Bnm kız hic su içmiyor acaba versem mi ki bnde ek gıda almiyor daha ama
İyi Akşamlar
Kızlar bu aylarda bebekler yere bastırılır mı? KV kızımı parkeye bastırıp yürütmeye çalıştı. Bende tepki gösterdim napıyorsun dedim. 3 aylıkken bastırırdık biz dedi.
Yine her şeyime karıştı. Niye kızın önüne önlük takıyormuşum? Niye emzik veriyormuşum? Kızımın salyası çok akıyor mecburen önlük takıyorum
Bence ver kaynatilmis şu. Kaynayip sogutulmus. Dene yani ihtiyacı varsa içer yoksa İçmez zaten
canım hala aynı hatta daha da kötü oldu şimdi evimizdeyiz ama sürekli ağlıyor uyumak istiyor öksürüğü daha geçmedi. boğulur gibi öksürüyor cok üzülüyorum. doktora yine götürdük ilaçlara devam dedi hemen geçmezmiş pis hastalık kızımı üzdü kaç gündür. merak ettiğin için sağol canım.
Az önce oğlumun ilk dişini gördük eşimleikimizi de bi kahkaha aldı sonra gözlerimiz doldu anne baba olmak cidden öyle güzelmiş ki, başkalarına önemsiz gelecek bu ayrıntı bizi nasıl duygulandırdı
Ben ilkten ılık veriyorum sonra beklerken soguyorBen sıcağa yakın ılık veriyorum. Soğuk midesini üşütebilir. :)
Aa sogan iyi mi gelirmiş canım hemen deneyeyim.ben de dogal yintem arastiriyordum elma kabugu çekirdeği ihlamur ve tarcini kaynatip icirmek de faydaliymis. Aramızda bunu deneyen var mı acaba gerçekten ise yarıyor mudur. Bir de ayaginin altına vicks sürmek de iyi gelirmiş
Bir de kızım orda mamasını yedikten sonra hemen beni üzmeden uyudu evin hanımı da maşallah ne güzel hemen uyudu dedi nazarı değmiş olabilir mi ki
Valla biz mama emiyoruz; doktor ilk günden beri bize mama arkası su verdiriyor; ilk zamanlar bir-iki çay kaşığıydı. Bu gece su biberonunu yiyecek sandım. Ağzından alıyorum; biberona doğru bakıp çırpınıyor. Gene ağzına sokuyorum cuk cuk...:) bu akşam 60cc su bitti bir kere de bitti yok diyorum gene çırpınıyor... Sonra vermedim artık şimdi mama içti :))
İşin kötü tarafı uyanıkken mama emmek istemiyor. 60 cc mamayı kavga edederek zorla emiyoruz. Yarısını peçeteler yarısını bizim ufaklık, Ama suya gelince iş değişiyor ver diye çırpınıyor. Ağzından mamayı çıkartıyorum suyu içiyor mamayı içmiyor. Sizde de böyle olan var mı ???(
Valla biz mama emiyoruz; doktor ilk günden beri bize mama arkası su verdiriyor; ilk zamanlar bir-iki çay kaşığıydı. Bu gece su biberonunu yiyecek sandım. Ağzından alıyorum; biberona doğru bakıp çırpınıyor. Gene ağzına sokuyorum cuk cuk...:) bu akşam 60cc su bitti bir kere de bitti yok diyorum gene çırpınıyor... Sonra vermedim artık şimdi mama içti :))
İşin kötü tarafı uyanıkken mama emmek istemiyor. 60 cc mamayı kavga edederek zorla emiyoruz. Yarısını peçeteler yarısını bizim ufaklık, Ama suya gelince iş değişiyor ver diye çırpınıyor. Ağzından mamayı çıkartıyorum suyu içiyor mamayı içmiyor. Sizde de böyle olan var mı ???(
Cool mix kullanıyorum ben onun zararı yok heralde
Değiştireceğim herhalde. Yarın doktora gideceğiz.Acaba mamayı mı beğenmiyor. Değiştirmeyi denediniz mi? Bebeklerde olabilyormuş aynı mamanın tadından bıkabiliyorlarmış
Ben ilkten ılık veriyorum sonra beklerken soguyor
Yok canim sonucta bebegin elleri habire ağzında ki agzinda olmasa bile yinede kullanmazdim. yanik kremi var cok şükür gecti su filan toplamadi kizarmadida cok girmedi demekki
Doktor mu onermisti sizeOnu bende düşündüm ama ne kadar zararı olur bilmem. Bizde de kaloriferden dolayı burnu tıkanıyor, ağlayarak uyanıyor 2-3 gecedir. Bende bugün 2 kez çay kaşığı ile bebekler için olan soğuk algınlığı ilacı varPeditus 1 çay kaşığından biraz az 2 kere verdim bugün sabah akşam.
Bizde çaba yok. Ben sabahları yan döndürüp yatırıyorum. Yüzü koyun koyunca da ağlıyor. 3-4 dk anca duruyor yüzükoyun.Benim ki de dönmüyor ve çaba göstermiyor bugün bi ara dönecek gibi oldu ama yine de donmedi. Dr egzersiz verdi artık dönsün dedi
Doktor mu onermisti size
Bende de aynı hiç merak etme şu yüzünden mamayi İçmez oldukValla biz mama emiyoruz; doktor ilk günden beri bize mama arkası su verdiriyor; ilk zamanlar bir-iki çay kaşığıydı. Bu gece su biberonunu yiyecek sandım. Ağzından alıyorum; biberona doğru bakıp çırpınıyor. Gene ağzına sokuyorum cuk cuk...:) bu akşam 60cc su bitti bir kere de bitti yok diyorum gene çırpınıyor... Sonra vermedim artık şimdi mama içti :))
Anladım çok geçmiş olsun öksürük var miEvet, yalnız ben yarım çay kaşığı kadar veriyorum. Aynı katarin aferin tarzı birşey hem üst solunum yollarını rahatlatıyor; hemde ağrıyı alıp ateşi düşürüyor. Soğuk algınlığının semptomatik tedavisinde kullanılıyor. Günde 5 kezden fazla verilmiyor; 5 günden fazla da kullanılmıyor
Anladım çok geçmiş olsun öksürük var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?