ayhkdry geçmiş olsun canım, benim oğlan da masadaki şeylere öyle kötü bakıyor ki, ah bi elime geçirsem der gibi. Dün babasının tabağındaki yemeği ters çeviriyordu nerdeyse.
Ellerini ağızlarına soktukları için galiba,benimkinin tırnakları da hemen uzuyor, 3-4 günde bir mutlaka kesiyorum ben, yoksa çok fena çiziyor yüzünü.
Bakıcı meselesi fena ya, kadına çocuğun yanında sigara içmezsiniz değil mi dedim, ah canım ya,içer miyim hiç hayatım dedi (=
Içmeyen birini bulursan de gistir canm koku bebekleri rahatsiz ediyormuşayhkdry geçmiş olsun canım, benim oğlan da masadaki şeylere öyle kötü bakıyor ki, ah bi elime geçirsem der gibi. Dün babasının tabağındaki yemeği ters çeviriyordu nerdeyse.
Ellerini ağızlarına soktukları için galiba,benimkinin tırnakları da hemen uzuyor, 3-4 günde bir mutlaka kesiyorum ben, yoksa çok fena çiziyor yüzünü.
Bakıcı meselesi fena ya, kadına çocuğun yanında sigara içmezsiniz değil mi dedim, ah canım ya,içer miyim hiç hayatım dedi (=
Biz dün aksam ciktik ama keske hakkimizi bugün kullansaydik. Adam hasta oldu :-/Hava bugün güzel kızlar dışarı çıkalım diyorz da Allahım pişman etmesin inşllh :) bu saat oldu hala nereye gitsek diye düşünüyoruz gün bitecek biz karar verene kadar :/
Ben aksam geldim kaldik. Geliyler baaBu kaynanamı ne yapmalı bilmiyorum ki kaynar kazana atsam altıma odun at der herhaldekendisi hamam kültüründen geldigi icin haslanma derecesinde yikaniyo zaten
Bizim de oyleydi basta sonra bi aksam biraz artti arttigi gibi süt urunlerini tamamen kestim. Mukuslar gitti kaka miktari azaldi. Bakalim kimi ek gidaya gecince annenin perhizine gerek yok diyor kimi 1 yasina kadar uzar diyor makaleler celiskili. Iyi bi doktor arastiriyorum bulurum umarim.Merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yogunluktan yazamiyorum.Malum iki cocuk olunca daha da yogun olutor insan Canları sag olsun da bu günler de gececek.Kizim dort bucuk aylık kakasında dün kan pıhtıları vardı Bir ay once de olmuştu 2 kez falan Simdi doktorumuz çocuk gastroenteroloji uzmanına gönderdi bizi bakalım ne çıkacak?Başına böyle bişey gelen var mı?Sanki vardı okumuştum diye hatırlıyorum Yalnız bizim her kakada olmuyor ayda bir kez falan
Ben olsam icmeyen bakici bakardim gerci kamera koyarsin heralde
Merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yogunluktan yazamiyorum.Malum iki cocuk olunca daha da yogun olutor insan Canları sag olsun da bu günler de gececek.Kizim dort bucuk aylık kakasında dün kan pıhtıları vardı Bir ay once de olmuştu 2 kez falan Simdi doktorumuz çocuk gastroenteroloji uzmanına gönderdi bizi bakalım ne çıkacak?Başına böyle bişey gelen var mı?Sanki vardı okumuştum diye hatırlıyorum Yalnız bizim her kakada olmuyor ayda bir kez falan
Yok canım eledim zaten o kadını, annemin çok yakın komşusu bakacak, torunlarını çok güzel büyüttü, içime sindi çok şükür.
Anneme dert yaniyorum bunlarin huyu böyle sinir oluyorum diye anlatiyorum, annem de onlara benzemeye basliyor, yola çıkmış biz geliyoruz diye yolda arayıp haber veriyor. 1 kere de haber vermeden geldi, cat kapi mi geldiniz deyip rahatsiz oldugumu belli ettim. Annem öyle değildi onlara benzedi.Iste aksine cagiriyom gelmiyor bizimkiler :-/
Biz yorsak da aymi ya yine gece 1-2'yi bekliyor uyumak icin küçük hanım. Uyuyorum ama hiç dinlenmiş hissetmiyorum.Cnm ben de bu sıkıntıları anneme anlattigimda yorulmuyodur yor biraz diyor biraz boğuşup dolasinca uykusu geliyordu dene istersen
Sen bu mesaji yazdin ya canim nasil dolma cekti ama taze biberden:) benim canim ara ara bi seyler cekiyor hamile gibiKizlar nasilsiniz bugun pek giremedim
Xok yoruldum ya smdi topladm evi princ bitmis bitmeseydi dolma doldurucaktim yarinda koyardim direk ocaga smdi baska yemek yapmak zorunda kalicam aklimada hic yemek gelmiyor zaten tekk olunca oglan izin vermiyor yemek yapmaya yemege zor vakit buluyoruz malum bu arada sebze filesinden dayanamayip aldik bugünbirde kaşık aldik biz masaya oturduğumuzda bizim kasiklara atliyordu smdi kendi kasigiyla oynasin bakalim ek gidaya geçene kadar ayaklarim agriyor ya bebisleri uyumayan annelere allah dayanma gücü versin diyorum :/
Bnm kız hic su içmiyor acaba versem mi ki bnde ek gıda almiyor daha amaKızlar bebisleriniz je kadar su iciyo benim ki 3 gündür sürekli şu içiyor vermeyince deli gibi agliyor 80 cc içtik az önce
Daha versem içecek
Ek gıdaya başladık biraz da ondan ama günde 4 5 kere şu içiyor en azı 60cc normal mi
Onu yazdıktan sonra bi 60 cc daha içti çocuk yanmış meğerBnm kız hic su içmiyor acaba versem mi ki bnde ek gıda almiyor daha ama
Bence ver kaynatilmis şu. Kaynayip sogutulmus. Dene yani ihtiyacı varsa içer yoksa İçmez zatenBnm kız hic su içmiyor acaba versem mi ki bnde ek gıda almiyor daha ama
Benimde oyle canm arada tatli filan çekiyorSen bu mesaji yazdin ya canim nasil dolma cekti ama taze biberden:) benim canim ara ara bi seyler cekiyor hamile gibi
O da güzel toptan geliyorlar üzerimize :-/Anneme dert yaniyorum bunlarin huyu böyle sinir oluyorum diye anlatiyorum, annem de onlara benzemeye basliyor, yola çıkmış biz geliyoruz diye yolda arayıp haber veriyor. 1 kere de haber vermeden geldi, cat kapi mi geldiniz deyip rahatsiz oldugumu belli ettim. Annem öyle değildi onlara benzedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?