2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben hamileyken biraz araştırmıştım canım. Faydasını gördüm diyen de var hiç bi işe yaramadı diyen de. Es geçtim ben de
İnsandan da bir kadın satıyor yorumlar iyi gibi benim ablam da kullanmıştı bilmiyorum ise yaradı mi diyor bende emin olan birine sorayım dedim de bulamadım . Neyse kalsın o zaman şimdi almayalim

Kollarını kendi istediği gibi koyuyor Bn yukarı koyuyorum kendisi asagi indiriyor yada asagidayken yukarı çıkarıyor kendisi hareket ettiriyor anlayacagin
Bn gündz yüzüstü koyuyorm da nasıl koyarsam öyle duruyo kolları :/ daha tam dönemiyo da çabası yok sıpamın :)

Zor oluyor ama napalim. Ne zamana kadar kestiniz?
3 ay olacak tuketmeyeli
Evet çok zor kahvaltı bile yapamıyorum
Üstelik bizimkisi sadece süt ve süt ürünleri de değil bir çok şeye alerjisi var
Sürekli ekmekle karın doyurnaktan dogumdan sonra kilo verdim ama üstüne birde 2 kilo aldım

Sütün olur dert olmaz dert. Insallah en gec bir yasina gelince gecer. Zeytin patates favorimiz bu ara.

Sütün olur dert olmaz dert. Insallah en gec bir yasina gelince gecer. Zeytin patates favorimiz bu ara.

Goji çileği ni duydunuzmu kızlar ayda 6 kilo verdiriyormus,yüzlerce yorum okudum emzirir ken kullanılırmı acaba bilgisi olan varmı.

Huggies en iyisi bence. Biz doğduğundan beri onu kullanıyoruz., hiç sorun yaşamadık.

Merhaba güzel anneler. Birkaç gündür giremiyorum foruma. Oğlum biraz rahatsız. 3 gündür hafif ateşi var. Onunla uğraşıyorum. Uykusunu düzenlemek çalışacaktım hasta olunca erteledim. Guzel bir gelişme var: çok şükür gündüzleri az da 5-6 dakika da olsa meme emiyor. 4 saate bir beslemeye gectim ondan mı başka bir şeyden mi bilemiyorum ama önemli değil bebeğim uyanıkken de emiyor.

Son düzenleme:
( Ben

Oglum elini yeni koydugumuz çaya daldirdi kizlar ay nasil agladi hemen suya soktuk silverdin sürdük simdi oynuyor ama omrumden ömür gitti ya

Kötü bir ilaç ama bulabilirseniz aktardan yanığa domuz yağı birebir. İz kalmıyor. Bir de daha genç deri getiriyor alttan. aklınızda bulunsun.

Kötü bir ilaç ama bulabilirseniz aktardan yanığa domuz yağı birebir. İz kalmıyor. Bir de daha genç deri getiriyor alttan. aklınızda bulunsun.
Yok canim sonucta bebegin elleri habire ağzında ki agzinda olmasa bile yinede kullanmazdim. yanik kremi var cok şükür gecti su filan toplamadi kizarmadida cok girmedi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…