2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizzzz varız :) ama kaka yapmış gece gece ona uyandı sonrada dağıldı tabi iyice simdi oynuyoruz :)

Gecmis olsun canim tatil yaramadi bi.

6 .ayımıza girmemizle beraber gaz olayımiz tamamen bitti ama şimdide günde 4-5 kere tuvalet ini yapıyor, doğduğundan beri gece hiç tuvalet ini yapmayan çocuk her gece tuvaletini yapıyor. Yediğini alttan çıkarıyor kilo alımı sıfır Sadece bir öğün veriyorum veriyorum ben ek gıda 3-4 öğüne başlamak lazım herhalde 24 gün kaldı 6 ayın dolmasına onumu beklesem baslasammi bilemedim..

Onu bende düşünüyorum. 6dan gun aldiginda mi baslanmali 6 doldugunda mi? Durmadan huy degistiriyoruz yetisilmiyor hizlarina.

Onu bende düşünüyorum. 6dan gun aldiginda mi baslanmali 6 doldugunda mi? Durmadan huy degistiriyoruz yetisilmiyor hizlarina.
Dr lara kalsa 5 den gün alınca başlatacaklar ama 6 ay dolmalı diye biliyorum ben cunku ek gıda araştırırken baktım hep 7. Ay beslenmesi diye başlıyo

İlk 6 ay sadece anne sütü

6. ayı dolunca (ilk başlanacak ek gıda yoğurttur)

¨ Anne sütü

¨ Yoğurt

¨ Meyve suyu (taze sıkılmış elma veya şeftali ile başlayın)

¨ Sebze çorbası

¨ Yumurta sarısı (katı kaynamış, 1 çay kaşığı ile başlayın)

¨ Pekmez (1 çay kaşığı, taze meyve suyu ile birlikte)

6 ay sadece anne sütü demelerinin sebebi çocuğun sindirim sisteminin tamamen gelişmesi bildiğim kadarıyla benim oğlanın gelişti bence ben dördüncü ayından beri herşeyden tattirdim alışık yani tatmaya, geçen akşam yeşil mercimek çorbası yapmıştım eşim e verme sakın gece uyumassa sen bakarsın dedim.Hemde yemek kasigiyla yedirdi çocuk mışıl mışıl uyudu gece.Yeşil mercimek bu en gazlı yiyecek hiç dokunmadı.Bilmiyorum bende bu kadar çok tuvaletini yapmasının sebebi surekli süt içmesi bence..Sağlık ocağı yanımda gidip doktora sorabilirim asansör yok merdivene useniyorum :)

Kaydettim telefona teşekkür ederim :)

Bizimkininde beli tutuldu canm hastayim bide kendimden cok onun iyilesmesini istiyorum

Masallah ona :)) ben de minik minik tattiriyorum cay kasigiyla. Gecen firin patates verdim bir cay kasigi yedi bi guzel. Aslinda sutum var ama yemek yerken gözümün icine bakıyor. Hatta agzini oynatiyor

Evet biz gidelimde kız uyusun dediler:))

Amin canım hiç kimseye göstermesin evlat acısı.

Allahım isteyen isteyen herkese evlat nasip etsin.....

Masallah ona :)) ben de minik minik tattiriyorum cay kasigiyla. Gecen firin patates verdim bir cay kasigi yedi bi guzel. Aslinda sutum var ama yemek yerken gözümün icine bakıyor. Hatta agzini oynatiyor
Bizimki ilk 4 ay her ay 1 kilo aldı doktor anne sütüne devam dedi,Çok meraklı yemeğe akşamları verince rahat uyuyor dedim, ozaman sadece tek öğün verin dedi mutlu olsun dedi ama 4 ay asisından beri sadece 500 gr aldı oda 400-500 arası oynuyor evde dijital tartı var tartiyorum haftada bir ..Kilo alımı durdu yani, sütüm yetiyo ama günde 4-5 kere tuvalet kurcaliyor aklımı üzülüyorum emdiği beze gidiyor

Ya benim kızda bu gece her saat başı uyandı. Emzirdim uyudu yatağına yatınca hep uyandı aç mı acaba deyip mama yedirdim yine uyumadı:))

Kızlar bugün çok mutluyum 5 ay kontrolüne gitcez ve 6 ay oldu doktor dışında evden cikmayali ardındane bebek mmağazasına goturcek babamız yanı inşallah goturcek inşallah gideriz
Neden çıkmadınız ki o kadar sure dışarıya insan kafayı yer valla ben 4-5 gun çıkmayayım evden mutsuzluğun dibine vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…