2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar kac numara bez kullanıyorsunuz benim kızım 7 kilo civarı şimdilik 4 numara kullanıyoruz ama indirim fırsatımız var stok yapalım diyoruz sizce kac numara stok yapalım 4 Ü kac ay daha kullanır ki

Ha Bi de her hafta Show tv de merhaba Bebek programı var saat 3 te orada 2 tane kod veriyorlar kodu merhababebek.com adresine yazınca e Bebek'ten 125 tl ye 50 tl indirim kazanıyorsunuz biz hep bez stok yapıyoruz bu sayede ihtiyacı olan kacirmasin bence

Bugünkü programda bebek Uyku eğitmeni konuktu. Sosyal medyada haberi gördün ama programı izleyemedim izleyen var mı acaba?

4 numara 14 kiloya kadar yani en az 6 ay daha 4 kullanırsın
Kızlar kac numara bez kullanıyorsunuz benim kızım 7 kilo civarı şimdilik 4 numara kullanıyoruz ama indirim fırsatımız var stok yapalım diyoruz sizce kac numara stok yapalım 4 Ü kac ay daha kullanır ki

W wish-hope-lovee cnm nasıl oldu bebiş??

@carnat geçmiş olsun cnm inşllh geçer hemen
canım hala aynı hatta daha da kötü oldu şimdi evimizdeyiz ama sürekli ağlıyor uyumak istiyor öksürüğü daha geçmedi. boğulur gibi öksürüyor cok üzülüyorum. doktora yine götürdük ilaçlara devam dedi hemen geçmezmiş pis hastalık kızımı üzdü kaç gündür. merak ettiğin için sağol canım.

zaten antibiyotik surup şeklinde canım iğne değil, içirdikten sonra hep gözlemledim tüm vücudunu. allaha şükür kabarcık falan olmadı günde bir kez olmak üzere ishali var sadece onu da her antibiyotik yapar dedi doktoru, ilacı hala içiriyorum doktor çok hafif bir ilaç dedi. zaten hafif olduğundan ki hastalığı hala geçmedi.

selam kızlar, tatili olup da hala evden çıkmamış olan anneler, sanslısınız ve sakın ola ki bi yere çıkmayın. ben hiç görmemiş gibi memlekete götürdüm kızımı hasta ettim getirdim evdeyiz şimdi ama çok çok pişman olduk. boğaz enfeksiyonu olmuş çok kötü öksürüyor ara ara ateşi yükseliyor sürekli ağlıyor.bize dua edin de çabucak iyileşsin kızım.

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun. Hemen toparlar inşallah yavrun. Odasına soğan kesip koy canım yapmadıysan

Öncelikle iyi akşamlar herkese.Kızım gündüz uyuyor ama gece 1 den once uyumuyor.en basta hic uyumadigi icin aman uyusun dedim ve bu sekilde alıştı.Uyku saatini nasıl one alabilirim. Birde memede emerek uyumaya fena alıştı.diğer yöntemleri denedim ama illaki emmek istiyor.uykuya dalmak icin 2 saat emdiği oluyor.Bu olumsuz bir aliskanluk diyecegim ama kızım cok mutlu beni görünce gülüyor güven duygusu olussun diye bende birsey yapmıyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda.

Cnm ablamin oglu 3 yasina girdi hala 4 numara kullaniyor

Hadi hayirli olsun cnm sanirim ilk dis eylul bebislerinde

Kabarcık olmamasına sevindim canım

İnşallah hastalığı da en kısa zamanda atlatır yavrum

Benim kızım da 1.5 aylıkken böyle hastalanmıştı

Hastalıklar bu küçücük bedenleri gelip bulmasın çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…