Idrar sterildir. Enfeksiyon falan yoksa bakteri icermez. Yani kaka gibi değil. Bebisiniñ idrar yolu enfekdiyonu yoksa hiç korkma. Biraz yoğun ter gibi düşün. Hıç birşey olmaz . İçin rahat olsun.Kizlar oğlumun idrari agzina geldi birsey olurmu ay deli edecek bu cocuk beni
Bir arkadaşımın kızinda ilk dişler üst yanlardan geldi. Üst ortaları boştu. :)Gercekten mii :) annemi arayamadim isi vardir bu saatlerde diye ama incele incele bi hal olduk :) desene davsan gibi üstten gelecek dis :) sağol tatlim :)
Belli ki senin oğlan fotoğrafta kara kara elini ağzına koyup bunu düşünüyormuş :)Ön kesici dişlerin yaninda sivriler var ya onlardan birinde o sivilce. Anam diş mi geliyo. Büyüdü sipa
Bebek ağlaması çabuk gitmelerini sağlamışsa iyi olmuş.Patates kızartması ve Menemen yaptık:))) eltim yardım etti.
Kızım kalabalığı sevmiyor yine hep huysuzduve onlar gidene kadar da uyumadı
Hakikaten öyle. Geçen yeni doğan zamanı fotoğraflarına baktım. Bacakları çubuk kraker gibiymiş,yüzü kaşıķ kadarmış. Nasıl minicikmis. Inanamıyor insan. Bütün kıyafetleri dar geliyor büyüklere gecti. Küçülenleri ayırmak yeni büyük kıyafetlere geçmek öyle zor geliyor ki.,o ilk kıyafetleriyle duygusal bir bağ oluştu, hepsini tek tek özenerek seçmiş almıştim. Bebeklerimiz büyüyor biz de anne olduğumuzu her geçen gün daha fazla hissediyoruz. Allahım hiç birimize evlatlarımızın acısını göstermesin saģlık versin.Kızlar bu 4.5 ay nasıl da hızlı geçti değil mi? Ha doğdu doğacaklar derken şimdi şükür sağlıkla kucaklarımızdalar...
Neler yaşamadık ki.. gaz çıkaramamalar,ağlamalar,kucak istemeler, hastalıklar, kaka sorunları,memeyi mamayı reddetmeler neler neler aklıma gelenler...
Nisanda kuzenim doğum yapacak. Eksiklerini bana sordu.. şu marka iyi mi, hangi bez iyi, süt olması için nler yapmalıyım gibi...
Tabi ki yolun daha çoook başındayız öğrenecek çok şey var ama 4.5 aylık anneyiz:)
Bu satırları yazmak da içimden geldi...
Bizim de öylemi olacak ne. Esim diş mi acaba dedi baktim yumusak. Boşuna mizirdandi çocuk.Bir arkadaşımın kızinda ilk dişler üst yanlardan geldi. Üst ortaları boştu. :)
Belli ki senin oğlan fotoğrafta kara kara elini ağzına koyup bunu düşünüyormuş :)
Buzde az önce onu düşünüyorduk. Gözümüzün önünde ne ara büyüdü böyleBebek ağlaması çabuk gitmelerini sağlamışsa iyi olmuş.
Hakikaten öyle. Geçen yeni doğan zamanı fotoğraflarına baktım. Bacakları çubuk kraker gibiymiş,yüzü kaşıķ kadarmış. Nasıl minicikmis. Inanamıyor insan. Bütün kıyafetleri dar geliyor büyüklere gecti. Küçülenleri ayırmak yeni büyük kıyafetlere geçmek öyle zor geliyor ki.,o ilk kıyafetleriyle duygusal bir bağ oluştu, hepsini tek tek özenerek seçmiş almıştim. Bebeklerimiz büyüyor biz de anne olduğumuzu her geçen gün daha fazla hissediyoruz. Allahım hiç birimize evlatlarımızın acısını göstermesin saģlık versin.
hosgeldinnnn cnmMerhaba,
Sizleri hamileligin sırasında takip etmeye başladım. Sessiz bi takipçiniz oldum. Her gün girip bakmadan eksik hissediyorum kendimi. Çoğunuzu tanıyor gibiyim. Bari artik sohbetlerinize katılayım dedim kabul ederseniz. 17 Eylül dogumu bir kızım ve 5 buçuk yaşında bir oğlum var.
Tesekkurler, hosbuldum. ..hosgeldinnnn cnm
Saglık ocakları vegaferon veriyo bizim Dr da ferrum kullan dedi ama zaten kafamda soru işaretleri vardı Demir takviyesiyle ilgili bu yazıyı okuduktan sonra tamamen vazgeçtim http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html?m=1 6 aydan sonra gerekirse tetkik yapıldıktan sonra kullanmaya karar verdim
Annenin aldığı demir bebeğe geçmez diye bir yazı olkudum bendeBen de nette bu linki bulup okudum vermeyeyim dedim ama eşim de başka bir link buldu, HaberTurk tv'de cikan birvdoktorun röportajı, o da 6 ay değil de şimdiden demir değerlerine bajilsin düşükse ona göre demir verilsin demiş.
Sağlık ocağının verdiği damlanın prospektusunde astim bronsiti olanlar kullanmasin yaziyor, bebeğim de bronsiyolitten yeni kurtuldu, ben de vermeyeceğim şimdilik demiri de o damlayi da. Kendim demir ilaci kullaniyorum zaten belki faydasi olur diye ümit ediyorum, ama esimin bulduğu yazida anne sutundeki demir yetmez yaziyordu :S
kizlar gunaydin merhabaa :)
az once okudum yazilanlari @sade kahve hayirli olsun canm disiniz darisi bizlereayhkdry Y yesil zeytin gecmis olsun kizlar @tatlilavinya nbr canm nasil gidiyor
kizlar cmts kalabalik arkads grubumuz geldi bizi ikna ettiler vazgecmistik ayvaliga tatile gittik. cmts aksam giris yaptik pazar ogleden sonra ciktik cok güzelldi sauna ya girdim hamamda yikandkm esimde ayni sekilde bebis de temoz havada uyudu keyifliydi ama eve donerlen basladik yaygaraya terden sırılsıklam oldum iki gundr de 12 ye dogru yatiyor gece kakasini yapamadi normalde gunde 4-5 yapardı gunde bir kereye düşmustu. simdi oki gundr yapamiyor ondan mi acaba huysuzlugu 11 saat ac kaldi 50 cc mama yedi ayaklari havada kuzumun 4 saat huzursuzlandi en son bagiracaktim yat artik yat diye ciktim.diger odaya bagirdim sessizce geldim :) bir kere kizmistm.o gunden sonra sanki trip atio bana .birde hasta degil ama daha a z gülüyor cani isterse kahkaha atardi biz seneklik yapmadan gülmüyor sizinkilern gulmewinde degisiklik oldu mi ????
Kizlar oğlumun idrari agzina geldi birsey olurmu ay deli edecek bu cocuk beni
Sanki annesiymiş gibi davranıyor bana sormuyor. Biberon başlığını niye değiştirmediniz bile dedi (Memeyi bırakmasın diye değiştirmiyorum)
Amiiiiinnnn cnmSelam kızlar günlerdir sadece okuyorum yazdiklarinizi yazmaya keyfim yoktu hastalara şifa versin Rabbim. İyiki bu site var sayenizde kafam dağılıyor Rabbim hepimizin bebisini saglicakla büyütsün rızkını bol ve nhayirlisindan versin iyilerle karşılaştırsiin
Tamam canm sabah yapicam hemen. Sen yenisini galiba :)) hosgeldin canim :)küçük bir kase Bala bir iki dolu dolu tatlı kaşığı zencefil yarım limon
Biraz acı oluyor ama boğazı yakıyor iyi geliyor
Sagol canm ateş filan olmadi nasilda denk getirdi banyo filesine koyduk hafif hafif su dokuyordum bi baktim fisss diye bütün tişi agzina yaptıIdrar sterildir. Enfeksiyon falan yoksa bakteri icermez. Yani kaka gibi değil. Bebisiniñ idrar yolu enfekdiyonu yoksa hiç korkma. Biraz yoğun ter gibi düşün. Hıç birşey olmaz . İçin rahat olsun.
Aaa ne ilginç aman hasta olmasnda zaten burnu cok tikaniyorYok birşey olmaz. Ben çişteki mucize diye bir kitap okumuştum. orada boğaz ağrısına idrarlı suyla gargara öneriyordu :)
Neoldu canm niye keyfin yoktu bnde son anda giriyorum heralde cevap veremiyorum bazen kaciriyorumSelam kızlar günlerdir sadece okuyorum yazdiklarinizi yazmaya keyfim yoktu hastalara şifa versin Rabbim. İyiki bu site var sayenizde kafam dağılıyor Rabbim hepimizin bebisini saglicakla büyütsün rızkını bol ve nhayirlisindan versin iyilerle karşılaştırsiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?