2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben olsam icmeyen bakici bakardim gerci kamera koyarsin heralde

Içmeyen birini bulursan de gistir canm koku bebekleri rahatsiz ediyormuş

Merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yogunluktan yazamiyorum.Malum iki cocuk olunca daha da yogun olutor insan Canları sag olsun da bu günler de gececek.Kizim dort bucuk aylık kakasında dün kan pıhtıları vardı Bir ay once de olmuştu 2 kez falan Simdi doktorumuz çocuk gastroenteroloji uzmanına gönderdi bizi bakalım ne çıkacak?Başına böyle bişey gelen var mı?Sanki vardı okumuştum diye hatırlıyorum Yalnız bizim her kakada olmuyor ayda bir kez falan

Hava bugün güzel kızlar dışarı çıkalım diyorz da Allahım pişman etmesin inşllh :) bu saat oldu hala nereye gitsek diye düşünüyoruz gün bitecek biz karar verene kadar :/
Biz dün aksam ciktik ama keske hakkimizi bugün kullansaydik. Adam hasta oldu :-/

Bizim de oyleydi basta sonra bi aksam biraz artti arttigi gibi süt urunlerini tamamen kestim. Mukuslar gitti kaka miktari azaldi. Bakalim kimi ek gidaya gecince annenin perhizine gerek yok diyor kimi 1 yasina kadar uzar diyor makaleler celiskili. Iyi bi doktor arastiriyorum bulurum umarim.

dirim kaka uzmanimiz

Iste aksine cagiriyom gelmiyor bizimkiler :-/
Anneme dert yaniyorum bunlarin huyu böyle sinir oluyorum diye anlatiyorum, annem de onlara benzemeye basliyor, yola çıkmış biz geliyoruz diye yolda arayıp haber veriyor. 1 kere de haber vermeden geldi, cat kapi mi geldiniz deyip rahatsiz oldugumu belli ettim. Annem öyle değildi onlara benzedi.

Cnm ben de bu sıkıntıları anneme anlattigimda yorulmuyodur yor biraz diyor biraz boğuşup dolasinca uykusu geliyordu dene istersen
Biz yorsak da aymi ya yine gece 1-2'yi bekliyor uyumak icin küçük hanım. Uyuyorum ama hiç dinlenmiş hissetmiyorum. Buyudukce degisse bari bu huyu.

Sen bu mesaji yazdin ya canim nasil dolma cekti ama taze biberden:) benim canim ara ara bi seyler cekiyor hamile gibi

Kızlar bebisleriniz je kadar su iciyo benim ki 3 gündür sürekli şu içiyor vermeyince deli gibi agliyor 80 cc içtik az önce
Daha versem içecek
Ek gıdaya başladık biraz da ondan ama günde 4 5 kere şu içiyor en azı 60cc normal mi

Bnm kız hic su içmiyor acaba versem mi ki bnde ek gıda almiyor daha ama

Bnm kız hic su içmiyor acaba versem mi ki bnde ek gıda almiyor daha ama
Onu yazdıktan sonra bi 60 cc daha içti çocuk yanmış meğer
Bana doktor ek gıdaya başlamadan önce dedi ki kaşıkla az az ver kaloriferler kurutuyor çünkü dedi bende 3 kaşık veriyorum günde 1 kere
O yetmezmiş meğer şimdi biberonla içiyor

Bizi Dr da her mamadan hatta emzirdikten sonra da su verebilirsin demişti

Y yigitnil kan catlak kanida olabilir.salyada varsa alerji ihtimali yuksek.birkac kere kan gelmeside onemli.kan gelmesi alerjiyse tahribatin fazla olduginu gosterir.insallah dwgildir tabi.

O da güzel toptan geliyorlar üzerimize :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…