Her zamanki huysuzluklari varOlsun canm gec olsun güç olmasin cok huysuzluk yapiyormu peki
Canm bnde cok endiseliyim ek gida konusunda bir kere kilo alimi cook azdi dr mama muhallebi ver dedi yemedi oglum cok aglamisti. Dun ihlamur verdim biberonla yok almiyor biberonada alisik degil. Bizde meyve verdik eline geçen elma elinden alinca ayni seninki gibi aglamisti yeniden vermistik sanirim hazir degil ek gidaya inşallah 6. Ayi dolunca sorun yaraatmaz bu durum bize
İnşallah bzde memnun kaliriz canm sagolasin
Selam canm nasilsin nasil gidiyor iş ve bebek
Canım anne sütünden yoğurdu bende cok araştırdım ama pek tutmuyomus civik oluyomus imek sütunun enzimleri ile uyusmadigi icin. Ben once keçi sutu ile yoğurt yapıp ondan mayalicam bakalım bide cam kozalağı ile yoğurt mayalaniyomus cok guzel oluyomus :) araştıra araştıra daha neler öğrenicem bakalım :)Arkadaşlar maşallah besbucuk aylık olduk haftaya kontrole gidecez ek gıdaya geçecez çok az kaldı bende bir panik oldu rüyalarıma Bile giriyor nasıl yapacam yapabilirmiyim diye oğlum çok şükür emiyor..biz yemek yerken masaya baka kalıyor ağzını acıyor yemek istiyor bir kaç defa meyve yerken elma dilimi verdim maşallah nasıl iştahlı emiyor cekincede çok ağladı..naparız ne ederiz arkadaşlar neyle başlıcaz ilk ne verecez hepimiz yazalım tarifleri bide ben hiç su vermedim vermiyorum dr.6aya kadar verme demişti.bide yoğurdu kendi sutumuz le nasıl mayalariz
Oy yesin teysesi onu :) diş icinmi canm kolye ilk defa duyuyorumHer zamanki huysuzluklari var
Belirti yok henuz
6 aydir kehribar kolyesi takiyoruz
Canim bizim mukus gitti kan da şükür. Kaka azaldi gunde 2 kere yapiyoruz ama guruldama var yine iki üç gündür :-/ayhkdry canim ek gida toparlar merak etme ama perhize devam.
bu sümüksülük nıye oluyor anlamıyorumkı neleri kestın canım ?Canim bizim mukus gitti kan da şükür. Kaka azaldi gunde 2 kere yapiyoruz ama guruldama var yine iki üç gündür :-/
Bagirsaklari kayganlastiran madde diyo onun icin. Bebek zorlaninca olurmus. Ben süt ürünlerini kestim tamamen duruma göre genisletirim listeyi diye düşündüm.bu sümüksülük nıye oluyor anlamıyorumkı neleri kestın canım ?
canim ben gaz yapan hicbirsey yemiyorum.guruldama o sekilde gitti.Canim bizim mukus gitti kan da şükür. Kaka azaldi gunde 2 kere yapiyoruz ama guruldama var yine iki üç gündür :-/
sumuksu degil bakiyorum da bazen. Gaz sorunumuz hic olmadi aslinda bi arkadasim probiyotik ozelligi olduğu icin biogaiaya tekrar basla dedi basladim belki o da etki etmistir. Bagirsaktaki iyi huylu hucreleri cogaltiyormus. Iki gündür firsat bulup birsey de yemedim ki gaz yapsin olacağı varmis demek. Bi de o arkadas ek gidaya gectik yogurt ve labne bile yediriyorum dedi bir kere kan gelmis bizimki gibi perhiz yapmis gecmis. Bazi makalelerde bilinenin aksine ek gidaya gecilince annenin perhizine gerek yoktur diyor kafam karisti. Bu arada afiyet olsun :) bende yogurt peynir ayran diye deli oluyorumcanim ben gaz yapan hicbirsey yemiyorum.guruldama o sekilde gitti.
bezi yapistir sunmuyorsa gitmistir.masallah size.ben deli gibi dun dana eti yedim.suclulari bu sekilde tek tek buluyorum.
sumuksu degil bakiyorum da bazen. Gaz sorunumuz hic olmadi aslinda bi arkadasim probiyotik ozelligi olduğu icin biogaiaya tekrar basla dedi basladim belki o da etki etmistir. Bagirsaktaki iyi huylu hucreleri cogaltiyormus. Iki gündür firsat bulup birsey de yemedim ki gaz yapsin olacağı varmis demek. Bi de o arkadas ek gidaya gectik yogurt ve labne bile yediriyorum dedi bir kere kan gelmis bizimki gibi perhiz yapmis gecmis. Bazi makalelerde bilinenin aksine ek gidaya gecilince annenin perhizine gerek yoktur diyor kafam karisti. Bu arada afiyet olsun :) bende yogurt peynir ayran diye deli oluyorum
Evet canim agrisiz dis cikarmasi icin dogal bir taş ama biz cikaramadikOy yesin teysesi onu :) diş icinmi canm kolye ilk defa duyuyorum
canim biogoaia yi bizde kullaniyoruz.
canim alerji kisiye ozel.bak bende gaza geldim dana eti yedim dokundu.biz ek gidayada gectik kakayi toparlamak icin.nerdeyse yogurt yiyecektim aman dedim eksik olsun.sizin salya gectiyse sadece sut urunlerine vardir.bizim dokunan daha cok sanirim.diyeti acanlar kek ya da firinlanmis peynirle aciyor.sende denersin kendine once.insallah dokunmaz.
Nasil dokundu canim peki mukus mu geldi? 1 ayi bulurmus tahribatin gecmesi ay ucundan kenarından da deseler süt dokunmuş birsey yemiyorum. Bi dolsun 1.ayimiz bakarim artik. Ama zor valla Allah kolaylik versin.
Oy yaevet canim.kusmada oldu.ben nerdeyse 3 aydir oerhiz yapiyorum.sutu cok severim ama simdu sadece kokluyorum
yumurta gozumde tutuyor
50 günlük gibiydi kilcik kan oldu ara ara devam etti haftada bir iki haftada bir. Doktora sordm genel bi sorun süt ürününü azalt dedi. Gecen hafta 1 tatli kasigi kadar geldi mukuslu. Tamamen kestim süt ürününü simdilik birsey yok bakalim.Kaka sürekli mi kanlı olutordu kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?