Hii bu son hali mi cokk tatlı masallahInşallah. Bende uyumusum bizimki uyandı mincirdi mincirdi suratimi en son emziği sokmaya çalıştı kalktım artık. Hala uykum var. Kvdeyiz zaten. Amaaan.
Teşekkür ederiz teyzesi :) bazen elini egzina dayayip uzaklara dalip gidiyor boyle cekeyim dedim o an çatti kaşlari :)) ya eline gecirdikleri yaya elleri agzinda zaten bunlarin :)Hii bu son hali mi cokk tatlı masallahEli de ağzında :) bizim de nerdeyse butun fotolarda el hatta eller ağızda :)
Oy yerim ben onun uzaklara dalisini romantikmi olacak acaba maşallah kuzuya :)Teşekkür ederiz teyzesi :) bazen elini egzina dayayip uzaklara dalip gidiyor boyle cekeyim dedim o an çatti kaşlari :)) ya eline gecirdikleri yaya elleri agzinda zaten bunlarin :)
Oglum elini yeni koydugumuz çaya daldirdi kizlar ay nasil agladi hemen suya soktuk silverdin sürdük simdi oynuyor ama omrumden ömür gitti ya
Ayyy gecmis olsun canımOglum elini yeni koydugumuz çaya daldirdi kizlar ay nasil agladi hemen suya soktuk silverdin sürdük simdi oynuyor ama omrumden ömür gitti ya
Geçmiş olsun canım
Sagolun kizlar oyle valla canm daha yeni oturuyordu sofraya sap diye yapistiAyyy gecmis olsun canımartık daha dikkatli olmak gerek demekki
Gecmis olsun canimOglum elini yeni koydugumuz çaya daldirdi kizlar ay nasil agladi hemen suya soktuk silverdin sürdük simdi oynuyor ama omrumden ömür gitti ya
Anasi gibi cok düşünecek sanirsam :) bu konuda cok da cekmese iyi ya :-/Oy yerim ben onun uzaklara dalisini romantikmi olacak acaba maşallah kuzuya :)
Bizimkisi fiziksel degil psikolojik siddet uyguluyor. Cocuk her agladiginda bana ofkeleniyor ben iyi bakiyomusum herseyi birakip bebekle ilgilen diyor ama yemek istiyor utu camasir temizlik. E madem oyle tut birini ev islerine diyorum o kadar parasimi varmis misss. Ben surekli beni suclamalarindan yoruldum artik. Cok tutarsiz dun geceden beri de etrafimda donuyo ozur diliyo ama ne fayda. Neyse ben kuzum icin oldugunca sik durmaya calisip ezdirmemeye calisiyorum kendimi bakalim ne olacak nereye kadar gidecek boyle.@orkidegulperilice_ada kızlar cok üzüldüm ama ne olur pes edip boynı bukmeyin hak etmediğiniz davranışlara maruz kalmayın dik durun. Tehditlere aldırış etmeyin umrumda degil diyin hic bisey yapamaz yani çocukla ilgili. Mahkeme bu kadar kucuk bebeği istisnai durumlar dışında babaya vermez. Ama dikkatli de olun Allah korusun ağzıma bile almak istemiyorum ama siddet uygulayan adam boşanma mevzusu olunca daha kotu seyler de yapabilir. Damarına basmadan sakin sakin yurumeyecegini anlatın ailenizden mutlaka destek alın durumunu gözlemleyip gerekirse polisten koruma talep edin. Allah sizlerin ve yavrularınızın yardımcısı olsun
Bizimki hep ciziyor hayir alistim kendi yuzunu cizmesine bizimkinide ciziyor cirmiklayip duruyor yuzumuzu yaklaştıramiyoruzGecmis olsun canimdün alperin parmagi da cizildi cok üzüldüm
Cok sagol canimayhkdry gecmis olsin cnm
Cok sagol canm merakli melahat yaktı sonunda kendiniayhkdry çok çok geçmiş olsun cnm
Ayy bide sigara mi iciyomusayhkdry geçmiş olsun canım, benim oğlan da masadaki şeylere öyle kötü bakı yor ki, ah bi elime geçirsem der gibi. Dün babasının tabağındaki yemeği ters çeviriyordu nerdeyse.
Ellerini ağızlarına soktukları için galiba,benimkinin tırnakları da hemen uzuyor, 3-4 günde bir mutlaka kesiyorum ben, yoksa çok fena çiziyor yüzünü.
Bakıcı meselesi fena ya, kadına çocuğun yanında sigara içmezsiniz değil mi dedim, ah canım ya,içer miyim hiç hayatım dedi (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?