2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Emmesi nasıl canım düzeldi mi biraz ?

Emmesi nasıl canım düzeldi mi biraz ?
Âmin canım :) o babaya çekmiş iri doğdu zaten 4250 gr. 2.5 yıl emzirdim bide Sagolsun benim ek gıda uzmanı annem daha doğar doğmaz dayadi meyve suyunu iki aylıkti corba verdi laf da anlamaz dominant hatun :) ayy 20 gun sonra geliyo bakalım ne kavgalar edicez

neden uzak tutmaya çalışıyorsun canım? fazla bağlanmasın diye mi

güzel bir yazı olmuş, çocuk olunca herşeyi ona endeksliyoruz aslında onu hayatımıza adapte etmeliyiz.
ben de aynı oda, ayrı yatak yapıyorum, ama ben tehlikeli bulduğum için daha çok.
Adem Güneş'i de çok abartı buluyorum genelde, annelerin duymak istediklerini söylüyor, bu yüzden seviliyor zaten.

Arkadaslar herkese merhaba, bende eylül annesi olmayı beklerken minik kuşum 42. Haftada gelince ekim annesi oldum. Çok tatlı,maşallah çok uslu bi olum var. Ne yalan söyleyim doğduğunda beri beni hiç üzmedi. Ama ne yazık ki eşimle aramızda asilamayan sorunlar. Lohusaligimda kV ben gelicem dedi geldi 5 gün boyunca evimde çorba bile pişmeden ama eşim bu durumda bile beni suçladı. Ben beğeniyorum diye yapmamış. Bu arada çok zor bir doğum yaptım 16 saat sancı çekip bebek sikisinca sezeryan ile doğum yaptım. Yani dikişler fln biliyorsunuz çok sıkıntılı bir süreç. Ve hersey imi kendim yaptım. Bitti mi Hayır Lohusaligimda şiddete bile maruz kaldım eşim tarafından. Bunları yazarken bi yandan da Ağlıyorum. Bugün AVM de anlamsız yere üstüme yürüdü bana aileme etmediği küfür hakaret kalmadı. Kimsenin canını sıkmak için yazmıyorum sadece birilerine anlatmasam aklımı oynatıcam. Aileme anlatamiyorum. Çok iyi bir avukata ihtiyacım var. Yavrumdan ayrılmak istemiyorum

Tatlım öncelikle sakin olmalısın bebek için. O senin ve sizin huzursuzluğunuzu hissederse ki hissediyor ona yazık edersin. Bence ailenle durumu çok abartmadan paylaş. Sonuçta onlar senin annen baban ve sana yardım edecek bir tek onlar var.

İyi akşamlar kızlar

Kızım doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum bi ara huggies kullandım son 1-2 haftadır da molfix kullanıyorum ilk gün pişik yaptı krem sürdüm geçti hemen. Ama bugün de pişik oldu ve tekrar primaya geçicem primadan vazgeçme sebebim de kokuyu dışarı vermesi onun dışında sıkıntı yok. Varsın koku olsun pişik olmasın yavrum

maaşallah canım 13 yaşında oğlun var demek , gencecik anne olmuşsun ne güzel

Y ysmn1096 ben de sezaryandan dolayı oğlum bana bağlı değil mi diye hep düşünürüm içten içe ama hiç dile getirmemiştim.
kuruntu tabi bunlar bence, daha şimdi anlaşılmaz. 8 ayı falan geçsin bağlılıkları o zaman belli olacak.

Öyle zor ki bunları birine anlatmak. İnsan nasıl der kocam bana şiddet uyguluyor diye. 10 yıl flört ettik 4 yıldır evliyim deli gibi aşiktim hayatımda başka kimse olmadı ki. Ama şimdi ne haldeyiz. 4 aylık minicik bi kuzum var. İyi bir avukat bulup kendi hayatımı kurucam galiba benim için de kuzum için de en iyisi bu. Konuşarak hiç bişeyi cozemiyorum o kadar megolaman ki garip bi şekilde hep ben suçlu çıkıyorum. Kendime olan sayımı kaybettim resmen.

ben de molfixe geçmiştim, 3 numara aldık ama küçük geldi, kakalar taşıyor,çiş de bi kere taştı. bugün primaya geçtik 4 numaraya başladık.prima daha iyi sanki.

şiddet varsa düzelir sbredin diyemicem, doğumdan sonra mı başladı?

ben de molfixe geçmiştim, 3 numara aldık ama küçük geldi, kakalar taşıyor,çiş de bi kere taştı. bugün primaya geçtik 4 numaraya başladık.prima daha iyi sanki.

Bizde 3 numara aldık küçük gelmedi ama dediğim gibi pişik yaptı. Hata etmişim. Yarım 4 numara alıp kullanmaya tekrar başlıca primayı. Ve bi daha da kolay kolay değiştirmem:))

şiddet varsa düzelir sbredin diyemicem, doğumdan sonra mı başladı?
Önce sonra... diyeceksin ki nie çocuk yaptın ona da yazik değilmi. 32 yaşındayım korktum ya çocuğum olmazsa diye. Ayrılmayı öncesinde de çok düşündüm ama korktum. Kimilerine göre bencillik gibi gelebilir ama bu kuzunun kokusunu almqdan ölmek istemedim.

O böyle davranırken kendinden o kadar emindir ki, hatan olmadığını bilsen de kendini suçlarsın, şöyle yapsaydım sinirlenmezdi vurmazdı dersin. Ama emin ol yine yapardı. Ekonomik anlamda eşine bağımlı mısın bilmiyorum ama öyle olsa dahi çekme derim. Ailen kayıtsız kalmayacaktır bu duruma. Avukata gelince, çook önemli sebepler olmadığı müddetçe çocuk anneye verilir genelde. İster ayrıl ister ayrılma, bu kararı sen vereceksin ama ne olursa olsun kendini ezdirme.

Ben prima premium care haricinde bez kullanmadım şimdiye dek. Bi kez deneyelim diye yeşil paket almıştık ve hiç beğenmemiştim. Şimdi 4 no ya geçtik eşim yanlışlıkla yeşil paket almış hem de aylık paket. Ben de premium care de alıp bi ondan bi ondan kullanalım dedim. Ama baktım ki ikisi arasında hiç fark yok. Premium caredeki ıslaklık göstergesi ve petek doku 4ten itibaren yok. Yani premium care almanın hiç bi esprisi kalmadı bana göre

Seni suan o kadar iyi anliyorum ki cunku ayni seyleri yasiyoruz hemen hemen. Suan elimde olsa 1 dk durmam bebegimide alir giderim ama sirf bebegim icin ve babasinin bebegimi benden alabilmek icin yapacagi cirkeflikleri gormek istemiyorum. Hep biraz daha zaman diyorum bakalim sonuc ne olacak

Pişik yaptı mı peki?

Aynen öyle sürekli kendimde suç aradım kendimi suçladim. Ama bunun faydası yok ben ne yaparsam yapayım onun hastalıklı zihnini yok edemiyorum. Artık bununla ugrasmak da istemiyorum. Tek üzüntü ogluma haksızlık etmek. Ama huzursuz bir ailede büyümekte haksızlık değil mi,yoksa yine kendimi mi kandiriyorum. Lütfen yardım edin. Bu arada çalışıyorum öğretmenim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…