Az önce oğlumun ilk dişini gördük eşimleikimizi de bi kahkaha aldı sonra gözlerimiz doldu anne baba olmak cidden öyle güzelmiş ki, başkalarına önemsiz gelecek bu ayrıntı bizi nasıl duygulandırdı
Hayirli olsun bakalım biz ne zaman gorcezAz önce oğlumun ilk dişini gördük eşimleikimizi de bi kahkaha aldı sonra gözlerimiz doldu anne baba olmak cidden öyle güzelmiş ki, başkalarına önemsiz gelecek bu ayrıntı bizi nasıl duygulandırdı
Gözünüz aydın canımAz önce oğlumun ilk dişini gördük eşimleikimizi de bi kahkaha aldı sonra gözlerimiz doldu anne baba olmak cidden öyle güzelmiş ki, başkalarına önemsiz gelecek bu ayrıntı bizi nasıl duygulandırdı [/QUOTE
4 + 14 bugün canım. Bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdiW wish-hope-lovee xoo geçmiş olsun canm bn dayanamıyorum hastaliga bebisker nasil dayansin insallah hemen iyilesir canmsade kahve goUnuz aydin canm ne kadarlik bebisin maşallah kuzuya
Aa sogan iyi mi gelirmiş canım hemen deneyeyim.ben de dogal yintem arastiriyordum elma kabugu çekirdeği ihlamur ve tarcini kaynatip icirmek de faydaliymis. Aramızda bunu deneyen var mı acaba gerçekten ise yarıyor mudur. Bir de ayaginin altına vicks sürmek de iyi gelirmişÇok geçmiş olsun. Hemen toparlar inşallah yavrun. Odasına soğan kesip koy canım yapmadıysan
bnde bugun zorla 30 ml ıhlamr verdım ogluma ınsallah ılerlemez hastalıgı ya vıcks bebekler ıcın zararlı olmazmı canım cok agır yaAa sogan iyi mi gelirmiş canım hemen deneyeyim.ben de dogal yintem arastiriyordum elma kabugu çekirdeği ihlamur ve tarcini kaynatip icirmek de faydaliymis. Aramızda bunu deneyen var mı acaba gerçekten ise yarıyor mudur. Bir de ayaginin altına vicks sürmek de iyi gelirmiş
maşşallah canm bzmkıde bu aralar çok huysuz dişi damaklarına baya ınmiş ucuna gelmıs gecen gun ateşi ama patlamadı hala ,5 'a kadar yukseldi bakalım ne zaman patlıcak4 + 14 bugün canım. Bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdidarısı sizlere
Aa sogan iyi mi gelirmiş canım hemen deneyeyim.ben de dogal yintem arastiriyordum elma kabugu çekirdeği ihlamur ve tarcini kaynatip icirmek de faydaliymis. Aramızda bunu deneyen var mı acaba gerçekten ise yarıyor mudur. Bir de ayaginin altına vicks sürmek de iyi gelirmiş
Kaç gündür ağzı kapalı halde ıııııı yapıyodu inleyerek( normaldeki huysuzluğu ağzını bi karış açıp bağırmaktır) , kibar kibar huysuzlanıyo artık diye dalga geçiyodum ben demaşşallah canm bzmkıde bu aralar çok huysuz dişi damaklarına baya ınmiş ucuna gelmıs gecen gun ateşi ama patlamadı hala ,5 'a kadar yukseldi bakalım ne zaman patlıcak
Bizimde odamız da surekli kesilmiş soğan var ilk 2 ye diğer günler 4 e 6ya derken enson söğüş kesiyorun degistiriyorum odamız buram buram soğan kokuyor.:)Aa sogan iyi mi gelirmiş canım hemen deneyeyim.ben de dogal yintem arastiriyordum elma kabugu çekirdeği ihlamur ve tarcini kaynatip icirmek de faydaliymis. Aramızda bunu deneyen var mı acaba gerçekten ise yarıyor mudur. Bir de ayaginin altına vicks sürmek de iyi gelirmiş
Oyy kiyamam ben ona kuzum yaselam kızlar, tatili olup da hala evden çıkmamış olan anneler, sanslısınız ve sakın ola ki bi yere çıkmayın. ben hiç görmemiş gibi memlekete götürdüm kızımı hasta ettim getirdim evdeyiz şimdi ama çok çok pişman olduk. boğaz enfeksiyonu olmuş çok kötü öksürüyor ara ara ateşi yükseliyor sürekli ağlıyor.bize dua edin de çabucak iyileşsin kızım.
Masallah canım hayırlı olsunAz önce oğlumun ilk dişini gördük eşimleikimizi de bi kahkaha aldı sonra gözlerimiz doldu anne baba olmak cidden öyle güzelmiş ki, başkalarına önemsiz gelecek bu ayrıntı bizi nasıl duygulandırdı
Canım hasta olduğunu icinmi koyuyorsun yoksa Sürekli mıBizimde odamız da surekli kesilmiş soğan var ilk 2 ye diğer günler 4 e 6ya derken enson söğüş kesiyorun degistiriyorum odamız buram buram soğan kokuyor.:)
Bronşit olduğu günden beri surekli koyuyorum canım yaklaşık iki aydır koyuyorum kış bitene kadar koyacağım inşallah..Canım hasta olduğunu icinmi koyuyorsun yoksa Sürekli mı
Gözünüz aydın cnim ilk dişi siz cikardiniz...benim oğlumda çok huzursuz hep kucak istiyor ağzına sürekli bişeler götürüyor geçen elimi yakaladı çok kuvvetli emiyor damagi kasiniyor sanırım4 + 14 bugün canım. Bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdidarısı sizlere
Canım 3 hafta önce falan bizimkide bronsit baslangici olmuştu gecti sukur oda nemlendiricisi sürekli acikti ondan oldu sanırım artik kullanmıyorum bendemi yapsamBronşit olduğu günden beri surekli koyuyorum canım yaklaşık iki aydır koyuyorum kış bitene kadar koyacağım inşallah..
Bizimkinede ablasindan bulaştı çok agir geçti Rabbim kimseye vermesin evde nem yapan hiç birşey tutmuyorum odada süpürge bile acamiyorum yanında birşey silkelemek kısaca toz ve nemden uzak tutuyoruz.Annem söyledi koy soğan diye oğlum hastalanınca ogunden beri koyuyorum şifa oluyordur inşallahCanım 3 hafta önce falan bizimkide bronsit baslangici olmuştu gecti sukur oda nemlendiricisi sürekli acikti ondan oldu sanırım artik kullanmıyorum bendemi yapsam
Canım 3 hafta önce falan bizimkide bronsit baslangici olmuştu gecti sukur oda nemlendiricisi sürekli acikti ondan oldu sanırım artik kullanmıyorum bendemi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?