2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim kafasını dizime yatirip geriye atıyorum gerci atmasamda oglan kacmak icin geriye atiyor kendini danlattiktan snra yutkunuyor cekemedgm zamanda sanki burnundakinide yutuyor
tamam canım yutmasının bi sakıncası var mıdır acaba? korkuyorum ben bu burun açma şeysinden yaa.

tamam canım yutmasının bi sakıncası var mıdır acaba? korkuyorum ben bu burun açma şeysinden yaa.

Bizimde babası kucağında tutuyor ben de temizliyorum. Dr suyu sıktıktan sonra kafasını yere Eğin sırtına vurun demişti öyle yapıyoruz sular yere akoyar sonrada Otri bebeyle temizliyorum.

1 ay öncesine kadar çok zor temizletiyordu hep ağlıyordu. Şimdi de kahkaha atıyor:)) hoşuna gidiyor sanırım:))

Sanki annesiymiş gibi davranıyor bana sormuyor. Biberon başlığını niye değiştirmediniz bile dedi (Memeyi bırakmasın diye değiştirmiyorum)

Gercekten mii :) annemi arayamadim isi vardir bu saatlerde diye ama incele incele bi hal olduk :) desene davsan gibi üstten gelecek dis :) sağol tatlim :)
Oyyy dis mi geliyooo hadi gözünüz aydın :) bende su zahideye çıkan cocuk Dr undan duymuştum dis çıkarma zamanı ve sekli genetikmis

Canimm bizim bir aylıkti yüzüne geldi ağzına da girdi gibi biraz eşimde bende panik olduk sildik yuzunu iyice sonrada emzirdim bisey olmadı sukur

Bizim de yüzüne geldiydi agzina geldi mi bilmiyorum cok paniklemistim çünkü. Ama birsey olmaz korkma emi
Sagolun kizlar tam agzina geldi ya zehirlenme hattını aradım ateşi olursa mikrop kapmış demektir dedi bisey olmaz dedi
Bu arada başım fena agriyor ve Boğazlarımin acisi hala geçmedi bu parolda sanki hic işe yaramıyor gibime geliyor

Canım ben zencefil çayı içtim çok ilerlemeden atlattım şükür bi dene istersen

balın içine taze zencefil rendeleyin biraz da limon sıkın çok iyi geliyor.

İyi akşamlar kızlar. Herkese cevap yazmak istiyorum ama zaman ve fırsat yok ya. Hastalara geçmiş olsun. Benim gibi kv ile sıkıntılı olanlar var 1-2 mesaj okudum. Benimki de bebegimi kendisinin gibi görür, hastanede yanimda kaldiginda emzirme disinda bebegi vermedi elime ya kucaginda idi ya ayağında. Bi kere de eve geldiginde bebegi ana kucagina koyayim mi dedim de yok zaten annesinin kucaginda dedi kendisini kast ederek, sonra düzeltti babaannesinin kucaginda diye her şeyi cok biliyorlar her seyi. Karismasalar olmaz. Uzun uzun yazamiyorum...

Bu kV lerden hepimize allah sabır versin

Benim kilo alimim fazla olmadi ama sezaryen ameliyat yeri ayva göbeği gibi çıkık duruyor korse taksam fayda eder mi diye düşünmekteyim bilemiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…