- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
hayırlı olsun canım. diş buğdayı partisi yapacak mısın?
bilmem drların zoruna gıdıyor herşeyi sormak zaten ınsan soru sormaya çekınıyor.olur, gecer, normal.ben de okumuştum canım bunu, yine de yüzüstü yatırmıyorum.
bu arada bebek ölümleri genellikle kışın olmaktadır ve bebek ölümleri hep pimpirikli annelerin çocuklarında görülmektedir bu cümlede saçmalamışlar bence.pimpirikli olunca noluyormuş?
bilmem drların zoruna gıdıyor herşeyi sormak zaten ınsan soru sormaya çekınıyor.olur, gecer, normal.
Bende su sakıncalıymis sunda su varmış vermesek diyince kim soyluyo bunları allah askına diyo bende kk da duyuyorum diyemiyorum aslında kim soyluyo diyince konu komsu diyesim geliyoda tutuyorum kendimiSen kim oluyosun da koooskoca doktora soru sorma cüreti gösteriyosun
Bende su sakıncalıymis sunda su varmış vermesek diyince kim soyluyo bunları allah askına diyo bende kk da duyuyorum diyemiyorum aslında kim soyluyo diyince konu komsu diyesim geliyoda tutuyorum kendimi
Braun thermoscan 5 kullanıyoruz canım kulaktan ölçer gayet memnunum benKizlar hangi ates olceri kullaniyorsunuz? Yeni bir ates olcer alicam hediye gelmisti ama dogru sonuc alamiyorum. Siz neyi onerirsiniz?
Hosgeldin canım :)Merhaba,
Sizleri hamileligin sırasında takip etmeye başladım. Sessiz bi takipçiniz oldum. Her gün girip bakmadan eksik hissediyorum kendimi. Çoğunuzu tanıyor gibiyim. Bari artik sohbetlerinize katılayım dedim kabul ederseniz. 17 Eylül dogumu bir kızım ve 5 buçuk yaşında bir oğlum var.
Tesekkurler, hosbulduk...Hosgeldin canım :)
H. G. Can'ım, epeydir yoktun buralarda. Nasılsın? Bebeğin Nasıl?Y yesil zeytin cnm buanir tabiki,pratik ol hixlica sil ,agliyorda ,ama dinleme emmiyor yoksa dilu oyleyken
kizlar gunaydin merhabaa :)
az once okudum yazilanlarisade kahve hayirli olsun canm disiniz darisi bizlere ayhkdry Y yesil zeytin gecmis olsun kizlar @tatlilavinya nbr canm nasil gidiyor
kizlar cmts kalabalik arkads grubumuz geldi bizi ikna ettiler vazgecmistik ayvaliga tatile gittik. cmts aksam giris yaptik pazar ogleden sonra ciktik cok güzelldi sauna ya girdim hamamda yikandkm esimde ayni sekilde bebis de temoz havada uyudu keyifliydi ama eve donerlen basladik yaygaraya terden sırılsıklam oldum iki gundr de 12 ye dogru yatiyor gece kakasini yapamadi normalde gunde 4-5 yapardı gunde bir kereye düşmustu. simdi oki gundr yapamiyor ondan mi acaba huysuzlugu 11 saat ac kaldi 50 cc mama yedi ayaklari havada kuzumun 4 saat huzursuzlandi en son bagiracaktim yat artik yat diye ciktim.diger odaya bagirdim sessizce geldim :) bir kere kizmistm.o gunden sonra sanki trip atio bana .birde hasta degil ama daha a z gülüyor cani isterse kahkaha atardi biz seneklik yapmadan gülmüyor sizinkilern gulmewinde degisiklik oldu mi ????
Allah kolaylik versin işinde canim. Hamilelik zamanimda forumdan bi seni iyi hatirliyorum bi de @tedybear i.
Kızım huy değiştirdi 3 gündür. Normalde ayağımda sallayarak uyuturum. Kesinlikle ayakta sallanmak istemiyor katıla katıla ağlıyor. Yatağıma yatırdım yüzünü okşayIP ninni okudum ve uyudu:) hep böyle uyusa keşke
Bende su sakıncalıymis sunda su varmış vermesek diyince kim soyluyo bunları allah askına diyo bende kk da duyuyorum diyemiyorum aslında kim soyluyo diyince konu komsu diyesim geliyoda tutuyorum kendimi
Kizlar hangi ates olceri kullaniyorsunuz? Yeni bir ates olcer alicam hediye gelmisti ama dogru sonuc alamiyorum. Siz neyi onerirsiniz?
Merhaba,
Sizleri hamileligin sırasında takip etmeye başladım. Sessiz bi takipçiniz oldum. Her gün girip bakmadan eksik hissediyorum kendimi. Çoğunuzu tanıyor gibiyim. Bari artik sohbetlerinize katılayım dedim kabul ederseniz. 17 Eylül dogumu bir kızım ve 5 buçuk yaşında bir oğlum var.
Nasıl sabrettim bilmiyorum ama öylesi de değişik guzel :)hoşgeldin canım, bunca zaman nasıl sabrettin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?