- 8 Ocak 2016
- 231
- 617
- 33
- 35
tamam canım yutmasının bi sakıncası var mıdır acaba? korkuyorum ben bu burun açma şeysinden yaa.Canim kafasını dizime yatirip geriye atıyorum gerci atmasamda oglan kacmak icin geriye atiyor kendini danlattiktan snra yutkunuyor cekemedgm zamanda sanki burnundakinide yutuyor
tamam canım yutmasının bi sakıncası var mıdır acaba? korkuyorum ben bu burun açma şeysinden yaa.
ben bastırıyorum canım azıcık destekleyince adım bile atıyor benimki maşallahbizimkilere gidince onlar da yürütmek istediler ama tabi bana sorarak. kv kp ziyaretimiz korktuğum gibi geçmedi. bulduğunu ağzına tıkıştırır diye düşünmüştüm ama yapmadılar çok şükür. ama sanırım seninki gibi olsa kızardım ben de.
Canimm bizim bir aylıkti yüzüne geldi ağzına da girdi gibi biraz eşimde bende panik olduk sildik yuzunu iyice sonrada emzirdim bisey olmadı sukurYa kizlar başına gelen yokmu bütün idrari ağzına geldi
Gercekten mii :) annemi arayamadim isi vardir bu saatlerde diye ama incele incele bi hal olduk :) desene davsan gibi üstten gelecek dis :) sağol tatlim :)anneme sordum öyle olurmuş canım tez zamanda ağrısız acısız inşallah :)
Bizim de yüzüne geldiydi agzina geldi mi bilmiyorum cok paniklemistim çünkü. Ama birsey olmaz korkma emiYa kizlar başına gelen yokmu bütün idrari ağzına geldi
Oyyy dis mi geliyooo hadi gözünüz aydın :) bende su zahideye çıkan cocuk Dr undan duymuştum dis çıkarma zamanı ve sekli genetikmisGercekten mii :) annemi arayamadim isi vardir bu saatlerde diye ama incele incele bi hal olduk :) desene davsan gibi üstten gelecek dis :) sağol tatlim :)
Canimm bizim bir aylıkti yüzüne geldi ağzına da girdi gibi biraz eşimde bende panik olduk sildik yuzunu iyice sonrada emzirdim bisey olmadı sukur
Sagolun kizlar tam agzina geldi ya zehirlenme hattını aradım ateşi olursa mikrop kapmış demektir dedi bisey olmaz dediBizim de yüzüne geldiydi agzina geldi mi bilmiyorum cok paniklemistim çünkü. Ama birsey olmaz korkma emi
Canım ben zencefil çayı içtim çok ilerlemeden atlattım şükür bi dene istersenSagolun kizlar tam agzina geldi ya zehirlenme hattını aradım ateşi olursa mikrop kapmış demektir dedi bisey olmaz dedi
Bu arada başım fena agriyor ve Boğazlarımin acisi hala geçmedi bu parolda sanki hic işe yaramıyor gibime geliyor
balın içine taze zencefil rendeleyin biraz da limon sıkın çok iyi geliyor.Sagolun kizlar tam agzina geldi ya zehirlenme hattını aradım ateşi olursa mikrop kapmış demektir dedi bisey olmaz dedi
Bu arada başım fena agriyor ve Boğazlarımin acisi hala geçmedi bu parolda sanki hic işe yaramıyor gibime geliyor
Ön kesici dişlerin yaninda sivriler var ya onlardan birinde o sivilce. Anam diş mi geliyo. Büyüdü sipaOyyy dis mi geliyooo hadi gözünüz aydın :) bende su zahideye çıkan cocuk Dr undan duymuştum dis çıkarma zamanı ve sekli genetikmis
Canm ihlamur zencefil bal içiyorum ama gecmedi üç gündür yaCanım ben zencefil çayı içtim çok ilerlemeden atlattım şükür bi dene istersen
Nekadar olculerle koyayim canmbalın içine taze zencefil rendeleyin biraz da limon sıkın çok iyi geliyor.
İyi akşamlar kızlar. Herkese cevap yazmak istiyorum ama zaman ve fırsat yok ya. Hastalara geçmiş olsun. Benim gibi kv ile sıkıntılı olanlar var 1-2 mesaj okudum. Benimki de bebegimi kendisinin gibi görür, hastanede yanimda kaldiginda emzirme disinda bebegi vermedi elime ya kucaginda idi ya ayağında. Bi kere de eve geldiginde bebegi ana kucagina koyayim mi dedim de yok zaten annesinin kucaginda dedi kendisini kast ederek, sonra düzeltti babaannesinin kucaginda diyeher şeyi cok biliyorlar her seyi. Karismasalar olmaz. Uzun uzun yazamiyorum...
Benim kilo alimim fazla olmadi ama sezaryen ameliyat yeri ayva göbeği gibi çıkık duruyorsağol canım
bir de o günler vardı di mi :)
testler, tekmeler, sağlıklı beslenme uğraşları... sanki ömür boyu hamileymişim gibi hissediyordum kendimi, şimdi de hiç hamile olmamışım gibi :)
neyse ki göbeğim bana hatırlatıyor bir hamilelik süreci yaşadığımıı, senin ne alemde?
O gün gec haber verdiklerinde ne yemek yaptin canim merak ettim seni? Faydalari dokundu mu ya da?Bu kV lerden hepimize allah sabır versin
O gün gec haber verdiklerinde ne yemek yaptin canim merak ettim seni? Faydalari dokundu mu ya da?
küçük bir kase Bala bir iki dolu dolu tatlı kaşığı zencefil yarım limonCanm ihlamur zencefil bal içiyorum ama gecmedi üç gündür ya
Nekadar olculerle koyayim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?