Hangisini alıyorsun canım bilmiyorum ki unibabynin Yenidoğanini kullaniyoruz diye sleepyninde Yenidoğanini aldikNeden yenidogan :-/ ben memnunum yumus yumuş
Sagol dirimcim perhiz yapiyorum ama sumuksuluk ayni bişey buldum onu kestim bakalım yine olucakmi
Dolduruyor su içerken uyuyakalıyor mama İçmesi gereken zaman dachiLL bilgim yok malesef.
bu arada masallah bebegin suyu iyi iciyormus bana fazla geldi ama suyun zarari olmazda karnini suyla doldurmuyorsa iyi.
Ben numune istedimkızlar sleepy yenıdogan siparişi verdım bnde memnunmusunuz ?
Bnde numune istedim bezden canim ama Yenidoğan dedigim islak mendil ıslak mendilini kullanan varmı ?Ben numune istedim
Yeni bir bez olduğu için sürekli kontrol ettim ve cisini yaptıktan sonra bezin ıslak kaldığını ve yayilmadigini farkettim o yüzden kullanmıyorum artık ben beğenmedim
Ne kadar içiyor
Hangisini alıyorsun canım bilmiyorum ki unibabynin Yenidoğanini kullaniyoruz diye sleepyninde Yenidoğanini aldik
He yok ben kullanmadım ben artık hiç ıslak mendil kullanmıyorumBnde numune istedim bezden canim ama Yenidoğan dedigim islak mendil ıslak mendilini kullanan varmı ?
Ne kullaniyorsun canim?He yok ben kullanmadım ben artık hiç ıslak mendil kullanmıyorum
Canm bnde ilk iki ay bu pamuklardan kullandim snra uni baby Yenidoğan aldk pisik yapmayinca buna gectik ama evde islak mendilim bitti allahtan pamuk almistik beş paket vardi evde onlari kullanıyorum smdi bu sleepyi kullaniyim pisik yapmazsa sleepiye gecicem daha avantajlıBen de ıslak mendil kullanmıyorum bebek temizleme pamuğu var e bebek te onlardan kullanıyorum. Doğduğunda ilk 2 gün kullandım sadece uni baby yenidoğan pişik yapmıştı
Millet e-bebekte indirim şöleni var bez için filan stok yapmaya bi bakın
Şubat ayı boyunca hergün indirim var:)
Evet canimaaaa cıddımısın canım senınkı 1 yaşına gırdı sanırım ocaktamı dogum yapmıştın :)
ıslak mendilini ben kullanıyorum canım memnunum gayet güzel.Bnde numune istedim bezden canim ama Yenidoğan dedigim islak mendil ıslak mendilini kullanan varmı ?
Olsun canm gec olsun güç olmasin cok huysuzluk yapiyormu pekiEvet canim
5-15 ay arasi cikiyormua bizimko gec kaldi
Canm bnde cok endiseliyim ek gida konusunda bir kere kilo alimi cook azdi dr mama muhallebi ver dedi yemedi oglum cok aglamisti. Dun ihlamur verdim biberonla yok almiyor biberonada alisik degil. Bizde meyve verdik eline geçen elma elinden alinca ayni seninki gibi aglamisti yeniden vermistik sanirim hazir degil ek gidaya inşallah 6. Ayi dolunca sorun yaraatmaz bu durum bizeArkadaşlar maşallah besbucuk aylık olduk haftaya kontrole gidecez ek gıdaya geçecez çok az kaldı bende bir panik oldu rüyalarıma Bile giriyor nasıl yapacam yapabilirmiyim diye oğlum çok şükür emiyor..biz yemek yerken masaya baka kalıyor ağzını acıyor yemek istiyor bir kaç defa meyve yerken elma dilimi verdim maşallah nasıl iştahlı emiyor cekincede çok ağladı..naparız ne ederiz arkadaşlar neyle başlıcaz ilk ne verecez hepimiz yazalım tarifleri bide ben hiç su vermedim vermiyorum dr.6aya kadar verme demişti.bide yoğurdu kendi sutumuz le nasıl mayalariz
İnşallah bzde memnun kaliriz canm sagolasinıslak mendilini ben kullanıyorum canım memnunum gayet güzel.
Selam canm nasilsin nasil gidiyor iş ve bebekSelam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?