Ha Bi de her hafta Show tv de merhaba Bebek programı var saat 3 te orada 2 tane kod veriyorlar kodu merhababebek.com adresine yazınca e Bebek'ten 125 tl ye 50 tl indirim kazanıyorsunuz biz hep bez stok yapıyoruz bu sayede ihtiyacı olan kacirmasin bence
Kızlar kac numara bez kullanıyorsunuz benim kızım 7 kilo civarı şimdilik 4 numara kullanıyoruz ama indirim fırsatımız var stok yapalım diyoruz sizce kac numara stok yapalım 4 Ü kac ay daha kullanır ki
canım hala aynı hatta daha da kötü oldu şimdi evimizdeyiz ama sürekli ağlıyor uyumak istiyor öksürüğü daha geçmedi. boğulur gibi öksürüyor cok üzülüyorum. doktora yine götürdük ilaçlara devam dedi hemen geçmezmiş pis hastalık kızımı üzdü kaç gündür. merak ettiğin için sağol canım.
Gunaydin kızlar. W wish-hope-lovee canım tekrar gecmis olsun penisilin içeriyorsa mutlaka bi sekilde sorun gerekirse test yapılsın
sağolasın tatlım. sorduk doktora çok hafif bir penisilin olduğunu söyledi. yan etki olarak ishal yaptı sadece o da günde sadece bir bez yapıyor dahası yok. test 1 aylıkken yapılır dedi şaşırdım, sonrasında yapılamazmış. bu kadar önemli bir testi niye yaptıramayalım ki sonradan başka bir doktora yine sorucam.
zaten antibiyotik surup şeklinde canım iğne değil, içirdikten sonra hep gözlemledim tüm vücudunu. allaha şükür kabarcık falan olmadı günde bir kez olmak üzere ishali var sadece onu da her antibiyotik yapar dedi doktoru, ilacı hala içiriyorum doktor çok hafif bir ilaç dedi. zaten hafif olduğundan ki hastalığı hala geçmedi.İnş yoktur canım. İlacı vereli ne kadar oldu?
Komşu bana testi şöyle yapmış; kolumdan az bişey enjekte etmiş yarım saat içinde kolum fısır fısır ve kıpkırmızı olmuş. Bu şekilde ortaya çıkmış
Valla bilemedim canım. bebişi gözlemle bence. Vücuduna bi bak istersen kızarıklık falan var mı? Yoksa bence alerjisi yoktur. Ama tabiki emin olmak için Numarası varsa Dr ara derim
Geçmiş olsun canımselam kızlar, tatili olup da hala evden çıkmamış olan anneler, sanslısınız ve sakın ola ki bi yere çıkmayın. ben hiç görmemiş gibi memlekete götürdüm kızımı hasta ettim getirdim evdeyiz şimdi ama çok çok pişman olduk. boğaz enfeksiyonu olmuş çok kötü öksürüyor ara ara ateşi yükseliyor sürekli ağlıyor.bize dua edin de çabucak iyileşsin kızım.
selam kızlar, tatili olup da hala evden çıkmamış olan anneler, sanslısınız ve sakın ola ki bi yere çıkmayın. ben hiç görmemiş gibi memlekete götürdüm kızımı hasta ettim getirdim evdeyiz şimdi ama çok çok pişman olduk. boğaz enfeksiyonu olmuş çok kötü öksürüyor ara ara ateşi yükseliyor sürekli ağlıyor.bize dua edin de çabucak iyileşsin kızım.
biz de izmirliler toplanırızMeğer herkes istnbldaymış ben hariç :) izmirdeym, izmirliym
O Zmn 4 depolayalım biraz ama üstünde 14 kg yazmasına rağmen 10-12 kg iken ancak kullanılıyor sonra sıkmaya basliyor bez4 numara 14 kiloya kadar yani en az 6 ay daha 4 kullanırsın
O Zmn 4 depolayalım biraz ama üstünde 14 kg yazmasına rağmen 10-12 kg iken ancak kullanılıyor sonra sıkmaya basliyor bez
Cnm ablamin oglu 3 yasina girdi hala 4 numara kullaniyorKızlar kac numara bez kullanıyorsunuz benim kızım 7 kilo civarı şimdilik 4 numara kullanıyoruz ama indirim fırsatımız var stok yapalım diyoruz sizce kac numara stok yapalım 4 Ü kac ay daha kullanır ki
Hadi hayirli olsun cnm sanirim ilk dis eylul bebislerindeAz önce oğlumun ilk dişini gördük eşimleikimizi de bi kahkaha aldı sonra gözlerimiz doldu anne baba olmak cidden öyle güzelmiş ki, başkalarına önemsiz gelecek bu ayrıntı bizi nasıl duygulandırdı
Hadi hayirli olsun cnm sanirim ilk dis eylul bebislerinde
zaten antibiyotik surup şeklinde canım iğne değil, içirdikten sonra hep gözlemledim tüm vücudunu. allaha şükür kabarcık falan olmadı günde bir kez olmak üzere ishali var sadece onu da her antibiyotik yapar dedi doktoru, ilacı hala içiriyorum doktor çok hafif bir ilaç dedi. zaten hafif olduğundan ki hastalığı hala geçmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?