2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bende de aynı hiç merak etme şu yüzünden mamayi İçmez olduk

Siz Vegaferon kullanıyor musunuz? Biz 4 ay sağlık ocağına gittiğimizde vegaferon kan damlası verdi ebe. Ne zaman onu damlatmaya başladım çocuk 150 cc içerken 60 cc ye düştü. Şimdi vermiyorum vegaferonu. Var mı sizlerde de böyl birşey.

Kullaniyordum Dr duyunca at onu çöpe dedi vermiyorum cumadan beri

mukut31 bzmde burnu tikaniyor cok ağlıyor actirirken oksurugude varmi yokmu belli degil oksuruyor ama keyfi oksuruyor gibi ciddimi degilmi anlamadım bir türlü

mukut31 bzmde burnu tikaniyor cok ağlıyor actirirken oksurugude varmi yokmu belli degil oksuruyor ama keyfi oksuruyor gibi ciddimi degilmi anlamadım bir türlü
Genelde eeheee.. eheeee. diye bir öksürük var. Ya boğazını temizliyor yada dikkat çekiyor. Burun temizleme bizde de sorun aspiratörle çekerken avurtlarımız çöküyor. Önce deniz suyuyla ıslatıp çek babam çek

Ben o Fizyolojigi damlatana kadar ayrı bir efor sarf ediyorum birde cekerken. Hayır damlatmadan daha ortaligi yıkıyor oğlum bak daha damlatmadim bile diyorum yok katila katila ağlıyor veriyorum bende ayari

ferideei alıntı yapamadı telefondan. Midesi cok bulanmaz mı?gecen biraz sürterek sildim kustu. Yine de deneyeceğim. Hazır az az da olsa gündüź emmeye başlamısken iyi olur.

Siz Vegaferon kullanıyor musunuz? Biz 4 ay sağlık ocağına gittiğimizde vegaferon kan damlası verdi ebe. Ne zaman onu damlatmaya başladım çocuk 150 cc içerken 60 cc ye düştü. Şimdi vermiyorum vegaferonu. Var mı sizlerde de böyl birşey.

Saglık ocakları vegaferon veriyo bizim Dr da ferrum kullan dedi ama zaten kafamda soru işaretleri vardı Demir takviyesiyle ilgili bu yazıyı okuduktan sonra tamamen vazgeçtim http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html?m=1 6 aydan sonra gerekirse tetkik yapıldıktan sonra kullanmaya karar verdim

Y yesil zeytin geçmiş olsun cnm bu arada maşallah diyelim de emsin bol bol

phenyl kıyamam kuzumaaa :)

chiLL bn de yaptırayım bari de dönsün artık...

filiz_ank çok emin değilim zararlı mu diye cnm ama bi yerde okumuştum basmak istiyosa sorun olmaz ama zorlamayın diyodu benim oğlm da çoktandır basıyo yürütüyorm biraz mümkün olsa koşacak

kizlar doktorumuz bizede demir kullanma simdilik demisti.bagirsagimizda sikinti oldugu icin.alerjisi olanlar yine dikkat etsin o yuzden.birde saglik ocsginin verdigi degilde ferromixin diye bir damla varmis.daha iyi diye okudum ama kullanmadik.

kizlar gunaydin merhabaa :)
az once okudum yazilanlari sade kahve hayirli olsun canm disiniz darisi bizlere ayhkdry Y yesil zeytin gecmis olsun kizlar @tatlilavinya nbr canm nasil gidiyor
kizlar cmts kalabalik arkads grubumuz geldi bizi ikna ettiler vazgecmistik ayvaliga tatile gittik. cmts aksam giris yaptik pazar ogleden sonra ciktik cok güzelldi sauna ya girdim hamamda yikandkm esimde ayni sekilde bebis de temoz havada uyudu keyifliydi ama eve donerlen basladik yaygaraya terden sırılsıklam oldum iki gundr de 12 ye dogru yatiyor gece kakasini yapamadi normalde gunde 4-5 yapardı gunde bir kereye düşmustu. simdi oki gundr yapamiyor ondan mi acaba huysuzlugu 11 saat ac kaldi 50 cc mama yedi ayaklari havada kuzumun 4 saat huzursuzlandi en son bagiracaktim yat artik yat diye ciktim.diger odaya bagirdim sessizce geldim :) bir kere kizmistm.o gunden sonra sanki trip atio bana .birde hasta degil ama daha a z gülüyor cani isterse kahkaha atardi biz seneklik yapmadan gülmüyor sizinkilern gulmewinde degisiklik oldu mi ????

Ben de nette bu linki bulup okudum vermeyeyim dedim ama eşim de başka bir link buldu, HaberTurk tv'de cikan birvdoktorun röportajı, o da 6 ay değil de şimdiden demir değerlerine bajilsin düşükse ona göre demir verilsin demiş.
Sağlık ocağının verdiği damlanın prospektusunde astim bronsiti olanlar kullanmasin yaziyor, bebeğim de bronsiyolitten yeni kurtuldu, ben de vermeyeceğim şimdilik demiri de o damlayi da. Kendim demir ilaci kullaniyorum zaten belki faydasi olur diye ümit ediyorum, ama esimin bulduğu yazida anne sutundeki demir yetmez yaziyordu :S

ranapinar canım benim oğlumda günde bir düzenli kaka yapardı son zamanlarda düzensizlesti iyice bazen bir buçuk hatta iki gun yapmiyo sonraki gun 2 yada 3 kez yaptıgı oluyo.

Huyları da degisiyo istediği sey anında olmayınca katıla katıla ağliyo dikkat çekmek icin öksürür gibi ses çıkarıyo :) gülmeye gelince bazen ne sebeklikler yapıyorum beyefendi lutfedip yarım ağız gülüyo :) eskiden bicir bicir konuşurdu simdi iki eli surekli ağızda oldugundan midir nedir pek konusmuyo kizinca bağıriyo sadece :)

Canım insallah dogru olanı yapıyoruzdur Demir ilacı bende kullanıyorum. Surda az bi zaman kaldi 6 ay olmalarına kan degerlerine baktıririz bisey çıkmaz insallah ben Dr a söyledim bakılsın diye ama 6 aydan once olmaz dedi. Cok sey okudum ama vermek hic icime sinmedi kararım vermemekten yana oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…