Yanlış mı yapıyoruz bilmiyorum ama biz hiç buhar mak. kullanmadık şimdiye dek. Şükür hastalığımız da olmadı ama kullansak mı acaba
Kesin nazardır cnm :)Bir de kızım orda mamasını yedikten sonra hemen beni üzmeden uyudu evin hanımı da maşallah ne güzel hemen uyudu dedi nazarı değmiş olabilir mi ki
Bir de kızım orda mamasını yedikten sonra hemen beni üzmeden uyudu evin hanımı da maşallah ne güzel hemen uyudu dedi nazarı değmiş olabilir mi ki
Normal düzeni dışında bi uykuysa ondan gecikmiş olabilir bugünkü uykusu. Her gün yeni huy ediniyo sıpalar.
Evet ayak altindan daha cabuk emiliyor cnm viks sur birde limon sur ayak altina c vitamini vucut hemen emiyor oda iyi geliyorAa sogan iyi mi gelirmiş canım hemen deneyeyim.ben de dogal yintem arastiriyordum elma kabugu çekirdeği ihlamur ve tarcini kaynatip icirmek de faydaliymis. Aramızda bunu deneyen var mı acaba gerçekten ise yarıyor mudur. Bir de ayaginin altına vicks sürmek de iyi gelirmiş
Canım belli bir zaman sonra bakteri uretiyormus ve soğuk buhar verdiği için odanın ısısını da düşürüyor nem ölçer almamıştık biz hasta olduk ikimizde şimdi kullanmıyorumYanlış mı yapıyoruz bilmiyorum ama biz hiç buhar mak. kullanmadık şimdiye dek. Şükür hastalığımız da olmadı ama kullansak mı acaba
maşşallah canm bzmkıde bu aralar çok huysuz dişi damaklarına baya ınmiş ucuna gelmıs gecen gun ateşi ama patlamadı hala ,5 'a kadar yukseldi bakalım ne zaman patlıcak
Ne kadar içiyorBizi Dr da her mamadan hatta emzirdikten sonra da su verebilirsin demişti
Cool mix kullanıyorum ben onun zararı yok heraldearkadaslarin dedigi gibi viks zararli.birde oglumun rutubete alerjisi vardi sonradan ogrendik.doktor bize nemlendiricileri onermemisti.kaloriferin uzerine su da koyma demisti tabi bilmeden bebekken yapmistim burnu tikaniyor diye
aaaa cıddımısın canım senınkı 1 yaşına gırdı sanırım ocaktamı dogum yapmıştın :)Benimki hala cikarmadi
Öncelikle iyi akşamlar herkese.Kızım gündüz uyuyor ama gece 1 den once uyumuyor.en basta hic uyumadigi icin aman uyusun dedim ve bu sekilde alıştı.Uyku saatini nasıl one alabilirim. Birde memede emerek uyumaya fena alıştı.diğer yöntemleri denedim ama illaki emmek istiyor.uykuya dalmak icin 2 saat emdiği oluyor.Bu olumsuz bir aliskanluk diyecegim ama kızım cok mutlu beni görünce gülüyor güven duygusu olussun diye bende birsey yapmıyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda.
tesekkur ederim 4 numara 5 numara karışık aldık nasılsa bez boşa gitmezpardon bezi soranbayan34 mus.1 yas civari 12 kilo oluyorlar genwlde.
W wish-hope-lovee gecmis olsun canim.
Neden yenidogan :-/ ben memnunum yumus yumuşkızlar sleepy yenıdogan siparişi verdım bnde memnunmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?