2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Y yesil zeytin Tebrik ederim canim emmenizi:) nasil basardin? Ben de yatarak emziriyorum o zaman biraz emiyor.diger zamanlar uykulu emmeye devam
Sanırım beslenme saatini düzenledikten sonra oldu. 5-6 gündür 4 saatten önce beslemiyorum. Önceleri daha sık emziriyordum. O da az emiyordu. Zamanla gündüz hić emmez olmuştu. Şimdi 4 saat olunca mrme teklif ediyorum. Almazsa ya da az emerse ara veip 10-15 dakika sonra bir daha teklif ediyorum. Maaşallah iki memeyi de emiyor 10 dakika falan oluyor. Memeyi emmeyi bırakinca gazını cıkarıp varsa sağılmış süt yoksa mama teklif ediyorum. Iyi emdiğı icın biberonla aldığı miktar yarı yarıya azaldı. Emzirdikten sonra sağiyorum 10 cc süt zor çıkıyor. Demek ki memeyi boşaltıyor diye düşünüyorum. Gece de uyansa bile 4 saatten önce beslemiyorum. Belki de başka bir nedenden dolayı memeye tekrar döndü bilemiyorum. Çok şükür sonucta az da olsa emiyor ya o önemli. Darısı başına.

ben bastırıyorum canım azıcık destekleyince adım bile atıyor benimki maşallah bizimkilere gidince onlar da yürütmek istediler ama tabi bana sorarak. kv kp ziyaretimiz korktuğum gibi geçmedi. bulduğunu ağzına tıkıştırır diye düşünmüştüm ama yapmadılar çok şükür. ama sanırım seninki gibi olsa kızardım ben de.

kızlar benim kız yine uykuda emmeye başladı yaa ne derdim var bu ara sade kahve canım gördüm ama yazamadım ilk dişiniz hayırlı olsun
son 3 haftadır benimki de öyleydi. Ama ben mama takviyesi de yapıyorum . Biberondan diye düşündüm. 5 gündür beslenme saatini düzenledikten sonra tekrar emiyor. Ya da denk geldi bilemiyorum. Önceleri daha sık beslerdim. Şimdi 4-4.5 saattebir besliyorum. Gercek Sonucunu kontrolde kilosu ve boyunun ölçümünden sonra asıl söyleyebilirim. Simdilik emdiğini görmek yetiyor.

Ben o Fizyolojigi damlatana kadar ayrı bir efor sarf ediyorum birde cekerken. Hayır damlatmadan daha ortaligi yıkıyor oğlum bak daha damlatmadim bile diyorum yok katila katila ağlıyor veriyorum bende ayari
benimki de daha elimde görür görmez ağlamaya başlıyor. canım bişey sorucam fizyolojiği damlatırken başını yan mı yatırıyorsun yoksa sırt üstü yatırıp başını geri mi atıyorsun. bir de damlattıktan sonra kızım yutkunuyor yani boğazına iniyor galiba bu normal mi acaba seninki nasıl oluyor.

Rota aşısı da dokunur dedi.Kilo alımı iyi idi sadece gecen ay 700 gr aldı ama dr iyi buldu

Canim kafasını dizime yatirip geriye atıyorum gerci atmasamda oglan kacmak icin geriye atiyor kendini danlattiktan snra yutkunuyor cekemedgm zamanda sanki burnundakinide yutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…