2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kızlar sleepy yenıdogan siparişi verdım bnde memnunmusunuz ?
Ben numune istedim
Yeni bir bez olduğu için sürekli kontrol ettim ve cisini yaptıktan sonra bezin ıslak kaldığını ve yayilmadigini farkettim o yüzden kullanmıyorum artık ben beğenmedim

Ben numune istedim
Yeni bir bez olduğu için sürekli kontrol ettim ve cisini yaptıktan sonra bezin ıslak kaldığını ve yayilmadigini farkettim o yüzden kullanmıyorum artık ben beğenmedim
Bnde numune istedim bezden canim ama Yenidoğan dedigim islak mendil ıslak mendilini kullanan varmı ?

Islak mendili mi diyorsun kafam karisti bez sandim bize her cesidi geldi bezlerle sensetive kullandim ilk sonra yenidogani denedim yenidogan daha iyi cikti.
Hangisini alıyorsun canım bilmiyorum ki unibabynin Yenidoğanini kullaniyoruz diye sleepyninde Yenidoğanini aldik

Ben de ıslak mendil kullanmıyorum bebek temizleme pamuğu var e bebek te onlardan kullanıyorum. Doğduğunda ilk 2 gün kullandım sadece uni baby yenidoğan pişik yapmıştı

He yok ben kullanmadım ben artık hiç ıslak mendil kullanmıyorum
Ne kullaniyorsun canim?
Ben de ıslak mendil kullanmıyorum bebek temizleme pamuğu var e bebek te onlardan kullanıyorum. Doğduğunda ilk 2 gün kullandım sadece uni baby yenidoğan pişik yapmıştı
Canm bnde ilk iki ay bu pamuklardan kullandim snra uni baby Yenidoğan aldk pisik yapmayinca buna gectik ama evde islak mendilim bitti allahtan pamuk almistik beş paket vardi evde onlari kullanıyorum smdi bu sleepyi kullaniyim pisik yapmazsa sleepiye gecicem daha avantajlı

Arkadaşlar maşallah besbucuk aylık olduk haftaya kontrole gidecez ek gıdaya geçecez çok az kaldı bende bir panik oldu rüyalarıma Bile giriyor nasıl yapacam yapabilirmiyim diye oğlum çok şükür emiyor..biz yemek yerken masaya baka kalıyor ağzını acıyor yemek istiyor bir kaç defa meyve yerken elma dilimi verdim maşallah nasıl iştahlı emiyor cekincede çok ağladı..naparız ne ederiz arkadaşlar neyle başlıcaz ilk ne verecez hepimiz yazalım tarifleri bide ben hiç su vermedim vermiyorum dr.6aya kadar verme demişti.bide yoğurdu kendi sutumuz le nasıl mayalariz

Evet canim
5-15 ay arasi cikiyormua bizimko gec kaldi
Olsun canm gec olsun güç olmasin cok huysuzluk yapiyormu peki
Canm bnde cok endiseliyim ek gida konusunda bir kere kilo alimi cook azdi dr mama muhallebi ver dedi yemedi oglum cok aglamisti. Dun ihlamur verdim biberonla yok almiyor biberonada alisik degil. Bizde meyve verdik eline geçen elma elinden alinca ayni seninki gibi aglamisti yeniden vermistik sanirim hazir degil ek gidaya inşallah 6. Ayi dolunca sorun yaraatmaz bu durum bize
ıslak mendilini ben kullanıyorum canım memnunum gayet güzel.
İnşallah bzde memnun kaliriz canm sagolasin
Selam canm nasilsin nasil gidiyor iş ve bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…