2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gözünüz aydın canım

Çok geçmiş olsun. Hemen toparlar inşallah yavrun. Odasına soğan kesip koy canım yapmadıysan
Aa sogan iyi mi gelirmiş canım hemen deneyeyim.ben de dogal yintem arastiriyordum elma kabugu çekirdeği ihlamur ve tarcini kaynatip icirmek de faydaliymis. Aramızda bunu deneyen var mı acaba gerçekten ise yarıyor mudur. Bir de ayaginin altına vicks sürmek de iyi gelirmiş

bnde bugun zorla 30 ml ıhlamr verdım ogluma ınsallah ılerlemez hastalıgı ya vıcks bebekler ıcın zararlı olmazmı canım cok agır ya

4 + 14 bugün canım. Bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi darısı sizlere
maşşallah canm bzmkıde bu aralar çok huysuz dişi damaklarına baya ınmiş ucuna gelmıs gecen gun ateşi ama patlamadı hala ,5 'a kadar yukseldi bakalım ne zaman patlıcak

Aman diyim vicksten uzak dur. Bir de buhar banyosu yaptırabilirsin üşütmemeye dikkat ederek.

maşşallah canm bzmkıde bu aralar çok huysuz dişi damaklarına baya ınmiş ucuna gelmıs gecen gun ateşi ama patlamadı hala ,5 'a kadar yukseldi bakalım ne zaman patlıcak
Kaç gündür ağzı kapalı halde ıııııı yapıyodu inleyerek( normaldeki huysuzluğu ağzını bi karış açıp bağırmaktır) , kibar kibar huysuzlanıyo artık diye dalga geçiyodum ben de dünkü kakası da ishaldi. Bugün dişimiz patlamış

Bizimde odamız da surekli kesilmiş soğan var ilk 2 ye diğer günler 4 e 6ya derken enson söğüş kesiyorun degistiriyorum odamız buram buram soğan kokuyor.:)

Oyy kiyamam ben ona kuzum ya canım Rabbim safi isminin hürmetine tez zamanda şifa versin insallah

Masallah canım hayırlı olsun Darısı basımıza :)

Canım hasta olduğunu icinmi koyuyorsun yoksa Sürekli mı
Bronşit olduğu günden beri surekli koyuyorum canım yaklaşık iki aydır koyuyorum kış bitene kadar koyacağım inşallah..

Bronşit olduğu günden beri surekli koyuyorum canım yaklaşık iki aydır koyuyorum kış bitene kadar koyacağım inşallah..
Canım 3 hafta önce falan bizimkide bronsit baslangici olmuştu gecti sukur oda nemlendiricisi sürekli acikti ondan oldu sanırım artik kullanmıyorum bendemi yapsam

Canım 3 hafta önce falan bizimkide bronsit baslangici olmuştu gecti sukur oda nemlendiricisi sürekli acikti ondan oldu sanırım artik kullanmıyorum bendemi yapsam
Bizimkinede ablasindan bulaştı çok agir geçti Rabbim kimseye vermesin evde nem yapan hiç birşey tutmuyorum odada süpürge bile acamiyorum yanında birşey silkelemek kısaca toz ve nemden uzak tutuyoruz.Annem söyledi koy soğan diye oğlum hastalanınca ogunden beri koyuyorum şifa oluyordur inşallah

Yanlış mı yapıyoruz bilmiyorum ama biz hiç buhar mak. kullanmadık şimdiye dek. Şükür hastalığımız da olmadı ama kullansak mı acaba

İyi geceler kızlar

Bizde bugün eşimin arkadaşına gittik. Bugüne kadar hep kısa mesafelere gitmiştik arabayla. Bugün ilk kez uzun mesafe gittik yolculuk sırasında sıkılmadı etrafı seyrederek gitti.

Her gün gece uykusuna 9.30 10 gibi geçen kızım hala uyumadı ağlamıyorda hatta keyfi yerinde:) alışık değilim bu duruma:)) yolun etkisi mi acaba bilemedim ki. Bakalım kaçta uyuyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…