Fotoda tam anlayamadım o zmn sislik var gibi geldi
Sanırım beslenme saatini düzenledikten sonra oldu. 5-6 gündür 4 saatten önce beslemiyorum. Önceleri daha sık emziriyordum. O da az emiyordu. Zamanla gündüz hić emmez olmuştu. Şimdi 4 saat olunca mrme teklif ediyorum. Almazsa ya da az emerse ara veip 10-15 dakika sonra bir daha teklif ediyorum. Maaşallah iki memeyi de emiyor 10 dakika falan oluyor. Memeyi emmeyi bırakinca gazını cıkarıp varsa sağılmış süt yoksa mama teklif ediyorum. Iyi emdiğı icın biberonla aldığı miktar yarı yarıya azaldı. Emzirdikten sonra sağiyorum 10 cc süt zor çıkıyor. Demek ki memeyi boşaltıyor diye düşünüyorum. Gece de uyansa bile 4 saatten önce beslemiyorum. Belki de başka bir nedenden dolayı memeye tekrar döndü bilemiyorum. Çok şükür sonucta az da olsa emiyor ya o önemli. Darısı başına.Y yesil zeytin Tebrik ederim canim emmenizi:) nasil basardin? Ben de yatarak emziriyorum o zaman biraz emiyor.diger zamanlar uykulu emmeye devam
ben bastırıyorum canım azıcık destekleyince adım bile atıyor benimki maşallahİyi Akşamlar
Kızlar bu aylarda bebekler yere bastırılır mı? KV kızımı parkeye bastırıp yürütmeye çalıştı. Bende tepki gösterdim napıyorsun dedim. 3 aylıkken bastırırdık biz dedi.
Yine her şeyime karıştı. Niye kızın önüne önlük takıyormuşum? Niye emzik veriyormuşum? Kızımın salyası çok akıyor mecburen önlük takıyorum
son 3 haftadır benimki de öyleydi. Ama ben mama takviyesi de yapıyorum . Biberondan diye düşündüm. 5 gündür beslenme saatini düzenledikten sonra tekrar emiyor. Ya da denk geldi bilemiyorum. Önceleri daha sık beslerdim. Şimdi 4-4.5 saattebir besliyorum. Gercek Sonucunu kontrolde kilosu ve boyunun ölçümünden sonra asıl söyleyebilirim. Simdilik emdiğini görmek yetiyor.kızlar benim kız yine uykuda emmeye başladı yaa ne derdim var bu arasade kahve canım gördüm ama yazamadım ilk dişiniz hayırlı olsun
benimki de daha elimde görür görmez ağlamaya başlıyor. canım bişey sorucam fizyolojiği damlatırken başını yan mı yatırıyorsun yoksa sırt üstü yatırıp başını geri mi atıyorsun. bir de damlattıktan sonra kızım yutkunuyor yani boğazına iniyor galiba bu normal mi acaba seninki nasıl oluyor.Ben o Fizyolojigi damlatana kadar ayrı bir efor sarf ediyorum birde cekerken. Hayır damlatmadan daha ortaligi yıkıyor oğlum bak daha damlatmadim bile diyorum yok katila katila ağlıyor veriyorum bende ayari
Geçmiş olsun. Abse gibi duruyor. Doktoruna göster bakalım ne diyecek.?Sislik yok diger yerlerle ayni dis yeri sadece beyaz uc var cl:-/
kızlar benim kız yine uykuda emmeye başladı yaa ne derdim var bu arasade kahve canım gördüm ama yazamadım ilk dişiniz hayırlı olsun
sade kahve bebeğinin dişi hayırlı olsun.
canım resimden bişey anlayamadım. damağında mı bu şey. burdan yanağının iç kısmında gibi duruyor.Eki Görüntüle 1761879 Kizlar bu ne olabilir?
Bende anlamadim. Minik bi beyaz uc. Iyi ki gördüm sorayim yarin bakalim.Geçmiş olsun. Abse gibi duruyor. Doktoruna göster bakalım ne diyecek.?
Dişini kaplayan etin uzerinde hemen.canım resimden bişey anlayamadım. damağında mı bu şey. burdan yanağının iç kısmında gibi duruyor.
Sert. Nasil diyeyim sanki aslinda dişleri varmis da üzeri deri ile kapliymis gibi.bebeem sert mi duruyo? Çocukların dişi de ebeveynleri gb olurmuş. Eşininki üstten çıkmışsa kuzununki de öyle olabilir
diş geliyodur o zaman canım.Dişini kaplayan etin uzerinde hemen.
Öyle mi oluyormuşdiş geliyodur o zaman canım.
Canim kafasını dizime yatirip geriye atıyorum gerci atmasamda oglan kacmak icin geriye atiyor kendini danlattiktan snra yutkunuyor cekemedgm zamanda sanki burnundakinide yutuyorbenimki de daha elimde görür görmez ağlamaya başlıyor. canım bişey sorucam fizyolojiği damlatırken başını yan mı yatırıyorsun yoksa sırt üstü yatırıp başını geri mi atıyorsun. bir de damlattıktan sonra kızım yutkunuyor yani boğazına iniyor galiba bu normal mi acaba seninki nasıl oluyor.
Valla hala mizmiz ama yine de biraz daha etrafla ilgilenmeye basladı sanki daha rahat gibiyim tabi yine kucak istiyor bol bol yoruyor ama eskisi gibi kendinden geçercesine ağlamıyor cok sukurKizinbl nasil oldu canim? Huyu degisti mi?
anneme sordum öyle olurmuş canım tez zamanda ağrısız acısız inşallah :)Öyle mi oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?