- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Geçmiş olsun. Bir an evvel antibiyotik yazdırıp başlasan iyi olur.Moralim çok bozuk kızlar sag gogsumde iltihaplanma baslangici var dr umu aradım bu gogsumde sızlamalari soyledimn sicak tut masaj yap emzirmeye devam et dedi.Sabah 5,5tea emzirdim ustune pompaladim şu anda sicak havlu sarili gogsumde hala sizlama var oofff ne yapabilirim baska dr antibiyotik baslayalim demedi ama feci sizliyor.
Afiyet olsun canımOgle yemegini yiyorum simdi inşallah akşam yemeğide yerim
Teşekkürler cevabın için.Canim sabah 7.30da kalkiyo 9.30da 1.5-2 saat sabah uykusu sonra da iki defa daha 30-45 dk uyuyo. Aksam 8-8.30 arasi gece uykusuna geciyo. 23.00-23.30 arasi ruya ogunu veriyorum. Gece 03.00-05.00 kalkiyo emmeye.
Ben sadece emzirdigim icin istedigi zaman emziriyorum. Genel olarak uykudan kalktiginda iyi emiyo, bi de uyutmadan yarim saat once emziriyorum.
Ince pamuklu bir penye battaniye belki örtebilirsin.Kızlar yaa dün kakada kan mevzusu konuşuldu ya etkilendim herhalde. Bbeğim sabah mama yedikten sonta azıcık kaka yaptı ve tam da aynısını rüyamda gördüm... Sorun şu ki kakasında kahverengiye yakın kan vardı azcık ama o kadar yorgun ve uykusuzum ki rüyada mı gerçekte mi hatırlayamıyorum
Bide uyku tulumu aldık akşam ilk defa onunla yatırdım oda 22 derece falan. Elleri de sıcaktı hep ama acaba üşüyo mudur? Nasıl anlıcm uyku tulumunun yeterli olup olmadığını?? Kıyafet gibi ya psikolojik olarak örtmemişim gibi geldi :/
Sagol canım 10 dk mola verdi oglum sagolsun uyandi smdi kucakta oturuyor ne yazıyorum diye bakıyorAfiyet olsn cnm :)
Bnde bugun zor emzirdim gogsumu sagdim emmeyince dayanamadimBenimki de 1-2 gün iyiydi. Bugün öglen iki memeyi de uxun uzun emdi,üstüne de anne sütü içti. Bi sevindim. Ama 16.30 da yine reddetti. Çok üzülüyorum.
Sagol canımAfiyet olsun canım
Bu durum çok kişide var demek ki. Bir çözüm bulan yazsın . Ne yapacağımı şaşırdım. Teklif var ısrar yok modundayım. Iyice uzaklaştırmaktan korkuyorum.Aynen bende ayni seyi yasiyorum memeyi vermek icin sekilden sekile giriyorum ama sonuc malesef basarisiz kizim kendini geri atiyor
Kendim icin konuşayım. Ben biraz rahatlayıp işleri ve gidişatı oluruna bırakmaya başladım. Cok da sorun gibi görmemeye çalışıyorum,ne yapalım benimki de böyle olsun. Sağlık problemi olmadıkca artık pek ćok seyi kabullendim,oluruna bıraktım. Sanki daha rahatım gibi, stresim de azaldı gibi,baktım bebeģim de maaşalah biraz daha rahatlamaya başladı.Devam sutu almıyor. Belki biberondandir diye kasik mamasi aldım onu da yemior. Ek gıdaya gectim daha kotuye gitti agir geldi sanirim.
Oyun hslisi var koydugum anda cildiriyor. Cocuk yatnak istemiyor
Sirti yere degdigi an agliyor. Hep ihi ihi gezunce susuyor memede susuyor. Gezerken mutlu gorunuyor bilemiyorum hi sikintisi var mi
Ne güzel ki bebeğim sana bağlanmış. Tabii ki anneye bağlanacak. Ilk 6 ay güvenli bağlanma için çok önemli. Anlamayanlar,bunu sana söyleyenlerin GÜVENLİ BAĞLANMAdan eminim haberleri bile yoktur. Ne mutlu sana bebeğinle cok güzel bir bağ kurmuşsun.Amin insallah. Gerci sonra gelip de aaa bu cocuk sana cok baglanmis demeseler neyse de. Burada dertlesmesek sikintilari sevincleri okumasam çoktan dunyanin en kötü annesiyim ve ev kadiniyim der hunimi takar otururdum.
Bayıldım buna :)Eki Görüntüle 1757411 Kızlaar bu çocuksuz arkadaşlarınız için :))
Maksat laf sokmak aslinda. Dogdugundan beri yanimda yatiyor yardima kimse gelmedi zaten malum gurbet. Galiba bunlarin da etkisi oldu. Hem zor hem cok guzel. Zira 5 dk ayrilayim yanından kurt kapacak dersin :)Ne güzel ki bebeğim sana bağlanmış. Tabii ki anneye bağlanacak. Ilk 6 ay güvenli bağlanma için çok önemli. Anlamayanlar,bunu sana söyleyenlerin GÜVENLİ BAĞLANMAdan eminim haberleri bile yoktur. Ne mutlu sana bebeğinle cok güzel bir bağ kurmuşsun.
Bn de :)) tam bunalıma giriyodum az önce buldm girmeden çıktm :) size de ii gelir dedimBayıldım buna :)
Dimi dimi bencede :)Eki Görüntüle 1757411 Kızlaar bu çocuksuz arkadaşlarınız için :))
Aaaa ama cirkef arkadaşının kocasini calmis. Vay hain... kocaya oh olmus.Eki Görüntüle 1757411 Kızlaar bu çocuksuz arkadaşlarınız için :))
Hiç o açıdan bakmamıştımAaaa ama cirkef arkadaşının kocasini calmis. Vay hain... kocaya oh olmus.
Aaaa ama cirkef arkadaşının kocasini calmis. Vay hain... kocaya oh olmus.
bızımkıde öyle canım ya eşim bulaştırdı bızede bıkaçgundur kötuyduk sımdı ıyıyız geçmiş olsn sızedeOğlum dün gece ve bu sabah ateşlendi. Ćok bitkin ve halsiz düştü,2 gecedir sürekli ağlıyor, belli ki canı çok yanıyor. Onu öyle hasta görmek ćok zor ,kıyamıyotum. Dün dr.a gitmistik gecen haftadan beri karı koca sırayla üst solunum yolu enfeksiyonu gecirdik. Bebek de bir kaç gündür tatsızdı. O da bizden aldı sanırım. Sadece boğazı kızarmış. Viral bir üst solunum yolu enfeksiyonu hafif geçiriyormuş. Gece ve sanah ateşi olunca acile götürdük. Tekrar muayene kan ve idrar tetkikleri yapıldi. Kan tetkikleri ve tam idrar tetkiki iyi geldi. Idrar kültürü 2 gün sonra çıkacak,inşallah o da temiz gelir. Hafif bir enfeksiyon geçiriyor bebeģim. Sadece ağrı kesici ateş düşürücü kullanıyorum. Ateş takibi yapıyorum. Çok şükür bugün beslenmesi de fena değil. İnşallah ağırlaşmadan atlatırız. Allahım tüm hasta bebeklere şifa versin.
Sonradan fark ettim bendeHiç o açıdan bakmamıştım
Bebeğin hasta olduysa bu günlerde emmemesini sorun etme. Cok iyi emen bebekler bile hastalanınca emmek ve beslenmek istemez. Kendini düşün hastslanınca iştahın azalmaz mı ! Bir de boğazı acıyorsa zaten emmek için zorlanır. Hastayken zaten emecek gücleri olmayabilir. Biraz daha sabır. Hastalık halinde beslensin de ne yolla beslenirse beslensin diye düşünmek lazım.bızımkıde öyle canım ya eşim bulaştırdı bızede bıkaçgundur kötuyduk sımdı ıyıyız geçmiş olsn sızede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?