- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Pişik yaptı mı peki?
2 no kullandığımızda poposu pembeleşmişti, o zamanlar daha hassastı demek ki. Ama şimdi 4 kullanıyoruz. Gündüz yeşil prima gece premium care ve şimdilik pişik olmadı, inşallah da olmaz. Dediğim gb ben 4 numarada yeşil paketle premium care arasında fark göremedim. Bu arada, 3 no premium care kullanırken çok kokuyodu 1 ve 2 de yoktu koku, şuan 4 te de yok gb
Aynen öyle sürekli kendimde suç aradım kendimi suçladim. Ama bunun faydası yok ben ne yaparsam yapayım onun hastalıklı zihnini yok edemiyorum. Artık bununla ugrasmak da istemiyorum. Tek üzüntü ogluma haksızlık etmek. Ama huzursuz bir ailede büyümekte haksızlık değil mi,yoksa yine kendimi mi kandiriyorum. Lütfen yardım edin. Bu arada çalışıyorum öğretmenim bende.
Seni suan o kadar iyi anliyorum ki cunku ayni seyleri yasiyoruz hemen hemen. Suan elimde olsa 1 dk durmam bebegimide alir giderim ama sirf bebegim icin ve babasinin bebegimi benden alabilmek icin yapacagi cirkeflikleri gormek istemiyorum. Hep biraz daha zaman diyorum bakalim sonuc neolacak
Çok korkuyorum kuzumu benden alırsa ya diye tek korkum bu. O kadar aşık olduğum adam hiç gözümde değil şimdi.Seni suan o kadar iyi anliyorum ki cunku ayni seyleri yasiyoruz hemen hemen. Suan elimde olsa 1 dk durmam bebegimide alir giderim ama sirf bebegim icin ve babasinin bebegimi benden alabilmek icin yapacagi cirkeflikleri gormek istemiyorum. Hep biraz daha zaman diyorum bakalim sonuc neolacak
Cnm bn de mrk ediyodum farkları ne diye :/Ben prima premium care haricinde bez kullanmadım şimdiye dek. Bi kez deneyelim diye yeşil paket almıştık ve hiç beğenmemiştim. Şimdi 4 no ya geçtik eşim yanlışlıkla yeşil paket almış hem de aylık paket. Ben de premium care de alıp bi ondan bi ondan kullanalım dedim. Ama baktım ki ikisi arasında hiç fark yok. Premium caredeki ıslaklık göstergesi ve petek doku 4ten itibaren yok. Yani premium care almanın hiç bi esprisi kalmadı bana göre
Allahin izniyle korkamana gerek yok.Çok korkuyorum kuzumu benden alırsa ya diye tek korkum bu. O kadar aşık olduğum adam hiç gözümde değil şimdi.
Çok teşekkür ederim desteğin için daha iyiyim şimdi. Gerekirse komşularla da konusucam duymamalarina imkan yok. Gerçi gelirler mi bilmiyorum ama ben rica edicem.Allahin izniyle korkamana gerek yok.
Evi terk etmediysen
iffetsiz hayat yasamiyorsan
kocani yada başkasınin beden bütünlugune zarar vermediysen yaralama yada oldurmek gibi.
yuz kizartici suc islemediysen bebegin sende kalir
ekonomik özgürlüğün var ama yinede istirak ve yardim nafaksi talep et ilerde pisman olursun.avukata gerek yok ama madem cirkef muhatap olmamak icin en iyisi tutman.yaralama olayina sideetli gecimsizlik olaylarına tanik olan komsu ve arkads yenge akraba var ise ayrica ses kaydi ve fotoğraf da cok somut deliller 7-8 ayda kucuk yerdeysen daha kisa surede bosanirsin.bebeginde senin ilgi ve bakimina muhtaç sende kalir panik yapma. öğretmensin maaşın var seni gecindirir kendine daha huzrlu bir hayati hak ettigini telkin et mutluymussun bir zamanlar artik degilsin saplantili bir kisilikse ne yapsann kar etmez kendi sagligini bebeginin gelecegini dusunmelisin derim.hic vicdan yapma adam evde es yatakta kadin.cocuguna bakici bir de sinirini yatistiracak kum cuvali gibi davranacak seni ezecek psikolojini bozacak suclu hissettirecek sende vicdan mi yapacaksin sakin !
Sakin ol kararlı ol inançlı ol sabırlı ol gececek emin ol bu gunler ve keşkedense iyi ki her zaman iyidir o kaybedeck sen ins kazanan olcaksn..Çok teşekkür ederim desteğin için daha iyiyim şimdi. Gerekirse komşularla da konusucam duymamalarina imkan yok. Gerçi gelirler mi bilmiyorum ama ben rica edicem.
Uykuda emiyor hala uyanikken hep kavga ediyoruz o degil Bogazlarim aciyor ne olucak böyle ya tukenmislik sendromu varmış gerçektenEmmesi nasıl canım düzeldi mi biraz ?
Bnde uyuya kalmisim alarmi kapatip oglan ciyak ciyak uyaandirdi acikmis sipa keşke hep böyle emseUyuyamiyorum. 1 saattir ayaktayım
Sagol canım :)maaşallah canım 13 yaşında oğlun var demek , gencecik anne olmuşsun ne güzel
Ona da sukur canım hic yoktan iyidir :/ hepsi geçecek insallah biraz daha sabredelim hasta olunca daha tahammülsüz oluyo insan onun icin korkuyorum bende hasta olcam diyeUykuda emiyor hala uyanikken hep kavga ediyoruz o degil Bogazlarim aciyor ne olucak böyle ya tukenmislik sendromu varmış gerçekten
İnşallah canım aman hasta olma çok zor. Maske var agzimda ondan korkuyor bu aralar korkak oldu benim oğlum teyzesinden korkuyor gecen gun dustan ciktim ustumde bornozla kafamda havlu vardi beni görüncede korktuOna da sukur canım hic yoktan iyidir :/ hepsi geçecek insallah biraz daha sabredelim hasta olunca daha tahammülsüz oluyo insan onun icin korkuyorum bende hasta olcam diye
Oyy kiyamam benim oglusda dun bornozla tanımadı beni :) bakmiyo bile babasının kucağında sonra giyindikce çırpınıp ağlamaya başladı al beni diye :)İnşallah canım aman hasta olma çok zor. Maske var agzimda ondan korkuyor bu aralar korkak oldu benim oğlum teyzesinden korkuyor gecen gun dustan ciktim ustumde bornozla kafamda havlu vardi beni görüncede korktu
Inşallah. Bende uyumusum bizimki uyandı mincirdi mincirdi suratimi en son emziği sokmaya çalıştı kalktım artık. Hala uykum var. Kvdeyiz zaten. Amaaan.Bnde uyuya kalmisim alarmi kapatip oglan ciyak ciyak uyaandirdi acikmis sipa keşke hep böyle emse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?