmadı. Açım çay demledim ağlaya ağlaya katildi bir iki lokma attim ağzıma aglama sesi esliginde. Cayimi icemedim. Hicbir zaman taze cay icemiyoĺyemek yok yiyecek vakit de yok . Yemek yapacak vakit de yok. Düzgün bir yemek yapmak istiyorum ve aglama sesi olmadan yemek yemek istiyorum.
Surekli kucakta belim koptu her yerim uyusuyor ağrıyor.
Ev her yer heryerde esim gorunce sinirleniyor. Ama mumkun degil toplayamiyorum. Cocuk bir dakika bile kendisi oyalanamiyor. Çamaşır yıkamam lazım. Tuvalet banyo koktu temizlenmesi gerek. Kocam her firsatta kaciyor evden... cocugu bu hale getirdigimi dusunup bi de o azarliyor. Sen alıştırdın da yatmiyor bu cocuk da uyumuyor da yemiyor da vıdı vıdı... cocugumun ziriltilari yetmiyor gibi bir de kocamin dir diri ile uğraşıyorum.
Bıktım bu hayattan ....
4.ayın son haftasında 1-1,5 saat uyku uyuyorlar canım Allah yardımcın olsun ben gurbetteyim yanlız çocuk yetiştirmek nasıl çok iyi bilirim..Kimsenin çocuğunuzun büyümesinde en ufak bir katkısı olmaz ama lafa gelince ölürler onlar için..3 37januse37bayan34 bn de aynıyım kızlar me yemek yiyebiliyorm ne yapabiliyorm ne iş ne banyo ne başka bişey... Ama sadece kabullenmeye çalışıyorm durumu çünkü bu çocuk böyle.. Koltuğa koyunca kalkmak için 2 büklüm oluyo. Uykusu düzenli değil. Ek gıdaya erken geçtik mama yerken doymayınca hiç uyumadan devamlı ağlıyodu şimdi doyuyo sanırım yemekten sonra yrm saatte olsa uyuyo o sırada sadece onun bulaşıklarını toplayıp wc ye giriyorum o kadar. Yemek yiyemediğim için de artk dertlenmek yerine olsun zayıflarım rejim olur demeye başladım. Böyle böyle rahatlatmaya çalışıyorm kendimi. Ağırlaştığı için taşımak çok zor artk. Bn de 10 dk koltukta dursun diye hapşırık taklidi yapmaktan gına geldi..
Bi de havalar soğuk dışarı çıkmıyoruz günlerdir o da sıkıldı bn de. Az kaldı sabredin 6 aylık oldular mı biraz daha rahat edicez.. Bi de bu durum çevremizdeki insanlardan da kaynaklanıyo. Hayırsız akraba ve arkadaşlar arayıp sormaz gelip yardımcı olmaz gelseler de herkes normal hayatnda takılıp anlatmacalar... Gelen giden olmayınca yakın çevreden insan umutsuzluğa kapılıyo.bütün gün aynı şekildr geçiyo. 24 saati dolu dolu yaşıyoruz aslında. Bnm de çok iyi olduğum söylenemez ama ne yapalım bu çocuklar da bu modell. Bi de geçecekmiş yani öyle diyolar sıkılmayın kimseyi de takmayın. Bi de uykusuzluktan ölünmüyomuş onu anladım hala yaşadığıma göre...
Rahminizin alınması na çok üzüldüm.Allah evlatlarınızla güzel bir ömür nasip etsin..Hepsi geçiyo arkadaşlar. Kendinize biraz zaman verin. Benim bu 2. Oğlum, ilk oğlum da 2 yaşında. İlk oğlumu tüp bebek yöntemiyle yıllarca uğraştıktan sonra kucağımıza alabildik 2. Oğlum ise rabbimin armağanı. Sizi öyle iyi anlıyorum ki ilk oğlumda 6 ay uykusuzluk gaz sıkıntıları inanılmazdı. Ben de gurbetteyim eşimin ailesinin şehrinde burda kimsem "senin de yardıma ihtiyacın vardır gelelim" diyecek kimse yok. Tek başıma oğlumu 1 yaşına getirdikten sonra işe geri döndüm 2. Oğluma hamile kaldığımı öğrendim 6 ay sonrasında. K.validem inanılmaz tepki berdi. Aldır demeye bile getirdi. Hamileliğimi burnumdan getirdi. Şimdi 2 oğlumla mutlu mesut evdeyiz en azından temmuza işe dönene kadar. Çalışmaya mecburum. Doğumum çok zor oldu rahmim alındı. Dr. Kendine çok dikkat edeceksin dediği halde hala en azından bi yoklayalım demezler hiç. Ama hanş derler ya "allah dağına göre kar verir" oğullarımıa bi düzen oluşutrduk çok şükür ikisinin de uyku saatlerini aynı zamana getirip işlerimi yapmaya çalışıyorum. İlk oğlumdan zaten oyun halımız falan vardı onda 2. Oğlum baya oyalanıyor size de tavsiye edrim. Çok uzun oldu kusura bakmayın daha neler var anlatacak da susayım
Surekli memede diyorsunya gaz problemi olabilir mi acaba yada doymuyor olabilir mi ikisinden biri canım eğer soğuk algınlığı yoksa başka birşey olmaz.İş yapmak yada yemek yemek istediğinizde YouTube da bebek videoları var çizgi film şeklinde kırmızı balık, minimini kuş falan 10 dakikalık videolar var. Benim oglumda kucağı çok seviyor acil işim olduğunda araba koltuğuna oturtuyorum yanıma alıyorum videoyu aciyorum 10 dakkada işimi hallediyorum...
Cnm sütünü sağıyo musun kaç cc çıkıyo acaba??Devam sutu almıyor. Belki biberondandir diye kasik mamasi aldım onu da yemior. Ek gıdaya gectim daha kotuye gitti agir geldi sanirim.
Oyun hslisi var koydugum anda cildiriyor. Cocuk yatnak istemiyor
Sirti yere degdigi an agliyor. Hep ihi ihi gezunce susuyor memede susuyor. Gezerken mutlu gorunuyor bilemiyorum hi sikintisi var mi
Amin insallah. Gerci sonra gelip de aaa bu cocuk sana cok baglanmis demeseler neyse de. Burada dertlesmesek sikintilari sevincleri okumasam çoktan dunyanin en kötü annesiyim ve ev kadiniyim der hunimi takar otururdum.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin işte kendi başımızı becerelim güzel güzel inşallh.
B beyser çok geçmiş olsn
Freyza__ arada bi 1-1,5 saat uyuyunca bayram ediyorum :)
3 37januse37 sana bi de şunu söyliyim. Ben buraya yazarken rahatlıyorum. Arkdşlar hepsi ztn teselli ediyo ama her yazılanı okuyup cvp vermeye çalışarak (oğlumdan fırsat buldukça) daha da rahatlıyorm. Çünkü hayatın içine zatn giremedim bi türlü burada yalnız olmadığımı, bebeğiyle sıkılanları, bebeğiyle keyif alanları duyunca bile eve bi arkdşm gelmiş de onunla konuşuyrm gibi oluyo. Nacizane fikrim çok bunalana kadar bekleme
Aynen öyle cnmAmin insallah. Gerci sonra gelip de aaa bu cocuk sana cok baglanmis demeseler neyse de. Burada dertlesmesek sikintilari sevincleri okumasam çoktan dunyanin en kötü annesiyim ve ev kadiniyim der hunimi takar otururdum.
Ben de sırf dertleşmek için girdim buraya... Artık patlamak üzereyim. Gercekten bebişle beraber camdan atlayim diye düşünüyorum bazen. Doğduğundan beri çocuğa hiç bağırmadım hatta yüzümü bile eksitmedim ama bu son 2 3 gundur kendimi zor tutuyorum. Artık bugün ne istiyorsun benden ne diye biraz sesimi yükselttim. Geceleri saat başı uyanıyor gündüz hep kucakta gezmek istiyor. Gündüz sadece memede ve kucakta uyuyor. Yatırdığım anda uyanıyor. Burada okuyorum herkezin çocuğu emdikten sonra 1-2 saat uyuyormuş. Hiç bir is yapamiyorum. Su anda bebek memede önümde kahvaltı sofrası hala toplanmadı. Açım çay demledim ağlaya ağlaya katildi bir iki lokma attim ağzıma aglama sesi esliginde. Cayimi icemedim. Hicbir zaman taze cay icemiyoĺyemek yok yiyecek vakit de yok . Yemek yapacak vakit de yok. Düzgün bir yemek yapmak istiyorum ve aglama sesi olmadan yemek yemek istiyorum.
Surekli kucakta belim koptu her yerim uyusuyor ağrıyor.
Ev her yer heryerde esim gorunce sinirleniyor. Ama mumkun degil toplayamiyorum. Cocuk bir dakika bile kendisi oyalanamiyor. Çamaşır yıkamam lazım. Tuvalet banyo koktu temizlenmesi gerek. Kocam her firsatta kaciyor evden... cocugu bu hale getirdigimi dusunup bi de o azarliyor. Sen alıştırdın da yatmiyor bu cocuk da uyumuyor da yemiyor da vıdı vıdı... cocugumun ziriltilari yetmiyor gibi bir de kocamin dir diri ile uğraşıyorum.
Bıktım bu hayattan ....
Sanırım cinsiyeti erkek benimkide öyle canım erkek çocuklar analarının kucağından inmiyor oturmaya başlayıp etrafla ilgilenmeye başladığı zaman ancak rahat edersin,benim fikrim doymuyor surekli emdiği içinde sindirilmiş sütle sindirilmemiş süt birleşip karnını agritiyor.2 saat arayla emzirmeye çalış hem sütünün kalitesi artar hem o sancilanmaz.Gaz damlası tavsiye ederim ben sabsimplex kullanıyorum çok ağladı nda biliyorumki gaz 5-6 damla veriyorum susuyo,bide Milupanin sütlü pirinçli mamasını sevmiyen bebek yoktur açken onu dene sofradayken oturttur yanına size özenip oda yer..Bence sıkıntı gaz nacizane fikrim..Devam sutu almıyor. Belki biberondandir diye kasik mamasi aldım onu da yemior. Ek gıdaya gectim daha kotuye gitti agir geldi sanirim.
Oyun hslisi var koydugum anda cildiriyor. Cocuk yatnak istemiyor
Sirti yere degdigi an agliyor. Hep ihi ihi gezunce susuyor memede susuyor. Gezerken mutlu gorunuyor bilemiyorum hi sikintisi var mi
Afiyet olsn cnm :)Ogle yemegini yiyorum simdi inşallah akşam yemeğide yerim
Benimki de 1-2 gün iyiydi. Bugün öglen iki memeyi de uxun uzun emdi,üstüne de anne sütü içti. Bi sevindim. Ama 16.30 da yine reddetti. Çok üzülüyorum.Oglum memeyi boykot ediyor yine gecede uyurken iki kere filan aldi başa döndük yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?