2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hoşgeldin :)

H. G. Can'ım, epeydir yoktun buralarda. Nasılsın? Bebeğin Nasıl?
Iyi be cnm :)sukur bi sknti yok ,sadece acayip kucakci ,oyleki yere koyamiyom:)anguruda bebek arabasinda esimke gezdiriyoruz hanim kizimi
Siz nasiksiniz ,bebek nasil

Sağolasın. Emme konusunda biraz daha iyi bakalım. Emdikten sonra içtiği mama yarı yarıya azaldı. Cok şükür iyi gidiyor.

Teşekkür ediyorum. Daha hala tam duzelemedi. Idrar kültürünü bir sonuçlandiramadık. Kirlenme cikiyor tekrar tahlil vericez bakalim. Hafif ateşle idare ediyoruz.

Dr yeni geldik kanlı kaka oluyordu o kadar cok şeyi yasakladı ki aç dursam daha iyi.Kafam kazan gibi oldu adamın dedigi çogu şeyi hatırlamıyorum bile Cok canım sıkıldı. Gastroenteroloji uzmanına gittik ama adam makina gibi konuştu

Ya kızlar bu geçici bir durum mu?Ek gıdada ne yapıcaz?Rotanın 2.dozunu da yapmayalım dedi

Ya kızlar bu geçici bir durum mu?Ek gıdada ne yapıcaz?Rotanın 2.dozunu da yapmayalım dedi
Ben o kadar çok sey okudum ki beynim yandi. 1 yasinda en gec 3 yasinda geciyormus. Ama toptan herseyi kesmek dogru gelmedi. Süt ve süt urunlerini tamamen kestim duzeldi bin şükür. 1 ay hic yemeyecegim bagirsak tahribati ancak gecermis cunku.

Bi de aylik kilo alimi nasildi? Bizim ilk ay 1400 diger aylar 700 700 500 gramdi. Kilo alimi yavaslarmis alerjide diyorlar ama kimi de diyor zaten 4.ayda azalir bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…