2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Geçmiş olsun. Bir an evvel antibiyotik yazdırıp başlasan iyi olur.

Teşekkürler cevabın için.

Ince pamuklu bir penye battaniye belki örtebilirsin.

Afiyet olsn cnm :)
Sagol canım 10 dk mola verdi oglum sagolsun uyandi smdi kucakta oturuyor ne yazıyorum diye bakıyor
Benimki de 1-2 gün iyiydi. Bugün öglen iki memeyi de uxun uzun emdi,üstüne de anne sütü içti. Bi sevindim. Ama 16.30 da yine reddetti. Çok üzülüyorum.
Bnde bugun zor emzirdim gogsumu sagdim emmeyince dayanamadim
Afiyet olsun canım
Sagol canım

Aynen bende ayni seyi yasiyorum memeyi vermek icin sekilden sekile giriyorum ama sonuc malesef basarisiz kizim kendini geri atiyor
Bu durum çok kişide var demek ki. Bir çözüm bulan yazsın . Ne yapacağımı şaşırdım. Teklif var ısrar yok modundayım. Iyice uzaklaştırmaktan korkuyorum.

Kendim icin konuşayım. Ben biraz rahatlayıp işleri ve gidişatı oluruna bırakmaya başladım. Cok da sorun gibi görmemeye çalışıyorum,ne yapalım benimki de böyle olsun. Sağlık problemi olmadıkca artık pek ćok seyi kabullendim,oluruna bıraktım. Sanki daha rahatım gibi, stresim de azaldı gibi,baktım bebeģim de maaşalah biraz daha rahatlamaya başladı.

Amin insallah. Gerci sonra gelip de aaa bu cocuk sana cok baglanmis demeseler neyse de. Burada dertlesmesek sikintilari sevincleri okumasam çoktan dunyanin en kötü annesiyim ve ev kadiniyim der hunimi takar otururdum.
Ne güzel ki bebeğim sana bağlanmış. Tabii ki anneye bağlanacak. Ilk 6 ay güvenli bağlanma için çok önemli. Anlamayanlar,bunu sana söyleyenlerin GÜVENLİ BAĞLANMAdan eminim haberleri bile yoktur. Ne mutlu sana bebeğinle cok güzel bir bağ kurmuşsun.

Maksat laf sokmak aslinda. Dogdugundan beri yanimda yatiyor yardima kimse gelmedi zaten malum gurbet. Galiba bunlarin da etkisi oldu. Hem zor hem cok guzel. Zira 5 dk ayrilayim yanından kurt kapacak dersin :)

Oğlum dün gece ve bu sabah ateşlendi. Ćok bitkin ve halsiz düştü,2 gecedir sürekli ağlıyor, belli ki canı çok yanıyor. Onu öyle hasta görmek ćok zor ,kıyamıyotum. Dün dr.a gitmistik gecen haftadan beri karı koca sırayla üst solunum yolu enfeksiyonu gecirdik. Bebek de bir kaç gündür tatsızdı. O da bizden aldı sanırım. Sadece boğazı kızarmış. Viral bir üst solunum yolu enfeksiyonu hafif geçiriyormuş. Gece ve sanah ateşi olunca acile götürdük. Tekrar muayene kan ve idrar tetkikleri yapıldi. Kan tetkikleri ve tam idrar tetkiki iyi geldi. Idrar kültürü 2 gün sonra çıkacak,inşallah o da temiz gelir. Hafif bir enfeksiyon geçiriyor bebeģim. Sadece ağrı kesici ateş düşürücü kullanıyorum. Ateş takibi yapıyorum. Çok şükür bugün beslenmesi de fena değil. İnşallah ağırlaşmadan atlatırız. Allahım tüm hasta bebeklere şifa versin.

bızımkıde öyle canım ya eşim bulaştırdı bızede bıkaçgundur kötuyduk sımdı ıyıyız geçmiş olsn sızede

bızımkıde öyle canım ya eşim bulaştırdı bızede bıkaçgundur kötuyduk sımdı ıyıyız geçmiş olsn sızede
Bebeğin hasta olduysa bu günlerde emmemesini sorun etme. Cok iyi emen bebekler bile hastalanınca emmek ve beslenmek istemez. Kendini düşün hastslanınca iştahın azalmaz mı ! Bir de boğazı acıyorsa zaten emmek için zorlanır. Hastayken zaten emecek gücleri olmayabilir. Biraz daha sabır. Hastalık halinde beslensin de ne yolla beslenirse beslensin diye düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…