Merhaba,
Sizleri hamileligin sırasında takip etmeye başladım. Sessiz bi takipçiniz oldum. Her gün girip bakmadan eksik hissediyorum kendimi. Çoğunuzu tanıyor gibiyim. Bari artik sohbetlerinize katılayım dedim kabul ederseniz. 17 Eylül dogumu bir kızım ve 5 buçuk yaşında bir oğlum var.
İnş canımkeşke ya, darısı başıma
Iyi be cnm :)sukur bi sknti yok ,sadece acayip kucakci ,oyleki yere koyamiyom:)anguruda bebek arabasinda esimke gezdiriyoruz hanim kizimiH. G. Can'ım, epeydir yoktun buralarda. Nasılsın? Bebeğin Nasıl?
Bizde weewell kulaktan ölçer kullanıyoruz memnunuzbence kulaktan al canım, ben weewel alından kullanıyorum ama kulak olsa daha garanti olurdu
Hosbuldum, Teşekkürler. ..Hoşgeldin :)
Bu ay hiç kg almamış bebisim çok huysuz geceleri hep ağlıyoruz emmiyoda
Sağolasın. Emme konusunda biraz daha iyi bakalım. Emdikten sonra içtiği mama yarı yarıya azaldı. Cok şükür iyi gidiyor.Y yesil zeytin geçmiş olsun cnm bu arada maşallahdiyelim de emsin bol bol
@phenyl kıyamam kuzumaaa:)
@chiLL bn de yaptırayım bari de dönsün artık...
filiz_ank çok emin değilim zararlı mu diye cnm ama bi yerde okumuştum basmak istiyosa sorun olmaz ama zorlamayın diyodu benim oğlm da çoktandır basıyo yürütüyorm biraz mümkün olsa koşacak
Teşekkür ediyorum. Daha hala tam duzelemedi. Idrar kültürünü bir sonuçlandiramadık. Kirlenme cikiyor tekrar tahlil vericez bakalim. Hafif ateşle idare ediyoruz.kizlar gunaydin merhabaa :)
az once okudum yazilanlari @sade kahve hayirli olsun canm disiniz darisi bizlere @ayhkdry Y yesil zeytin gecmis olsun kizlar @tatlilavinya nbr canm nasil gidiyor
kizlar cmts kalabalik arkads grubumuz geldi bizi ikna ettiler vazgecmistik ayvaliga tatile gittik. cmts aksam giris yaptik pazar ogleden sonra ciktik cok güzelldi sauna ya girdim hamamda yikandkm esimde ayni sekilde bebis de temoz havada uyudu keyifliydi ama eve donerlen basladik yaygaraya terden sırılsıklam oldum iki gundr de 12 ye dogru yatiyor gece kakasini yapamadi normalde gunde 4-5 yapardı gunde bir kereye düşmustu. simdi oki gundr yapamiyor ondan mi acaba huysuzlugu 11 saat ac kaldi 50 cc mama yedi ayaklari havada kuzumun 4 saat huzursuzlandi en son bagiracaktim yat artik yat diye ciktim.diger odaya bagirdim sessizce geldim :) bir kere kizmistm.o gunden sonra sanki trip atio bana .birde hasta degil ama daha a z gülüyor cani isterse kahkaha atardi biz seneklik yapmadan gülmüyor sizinkilern gulmewinde degisiklik oldu mi ????
İlgin için teşekkürler. Yapiyorum bakalım.Y yesil zeytin cnm buanir tabiki,pratik ol hixlica sil ,agliyorda ,ama dinleme emmiyor yoksa dilu oyleyken
Dis diyeceğim ama ilk üste ve yanda çıkar mı bilmem ki sanki iltihap toplayıp şişmiş gibiEki Görüntüle 1761879 Kizlar bu ne olabilir?
Dis diyeceğim ama ilk üste ve yanda çıkar mı bilmem ki sanki iltihap toplayıp şişmiş gibi
Fotoda tam anlayamadım o zmn sislik var gibi geldiSislik yok diger yerlerle ayni dis yeri sadece beyaz uc var cl:-/
Diş kisimlari hep sis ustte. Esimin ilk ustten cikmis alper de öyle olabilir ama beyaz ucu anlamadim.Fotoda tam anlayamadım o zmn sislik var gibi geldi
Ya kızlar bu geçici bir durum mu?Ek gıdada ne yapıcaz?Rotanın 2.dozunu da yapmayalım dedi
Ben o kadar çok sey okudum ki beynim yandi. 1 yasinda en gec 3 yasinda geciyormus. Ama toptan herseyi kesmek dogru gelmedi. Süt ve süt urunlerini tamamen kestim duzeldi bin şükür. 1 ay hic yemeyecegim bagirsak tahribati ancak gecermis cunku.Ya kızlar bu geçici bir durum mu?Ek gıdada ne yapıcaz?Rotanın 2.dozunu da yapmayalım dedi
Bi de aylik kilo alimi nasildi? Bizim ilk ay 1400 diger aylar 700 700 500 gramdi. Kilo alimi yavaslarmis alerjide diyorlar ama kimi de diyor zaten 4.ayda azalir bilemedim.Ya kızlar bu geçici bir durum mu?Ek gıdada ne yapıcaz?Rotanın 2.dozunu da yapmayalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?