İnsandan da bir kadın satıyor yorumlar iyi gibi benim ablam da kullanmıştı bilmiyorum ise yaradı mi diyor bende emin olan birine sorayım dedim de bulamadım . Neyse kalsın o zaman şimdi almayalimBen hamileyken biraz araştırmıştım canım. Faydasını gördüm diyen de var hiç bi işe yaramadı diyen de. Es geçtim ben de
Kollarını kendi istediği gibi koyuyor Bn yukarı koyuyorum kendisi asagi indiriyor yada asagidayken yukarı çıkarıyor kendisi hareket ettiriyor anlayacagin
Zor oluyor ama napalim. Ne zamana kadar kestiniz?Bizde de oldu o kan olayı zaten kizariyordu heryeri artık eve süt bile girmiyor ailecek kestik
Bn gündz yüzüstü koyuyorm da nasıl koyarsam öyle duruyo kolları :/ daha tam dönemiyo da çabası yok sıpamın :)Kollarını kendi istediği gibi koyuyor Bn yukarı koyuyorum kendisi asagi indiriyor yada asagidayken yukarı çıkarıyor kendisi hareket ettiriyor anlayacagin
3 ay olacak tuketmeyeliZor oluyor ama napalim. Ne zamana kadar kestiniz?
bu yaziya göre yokmus canim bunu yazanda çocuk dr u amerikaya yerleşmişYani yokmuş öyle bir şey he? Çocuk hep yüzüstü yatmak istiyordu da alistirdim sırt üstüne :/
Benim ki de dönmüyor ve çaba göstermiyor bugün bi ara dönecek gibi oldu ama yine de donmedi. Dr egzersiz verdi artık dönsün dediBn gündz yüzüstü koyuyorm da nasıl koyarsam öyle duruyo kolları :/ daha tam dönemiyo da çabası yok sıpamın :)
3 ay olacak tuketmeyeli
Evet çok zor kahvaltı bile yapamıyorum
Üstelik bizimkisi sadece süt ve süt ürünleri de değil bir çok şeye alerjisi var
Sürekli ekmekle karın doyurnaktan dogumdan sonra kilo verdim ama üstüne birde 2 kilo aldım
3 ay olacak tuketmeyeli
Evet çok zor kahvaltı bile yapamıyorum
Üstelik bizimkisi sadece süt ve süt ürünleri de değil bir çok şeye alerjisi var
Sürekli ekmekle karın doyurnaktan dogumdan sonra kilo verdim ama üstüne birde 2 kilo aldım
Canım nasıl bi egzersiz verdi bizimki geçen ay iki defa döndü hala dönmüyor bende yaptirayimBenim ki de dönmüyor ve çaba göstermiyor bugün bi ara dönecek gibi oldu ama yine de donmedi. Dr egzersiz verdi artık dönsün dedi
Oyy kuzum maşallah :)Sekil 1-A
Huggies en iyisi bence. Biz doğduğundan beri onu kullanıyoruz., hiç sorun yaşamadık.İyi akşamlar kızlar
Kızım doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum bi ara huggies kullandım son 1-2 haftadır da molfix kullanıyorum ilk gün pişik yaptı krem sürdüm geçti hemen. Ama bugün de pişik olduve tekrar primaya geçicem primadan vazgeçme sebebim de kokuyu dışarı vermesi onun dışında sıkıntı yok. Varsın koku olsun pişik olmasın yavrum
Seni suan o kadar iyi anliyorum ki cunku ayni seyleri yasiyoruz hemen hemen. Suan elimde olsa 1 dk durmam bebegimide alir giderim ama sirf bebegim icin ve babasinin bebegimi benden alabilmek icin yapacagi cirkeflikleri gormek istemiyorum. Hep biraz daha zaman diyorum bakalim sonuc neolacak
Oglum elini yeni koydugumuz çaya daldirdi kizlar ay nasil agladi hemen suya soktuk silverdin sürdük simdi oynuyor ama omrumden ömür gitti ya
Çizilen yere lansinoh meme ucu kremi. birebir süper. Ben habire çizilen yerleri onunla tamir ediyorum.Kızlar bizim kızın da tırnakları çok çabuk uzuyor:) kesmesem manikürlük hale geliyor:) ve tabiki yüzünüde çiziyor
Yok canim sonucta bebegin elleri habire ağzında ki agzinda olmasa bile yinede kullanmazdim. yanik kremi var cok şükür gecti su filan toplamadi kizarmadida cok girmedi demekkiKötü bir ilaç ama bulabilirseniz aktardan yanığa domuz yağı birebir. İz kalmıyor. Bir de daha genç deri getiriyor alttan. aklınızda bulunsun.
Y yesil zeytin ,cnm bu dediigm i yap gececekMaalesef var. Ilacla azaldı tam geçiremedik. Onun da etkisi var emmemesinde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?