2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Inşallah. Bende uyumusum bizimki uyandı mincirdi mincirdi suratimi en son emziği sokmaya çalıştı kalktım artık. Hala uykum var. Kvdeyiz zaten. Amaaan.
Hii bu son hali mi cokk tatlı masallah Eli de ağzında :) bizim de nerdeyse butun fotolarda el hatta eller ağızda :)

Hii bu son hali mi cokk tatlı masallah Eli de ağzında :) bizim de nerdeyse butun fotolarda el hatta eller ağızda :)
Teşekkür ederiz teyzesi :) bazen elini egzina dayayip uzaklara dalip gidiyor boyle cekeyim dedim o an çatti kaşlari :)) ya eline gecirdikleri yaya elleri agzinda zaten bunlarin :)

Oglum elini yeni koydugumuz çaya daldirdi kizlar ay nasil agladi hemen suya soktuk silverdin sürdük simdi oynuyor ama omrumden ömür gitti ya

Teşekkür ederiz teyzesi :) bazen elini egzina dayayip uzaklara dalip gidiyor boyle cekeyim dedim o an çatti kaşlari :)) ya eline gecirdikleri yaya elleri agzinda zaten bunlarin :)
Oy yerim ben onun uzaklara dalisini romantikmi olacak acaba maşallah kuzuya :)

Bizimkisi fiziksel degil psikolojik siddet uyguluyor. Cocuk her agladiginda bana ofkeleniyor ben iyi bakiyomusum herseyi birakip bebekle ilgilen diyor ama yemek istiyor utu camasir temizlik. E madem oyle tut birini ev islerine diyorum o kadar parasimi varmis misss. Ben surekli beni suclamalarindan yoruldum artik. Cok tutarsiz dun geceden beri de etrafimda donuyo ozur diliyo ama ne fayda. Neyse ben kuzum icin oldugunca sik durmaya calisip ezdirmemeye calisiyorum kendimi bakalim ne olacak nereye kadar gidecek boyle.

Allahım bu bakıcı adaylarındaki laçkalık öldürücek beni yemek yapar mısın dedim hatuna telefonda, "ya şimdi kardeşim yaparım tabii yemek noolaacak" dedi daha ilk konuşmada kanki olduk. Yarın bir gün emir de verir şunu şöyle yap bunu böyle yap diye

Hava bugün güzel kızlar dışarı çıkalım diyorz da Allahım pişman etmesin inşllh :) bu saat oldu hala nereye gitsek diye düşünüyoruz gün bitecek biz karar verene kadar :/

ayhkdry geçmiş olsun canım, benim oğlan da masadaki şeylere öyle kötü bakıyor ki, ah bi elime geçirsem der gibi. Dün babasının tabağındaki yemeği ters çeviriyordu nerdeyse.

Ellerini ağızlarına soktukları için galiba,benimkinin tırnakları da hemen uzuyor, 3-4 günde bir mutlaka kesiyorum ben, yoksa çok fena çiziyor yüzünü.

Bakıcı meselesi fena ya, kadına çocuğun yanında sigara içmezsiniz değil mi dedim, ah canım ya,içer miyim hiç hayatım dedi (=

Ayy bide sigara mi iciyomus Ustune basına siner kokar bebise pis pis :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…