2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bilmem drların zoruna gıdıyor herşeyi sormak zaten ınsan soru sormaya çekınıyor.olur, gecer, normal.

Sen kim oluyosun da koooskoca doktora soru sorma cüreti gösteriyosun
Bende su sakıncalıymis sunda su varmış vermesek diyince kim soyluyo bunları allah askına diyo bende kk da duyuyorum diyemiyorum aslında kim soyluyo diyince konu komsu diyesim geliyoda tutuyorum kendimi

Valla ben asker selamıyla girip çıkarken de arkamı dönmeden geri geri çıkıyorum
Bende su sakıncalıymis sunda su varmış vermesek diyince kim soyluyo bunları allah askına diyo bende kk da duyuyorum diyemiyorum aslında kim soyluyo diyince konu komsu diyesim geliyoda tutuyorum kendimi

Kizlar hangi ates olceri kullaniyorsunuz? Yeni bir ates olcer alicam hediye gelmisti ama dogru sonuc alamiyorum. Siz neyi onerirsiniz?

Merhaba,
Sizleri hamileligin sırasında takip etmeye başladım. Sessiz bi takipçiniz oldum. Her gün girip bakmadan eksik hissediyorum kendimi. Çoğunuzu tanıyor gibiyim. Bari artik sohbetlerinize katılayım dedim kabul ederseniz. 17 Eylül dogumu bir kızım ve 5 buçuk yaşında bir oğlum var.

Hosgeldin canım :)

ooff canım benim de aynı sebepten canım sıkılıyor hep. gülmesini kahkasını takip ediyorum deli olcam.
şebeklikler falan. bazen ben de trip atıtğını hissediyorum

Allah kolaylik versin işinde canim. Hamilelik zamanimda forumdan bi seni iyi hatirliyorum bi de @tedybear i.

sağol canım
bir de o günler vardı di mi :)
testler, tekmeler, sağlıklı beslenme uğraşları... sanki ömür boyu hamileymişim gibi hissediyordum kendimi, şimdi de hiç hamile olmamışım gibi :)

neyse ki göbeğim bana hatırlatıyor bir hamilelik süreci yaşadığımıı, senin ne alemde?

ben de dönence otizme yol açıyormuş diye söyledim doktora, o da bunları hep forumlarda okuyorsunuz dedi

hoşgeldin canım, bunca zaman nasıl sabrettin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…