2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Belki öyledir dedim burada biri kv sinden memnundu. Bi de bi arkdşmn kv hergün yemek gönderiyodu gelini çalışıyo diye :) ama öylesi bize düşmez...
Geri aldım söylediğimi
Annem gibi kv bekliyordum bayağı hayal kırıklığı yaşadım:) abimin esi cok kismetli annem gibi bi kv'si var, o da farkında cok sever kv'sini masaallah :)

Sütün olur dert olmaz dert. Insallah en gec bir yasina gelince gecer. Zeytin patates favorimiz bu ara.
Benim bebis de peynirden cok rahatsiz oluyor cok gaz yapiyor. Beyaz peynirsiz kahvalti dusunemeyen ben zeytine bayağı agirlik verdim. Zeytin yumurta yoğurt patates.

yaa ben de anne sütünden yapacaktım, hiç içim elvermiyor insan sütü varken hayvan sütünü

ben de çok merak ediyorum aslında 6.ayda başlıcaktık ama 5 aylık kontrolünde dr kilosuna göre karar verecek, bir an önce başlamak istiyorum ben. sen neden 5de başlıyorsun?

ben de çok merak ediyorum aslında 6.ayda başlıcaktık ama 5 aylık kontrolünde dr kilosuna göre karar verecek, bir an önce başlamak istiyorum ben. sen neden 5de başlıyorsun?

Kızım akranlarına göre biraz zayıf 4. Ay kontrolünde 5700 dü kilosu. Anne sütü yanında mama da aldığı için Dr başlatacak

Benim bebis de peynirden cok rahatsiz oluyor cok gaz yapiyor. Beyaz peynirsiz kahvalti dusunemeyen ben zeytine bayağı agirlik verdim. Zeytin yumurta yoğurt patates.
Yiyebiliyirsan bi keci peyniri dene duruma göre. Şu 1 ay dolsun denerim belki. Yarin bi cocuk doktoru buldum boluda ona gidecegiz bakalim.

okuyorum hep ama yazamıyorum benimki yine kucakçı oldu :) devamlı kucağımda.
iyi gidiyor ama bu hafta iş yoğun, bugünden itibaren 4 gün çalışıyorum
bebişimi özliiiceeemmm
Allah kolaylik versin işinde canim. Hamilelik zamanimda forumdan bi seni iyi hatirliyorum bi de T tedybear i.

Yiyebiliyirsan bi keci peyniri dene duruma göre. Şu 1 ay dolsun denerim belki. Yarin bi cocuk doktoru buldum boluda ona gidecegiz bakalim.
Beyaz peynire ara vermistim de şimdi 1-2 lokma yiyorum, kibrit kutusu bile değil:) esim de tulum, süzme ne bulursa getiriyor ben yiyebileyim diye ama ben yine temkinliyim az yiyorum.

Beyaz peynire ara vermistim de şimdi 1-2 lokma yiyorum, kibrit kutusu bile değil:) esim de tulum, süzme ne bulursa getiriyor ben yiyebileyim diye ama ben yine temkinliyim az yiyorum.
Benim eşim benden beter peynir delisi garibim alamiyor canim cekmesin diye :) ben kestim ya inadina canim daha cok istiyo :))

ben de okumuştum canım bunu, yine de yüzüstü yatırmıyorum.

bu arada bebek ölümleri genellikle kışın olmaktadır ve bebek ölümleri hep pimpirikli annelerin çocuklarında görülmektedir bu cümlede saçmalamışlar bence.pimpirikli olunca noluyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…